Fără pantaloni scurți: frumuseți faimoși fără machiaj

Fiecare femeie are zile când nu vreau să petrec mult timp în fața oglinzii, suprapun machiajul și făcând o coafură impecabilă. Star Beauty prea, uneori obosit de „Serviciul Glamour”! Oferim să aruncăm o privire la fotografia lui Hollywood Diva fără bastoane pentru a vă asigura că sunt „la fel ca noi” – și că frumusețea nu depinde de cantitatea de eyeliner și cremă tonală.

Powlina Porizkova

Fostul supermodel nu ezită să publice EcCentric Morning Selfie fără make-up pe pagina ei Instagram. Paulina cu un sentiment de umor inerent în comentariile IT pe imagini și recunoaște că, dacă 22 de ani, sigur că nimeni nu va da, atunci în 55 de ani arată foarte rău fără operațiuni din plastic.

Fără pantaloni scurți: frumuseți faimoși fără machiaj

Salma Hayek

Sultry Mexican este încrezător în frumusețea sa – poate fi văzut adesea fără machiaj în viața de zi cu zi, în afara locurilor de fotografiere și petreceri pline de farmec. Actrița de 54 de ani iubește să împărtășească imaginile de pe fanii săi pe care apare destul de fără produse cosmetice. Salma, nu am nevoie de ea!

Jessica Simpson

Din moment ce Jessica a devenit o mamă, ea este mult mai dispusă să publice „despre Naturel”. Timpul a trecut când starul pop a apărut în public doar la Parada Full, în costumele sinceri și pe tocurile amețitoare! La fotografiile actuale ale cântăreței într-o îmbrățișare cu soțul ei și copiii, seamănă mult mai fericit – și totul este, de asemenea, uimitor.

Julia Roberts

Etern „Beauty“ nu are complexe mai mici. Semănându-se de la o pasarelă roșie, ea își respinge părul, schimbă hainele de designer pe îmbrăcămintea sporturilor și fără umbra cosmeticelor pe față se desfășoară în afacerile sale. Paparazzi captează adesea actrița la aceeași formă nerecunoscută, dar Julia este încă. Mulți nu ar face rău să ia un exemplu de la ea!

Lady Gaga

Fără o „culoare de luptă”, cântăreața de pradă pur și simplu să nu știe! Dar fără gene false, machiaj strălucitor și peruci incredibile, fără de care nu a apărut în public timp de mulți ani, fata pare mult mai mică și mai frumoasă. De-a lungul anilor, Lady Gaga se distinge din ce în ce mai mult de cei care l-au glorificat prea provocator.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: