Torjul sfâșiat al Shingg a intrat în modă

Schuggy este o cascadă sfâșiată. O astfel de tunsoare implică sfaturile părului cu panglici și ca și cum ar fi. Tradus din limba engleză Acest cuvânt înseamnă „shaggy”, care reflectă esența tunsoarelor – buclele rămân în direcții diferite, creând un efect de neglijență.

Torjul sfâșiat al Shingg a intrat în modă

Un pic despre tunsoare

Tomatul a devenit popular în anii ’70. Fetele din străinătate s-au făcut de bună voie. Mai târziu, Shinggi a ajuns la țările CSI. Un semn distinctiv al unei astfel de tunsoare – o mizerie pe cap. Cel mai mare efect se poate realiza prin așezarea – șuvițe sunt fixate pe partea de sus a împrăștiată.

Dacă aveți părul rar – tunsoarea lui Shinggi va fi fără echivoc! Oferă părul părului. Femeile cu coafura groasă de păr complement perfect.

Dacă vorbim despre caracter, atunci contează și ele. Cel mai înspăimântător se duce la fetele care merg de bună voie la aventură, cu rău și chiar un personaj copilaș puțin. O astfel de tunsoare a fost aleasă de multe frumuseți celebre: Chrissa Teygen, Macy Williams, Polina Gagarina și altele.

Tunsoarea poate fi combinată cu orice breton și culori diferite de păr. Shaggy este potrivit pentru orice lungime atât de mare plus. De exemplu, Svetlana Permova are o astfel de tunsoare într-un duet cu bucle lungi, iar Svetlana Ustinova cu un Kara.

Citește mai mult  Omul de 32 de ani a încetat să crească în urmă cu 20 de ani în urmă. El este acceptat pentru elevii de școală
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: