Pe invidia tinerilor: modelele acestei agenții sunt nu mai puțin de 50, iar acestea sunt frumoase!

agenție de model unic în Rusia – Oldushka. Într-o lume în care frumusețea și sexualitatea sunt strâns legate de tineret, iar în cazul în care modelele sunt considerate prea „vechi“, de îndată ce acestea sunt vechi de 30 de ani, nu de multe ori văd agenția în cazul în care cerințele complet diferite sunt prezentate candidaților. Deci, pentru a deveni un model al Agenției OLDUSHKA, trebuie să fie … nu mai tineri de 50 de ani.

Pe invidia tinerilor: modelele acestei agenții sunt nu mai puțin de 50, iar acestea sunt frumoase!

Ani de frumusețe nu este un obstacol

Agenția Moscova a fost fondată la o martie 2016 de către fotograful Igor Gavar și de atunci destul cu succes „provizii“ în lumea mods de elegant, încrezător în sine, și cel mai important, modele frumoase de vârstă matură (cel mai tânăr membru al echipei Oldushka – în vârstă de 47 de ani).

Acestea sunt filmate pentru reviste de modă și campanii de publicitate diferite, publicitate haine, decorațiuni și accesorii la modă. Și în timp ce Hollywood-ul este photosopy de nerecunoscut actrițe sale de conducere și promovează ideea de „bătrânețe unsticted“, modelele noastre de mers cu mândrie de-a lungul planetei și exemplul lor dovedesc că frumusețea este starea sufletului.

Pe fotografii: Valentina frasin, Serghei Arctic, Tatiana Nezludovova, Victor Sosnovtsev, Olga Kondrashova, Nina Ivanovna și Ivan Petkov.

Citește mai mult  Credința Brejnev într-un costum de baie alb, nu a recunoscut fani
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: