beggovers Cruzee: gama de model și de selecție sfaturi

beggovers Cruzee: gama de model și de selecție sfaturi

Copii – Viata Flori. Fiecare părinte dorește să dea copilul ei toate cele bune pentru a dezvolta și să înțeleagă toată bucuria copilăriei. Pe piața modernă a mărfurilor pentru copii, există multe jucării diferite și echipamente sportive de la toate tipurile de producători. Și dacă mai devreme copilul care a împlinit vârsta de 2 ani, părinții au cumpărat în mod necesar un scuter, acum un astfel de transport imperioasă a înlocuit beggrel.

Unul dintre producătorii cunoscute bine de astfel de produse este Cruzee. În articolul nostru, vom lua în considerare propunerile sale și să definească criteriile pentru alegerea.

Ce este cheltuiala de conducere?

Aceasta este una dintre cele mai moderne tipuri de modă și de transport pentru copii. Astăzi, vânătorii sunt foarte populare cu părinții. Acest lucru este legat de o serie de avantaje cu care le posedă:

 • contribuie la dezvoltarea aparatului vestibular într-un copil+
 • Dezvoltarea coordonării mișcării+
 • Consolidarea mâinile și picioarele copilului+
 • nu exercită sarcini asupra articulațiilor, ca și în utilizarea mijloacelor de transport este foarte convenabil și confortabil+
 • Copilul învață să păstreze echilibrul independent și în ușurința viitor va fi capabil să traverseze bicicleta.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că de echitatie un cerșetor contribuie nu numai la dezvoltarea fizică a copilului din dreapta, dar, de asemenea, mentale. Copilul crede că și în mod independent, face o decizie, de exemplu, pentru a frotiu sau reduce viteza.

produse Cruzee

Aceasta este una dintre cele mai populare companii care se specializează în producția de diferite de inventar pentru copii. Nu este primul an, Cruzee marca este considerată cea mai bună calitate și de încredere, din cauza căreia produsele sale sunt situate pe poziții de conducere în multe țări. Cei mai mulți consumatori care aleg înfrângerea pentru un copil, preferă exact acest brand. A efectuat o astfel de încredere și a cere avantajele din apropiere, printre care merită observat:

 • Selecție largă și interval+
 • Ușurința de control+
 • Greutatea mică a vehiculului+
 • Pentru producție utilizează materiale excepțional de înaltă calitate care respectă cerințele privind siguranța mediului+
 • Designul designului modern și de modă+
 • Reglare ușoară+
 • Puteți lua o scurgere pentru un copil de la 1,5 la 5 ani+
 • Garanție oficială de la producător 2 ani+
 • Durată lungă de viață.
Citește mai mult  Biciclete cu două roți pentru copii: soiuri și sfaturi despre alegerea

Modele populare

După cum sa menționat deja, gama de centuri oferită de companie este destul de mare. Există o varietate de modele care pot diferi, culoarea, caracteristicile de design, funcționalitatea și t. D. Pentru a facilita alegerea, dorim să spunem despre cele mai populare și mai solicitate modele de centuri de la marca Cruzee. Pentru a vă familiariza cu informațiile, aruncați o privire la masă.

Model

Cruzee Ultralite Bike Bike

Cruzee Ultralite Balance Bike + Jetcar Air Wheels Set

Cruzee Ultralite Balanta Biciclete + Wenda de aer Kenda

Vârstă

De la 1,5 la 5 ani

De la 1,5 la 5 ani

De la 1,5 la 5 ani

Înălţime

0.6-1.20 M

0.6-1.20 M

0.6-1.20 M

Greutatea

2 kg

2 kg

2 kg

Material Rama

Aluminiu

Aluminiu

Aluminiu

Capacitate maximă

35 kg

35 kg

35 kg

Diametrul roților

30,5 cm

30,5 cm

30,5 cm

Înălțimea laterală la punctul de atașare

31-40 cm

25,5-48 cm

25.5-48 cm

Înălțimea de semințe de la punctul de aterizare

30.5-40.5 cm

30,5-40,5 cm

30,5-40,5 cm

Înălțimea de direcție la punctul de fixare

46-56 cm

46-56 cm

46-56 cm

Înălțimea volanului la punctul de captare

49-59 cm

49-59 cm

49-59 cm

Tip de cămașă industrială

rezistent la umiditate

închis

închis

Diametrul roții

30,5 cm

30,5 cm

30,5 cm

Etapa

Există

Există

Există

Şa

Materialul moale

Materialul moale

Materialul moale

Tipul de linie

Ultralitul Eva

Ultralitul Eva

Ultralitul Eva

Spectrul de culori

Diverse

Diverse

Diverse

Aceste modele se bucură de cea mai mare cerere. Puteți alege orice opțiune și gamă de culori. În ceea ce privește culoarea, cochicii de la marca Cruzee pot fi verde, galben, roșu, albastru, negru, violet și alte culori. De asemenea, merită remarcat faptul că Crossovers pot fi ambii cu două roți, cât și cu trei roți.

Citește mai mult  De ce grosurul nu pornește și ce să facă?

Criteriile de alegere

Alegerea transportului pentru copii, este necesar să se țină seama de numeroasele nuanțe, fiecare dintre acestea fiind cu siguranță foarte importantă. La urma urmei, cel mai important lucru este că inventarul nu este doar bucuria unui copil, ci și nu a făcut rău sănătății copilului. Prin urmare, mergeți la această achiziție, luați în considerare următoarele criterii.

Material de fabricație

Este de la el că depinde de modul în care am vrut eco-prietenos și sigur și cât de mult poate servi. Cruzee folosește următoarele materiale pentru producția de cerșetorie.

 • Lemn. Modelele din lemn se disting prin prietenul lor ecologic, dar când strada este vreme rea, va fi imposibil să mergem. Acest lucru se datorează caracteristicilor tehnice ale materialului. De asemenea, merită remarcat faptul că vehiculul de lemn nu este reglementat.
 • Oțel și aluminiu. Îngrijirea de la aceste materiale este destul de durabilă și durabilă, poate fi ajustată. În ceea ce privește greutatea, acest specimen, desigur, este onestitate decât din lemn.
 • Plastic. Acesta este cel mai fiabil model cerșit. În procesul de producție, compania utilizează exclusiv plastic compozit, astfel încât produsul să fie practic, ușor, fiabil și rezistent la diferite impacturi asupra mediului.

Tipul de roți

Roțile de pe cerșetorie sunt două tipuri: aer și fără aer. Roțile de aer sunt extrem de ușoare și practice, nu trebuie să aveți grijă de ele, Ele sunt minunate pentru călărie atât în ​​casă, cât și pe stradă. Dar ei trebuie să monitorizeze îndeaproape, deoarece sunt foarte ușor de străpuns. În ceea ce privește roțile fără aer, ele sunt mai durabile, masive, călătorii lor sunt destul de sensibile.

Citește mai mult  Cum de a alege o bicicletă cu roți de 18 inci?

Disponibilitatea frânelor

Există modele care sunt echipate cu un dispozitiv special și există acelea care sunt concepute pentru faptul că copilul va încetini picioarele. Sunt recomandați specialiștii Inițial, cumpara cerșit cu o frână, în timp ce copilul nu învață să îndeplinească această funcție în mod independent,. Cumpărarea cerșetorilor, în primul rând trebuie să țineți cont de dorințele copilului și ale datelor sale. Trebuie să cunoașteți creșterea, greutatea viitorului proprietar mic, să înțelegeți dacă copilul este gata să stea pe roată și să învețe cum să gestioneze primul vehicul în viață.

De asemenea, nu uitați că copilul poate merge un cerșetor numai atunci când el este deja în mod constant în picioare pe picioare și plimbări cu încredere. Prin urmare, este de dorit să se aștepte această achiziție înainte de bienal.

Chiar mai mult despre Cruzee te implora va învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: