Fiica Urganta a spus cum părinții aparțin tipului ei din America

Eric Kiknadze – fiica celebrului prezentator TV. Urgant ridică fiica ei de la prima căsătorie, de când a împlinit 5 ani. Acum, în vârstă de 20 de ani, viața Eric din SUA și, aparent, în viața ei personală totul este bine – ceea ce poate fi judecat, privindu-se la fotografie.

Fata a dat un interviu pentru ediția tatler, în care a spus despre părinții ei la Wanda.

Fiica Urganta a spus cum părinții aparțin tipului ei din America

Colegii de suflet

Erica a simțit o legătură mintală profundă cu Musoya deja la prima întâlnire, când amândoi s-au distrat la partidul închis.

Fata spune: „M-am simțit imediat ca tot ce vorbesc. Apoi el și fratele său au ajutat să-mi poarte lucrurile într-un apartament nou din Manhattan. După o lună de comunicare, am devenit foarte aproape. „.

Moștenitorii de moșteniți au spus, de asemenea, că părinții au sprijinit-o. Ei au încredere în fiice și încearcă să nu interfereze în viața ei personală. Erica consideră că copiii nu ar trebui să fie aceiași ca părinți și este important să înțelegeți.

„Mi se părea întotdeauna că ar trebui să justific așteptările părinților. Dar mi-au spus că nu se așteptau la nimic. Chiar dacă nu le place ceva – niciodată nu spun nimic împotriva. Cred că este perfect „, a spus fiica Urbantului.

Citește mai mult  Cum să acopere masa de Anul Nou pentru 1000 de ruble
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: