Eu sunt axa existenței tale. Condamnarea mine în sânge , – a apelat la Haters Ksenia Sobchak

Ksenia Sobchak – Natura contradictorie: Odată ce ea a făcut parte dintr-o parte de aur răsfățat, și apoi s-au grabit într-o politică, ca și în exterior cu capul. Mulți observat că Sobchak încearcă să se întoarcă la fosta popularitate a tineretului prin orice mijloace, în cursul acceptori „murdare“.

De data aceasta Ksenia Anatolyevna a apelat la partea Follovers sale în Instagram, pe care-l urăsc. Ceea ce le-a spus?

 Eu sunt axa existenței tale. Condamnarea mine în sânge , - a apelat la Haters Ksenia Sobchak

Cei care urăsc Sobchak de fapt, o iubesc

Asta e ceea ce Ksenia Sobchak a spus: „Feministele, credincioși, minoritate, majoritatea – vrei să mă prindă, dar nu pot. Ai hrăni scandaluri mele. Sunt axa existenței tale. Ai o condamnare de mine în sânge. Tu mă iubești, chiar dacă ura!”

în vârstă de 38 de ani, prezentator TV și politicianul Ksenia Sobchak este încrezător în propriile sale cuvinte, dar Folloviers cred că ea este Lukavit: „Ai vorbit Narcissically. Te-menționezi întotdeauna Kandelaki, iese, tu o prind, dar nu se poate prinde?”

Ieri Sobchak publicat în Instagram fotografie realizate de fotograful lui Alexandro Hideki. Acesta este capturat în armură, cu o suliță, situată în partea de sus de oameni goi. Ce ar fi acest lucru înseamnă instantaneu?

Adepți Ksenia în Instagram Confident – Ksenia Haipit. Ea recent a intrat în topul Forbes ca cel mai bogat Instagram Blogger din Rusia.

Citește mai mult  În dragoste ca adolescent: Natalia Oreiro a arătat mai întâi soțul / soția
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: