Neobișnuit și proaspăt – Iulia Kovalchuk a arătat cu care puteți purta în continuare blugi sfâșiați

Cântăreața și prezentatorul TV, fostul solist al grupului strălucitor Yulia Kovalchuk a decis să împărtășească fanii propriei sale „găsi” – a demonstrat un interesant Combinație cu blugi rupați. De obicei, Iulia este văzută în costumuri elegante și elegante de seară la evenimentele solemne, iar apariția sa în blugi marii sfâșiați a fost oarecum surprinsă de fani.

Dar toată lumea a remarcat că cântăreața a luat o combinație foarte reușită, punând blugi sfâșiați la modă, cu o bluză albă cascadă.

Neobișnuit și proaspăt - Iulia Kovalchuk a arătat cu care puteți purta în continuare blugi sfâșiați

Toată vară, Julia a luat-o la blugi zilnici iubiți, diverse topuri – au existat tricouri, topuri și cămăși. În special atingând imaginea cu un tricou negru și o geantă de mână pe centură, în care Kovalchuk a apărut pe fotografie de la hipodrom. În comentarii, Kovalchuk a menționat asta Caii și femeile sunt foarte asemănătoare – atât oferta, dar uneori există o provocare.

Am raportat recent pe tendința inițiată pe blugi foarte sfâșiați. Bloggerii lui doamnelor au lansat și au susținut multe stele. Aparent, Julia Kovalchuk este, de asemenea, un mare fan al unor astfel de pantaloni.

Julia a fost căsătorită cu cântăreața timp de șase ani Alexei Chumakov. Înainte de căsătorie, cuplul sa întâlnit timp de cinci ani. Acum doi ani au avut o fiică numită Amelia.

Citește mai mult  Pentru prima dată: cum să învețe să poarte pălării, dacă nu ați făcut înainte
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: