În ciuda conflictului cu Angelina Jolie, mama lui Brad Pitt a văzut nepoții ei … după 4 ani

Mama lui Brad Pitt – Jane, a vorbit în mod repetat în direcția Jolie într-o cheie negativ. Mama lui este încrezător că fostul spread noră un zvon despre el la oblivile propria sa reputație. Actrita a spus că Pitt este un alcoolic și ridică mâna pe ea, iar el a mers întotdeauna pe concesii numai din dorința de a vedea copiii săi.

„Nu voi ierta niciodată Angelina pentru că a rupt viața fiului meu și la adus la o defalcare nervoasă”, a spus Jane. Din moment ce Pitt și Jolie s-au despărțit, el vede rar cu copiii și mama lui prea.

În ciuda conflictului cu Angelina Jolie, mama lui Brad Pitt a văzut nepoții ei ... după 4 ani

Întâlnire cu nepoții după 4 ani

În mass-media străine, informațiile au apărut că Jane nu a văzut nepoții din întreaga 4 ani – o perioadă impresionantă, având în vedere modul în care copiii cresc rapid. Jane Pitt și soțul ei William trăiesc în Missouri – exact acolo au fost adesea localizați nepoții lor. În timpul relației cu Brad Pitt, Jolie nu a putut stabili relații cu părinții săi și după despărțire a fost presupus împotriva întâlnirilor copiilor săi cu bunicul și bunica.

Jolie și Pitt au adus împreună șase copii. În decăderea familiei, Jane a acuzat actrița. După cum rapoartele de presă, femeia încă a decis să facă concesii și să stabilească relații cu mama nepoților ei pentru a le putea vedea. Recent, Jane și nepoata lui Brad – Sydney Pitt, au fost localizate la Angelina Jolie, în Los Angeles, și pentru prima dată în 4 ani, bunica a fost capabil să comunice cu nepoții săi.

Neadecvat noră

Inițial, părinții lui Brad Pitt au fost sceptici la noul său soț. Jane Pitt adora fostul său soț – Jennifer Aniston, dar nu a făcut-Jolie ca ea de la început. Actriță M-am simțit imediat, și o antipatie reciprocă a apărut între femei. După Brad Pitt și Angelina Jolie despărțit, părinții lui Pitt nici nu doresc să-și amintească fosta noră, ele sunt importante doar un singur lucru – pentru a putea vedea nepotii.

Potrivit Insider, mama lui Pitt este încrezător că toate acțiunile Jolie mercenar. Ea știe cum să manipuleze opinia publică pentru a învinge reputația sa și să strice cariera fiului lor. Iar actrița în sine nu a fost încă exprimat cu privire la divorț scandalos. Ea își consacră timpul copiilor și preocupărilor lor. Mai devreme, au apărut informații că Jolie ar putea să se miște cu copiii la Londra: Unii copii vor trăi în Marea Britanie, iar alții petrec timp cu tatăl în Los Angeles și apoi se vor schimba în locuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: