cuplu în vârstă japoneză este delistarea utilizatorii de Internet cu tinute care combină

Dl Bon și doamna Pon – Cuplu Exemplar Japoneză. Ei au fost deja căsătoriți de 41 de ani, frumoasa fiică a fost ridicată … Și în fiecare zi, iau foarte atent la costumele lor, încercarea de a face schema de culori și imprimeuri armoniza între ele. Ele sunt dovada vie că vă puteți bucura de haine în absolut orice vârstă!

cuplu în vârstă japoneză este delistarea utilizatorii de Internet cu tinute care combină

înțelegere reciprocă modă

Văzând că formele lor lansate sunt perfect combinate cu altele, Tsuyashi și Tomi Schki (Bon si Mon – poreclele lor pe Internet) a decis să meargă mai departe și a început să se formeze arcurile combinate. Ei nu se învechesc același lucru, dar muta într-o singură direcție stil, selectarea imprimeuri și culori similare. Din dorinta de a inspira colegii dumneavoastră, un cuplu amuzant pune zilnic o fotografie din costumele sale pe pagina în Instagram, și fanii lor simplu, dar stil confortabil în fiecare zi sunt din ce în ce mai mult și mai mult – astăzi la Tsoussi și Tom mai mult de 830.000 de abonați!

Uneori, fiica adult mai, care odată expus fotografia lor pe Internet – și, desigur, în rochia potrivită, le unește!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: