Femeile europene a găsit un mod neobișnuit și ciudat de a crește buzele fără operații și chirurgi

bloggeri frumusețe nu sunt adesea discutate, dar ei înșiși dicta moda. Deci, sa dovedit cu un mod neobișnuit de a crește buze, care a inventat bloggerii europeni. Cu mâna lor de lumină, metodele de mers rapid la oameni, din moment ce el nu implică nici operațiuni, nici costul serviciilor de chirurg plastic. Acesta este disponibil în fiecare fără excepție.

Esența invenției este că frumusețile lipici buza superioară la canelura naturală sub nas. Ca rezultat, buza superioară pare să fie mai mare și masivă decât de obicei. Despre moda ciudat pentru buze de incleiere informat Tabloid The Sun.

Femeile europene a găsit un mod neobișnuit și ciudat de a crește buzele fără operații și chirurgi

Fashionista împușcat chiar și un video de formare și a postat-o ​​în Twitter. De fapt, procedura in sine nu are nevoie de explicații și în special ilustrare, deoarece este simplu ca toate ingenios.

Fata face o cantitate mică de superclaud sub nas, ușor să se usuce, iar apoi trage buza de sus, presează-o într-o picătură de lipici. După câteva minute de exploatație buza, se pare ferm lipit de canelura.

Utilizatorii, cu toate acestea, se lasă să se îndoiască caracterul rezonabil al modului, deoarece buza se poate dovedi cel mai nepotrivit momentul – la locul de muncă, la o dată, în timpul interviului sau a unei conversații. Nu este clar în întregime cum să râdă, sărut și să mănânce.

Prin urmare, în timp ce noul mod de a mări buzele nu a putut bate popularitatea unei alte invenții blogger. În primăvara acestui an, blogger iranian Hudat Kattan oferit să folosească pentru a crește buzele .. scorţişoară.

Ea a explicat că condimentul îmbunătățește circulația sângelui. De aceea, buzele după frecarea cu scorțișoară într-adevăr să devină mai. Pentru o vreme. Apropo, experții care stiu exact de ce scorțișoară este de multe ori o parte din produse cosmetice pentru buze.

Citește mai mult  6 obiceiuri proaste, din care cauza acnee apar

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: