Aterizarea corectă a bicicletelor

Aterizarea corectă a bicicletelor

Bicicletă – un mijloc popular de mișcare atât în ​​rândul oamenilor sportivi, cât și printre iubitorii de excursii măsurate în jurul orașului. Aterizarea corectă garantează lipsa de probleme de sănătate. În acest articol vom examina cum să stați în timp ce conducem pe munte, autostradă și biciclete urbane.

Factori care influențează

Pe aterizarea corectă, altele decât factorii asociați cu o persoană, influențează și bicicleta, și anume: Rama, șaua și volanul.

Cadru

Cumpărarea unei biciclete cu un cadru înalt nu este recomandată din cauza inconvenientei controlului asupra roții. Va trebui să ajungă la el, ceea ce va afecta poziția. De asemenea, cu o coborâre abruptă, va trebui să se rupă de șa. Cadrul de înălțime optimă trebuie determinat înainte de cumpărare, deoarece atunci nu mai puteți schimba. Cel mai bun dacă alegeți o bicicletă în acele pantofi în care trebuie să mergeți.

Înălțimea ședelor

Pentru configurarea acestuia, puteți utiliza următoarea metodă. Stați pe bicicletă și rupeți genunchii aproape complet, alegeți o înălțime potrivită. Fixați șaua cu cheia. Tipul de șa și înălțimea acestuia afectează organele pelvisului mic, așa că ar trebui să fie confortabil.

Când derulați pedala șolduri nu ar trebui să lase asupra părților, piciorul ar trebui în mod liber, fără prea mult efort pentru a apăsa pe pedale. Înclinarea șa este instalată individual, majoritatea cicliștilor nu o schimbă. După prima călătorie, veți simți în ce poziție dvs. va fi mai convenabilă.

Volan

Geometria și amplasarea acestuia sunt necesare pentru aterizare corectă, deoarece acestea joacă un rol important în distribuția greutății. Prea adânc în jos volanul nu este diferit pentru postura. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie mai mare decât șa. În caz contrar, controlul va fi fuzzy. Regulile sunt drepte, potrivite pentru călătorii calme sau scurte sau curbate – pentru sportivi, amatori de sport montan. De asemenea, volanul curbat setat pe unele biciclete rutiere, sunt potrivite pentru persoanele cu osteochondroza.

Toți acești factori, la un grad sau la altul care afectează poziția ciclismului, ar trebui luate în considerare la predarea călătoriei pe bicicletă și la prima călătorie.

Când călătoriți cu bicicleta la orice distanțe, este recomandabil să aibă anumite atribute.

 • Cască. vă securizați din cauza rănilor. El nu ar trebui să stea pe cap sau să o comprime. Înainte de a călători, asigurați-vă că l-ați ajustat sub dimensiunea capului.
 • Voshorty. Îmbrăcămintea acestui tip sau acel tip este indispensabilă atunci când călătoresc pe distanțe lungi.
 • Mănuși. Ajuta la evitarea apelului. Mănuși de tip închis se vor încălzi suplimentar în vreme rece. Pentru vară, puteți cumpăra mănuși fără degete.
 • Ochelari. Protejați nu numai soarele, ci și de vânt.
 • Apel. Astfel încât să puteți schimba rapid și fără țipăt pentru a avertiza pietonii pe care trebuie să conduci.

Ce ar trebui să fie?

Poziția corectă atunci când călătoria cu ciclismul este un angajament al unei posturi bune. Spune-mi mai mult, cum să se așeze pe bicicleta.

 • Mâini. Puneți-le pe povestiri. Dacă aveți un comutator de viteză, apoi degetele ar trebui ajunge cu ușurință să-l. Unghiul aproximativ între mâini și torso – 90 de grade.
 • Pelvis. Pentru a evita leziunile și probleme cu postura această problemă ar trebui să se acorde. Ciclismul ar trebui să fie confortabil. Cel mai bine schimbat sub șaua de piele proprietarului. În primul rând, acesta poate fi un pic inconfortabil, dar, în timp, va avea loc.
 • Genunchi și coate. Ei nu ar trebui să atingă. În caz contrar, mâinile și picioarele vor fi în contuzii. Viteza mai mare este în curs de dezvoltare un ciclist, cu atât mai puternic se îndoaie mâinile în coate. Este clar vizibil pe bicicleta, atunci când participanții sunt aproape culcat pe volan.

De la cât de corect stați pe bicicletă, petreceți întregul ceas pe el în timp ce conduceți, lucrarea normală a mușchilor picioarelor, spatelui și gâtului depinde. Ei nu ar trebui să fie tensionați.

Pentru sportivii confortabili de aterizare, ca toți oamenii, din cauza caracteristicilor lor anatomice, dobândesc Samele înguste. Alege etaj Femeie șei Wide, deoarece sunt mai confortabile pentru fete.

Pentru o înțelegere mai completă a postura corectă ne întoarcem la schema.

 • Graba pe bicicleta, este important să fie în măsură să pedala de corect, atenuând zgomotul drumului.
 • Nevoia ta înapoi pentru a fi un pic îndoiți, dar nu ar trebui să fie salvat. îndoire puternică va duce la slurness și supratensiune a mușchilor.
 • Se îndoaie puțin și păstrați în acea poziție.
 • Dacă vă schimbați umerii înainte, greutatea va fi distribuită uniform între părțile superioare și inferioare ale corpului.

Desigur, la început, aterizarea va fi neobișnuită, lungă într-o astfel de postură pe care nu o plimbați. Dar, în timp, în cazul în care bicicleta este selectat și reglat corect, te obișnuiești, iar călătoria cu postura dreapta va oferi o placere.

Caracteristici de aterizare pe diferite tipuri de biciclete

Bicicleta autostrada este ales pentru excursii în jurul orașului sau autostradă, în timp ce în curs de dezvoltare vitezele maxime posibile. Aterizare pe o astfel de bicicleta are un număr de caracteristici constând în configurația sa. Numai prin ceea ce face dreapta, puteți sta în mod convenabil pe autostrada, dezvăluind toate farmecele sale.

Nu fi surprins de faptul că volanul de biciclete rutier este furnizat mai mică decât cea de obicei. În stadiile inițiale poate fi ușor ridicate, pentru a se obișnui cu bicicleta mai repede.

Când conduceți pe autostradă și motocicletele de curse, corpul este înclinat înainte (mai aproape de poziția orizontală), la deplasarea pe bicicleta oras, bicicleta rutier este aproape într-o poziție verticală.

Astfel, toată sarcina cade pe șa. Dacă nu vă simțiți confortabil să meargă în această poziție, încercați ușor. Acest lucru va crea un mic unghi de înclinare, iar corpul va lua poziția corectă.

Când conduceți pe bicicleta de munte (Cross-Cranny) ar trebui să redistribuie greutatea între roți. Este necesar pentru depășirea confortabil de diferite tipuri de obstacole: murdărie, rampe, bălți. Mutarea corpului înainte și înapoi, puteți distribui în mod eficient greutatea. De exemplu, atunci când coboară, este mai bine să se abată un pic înapoi, și, dimpotrivă, – atunci când marginea ar trebui să fie înclinat spre rola.

Cu aterizare scăzută împotriva vântului și atunci când coboară dintr-o plimbare de munte este mai ușoară – corpul este înclinat înainte la un unghi de 45 de grade. Stumbys up poate o volan direct – nu este foarte potrivit pentru manevre.

Depășirea obstacolelor, cum ar fi granițe, rădăcini, scobituri și alte abateri rutiere, trebuie sected din șa. Este necesar nu numai pentru a nu rupe bicicleta, ci și pentru a nu vă dăunează sănătății și nu provoca răniri.

Bicicleta pliabilă este o bicicletă ușoară care poate fi compactă. Marele pliante este, de obicei, cadru scăzut și roți mici, unele modele au chiar un motor. Cu un astfel de transport mai ușor de mutat în metrou. Stați pe bicicleta pliabilă predominant, la fel ca pe drum.

Cicliștii de aterizare – Riderii se deosebesc de dorința cât mai mult posibil pentru a reduce rezistența aerului și, în consecință, dezvoltă viteza maximă. Mai ales pentru ei au fost create Roluri speciale curbate. Pe drum, șoferul arată puțin sofisticat. Cu cât este mai mare viteza, corpul se apropie mai mult de poziția orizontală. Si invers. Viteza redusă este asociată cu adoptarea poziției verticale.

Bicicleta de tăiere a fost creat special pentru a participa la ciclism și diferă de autostrada de obicei următorii parametri:

 • Geometrie Rama+
 • forma de tevi+
 • unelte de pescuit de mari dimensiuni+
 • Direcție.

Diferența de aterizare pe o bicicletă de tăiere este o pantă mai mică, Adică, biciclistul stă mai aproape de axa verticală.

Unele biciclete rutier și biciclete Cruiser volan îndoit în sus. Acest lucru se face astfel încât partea din spate poate lua o poziție verticală.

La viteze mici, muschii spatelui nu obosesc. Cu o potrivire verticală, probleme începe în cazul în care în ziua în care conduci o distanță de 50 km.

Dacă aveți nevoie pentru a depăși distanțe lungi în fiecare zi, vă recomandăm să faci exerciții simple pentru a incalzi muschii umerilor si ai spate înainte de a călători și după.

Cu o durere legate prea ridicat de plantare apare în picioare. Cu toate acestea, ele pot apărea cu aterizare redusă. Toate sfaturile de mai sus sunt rezumând. Cunoscând aceste principii de bază, veți fi mai ușor să personalizați bicicleta individual. Nu vă fie frică să experimentați – confortul este foarte important atunci când conduceți.

Erori

Aterizarea incorectă a ciclismului cauzează tensiunea, evacuările și afectează sănătatea. Luați în considerare mai multe erori care permit cel mai adesea.

 • Printre persoanele care încep să exploreze un nou tip de transport, puteți găsi adesea bicicliști cu aderență greșită. De exemplu, nu trebuie să deșurubați încheieturile înapoi sau în jos.
 • Când părtinire centrul de greutate al corpului la volanul. Acest lucru se datorează supraîncărcării lor. Pentru a evita acest lucru, puteți înlocui volanul sau puteți deplasa șaua înapoi.
 • Pushing-ul are loc datorită șei selectate greșit. trece de sânge prea înguste curge în mușchi și duce la numere de amorțeală. Durerea genunchiului poate apărea atunci când aterizează prea mult.
 • Nu țineți mâinile sau picioarele atunci când trec obstacole îndreptate. O mișcare greșită – și problemele sunt furnizate.
 • Nu vă concentrați privirea pe roata din față. Este mai bine sa ma uit mai departe. Chiar dacă la început este dificil de făcut, trebuie să încerce să controleze acest moment. Bună aterizare crește orizonturile.

Deci, am aflat că aterizare dreapta în timp ce mersul pe bicicletă joacă un rol important. Pentru fiecare tip de biciclete ea are diferențe sale. Nu uita despre sănătatea dumneavoastră, și plimbări cu bicicleta vor beneficia și de plăcere.

Cum să se adapteze în mod corespunzător aterizare pe bicicletă, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: