Nu mai este la modă: 21 pentru totdeauna a fost în pragul falimentului

Cel mai recent, pentru totdeauna 21 a fost un comerciant cu amănuntul care a satisfăcut nevoia principal de cumpărători moderne – a oferit un ieftin și rapid, dar încă de marcă și haine la modă. Și toată lumea a plăcut. Dar acum se anunță că Compania este în pragul falimentului.

Lucrul este asta Fondatorii ei au dorit prea mult și se străduiesc să se extindă zonele comerciale și mai mult, pentru că la început interes în blugi pentru 17 $ și pentru 9 dolari pentru 9 dolari decât cea.

Nu mai este la modă: 21 pentru totdeauna a fost în pragul falimentului

Peste tot în țară a început o reducere rapidă a numărului de magazine pentru totdeauna 21. Se întâmplă în liniște, fără tam-tam excesivă și panică, ei doar le obține mai puțin, ca și înainte de a devenit mai puțin cumpărători în rețeaua.

Adolescenții și tinerii a mers la alți vânzători, La urma urmei, azi moda rapid, cum ar fi fast-food, oferă un număr mare de comercianți. Profit scurgeri de la Zara și H & M, și, de asemenea, a mers parțial la vânzători on-line.

Analistii financiari au sugerat că Pentru totdeauna 21 veniturile au scăzut în ultimul an cu aproximativ 20-25%.

Fondatorii au fost pierdute – fondatorii – proprietarii Du Chang și soția lui Jin Suk oprit miliardari considerate.

Citește mai mult  Fata a refuzat Ben Affleck pe un site de dating, care a făcut-o faimoasă pentru întreaga lume
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: