Palarii pentru femei pentru piscina: descriere, tipuri, reguli de alegere

Palarii pentru femei pentru piscina: descriere, tipuri, reguli de alegere

Piscina este una dintre cele mai populare sporturi. Înota în piscina frumos rece și foarte util pentru sănătate. Cu toate acestea, multe femei refuză să aceste clase, pentru că după formare trebuie să se usuce parul pentru o lungă perioadă de timp, și buclele ei înșiși devin fragile. Preveni aceste probleme sunt destul de simplu, ai nevoie doar de a cumpăra un fericit frumos pentru piscina.

Scop

pălărie pentru femei pentru piscina – un atribut indispensabil în procesul de înot în apa cu clor. In multe piscine, este chiar un subiect obligatoriu.

Avantajele pe care le va aduce achiziționarea ei.

 • Clorul afectează în mod negativ starea părului. Dacă nu doriți să devină direct fragile și uscate, doar le ascunde sub pălăria elegantă.
 • În plus față de starea proastă a parului, doamnelor pot întâlni, de asemenea, cu boli de urechi, care înregistrează în mod regulat apă rece. Datorită dureri de cap, urechile vor fi acoperite în siguranță.
 • În cazul în care parul este prins, iar în cameră nu este prea cald, atunci transfer de căldură rapidă va începe, și vă va îngheța. Așa că acest lucru nu se întâmplă, este nevoie coafura pentru a proteja frizură pentru înot.
 • Orice persoană sănătoasă pierde în fiecare zi cel puțin câteva fire de par. Toate acestea cade pe fundul piscinei, scor filtre și ceea ce duce la deteriorarea calității apei. Acesta este motivul pentru care unele pool-uri nu permit vizitatorilor să înot fără o frizură.

Vizualizări

Din păcate, multe femei cred că capacul de înot strică aspectul, mai ales în cazul în care cifra nu este perfectă. Era posibil ca au existat acum câteva zeci de ani, când femeile erau disponibile doar unul dintre pălării vedere. Cu toate acestea, astăzi totul sa schimbat, și puteți alege dintr-o gamă destul de largă. Luați în considerare mai multe specii populare.

 • Începe. Acestea sunt modele profesionale care cumpără femei în înot profesional. Astfel de produse sunt potrivite pentru concursuri, acestea reduc rezistența la, permițând înotătorul să se miște mai repede. Nu există cute pe modele de pornire, acestea sunt complet adiacent capului.

Tarife pentru pălării similare sunt ridicate, astfel încât doamnele care înoată în plăcerea lor este mai bine să rămână pe alte soiuri.

 • Apă de apă. va fi nevoie de astfel de tipuri de pălării pentru a juca polo pe apă. Acestea sunt echipate cu o bandă elastică specială, care trece pe sub bărbie, care conectează capacul de pe ambele părți. Datorită acestui design, urechile player-ul este protejat împotriva pătrunderii de lichid, iar capul – de la suflare mingea.

 • Pentru păr lung. Femeile care au bucle lungi de lux pot alege o pălărie specială capabil de coafura complet ascunse. Există volume suplimentare în astfel de produse. Există, de asemenea, modele formate din două părți.

În primul rând, parul este curățat sub material și fixă, iar apoi o diademă este deja pus pe.

 • Volumeful. Aceasta este o nouă varietate de pălării, dar a reușit deja să evalueze sute de femei care nu cred că viața lor fără de înot, dar cei care doresc să rămână chiar și frumos în bazinul. Astfel de capace sunt modele cu diferite figuri volumetrice.

Acesta poate fi flori, o varietate de picături de apă, ornamente, imagini de animale și păsări, există personaje de desene animate chiar.

Materialele

capace de înot sunt clasificate, nu numai în aparență și scop, dar, de asemenea, prin materialul de fabricație. Astfel de materiale pot fi mai multe.

Latex

Acesta este materialul care a început să folosească pentru a face pălării. Partea pozitivă numai a latexului este prețul – astfel de capace sunt foarte ieftine, și le permit să fie în măsură să se orice femeie. Pe aceasta, toate avantajele sunt finalizate, și începe o serie de defecte:

 • Capace de cauciuc numai suficient de mai multe ori – calitate redus+
 • Este imposibil să-l poarte în mod normal și eliminați+
 • În acest proces, șosete toroane începe să stick, de tragerile cu cap și lacrimi păr, care este foarte inconfortabil+
 • Poate provoca alergii+
 • După utilizare, aceasta trebuie să fie pulbere cu talc, altfel va fi lipit.

Silicon

Silicon capace sunt mult superioare față de calitățile lor de latex.

Avantajele lor:

 • Siliconul este foarte elastic, se intinde bine, destul de o astfel de pălărie pentru o lungă perioadă de timp+
 • Este exclus să intre apă, iar firele nu se va lipi de materialul+
 • Absolut hipoalergenic, chiar și cei care sunt înclinați să alergii pot fi achiziționate+
 • produse în diferite modele și culori.

Cu toate acestea, există, de asemenea, contra unei astfel de soluție a:

 • Învelitoarea capului este foarte strâns adiacent capului, astfel încât, în unele cazuri, capacele pot pune presiune pe frunte și whisky+
 • Silicon poate fi deteriorat cu ușurință dacă utilizați decoratiuni de metal, astfel încât înainte de ai nevoie de formare pentru a elimina cercei, agrafe de păr și gume cu elemente metalice.

Textile

capace de înot textile sunt de obicei realizate din lycra, precum și poliester.

Părți pozitive:

 • Învelitoarea capului este foarte ușor de purtat și de a trage în contrast cu modelele anterioare+
 • capac de tesut absolut nu prescrie, poartă confortabil+
 • direcții de acțiune nu sunt electrificate+
 • Pretul este destul de accesibil.

Cu toate acestea, expertii recomanda cumpararea unor astfel de locuri nu pentru înot, dar pentru ocupațiile de aquaerobic. Există mai multe motive pentru acest lucru:

 • parul va străluci în continuare, pentru ca orice tesut trece apa+
 • În cazul în care materialul este ieftin, atunci produsul este în creștere rapidă+
 • Rapid înota într-o astfel de pălărie nu va funcționa, acesta nu este destinat pentru antrenamente active,.

Opțiuni combinate

Modelele combinate sunt cea mai bună soluție, deoarece ele combină confort și beneficii. Astfel de capace constau din două straturi. De obicei Upper silicon, împiedică pătrunderea umidității, iar cea mai mică – tesatura, oferind confort.

Datorită acestei decizii:

 • Păr rămâne absolut uscat+
 • Presiune Frunte nu se simte+
 • Produsul este ușor de a trage și de uzură.

Printre dezavantajele pot fi observate numai pe astfel de modele. Cu toate acestea, aceasta se explică prin calitate și funcționalitate ridicată, și există suficiente pălării combinate pentru o lungă perioadă de timp.

Cum de a alege?

Trebuie să alegeți o trapă de înot, deoarece un model bun este capabil să ofere nu numai comoditate în timpul înotului, dar și sănătate. Capacul trebuie să se potrivească strâns la cap, să închidă complet urechile. Depinde mult de comoditatea uzurii și de îndepărtare – cămașa nu se poate rupe și trage părul.

Este demn de remarcat faptul că Capace de scăldat de dimensiune universală, ei se vor potrivi oamenilor cu orice formă a capului. Cu toate acestea, sunt furnizate modele non-standard pentru doamnelor cu parametri mari. Trebuie doar să cheltuiți un pic mai mult timp în căutarea lor.

Trebuie să acordați atenție prețului: Dacă înotați pentru dvs. este un proces de divertisment, nu trebuie să alegeți cea mai scumpă opțiune. Dar înotătorii profesioniști nu sunt recomandați să salveze pe produse.

Dacă vorbim despre design și stil, ar trebui să fie, de asemenea, respinsă de la atribuirea capacului. Fetele care merg la piscina să se relaxeze și să mențină forma, poate alege orice design, indiferent dacă acesta este un model de silicon obișnuit sau un produs cu un decor în vrac. Dar cei care fac în mod serios și să ia parte la concursuri, este mai bine să se oprească alegerea lor pe capace de înot clasice, strâns cap de montaj.

Acum, ia în considerare cel mai bun câteva modele pentru înot.

Adidas PU CT CP 1PC

Poliester a fost fabricat. Acest material este bună că nu pierdeți apa. Modelul elegant produs în culorile negru sau metal, în mijloc există 3 benzi. Foarte convenabil să-l poarte și trage. Dezavantajul modelului este că Nu se închide destul de bine urechile. Da, iar prețul este ridicat – un pic mai puțin de 2 mii de ruble.

Suodunbaoluo HW0101

Clasic Pool Hood din poliuretan. Ea este bine întinsă, doar își pune, destul de durabil. În plus, aici puteți găsi 12 culori interesante, care nu pot ajuta la modă. Lipsa unor astfel de pălării este doar că Pe unele dintre ele nu există nici un logo-ul companiei.

Speedo Fastskin3

Cifra „3“ înseamnă că cu capacul puteți achiziționa două mai multe accesorii suplimentare: acestea sunt ochelari și costume de baie. Fiecare lucru din această serie a fost gândită și a fost creat de către profesioniști adevărați specializați în înot, precum și luând în considerare proprietățile de apa cu clor. Domnitorul este conceput pentru femei care sunt angajate în înot profesional. Nu există deficiențe în plus față de prețul. Acesta este de aproximativ 2,5 mii de ruble.

Vezi TS V-31 NBL

Silicon pălărie confortabil care protejează bine. Mîngîiat în ciorap, are o formă rotundă drept. Aceasta este o opțiune pentru iubitorii de întreg clasic. Acest model este disponibil într-o singură culoare, standard albastru închis, de asemenea, există un logo corporativ. Produsul nu este lipsit de defecte: este dificil de purtat și de a trage.

Banfei 1135

Un model combinat destul de ieftin, care este potrivit atât pentru înotătorii profesioniști, cât și pentru iubitorii acestui sport. Posedă două straturi datorită cărora este absolut sigură și confortabilă. Vă permite să dezvoltați viteze mari, deoarece reduce rezistența la apă. Ea are un drawback mic – miros de cauciuc. Dar, cum să sărbători cumpărătorii, în curând dispare.

Cum să purtați?

Multe fete urăsc momentul când trebuie să purtați o pălărie. Astfel încât procesul de punere și șosete a trecut mai confortabil, profită de mai multe sfaturi din partea profesioniștilor.

 • Înainte de a pune accesorii, Îndepărtați cerceii, inele, părul de păr. Acest lucru va preveni deteriorarea accidentală a produsului, de altfel, nu se va agăța.
 • În cazul în care modelul a capacului este fabricat din latex, Asigurați-vă că să-l stropească cu Talc, astfel încât părul nu buze la materialul.
 • Fetele cu parul lung au nevoie pentru a le pre-lay. Cea mai bună opțiune este o grindă pe partea din spate a capului, în timp ce este important să se stabilească și bang.
 • Sprijin auxiliar, după cum urmează: Palms sunt murdare în interior, pălăria este întinsă în două părți și a pus pe primul pe frunte, apoi pe partea din spate a capului, urechile trebuie să fie complet acoperite.
 • Shelo este recomandată Poziția în mijloc, Așa că a zburat de pe frunte la partea occipital. Alte opțiuni vor fi incomod.
 • Scoateți produsul de la spate. Cap trebuie să fie culese cu atenție în spatele, apoi se scoate din macushk și frunte. Această tehnică nu va permite parul sa se intinda si pauza.

Caracteristici de îngrijire

Pentru orice lucru, fie că este vorba de haine, pantofi sau accesoriu, aveți nevoie pentru îngrijire. Capacele de înot nu fac excepție. Astfel încât modelul a avut întotdeauna un aspect decent, este important să ne amintim câteva recomandări utile.

 • După înot, accesoriul trebuie să se usuce bine. Este imposibil să rămâi toată noaptea în pachetul umed. Produsul este uscat în mod natural, protejând de expunerea la bateriile fierbinți și alte dispozitive de încălzire.
 • Majoritatea materialelor se tem de soare, atât de agățat pălăria la balcon pentru ventilație nu trebuie.
 • Produsele din cauciuc vor lega constant, Au nevoie de procesare periodică cu un talc sau o pulbere pentru copii.

Capacele pentru piscină pot fi un accesoriu frumos și elegant, care va atrage atenția altoroși pentru tine. O mare varietate de forme, culori și modele vă permite să alegeți lucrul ideal de a alege. Și regulile simple de îngrijire vă vor ajuta să o salvați de mult timp, oferind nu numai emoții și confort plăcute în timpul antrenamentului, dar și păstrarea părului uscat și sănătos.

Despre ce fel de capac de scufundări pentru a alege, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: