Aist biciclete: criterii de selecție și de model de gama

Aist biciclete: criterii de selecție și de model de gama

In zilele noastre o bicicletă bună, chiar și la un preț accesibil, este considerat pe bună dreptate o adevărată găsi. Unii dintre reprezentanții generației mai în vârstă, chiar și amintindu transportul pe două roți de ani sovietice, cu dor amintește bicicletele „Barza“. Dacă ați crezut că nu au fost mult timp în urmă, avem o veste placuta pentru tine: producătorul încă continuă eliberarea lor.

Particularități

Aist biciclete (recent pentru a scrie numele său la numele Latinets) este cunoscut consumatorului în țara noastră din cele mai vechi timpuri, deoarece producția a fost început în 1947 și apoi 6 mii de biciclete au fost vândute. Compania a crescut rapid și deja în trei ani de activitate ar putea vinde 100 de mii de unități de două roți de transport. Deja în 1955, vânzările au crescut la 400 de mii de unități anual, iar în curând marca a fost închisă pe piață chiar și o astfel de țară mare ca URSS. În 1963, transportul pe două roți, decorate acum cu litere latine, a fost mai întâi pentru export.

După prăbușirea Uniunii Sovietice, producția și vânzările au scăzut în mod semnificativ, care a fost cauzată de creșterea concurenței pe piață, dar pentru propria lor, acum o mică țară suficient, Compania ramane unul dintre motivele pentru mândrie.

Astăzi, la fel ca în toate deceniile anterioare, producția de biciclete Aist este situat în Belarus. MotoLowzavod LLC, după cum devine clar din numele, implicat în eliberarea de vehicule cu două roți ca pedale și cu motor tipuri. Minsk motociclete și biciclete de plante se caracterizează prin două trăsături specifice: în primul rând, există aproape toate bine-cunoscute tipuri de biciclete, de la copii clasic la munte și autostrada, pe de altă parte, toate acestea fac parte din categoria de buget, care a fost întotdeauna apreciat in tara noastra. Trebuie remarcat faptul că Aist modernă numai pe ansamblul rămâne Belarus, în timp ce cele mai multe cadre sunt achiziționate în China.

Cu toate acestea, multe noduri importante sunt furnizate de către întreprinderile de lider în industria lor, care este auzit nici un biciclist, de exemplu, aceeași Shimano oferă attributations de atașamente, precum și frâne și lanțuri pentru unele modele.

La un moment dat, aceste biciclete au fost foarte apreciate în rândul cetățenilor sovietici pentru ușurința final de proiectare, și, prin urmare, pentru întreținere și reparații ușoară. Astăzi, compania este foarte departe de vârf de 400 de mii de biciclete pe an, dar chiar și cu volumele actuale de 70 de mii de unități de două roți de transport în fiecare an, marca continuă să fie exportate, bucuros, inclusiv viliters ruși.

Avantaje și dezavantaje

Piața modernă de biciclete este foarte bogat într-o varietate de sugestii, iar sarcina proprietarului viitor al transportului pe două roți este de a alege în mod corect, nu doar modelul, dar, de asemenea, producătorul. Ar trebui să fie admis că, chiar și sub Natius disperată de producătorii cu numele mondial Aist au reușit să reziste, și toate pentru că cele mai multe dintre avantajele sale cheie relevante au rămas din perioada sovietică. Astăzi, preferința pentru produsele de marca din Belarus, aveți dreptul deplin de a conta pe următoarele beneficii de cumpărare perfecte.

Design Easy

Factual faptare: Cu atât mai puțin în mecanismul de noduri și părți, cu atât mai puțin se rupe. Cu toate acestea, defalcările cu una sau alta frecventa sunt tipice pentru complet orice mecanisme, iar în cazul Aist puteți încerca să facă reparații chiar și pe cont propriu, pentru că nu este nimic complicat în acest biciclete.

Accesibilitatea pieselor de schimb

De când era vorba de nevoia de întreținere și reparații periodice, întrebarea apare pentru a obține piese de schimb. Nu există probleme cu acest lucru – producția nu se oprește la asamblare, înseamnă că toate componentele continuă să fie făcute. Având în vedere că Aist nu se aplică numărului de branduri de peste mări din străinătate și, în multe privințe, funcționează tocmai pe piața rusă, pentru a obține piesa de schimb necesară este complet simplă.

Costul disponibil

Dacă nu se aplică pentru o biciclete de top, care se disting prin o sută la sută „nefericire“, dar, de asemenea, în picioare în mod corespunzător, atunci, probabil, producția unui producător care știe cum să combine de bună calitate cu prețuri fideli. A spus că este imposibil să caracterizeze mai bine aist, pentru că Aceasta este o bicicletă din Belarus pe cadrul chinez, iar în aceste țări nu este de obicei „lupta” de schitrogoga.

În plus, Minsk, în cazul în care a fost stabilit producția de două roți „cai“, este relativ aproape de multe regiuni dens populate din Rusia, și, prin urmare, componenta logistica nu este atât de vizibil. În plus, datorită relațiilor speciale dintre Federația Rusă și Belarus, intersecția limitei interstatale nu afectează și costul.

Bună manipulare

La un moment dat, produse cu două roți din Belarus capturat de cetățeni sovietici încă bicicletele produse de instalație Minsk a diferit de manipulare bună – a făcut posibil să se bazeze pe transportul lor, chiar dacă traseul a fugit de orice drumuri adecvate, și până în prezent în graifere noastre țară porno.

Citește mai mult  cicluri Toți copiii cu privire lui

Astăzi, mulți consumatori potențiali consideră în mod greșit că Aist, merge la cadre din China, și-a schimbat foarte mult, dar, de fapt, nu este așa – Deși în Minsk există doar o adunare, ordinul de comanda este încă desfășurându-se în desenele de designeri locali.

Posibilitatea de pliere

În 1977, primul Aist a apărut cu un cadru de pliere, și de atunci designul de pliere a devenit un fel de „cip“ de brand – de cele mai multe modele au un cadru care poate, la cererea proprietarului devine mult mai compact. Având în vedere distanțele tipice pentru țara noastră, în multe cazuri, o bicicletă va călări mai întâi în portbagajul unei mașini personale sau cu transportul public înainte de a juca rolul de transport.

Într-o astfel de situație a, posibilitatea de pliere nu este diferit de un avantaj solid. Aceeași caracteristică, de altfel, face posibil pentru a stoca o bicicletă cu confort chiar și în condiții de apartamente sovietice apropiate.

Dezavantajele acestor biciclete sunt de asemenea prezente, iar cineva chiar va părea esențial, Dar, de fapt, cazul nu este căsătorit sau erori de calcul constructive, dar în orientarea producătorului la un anumit segment de bicicliști. Deci, AIST, eliberând tot felul de tipuri de două roți de transport, este axat pe un consumator mare, prin urmare, produce modele predominant amatori.

O astfel de bicicletă este potrivit pentru echitatie de zi cu zi, iar în unele cazuri – chiar si pentru formarea la nivel Novice.

Dacă te vezi un atlet serios, atunci un astfel de transport este greu de util pentru tine.

Un alt punct important este puterea și fiabilitatea moderne „barză“. Puteți argumenta cu faptul că prețul de biciclete au justificat de producătorii mondiali de transport cu bicicleta, cu toate acestea, minuni în lume nu se întâmplă, și „calul de fier“ din Belarus, care au ucis cumpărătorul într-un ban, este puțin probabil care urmează să fie transferat la nepoți prin moștenire. În principiu, simplitatea și costul redus de reparații va nivel în mare măsură această problemă, Dar, în același timp, situația de aici este aproximativ la fel ca și cu o mașină: de cumpărare, o persoană care dorește să-și petreacă un maxim de timp la volan, și nu la toate sub capotă.

În plus, unii consumatori, de asemenea, se plâng de încredere a stratului de vopsea – la scurt timp dupa ce a cumparat o bicicleta pierde aspectul original atractiv. Reclamații și slabe se întâmplă de asamblare: în special, roțile din față și din spate nu pot forma o linie holistică, care afectează în mod negativ calitățile de conducere de transport.

Revizuirea speciilor

Daca sunteti fan picioare lung a produselor din planta Minsk, apoi Avantajele Aist ar trebui să includă o varietate impresionantă de gama – poate recomanda marca pentru oricine care este în căutarea pentru o bicicletă ieftin, nu este interesat, Ce fel de tip de transport pe două roți aveți nevoie de o persoană. Într-adevăr, Aist modernă produce transport pentru fiecare gust.

Diametrul roților și înălțimea cadrului permite să alegeți copii (inclusiv tricyclass), versiunea adolescent sau adult. Nu există restricții cu privire la etajul al crestei prea – modele de femei sunt produse aproximativ egale cu cantitățile cu bărbați și „neutru“.

Vom trece pe scurt pe principalele tipuri de biciclete de producție din Belarus, care pot fi interesați de potențialul consumator.

 • Biciclete de munte, după cum rezultă din nume, creat în mod specific pentru plimbare pe teren accidentat, deși, desigur, și în condiții urbane nu sunt pe deplin inutile. Deși produsele AIST nu pot fi considerate sporturi complete, toate aceleași caracteristici caracteristice ca un cadru mai fiabil, anvelope groase cu un protector agresiv și un lumen crescut. Planta Minsk produce atât hardwt-uri ușoare fără suspensie spate, simțind orice neregularitate, dar rapid ca un glonț și două căi care au o greutate mai notabilă și o viteză mai mică, dar în mod eficient de răcire.

Nici unul nu este potrivit pentru formare profesională, ci pentru iubitori, doar plimbare în afara orașului va fi foarte relevant.

 • Biciclete rutiere În întreaga lume sunt cele mai populare și în cazul Aist, nu există excludere din regulile de vorbire. În termeni tehnici, aceasta este cea mai ușoară bicicletă, ascuțită în principal sub călătoria drumurilor străine. Echipamente articulate aici orientate spre condiții urbane, de exemplu, echipamentul tipic poate fi echipat cu un lanternă, un apel și un coș sau trunchi. Acesta este un tip popular de ciclism pentru călătorii de mers pe jos sau de excursii regulate sub forma unei alternative la transportul public de dezosare.

 • Modele de autostradă, Ca un drum, conceput pentru drumuri decente, dar au o întâlnire oarecum diferită – sunt adaptate pentru mișcarea de mare viteză de-a lungul rutelor din afara orașului. Un set de viteze de o astfel de bicicletă este relativ simplu, în timp ce transportul are o rulare bună și pentru o lungă perioadă de timp salvează ritmul mișcării. Toate acestea sunt posibile datorită caracteristicilor constructive specifice, printre care volanul sub formă de „branduri de coarne”, un cadru ușor de rigiditate crescută, anvelope înguste și maxime pompate.
Citește mai mult  Biciclete tandem: istorie, design, producătorii și alegere

 • Biciclete pliabile Alocalizat de obicei unei categorii independente de transport cu două roți și acest lucru este logic: fără a avea un cadru rigid holistic, un astfel de model nu este în mod fundamental potrivit pentru sarcini solide, mai ales că Aist nu poate fi considerat un producător cu o calitate excelentă a asamblării. opțiunea de împăturire este bun pentru depozitare confortabil în locuințe strânsă și ieșirile cu bicicleta pe transportul public, dar traseele de rutare ar trebui să fie ales fără zone complexe și tremurături, și să accelereze nedorite.

 • Modelele pentru femei În general, ei duplicat toate clasele de biciclete descrise mai sus, dar au specificul proiectului elaborat cu anatomia corpului feminin. Cel mai viu exemplu este lipsa conductei de sus la rama, în general, sau vizibil offset-ul în jos, astfel încât să nu interfereze cu plantarea de fata, chiar dacă acesta este într-o rochie sau fusta. biciclete pentru femei sunt de obicei disting printr-un design special, care se vor bucura de orice femeie adevărată.

 • Teenage biciclete, Ca de sex feminin, mai ales analogi ai aceleași modele pentru adulți, asta e doar cadrul și diametrul roților care le-au oarecum mai puțin. În conformitate cu standardul general acceptat, biciclete adolescenți sunt proiectate pentru plimbari între 10 și 18 ani, atât în ​​creștere și în greutate, dar este clar că această diviziune este în multe feluri condiționat, în – unele dintre copii crește atât de repede că nu ar trebui să fie, probabil, pe o bicicletă pentru adulți înainte de vârsta majoratului, iar unele dimensiuni miniaturale adult la orice varsta mai simt confortabil in spatele volanului unei biciclete adolescente compact.

 • Biciclete pentru copii Focus pe copii cu vârsta de la 1 la 10 ani. Cadru și roți aici din motive evidente sunt foarte reduse în sumă. Pentru a preveni căderile dureroase în procesul de conducere, mai multe modele cu două roți sunt echipate cu două roți suplimentare consumatoare rapide pe părțile laterale ale roților din spate – ele nu permit bicicletei să rola, și pe faptul de a stăpâni abilitățile de conducere poate a fi eliminat.

Cele mai bune modele și caracteristicile acestora

Gama de model al constructorului din Belarus este impresionant – orice tip de bicicletă pe care doriți, este, probabil, prezentată într-unul din linia. Examinarea noastra va atinge modelele Aist biciclete. La întocmirea unei liste, ne-am concentrat pe cele mai populare și bicicletele de recunoscut, dar se poate întâmpla, de asemenea, că sunt mai convenabile și practice vor părea biciclete care nu sunt reprezentate în clasament.

Bulevard

Unul dintre modele de brand femeile cele mai ușor de recunoscut, aparținând Pentru clasa urbane. Costbike comparativ nou pe roțile de 26 de inci și rama oțelului cu o furcă frontală rigidă decorată în culoarea roz. Configurația include frâna frontală „vibraik” și butonul din spate, lanțul este parțial protejat. Fiabilitatea cadrului oferă prezența unei a doua țevi, care este foarte subevaluată aici. Pentru a crește confortul, există un coș.

Prim

Eșantionul Fatbike pentru cei care caută un SUV real cu două roți pentru conducerea zăpezii în zăpadă, nisip sau iarba înaltă. Vehiculele sunt echipate cu roți mari cu un diametru de 28 de centimetri, anvelope, deoarece ar trebui să fie tipul de bicicletă, larg și semi-suiucat. O moliciune specială a cursei off-road este asigurată de furculița din față și furculiță de ulei și hidraulica discului de frânare atât în ​​față, cât și în spate. Pentru o gestionare mai fină, sunt furnizate 10 viteze.

Pirat

Unul dintre cele mai recunoscute modele de biciclete din Belarus,Înființată în scopul de a preda un copil de la o vârstă fragedă într-o regulă simplă: drumurile sunt proiectate nu atât de mult, astfel încât nu poate fi de conducere, cât de mult pentru a limita orizonturile. Mountainbike pe roți în 20 de inci nu are un pronunțat „sexualitate“, dar este produs în variantele de rigide (ambele prize sunt greu, dar motocicleta este ușor mai ușor) și hardteil (furcă față cu absorbție de șoc). Agregatul este axat pe concurenți în vârstă de 10-12 ani, Vibrey întâlnește siguranța patinaj. Există opțiuni atât cu 1 viteză și de la 6.

Inteligent

Modelul pliabil pentru bărbați și femei, care, datorită diametrului roții „de tranziție“ de 24 inci, poate fi considerat un adult si adolescenta. Ca și în cazul multor alte modeleAist, inteligent este fabricat în diferite versiuni ale configurației – există un minim cu o singură frână spate și o viteză și există o versiune avansată cu o cutie pentru 7 viteze și vibrații.

Cargo

Poate să nu aparțină celor mai frecvente modele ale bicicletei plantei Minsk, dar nu să o includă în această listă ar fi o crimă reală. Este glumă – aceasta este o bicicletă reală de marfă, capabilă să ia în coș, situată în spatele scaunului, până la 40 de kilograme de marfă!

Citește mai mult  Biciclete schoolboy : Caracteristici, Caracteristici și istorie

Este clar că două roți banale din această situație ar trebui să aibă cu greu și nu există un echilibru ușor cu o astfel de încărcătură, deoarece designerii au decis o mișcare extraordinară și au făcut o bicicletă adultă cu trei roți cu un aranjament destul de larg roțile din spate, încă nu interferează cu drumurile înguste. Dopul frontal rigid și 24 inci diametrului roții este condiție obligatorie, dar numărul de viteze pot fi selectate – acestea sunt 7 sau 1.

Mach

Poate fi considerat un duș de top de la AIST, El este chiar potrivit pentru competiții de amatori. Cel mai ușor cadru din aluminiu, jantele de 28 inch, anterior bușonul rigid și 16 sau 22 de viteze de a alege dintr – aici este o formulă de ieftin, dar rapid vehiculele cu două roți pentru deplasările la distanțe mari. Frânele Tick va răspunde în timp util pentru frânare.

Criteriile de alegere

Procedura de selectare a bicicletei perfectă este lungă și complicată și, în general, nu ar trebui să ignore orice caracteristică a bicicletei, dacă doriți să vină la tine perfect. Desigur, alegerea în favoarea Aist bugetului sugerează deja că nu sunt foarte solicitante și printre toate avantajele nu în ultimul rând apreciem economii, dar trebuie să înțeleagă cel puțin cu un tip de bicicletă.

Inainte de a merge la magazin, da-ti un răspuns clar la întrebarea de ce scop aveți nevoie de o bicicletă.

Uita de mare sport și sesiuni de formare serioase imediat – indiferent cât de patetic este numit Aist – Munte sau Fatbik, acesta este doar nivelul inițial.

Gândiți-vă mai mult aterizare: dacă vă deplasați periodic pe drumuri normale în plăcerea dumneavoastră sau la locul de muncă, este merită atenție biciclete urbane, el este un drum, el este sitibike.

Opțiunea Urban este bun în cazul în care munca ta este aproape, dar pentru călătorii regulate pentru zeci de kilometri, fie că este o necesitate dură sau hobby-ul propriu, să ia mai bine Semne – Ele sunt mai rapide și mai practice. Bicicleta de munte Este util dacă nu sunteți deloc plimbare un susținător strict pe drumuri. Condiții de viață într-o zonă pitorească și care posedă o bicicletă de munte, veți avea o oportunitate placuta de a minimiza cu râs și să se afunde în familiaritate cu natura. In cele din urma, Bicicletă pliabilă – Acest lucru se concentrează asupra compactei bicicletei și nu așteaptă ca alte beneficii grele din ea.

Nu uitați să mergeți, de asemenea, greutate și creșterea ta.

În același timp, rețineți că o creștere strictă a creșterii la diametrul roții – este permisă o anumită gradă, deoarece diametrul mic este bun redus în greutate de transport și mare vă permite să depășiți cu ușurință neregulile. Fetele care iubesc sa poarte îmbrăcăminte pentru femei clasic ar trebui să acorde o atenție pentru biciclete femeilor – acestea sunt nu numai convenabil pentru aterizare și debarcarea, dar chiar și în ceea ce privește designul, feminitatea proprietarul va sublinia. În care Nu este mai bine să renunțe la tubul de jos, la toate – lăsați-l să fie, pur și simplu mai mici, pentru că fără ea, rama pierde o parte semnificativă a rezistenței și durabilității.

Examinați recenzii

În cele din urmă, luați în considerare opiniile proprietarilor care au experimentat toate avantajele și dezavantajele bicicletei Aist de diferite modele. Trebuie să recunoaștem că observațiile colectate în diferite forumuri au toate nuanțele de emoții – vin peste și complet „înfrângerea“ bicicleta și răspunsuri entuziast. Aparent, depinde mult de ambele interogări ale comentariului autorului, cât și de model, precum și de calitatea adunării unei anumite copieri.

Dacă vorbim despre bine, atunci cel mai adesea axat pe ieftinătate.

Dacă nu te ia în considerare pentru bicicliști solicitante și pot fi înregistrate în condiții de siguranță în începători, acesta este factorul de preț pentru tine de a fi principalul lucru, iar pe acest criteriu pentru a argumenta cu Aist.

  Fără a incarca vehiculele cu teste complexe, nu va veni peste probleme, iar cei care vor ieși, se poate rezolva, de obicei, cineva care știe cum să păstreze o șurubelniță în mâinile ei.

  Cu critici, situația este mai ambiguă – cineva care, în general, refuză să critice Aist, având în vedere costul scazut, iar cineva începe să găsească vina în detaliu. În cele mai multe cazuri, autorii comentarii negative indică fiabilitatea slabă a ansamblului – apoi aripile sunt uimitoare, dispozitivul de protecție este complet șters (mult mai repede decât era de așteptat), atunci distractia este frecare. Periodic se plâng de greutate considerabilă, deși există opinii opuse, care, aparent, depinde de modelul și de pregătire fizică a proprietarului.

  În scurt, Aist este potrivit pentru rolul primei biciclete, mai ales dacă nu aveți de gând să-și petreacă tot timpul liber în șa.

  Dacă sunteți pretentios la transport, nu doresc să facă reparații regulate și chiar gata să plătesc suplimentar pentru ea, este logic să acorde o atenție la brandurile mai scumpe.

  Aist SLIDE Mountain Bike Prezentare generală 3.0 29 „Puteți vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: