Rușii vin: nume sunt numite 3 modele de top din Rusia care au primit glorie mondială

Care dintre fete nu ar dori să plimbare prin podium într-o rochie incredibil, fantastic? Și un vis de a face astfel de plimbări cu profesia lor, și, prin urmare, ușile agențiilor model sunt aproape nu închise, acestea sunt în conformitate cu cei care vor să salveze lumea cu frumusetea lor.

Rușii vin: nume sunt numite 3 modele de top din Rusia care au primit glorie mondială

Dar lumea nu poate fi salvat. Asociația internațională a modelului de afaceri Reprezentanți în Galerie de Fame a inclus doar trei femei din Rusia. Dar chiar și 3 este mai bună decât nici unul, și ele pot fi toate un exemplu pentru imitație și obiect de inspirație pentru modele începători.

1. Natalya Vodyanova

Nizhnya Nijni Novgorod numit „Rusă Cenusareasa“. Probabil pentru copilărie grea, pentru că fata de la o vârstă fragedă a trebuit să ajute comerțul mama pe piața fructelor. Este greu de spus care providența aduse agenției model de agent de piață, dar Natalia a primit o oferta de a juca intr-o sedinta foto si a fost imediat invitat la Paris. Dreptul rusoaică a devenit un brand Calvin Klein.

Astăzi Natalia nu este doar un model celebru, dar, de asemenea, un binefacator celebru – Ea a fondat Heart Foundation Nud. Ea este fericit în căsătorie cu un om de afaceri francez Antoine Arno, la care ea a dat naștere la doi copii. Încă trei copii de la primul ei sot. Natalia 37 de ani, ea continuă să lucreze în model, și literalmente recent a devenit o stea adevărată de săptămâna modei de la Paris.

2. Natasha poli

Natalia Polvshchshchikova – Perm nativ. În agenția de model, fata a venit la vârsta de 15 ani, și a rămas pe podium. Ea a fost invitată de la Perm la New York și a oferit un contract cu gestionarea femeilor. Natasha reprezintă haine Emanuel Ungaro si Yohji Yamamoto. Dar ultimul nume al femeii rusești au tăiat zvonul european și vest rănit și, prin urmare, a fost pur și simplu tăiat la poli.

Citește mai mult  A fost - a devenit: unde să dispar și ce ex-participant casa 2 & tory karaseva

Natasha fericit în căsătorie cu un antreprenor olandez Peter Backer. În acest an ea a devenit al doilea copil mama lui, și aproape finalizat cariera sa, spunând că acum interesele familiei pentru ei sunt cele mai importante din lume.

3. Irina shayk

Irina Shaychlislamova sa născut în regiunea Chelyabinsk. Ea a fost observat în agenție model local, de altfel, Irina a câștigat Beauty Regional de Concurență „supermodel“. Pentru un shake mare de moda (un alt exemplu, ca nume de familie rusești sunt de nesuportat europeni enervante) pentru o lungă perioadă de timp nu au permis de moda de mare în lume, ea reprezintă doar lenjerie de corp.

Și doar doi ani în urmă, Ricardo Tishi a invitat-o ​​să facă față lui Givenchy, iar alte contracte au scăzut în spatele ei.

Shake-ul de viață personală discută acum toți rușii, vă îngrijorați de compatriot. Soțul ei Bradley Cooper, care a dat naștere unei fiice, condusă de la Lady Gaga familia. Soții s-au despărțit, iar direcția sa mutat la Kupeur.

Acum, cantaretul prada devine pe programul complet de la ruși – Ei au declarat boicot ei și pe pagina ei de pe rețelele sociale flashmob a avut loc cerând să se întoarcă Cooper „De unde ai.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: