Powlina Vega

Powlina Vega

Powlina Vega – Frumusețea Columbia, care în orice mod urmărește să dezvăluie stereotipul impus că fata poate fi fie inteligentă, fie frumoasă. Proprietarul titlului „Miss Univers 2014“ este încă interesant pentru publicul larg. Cum este biografia modelului, ce face acum? Am spus despre asta mai jos.

Biografie

Powlina Vega sa născut la 15 ianuarie 1993 în nordul Columbiei, în orașul Barranquilla. Tata – Rodolfo – Cardiolog, Mom – Laura – Gasywife. Familia Fiii Queen de frumusețe este mare chiar și în standardele Columbia: Cu excepția Poolin, părinții au încă patru fiice și trei fii.

O astfel de simplă astăzi, familia Vega Pulina are ramuri foarte interesante în copacul său genealogic. Astfel, bunicii – cele mai renumite tenor Gaston Vega, și bunica – Elvira Susanna Castilo Gomez, „Miss Atlantico 1953”.

Începutul anilor

Probabil, inspirat de exemplul unei bunici, Paulina Vega de la o vârstă fragedă a decis să stăpânească finețea lucrărilor de model. Primii pași din această carieră Paulina au început să facă la opt ani. Fata a învățat limbi străine, a stăpânit abilitățile de a poseda și defila. Cu toate acestea, la o vârstă fragedă, Paulina a examinat modelul de afacere, dar, ca și secundar. A fost o anumită pasiune care ar putea turna în ceva serios în viitor, dar, de asemenea, ar putea sări într-un an sau altul.

Principalul accent în viața sa Paulina a făcut întotdeauna în educație. Se știe că Vega, pe lângă spaniolul său natal, deține fluent limba germană și engleză și poate fi, de asemenea, puțin explicit în limba franceză. Fata a absolvit o școală germană, a studiat managementul afacerilor la universitate.

Carieră

A fost viața studentă care a împins involuntar Paulina din nou în serios pentru a intra în afacerea modelului. Fata a mers la concursul Miss Columbia 2013 și la câștigat. După această victorie, Paulina Vega a continuat să lucreze la abilitățile sale profesionale de model.

Deci, datorită muncii sale încăpățânate și a interesului sincer în cariera modelului, Paulina Vega a reușit să devină a doua columbiană, care a reușit să câștige concursul Miss Univers. Primul a fost Lus Marina Suluaga în 1958.

În interviul său, modelul a spus că victoria ei pe o astfel de concurență prestigioasă nu este voia șanselor, ea a fost de mult timp la acest lucru, din copilărie. De exemplu, ideile sunt importante. Chiar dacă modelul nu arată perfect, 100%, este obligat să se prezinte, astfel încât cele mai câștigate unghiuri. Paulina își căuta unghiurile ideale, practicând în fața oglinzii Ziua Zilei, luni, ani.

Un factor la fel de important care a influențat decizia judecătorilor a fost faptul că în cadrul concursurilor de turism din Vega a fost foarte natural, ea nu a jucat, nu a încercat să pară mai bine decât este. Pentru model, acest lucru este, de asemenea, foarte important – de a ține simplu și ecologic, mai ales atunci când vine vorba de modelul pentru spectacole. Regina reală a frumuseții se poate arăta, cunoaște un preț și, prin urmare, nu se urcă din piele pentru a dovedi ceva în jurul valorii de: oameni din tot și așa a văzut așa.

Citește mai mult  Morgan York

Un alt card Trump de Powlins, ca orice alt model de succes: Vega nu a fost niciodată limitată la realizarea unei frumusețe externe. Fata a fost întotdeauna implicat în educația sa versatil, de altfel, „Miss Univers 2014“ nu este doar un model frumos, acesta este, de asemenea, un specialist absolvent.

Tot ceea ce Paulina este angajată în, interesele pe care le profund, ea studiază ceva până la sfârșit, și apoi imediat ia pentru ceva nou. Și în modelul de afaceri, fata încă mai continuă să înțeleagă ceva nou. Astăzi, Vega lucrează de multe ori pe diferite spectacole de moda. Poate în curând vom vedea în rolul unui prezentator de televiziune sau chiar actrițele – cine știe!

Cel puțin, condițiile necesare pentru aceasta sunt: ​​pentru victoria în Miss Univers 2014 concurs, Paulina a primit nu numai un premiu în bani, un apartament în New York și o grămadă de excelente produse de îngrijire a părului și a feței, dar, de asemenea, o bursa pentru un an de studiu în legendarul Academia de Film New Tyorka.

Secretele de frumusețe

Astăzi, creșterea a modelului este de 178 cm, parametrii: 95-70-95, iar modelul are propria sa greutate la 60 kg. Proprietarul unui astfel de frumusețe naturală și sănătoasă, desigur, îi place să împărtășească secretele sale cu fetele care doresc să se apropie de aspectul Regina frumuseții.

Față

Pe paginile de rețele sociale, puteți găsi o mulțime de fotografii ei, în cazul în care ea este fără machiaj. Frumos exemplu vrea să arate fetele din întreaga lume care frumusețea este luminat în naturalețea. Și astfel încât pielea este frumos, neted și a avut chiar de culoare, este suficient doar pentru a respecta regulile, vechi ca lumea:

  • dreapta hranei pentru animale+
  • exercițiu+
  • elimina obiceiurile proaste+
  • Păstrați întotdeauna fata perfect curata si hidratata.

Păr

  1. timpul acoperit de nori – nu uscător de păr! Pentru a participa la spectacole sau de fotografiere de moda pe parcursul unei zile de lucru, fiecare model este supus stilizare multiple cu un uscător de păr, forcepsul, fier. Și să stilisti folosesc tot felul de echipamente de protecție pentru păr, bucle sunt încă greu pentru a transfera atacuri similare. Prin urmare, în afara zonei de lucru a Paulina folosește un mod excepțional de natural de uscare a părului. Fata își scade capul în jos și încetinește părul cu dinți rari, în timp ce părul este complet uscat. Când buclele sunt încă foarte umede, le puteți înfășura cu un prosop de vafe, dar nu se freacă și, chiar mai mult nu vânați turbanul de prosop – acest lucru, deci vreodată pentru toată manipularea, este foarte dăunător părului.
  2. Untul de păr nu va strica! Și chiar dimpotrivă. Tot felul de ulei este cartea principală a trupei Vega Poyulina în părăsirea buclelor. Cea mai puternică asistență pentru sfaturile de securizare este uleiul de argan. Dar dă mult mai multă eficiență la etapa de prevenire, adică, în timp ce părul nu a început încă să ia. Pentru a preveni structura structurii părului lor de lux, modelul provoacă ulei natural la vârfurile părului, apoi rămășițele sculei care se mănâncă în palme și distribuie uniform de-a lungul întregii lungimi a părului. Rezultatul este vizibil pe fotografii de lux: Hair Shine Sănătate și Frumusețe.
Citește mai mult  Lily Donaldson

Vega Paulina stil

O rochie de lux în care a fost contemplată Miss Columbia 2013, va trebui să gustăm orice cunoscător al costumelor de seară chic. Bej rochie brodată cu pietre spumante, tăietura seducătoare (înapoi este deschisă complet), designul unic al mânecilor – într-un astfel de costum, orice fată va simți regina frumuseții.

Dantelă rochie de umbra albă și roz – aceasta este deja destul de o filială. Ziua însorită într-un astfel de model al siluetei adiacente la genunchi, puteți face cu ușurință plimbări în jurul orașului, la cumpărături și puteți merge într-o astfel de rochie dreaptă.

Stilul de țară are o performanță foarte îndrăzneață în această imagine. Pantaloni scurți din piele, cizme de căprioare Classic pentru acest stil de cămașă albă maro și simplă. Pentru completitudine, nu există suficiente pălării!

Imaginea clasică de lux poate fi creată și cu o lungime de îmbrăcăminte deasupra genunchiului, dacă stilul său este o clepsidră. Acest produs închis, cusută pe manieră babydoll, se face într-o soluție de culori foarte favorabilă: simplitatea stilului este compensată de luxul încorporat în țesătură și imprimarea acesteia. Ceasul de aur și geanta completează perfect costumul și bărcile negre – complete.

Paulina, precum și toate bruneturile întunecate, sunt foarte albe. Dar nu toate reprezentativității acestui tip de aspect poate purta haine albe ca zăpada. Cei care nu au fost încă rezolvate pentru a crea arcuri îndrăznețe total albe, este în valoare de a lua un exemplu din frumusețea Vega. Puteți purta în siguranță un costum de pantaloni albi, realizat în stilistica 1970: pantaloni-gheare, sacou atacat. Fanii unui stil mai avansat în îmbrăcămintea lui Powlin demonstrează cum putem purta un costum de pantalon alb ultra-modern, având balluri geometrice de dungi albastre.

Și puteți chiar în loc de rochie de seară, mergeți la vacanță, purtați un salt de salvare spectaculos. Încălțămintea sub lungimea lungă este practic vizibilă, deci poate fi neutră. Dar aici sunt doar accesorii albe!

Citește mai mult  Ruth Wilson

Powlina Vega ar putea învăța câteva lecții clasice de clasa de birouri.

Aceste kituri compilate pe principiul „topului alb, fundul negru”, toate diferite și originale și ar putea fi un loc demnă în dulapul de zi cu zi al unei femei de afaceri.

Rochii de lux în podea, cu o spate deschisă – aceasta este, totuși, una dintre cele mai preferate pousini pentru calea roșie. Iar produsul strălucitor prezentat în următoarele fotografii este una dintre cele mai bune din această categorie de utilaje.

Este imposibil sa nu nota rochii roșii încântătoare, care regina frumuseții îi place să demonstreze în rundele seculare nu mai puțin.

Orice stil, orice nuanta – in aceasta gama fiecare bruneta arata uimitor.

Stilul spectaculos și culoare tendință – acestea sunt cele două componente ale succesului costumului pantaloni din acest sezon! Modelul VEGA foloseste perfect aceste instrumente pentru a crea un arc ideal.

Un costum format din cuhlotov negru și un top gravidă cu bretele subțiri pot fi, de asemenea, atribuită manifestarea stilului de birou în Poulassn tinutele. Dar Cardigan e ușor roz, aruncate pe umeri, catifelează imaginea generală, astfel încât să puteți merge la o întâlnire.

Ținutele, cusute complet de spumante în razele de sofes de țesături, Paulina Vega, ca o adevărată regină a frumuseții, sunt incredibile. Probabil, astfel încât acestea pot fi adesea găsite pe modelul în timpul vizitelor sale pentru evenimente solemne.

Uneori se poate întâlni pe vega vizitele oficiale și în haine stil sport.

Poate fi ceva practic, confortabil, și în mod necesar foarte elegant.

Uneori, modelul alege tinutele cu o bandă orizontală decorative originale. Acestea sunt rochii și costume, care au cel mai simplu tăiat, dar din cauza tesatura neobișnuit, arata spectaculos.

Totalul negru De la Paulina Vega – aceasta este o dantelă retinuta clasic sau romantic. În același timp, rochia mai mici, pantofi mai originale și deschise. Si invers.

„Lane“ trend – o rochie combinatie – Vega are încă un pic în felul său propriu. Viziunea ei de astfel de minciuni un lucru, în prezența indispensabilă a strălucire în tesatura. Acest material ușor translucid seamănă cu un Axer de pietre prețioase de către corpul modelului. Ei bine, regina frumuseții are dreptul!

În concluzie, vreau să iau în considerare mai multe opțiuni pentru cum să purtați o imprimare florală în funcție de câștigătorul concursului mondial de frumusețe. Paulina oferă mai multe tipuri de modele originale de plante și, pe exemplul lor, arată că aproape orice dimensiune și culoare, astfel de ornamente pot arăta organic. Principalul lucru este să faci un arc corect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: