Modern frumusete: 5 pași pentru a deveni la fel ca toate

În mod surprinzător, faptul – mulți oameni încearcă să sublinieze individualitatea lor, prin toate mijloacele, și în același timp se repetă peste tot.

Modern frumusete: 5 pași pentru a deveni la fel ca toate

A face la fel ca toată lumea, nu numai că nu sublinia caracteristica dvs., dar, de asemenea, să facă dovada că vor opinia publică cu ușurință Supuneti. Sigur că doriți să se potrivească cu standardul?

creşterea buzelor 

Este greu de spus când a început totul … doar o dată fetele auzit că buzele dolofan erau seducatoare, și toată lumea a început să-i crească, repetând reciproc.

Pentru prima dată, tendința pe buze rotofei întrebat Angelina Jolie, cu toate acestea, buzele ei – naturale, și nu rezultatul injecțiilor. Buzele nenaturale pot fi întotdeauna recunoscute, în special cei care lucrează în domeniul frumuseții.

Ajustați nas

Orice nas, cu excepția unui ușor sudură, cu un vârf ascuțit și precis – urât. Cel puțin, fetele care vin la rinoplastie.

Dacă aveți un hubber sau nasul larg – există o alegere? Este urgent pentru a merge la chirurg, fără a uita fotografia de Alena Shishkova sau loboda – el va înțelege imediat ce să facă.

Asigurați sprâncene late

Care este diferența, ce ai sprancene atribuit natura, în cazul în care există largi și sprâncenele în vrac în tendință? Oh, da, acestea ar trebui să fie încă perfect trase!

Vrei să nu difere de la alții? Este foarte ușor să o facă. Fa-ti sprancenele largi, simetrice și cu un contur clar. Deci, veți obține exact aprobarea societății.

Stresul Scubia

Pentru ca fata să fie frumoasă, ea trebuie să aibă pometi restante, imposibile. Cel mai sigur mod de plastic este, dar există o altă cale – machiaj.

Citește mai mult  Nu vă permite să trăiți frumos: Forbes a publicat o listă cu celebrități cele mai plătite

Multe fete care încearcă să realizeze pometi necesare vizual, utilizați corectorul de culoare închisă. Și pentru fotografie multe fete mânca ușor pometi.

dinți Bleach

Sănătoase, dinți frumoși – desigur, e minunat, dar uneori în urmărirea unui zâmbet Hollywood fete petrec sumele fabuloase. Pentru ce?

Dacă aveți dinți albi de zăpadă perfectă – veți lua exact în rândurile „Instagram de frumusețe”. Cineva refuză să strălucească?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: