Biciclete de munte pentru femei: Soiuri și sfaturi privind alegerea

Biciclete de munte pentru femei: Soiuri și sfaturi privind alegerea

Bicicletele pentru femei pe echipamente tehnice nu sunt diferite de bărbați. Principala diferență este un design cadru care ia în considerare caracteristicile anatomice ale corpului doamnelor frumoase. Astăzi, magazinele de articole sportive sunt oferite o mare varietate de modele Velobaykov: amator, semi-profesional, profesional. Fiecare femeie se poate ridica pentru ei înșiși ceea ce este necesar și de preț și prin configurare.

Evaluați cele mai bune modele

Pentru multe biciclete, nu este doar o divertisment de week-end sau un lucru practic pentru călărie în oraș, ci un adevărat „cal de luptă” și chiar sensul întregii vieți.

Modelul vehiculului nu ar trebui să fie doar cel mai confortabil pentru conducere, dar, de asemenea, fiabil, elegant, dinamic, funcțional, compact și pasibil.

Luați în considerare cele 10 cele mai căutate biblie.

Merida Juliet 7.500

Creat special pentru reprezentanți ai sexului echitabil și este considerat unul dintre cele mai bune modele. Cadrul practic și ușor se face în 5 dimensiuni, permițându-vă să utilizați o astfel de bicicletă de munte pentru fete cu orice înălțime. Plugul de ulei de aer instalat face posibilă ajustarea sub orice greutate.

STELS MISS 6700 MD 26

Pe fundalul altor modele de biciclete montane, un cadru de geometrie tipic „feminin” cu un tub superior puternic, este evidențiat, chiar mai mult accentuează feminitatea designului. Design drăguț, fiabilitate, permeabilitate și viteză – principalele sale avantaje. Pleasant Bonus – Echipament bun. Screwback esențial – Greutate de aproape 15 kg.

Jamis Eden Comp

Această bicicletă este perfectă pentru un începător. Echipamentul grijuliu instalat pe hardtyle oferă o oportunitate de a simți chiar un adevărat călăreț și de a obține o mulțime de pozitivitate de la călărie. Setul complet de bobbias este conceput pentru o tânără cu o greutate corporală mică.

Stels Miss 6100 V V010

Unul dintre modelele ieftine și foarte practice ale țării Crucii pentru mersul pe jos intersectate și înalte. Avantajul este confortul de ajustare a rigidității furcii de arc cu pârghia. O mișcare este suficientă, astfel încât bicicleta să fie ajustată calm sub tipul de drum (traseu bumpy sau chiar asfalt). Cu o astfel de oportunitate de a controla unitatea în orice condiții, devine ușor de mers.

Modelul este benefic diferi diferit de oportunitățile sale de a reglementa creșterea volanului.

Autor Discul Unica

Bicicletele montane pentru femeile din această companie cehă timp de 20 de ani au fost ocupate de una dintre pozițiile de lider de pe piața bicicletelor. Ei s-au dovedit ca fiind una dintre cele mai înalte calități și accesibile. Aceste modele nu sunt concepute pentru curse extreme de călătorie și sport. Ideal pentru un ciclism începător. Cadrul de geometrie cadru neobișnuit oferă fiabilitate suplimentară și aterizare confortabilă.

Citește mai mult  Beggovy pentru copii de la 1 an: specii și alegere

Fuji Biciclete Addy 27.51.5 DISC

caracteristica lui principală este un absorbant de șoc frontal atent cu o furculiță de aer și ulei de moale. O astfel de caracteristică a vă permite să reglați plug sub forme non-standard de călăreț. Această nuanță oferă posibilitatea de a regla viteza de compresie și accidente vasculare cerebrale reversibile, pentru a stabili rigiditatea arcului și blocarea completă. Suplimentar plus – greutatea bicicletei este de 12,5 kg.

Merida Juliet 6.20-MD

Modelul de clasă premium aparține grupului de sport și de upgrade-uri de amatori și este foarte apreciat de fete mici pentru putere și manevrabilitate. Echipamentul este deosebit de mulțumit: setul de viteză este de 24 de opțiuni, un cadru lubricular durabil, o furculiță moale, cu o rigiditate de primăvară și accident vascular cerebral de blocare.

AUTOR TRACȚIUNE ASL 27.5

mijloc de aur între biciclete de munte buget și cicluri de sport scumpe. Principalele avantaje: Greutate relativ scăzută (aproximativ 13 kg), cadru luminos și rigid creat din aliaj de aluminiu, 30 de opțiuni de viteză. Fără dificultăți speciale puteți alege accesorii (aripi, trunchi, suport flip).

Fiabilitate și durabilitate – aceasta este ceea ce caracterizează acest model.

Merida Juliet 7. 300

Găsirea adevărată pentru călăreții experimentați. Acesta combină o calitate excelentă a conducerii, echipamente cu balamale avansate și manipularea excelentă. Rama din aluminiu armată este capabilă să reziste la orice încărcătură. Șaua calculată pentru călătorii zilnice. Bike este conceput pentru cei care apreciază cu adevărat sportul activ.

Gigant intriga 1

Se referă la clasa profesională de biciclete. Potrivit pentru fete extreme. Cu o astfel de bicicletă, nu numai munții sunt cuceriți, ci și primele locuri din competițiile sportive. Trăsătura sa distinctivă Nu numai un design elegant, dar și echipamente avansate: cadru de aluminiu ușor, 20 viteza de transmisie, șa confortabilă, hidraulică disc de frână. Substanțială minus – preț ridicat.

Citește mai mult  Bike pentru proces: Caracteristici și recomandări

Cum de a alege?

Bike – lucru este pur individuală și alegerea ar trebui să fie luate în serios. Principalul lucru este de a lua în considerare propriile preferințe, caracteristici fiziologice și specificațiile de biciclete. Doar astfel încât să puteți achiziționa de transport convenabil în cazul în care acesta va fi confortabil pentru a muta.

Atunci când alegeți o bicicletă, să ia în considerare următorii parametri.

Înălțimea și greutatea utilizatorului

Alegerea ciclism montan afectează creșterea și greutate în conformitate cu dimensiunea cadrului. producătorii de biciclete compensa dimensiunile lor pentru un model specific. Aproximativ disponibile tabel standard:

  • 150-165 cm – s+
  • 156-170 cm – M+
  • 167-178 cm – m+
  • 172-180 cm – L+
  • 178-185 cm – L.

În caz de dubiu cu privire la Rostov, puteți calcula-te. Este necesar să se măsoare lungimea de ambalaj la limită în centimetri și se multiplică coeficientul de 0,57.

Atunci când alegeți, să păstreze în minte și alte caracteristici:

  • biciclete complete și adecvate în vârstă, cu un cadru mic+
  • viteze de viteze ar trebui să aleagă un model cu un berbec+
  • Fetele, trucuri adorabil, da preferință la cadru scăzut.

Cumpărarea unei biciclete de munte, nu iau modelul de creștere mai puțin parametrii, dar prea mare va fi un inconvenient.

Material

Întrebați vânzătorul, din care materialul este realizat unitatea. Cel mai adesea producătorii folosesc aluminiu și aliaje de titan. Există, de asemenea, produse din oțel aliat și fibră de carbon. Astfel de modele în greutate sunt mai ușor, dar, de asemenea, costa mai mult.

În cazul în care este nevoie de raportul preț-calitate, apoi să acorde o atenție la desene făcute de crom și molibden. Dovedit a fi astfel de modele doar cu cea mai bună parte. Cu o greutate relativ scăzută, acestea sunt bine rezista la sarcini grele.

Din când în când o femeie va trebui să ridice o bicicletă, iar greutatea lui nu trebuie să depășească 13 kg. Bicicleta mai greu, cu atât mai dificil să-l gestioneze. Mai ales dacă ești o fată fragilă.

direcție șa și putere

Dacă se poate, încercați o mică plimbare cu bicicleta. Stând în șa, ar trebui să se simtă confortabil și să nu curvă, dar pedale – de spin lin, fără dificultate. Numai asa umeri, spate și Cotlet nu va primi obosit de mers pe jos.

Citește mai mult  scutere Ridex: modele populare și sfaturi cu privire la funcționarea acestora

Înălțimea șeii trebuie să fie selectate în mod corect, în conformitate cu creșterea ta. Atunci când conduceți un picior va fi îndreptate la punctul de jos al pedalelor și nu va primi obosit și rădăcină în genunchi.

Preț

Bicicleta create din materiale de înaltă calitate, care nu poate fi ieftin. Atenție la segmentul de preț mediu. În cazul în care bugetul este limitat, să refuze unele accesorii.

Nu salvați pe echipamente tehnice, ca amortizoare, frâne, anvelope, suspensia nu este numai responsabil pentru siguranța pasagerilor, dar afectează, de asemenea, durata de viață a vehiculului.

Revizuirea mărcii

Fiecare producător, creând un model de bicicletă, încearcă să-l doteze cu toate avantajele necesare – astfel încât calitatea nu suferă și a fost posibil. Cele mai accesibile sunt produse de firme autohtone și asiatice. Europenii și americanii sunt prea alpinism prețuri, astfel încât produsele lor sunt mai puțin șasiu în țara noastră.

Stels (Rusia)

Mare bicicletă rusă și producător de componente, care funcționează din 1996. Începând cu 2015, compania a început să cucerească cu încredere pe piața europeană de biciclete. Produsele se disting prin calitate impecabilă.

Merida (Taiwan)

Liderul mondial în producția de ciclism, combinând în același timp un preț accesibil, cu caracteristici tehnologice de înaltă calitate. biciclete de munte sunt în special în cerere, caracterizat printr-un nivel ridicat de performanță deluroase și excelent.

Autor (Republica Cehă)

Compania a fost înființată în 1993, în lucru pe sale se concentreaza activitatea comună de ingineri și cicliști de conducere de testare biciclete. Intreaga gama are un design atractiv, îmbunătățită de rulare, suspensie și frâne sensibile. plus principal – diferite categorii de preț.

Gigant (China)

producător de frunte de cicluri de marcă din întreaga lume. Astăzi, toate facilitățile majore de producție aparțin acestei companii. Principala diferență de la alți producători – firma are capacitatea de a crea biciclete de cea mai înaltă calitate segment la un cost acceptabil, deschizând noi orizonturi pentru bicicliști pentru bicicliști.

Cum de a alege o bicicleta de sex feminin, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: