Nu face asta! Cosmetolog a vorbit despre greșeli grave pe care le puteți face cu pielea

Când vine vorba de ingrijire a fetei, mulți cad într-o stupoare. Nu toată lumea știe măcar tipul său de persoană, și, prin urmare, au grijă de el.

Nu face asta! Cosmetolog a vorbit despre greșeli grave pe care le puteți face cu pielea

Se pare că, chiar și cele mai multe brothigolics fanaticii face greșeli asociate cu îngrijirea feței. Acum vei învăța despre ei și nu va fi permis acest lucru!

frecvent zmângăleală

Frecarea feței este un instrument excelent, care vă permite să scapi de puncte negre (BELTI și „Clean Line“ utilizare este deosebit de popular) și de a face pielea netedă. Dar aceasta este numai dacă este folosit să-l folosească de 1-2 ori pe săptămână (în cazul în care pielea este uscată – suficient de 1 ora, sau chiar 1 dată în 2 săptămâni).

Scanarea excesivă poate provoca probleme ale pielii: aceasta va deveni peeling și acoperite cu inflamație. Totul este bun in cantitati moderate!

Puțină apă în organism

Cosmetologi sunt deja obosit de a repeta că apa este cheia pentru longevitate, sanatate si frumusete. Dar nu e vorba de nici un lichid, ci despre apa. În cazul în care planurile tale nu sunt incluse în piele de timp verde este plictisit: a devenit un flasc și dim, bea cat mai multa apa posibil!

Conform OMS, 30 ml este considerat norma pentru o persoană. apă la 1 kg greutate. Greutate. Luați în considerare cât de mult aveți nevoie, în funcție de greutatea dumneavoastră sau consultați tabelul.

Somn pe abdomen

Dacă pose preferate într-un vis – pe stomac, îmbrățișând perna, vom te dezamagesc. În primul rând, este rău pentru motivul că fața este siled, ceea ce va duce la aparitia prematura a ridurilor, în al doilea rând, în această poziție, pielea ta nu respira.

Citește mai mult  Mai bine să nu se gândească la: 5 moduri de a utiliza ulei de floarea soarelui

În cazul în care aceasta conduce? Dimineața, veți vedea o distributie si fata plictisitoare pe care le puteți cu greu place. Alege o postură mai potrivită pentru somn și să fie sigur de a folosi crema de noapte.

Spălare cu apă caldă

Soluția cea mai nereușită este să se spele cu apă caldă. Chiar dacă doriți să se încălzească în timpul iernii – nu este nevoie pentru a aranja o astfel de piele stres. Pielea este foarte sensibila la temperaturi, și apă caldă afectează negativ-l.

Pentru spălarea temperatura optimă – cameră (36 de grade). Dacă nu aveți inflamație și rana pe fata ta – freca fata cu cuburi de gheata, acesta îl va beneficia numai.

perii murdare

Nu uitați să schimbați periile cosmetice din când în când utilizați. După ce le-ați folosit în machiaj, praful și grăsimea pielii rămâne pe sat. Ce este rău? Toate acestea vă vor afecta ulterior fața!

Curățați perii și perii după fiecare utilizare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: