Biciclete pentru copii pentru un copil de 10 ani: cele mai bune modele și sfaturi la alegere

Biciclete pentru copii pentru un copil de 10 ani: cele mai bune modele și sfaturi la alegere

Bicicletele oferă plăcere copiilor activi și, în plus, sunt foarte utile în viața de zi cu zi. Dar alegerea bicicletei pentru copii pentru un copil are 10 ani destul de dificilă – aceasta este deja o vârstă „de întoarcere”. Din fericire, înregistrarea celor mai simple principii va simplifica foarte mult cazul.

Conținutul articolului

Particularități

Nuanțele cheie în alegerea bicicletelor pentru astfel de copii „adulți” sunt:

 • Contabilitate trăsături anatomice+
 • Contabilitate de creștere personală+
 • Orez de masă corporală+
 • Bike confortabilă.

Vârsta de zece ani este menționată condiționat ca „semi-dispreț” – astfel de copii au caracteristici, de obicei caracteristice atât a copiilor vârstei înaintate, cât și a adolescenților. Emoționalitate, inițiativă irepsibilă și energie, bătând peste margine, mai degrabă aduce împreună cu copiii. Dar produs (cu dezvoltarea mentală normală, desigur) abilități de responsabilitate. Consolidarea și auto-conservarea. De aceea Nivelul de securitate pentru biciclete poate fi mai puțin decât în ​​modelele absolut pentru copii.

Cu toate acestea, acesta este un lucru foarte individual. La urma urmei, temperamentul și modul de comportament, tendința de risc variază. În ceea ce privește caracteristicile anatomice, bicicleta obișnuită a copiilor pentru vârsta de 10 ani este calculată pe o creștere de 1,3-1,43 m. Masa corporală este de obicei presupusă la 26-35 kg. Dar nimeni nu deranjează să aleagă o bicicletă, concepută pentru alți parametri – lăsați-o și clasifică oficial, așa cum este potrivit pentru o altă grupare de vârstă.

Cum de a alege?

Un parametru foarte important, despre care, totuși, nu este scris, raportul exact:

 • Lungimi de rama+
 • Dimensiunile roții+
 • Orez de creștere.

De obicei pentru copiii de 10 ani – nu contează, pentru băieți sau fete – diametrul roților bicicletei este de 20-24 inci, iar lungimea cadrului ajunge la 13 inci. Dar nișa sa ocupă ferm și desenează cu o aterizare mai mare. În ele, marginea roților este de 26 de centimetri, iar lungimea cadrului este de 14 inci. Cel mai adesea astfel de biciclete sunt potrivite pentru copii în 1.35-1.6 m.

IMPORTANT: Pentru vârsta de 10 ani, puteți alege în siguranță biciclete atât cu frână de picior și de mână.

Este în acest moment că puterea musculară a periei crește și ajunge. În plus, dacă creșterea depășește 1,4 m, este timpul să vă deplasați pe frânele pur manuale. Ce este curios, numărul de viteze este, de asemenea, obligatoriu pentru creștere. Dacă acest indicator este mai mic de 1,4 m, este în valoare de limitat la 6 transmisii. Cicliștii mai mari sunt pregătiți fiziologic pentru a conduce la o bicicletă cu 21 de viteze.

Citește mai mult  Bike pentru fata: specii și alegere

Nevoia de roți de siguranță dispare. Dar dacă copilul nu se rostogolește independent, modelul este potrivit cu posibilitatea de a instala roți detașabile suplimentare. Desigur, ei sunt curățați imediat după stăpânirea primelor abilități ale unei călătorii cu drepturi depline. Punct mai important – Design pedale. Cea mai bună pedala metalică sau făcută dintr-un alt material durabil.

Important: Indiferent de rezistență, merită evaluarea dimensiunii acestui detaliu. Numai atunci când picioarele cade pe suprafață convenabil, puteți garanta distracție.

În ceea ce privește locurile, ele sunt pentru plimbări de 10 ani au unisex Unisex universal. Acest lucru se poate referi chiar la design. Dar există o abordare alternativă – alegerea numai pentru consumator.

Există mai multe subtilități, permițându-vă să alegeți cea mai potrivită bicicletă. Gapul de la marginea scaunului la volan ar trebui să corespundă în mod ideal la distanța de la vârful degetului arătător la cot (cu o mână îndreptată). Când un copil stă pe scaun, apoi cu o aterizare netedă, spatele lui ar trebui să atingă șaua. În acest caz, o distanță de 0,07-0,1 m ar trebui să fie de pe suprafața scaunului la conducta superioară.

Nu mai puțin important pentru ambele picioare îndreptate și îndoite au ajuns la pedale. Genunchii inacceptabili din spatele roții. Deoarece dimensiunea piciorului este toți individuali, atunci dacă este imposibil să mergeți la magazin cu un copil, trebuie să luați măsurători exacte. Desigur, du-te pentru achiziționarea în magazine specializate este mult mai bună decât pe piețe sau hipermarketuri. Există mult mai experimentați și calificați vânzători și o mulțime de reputație înseamnă.

Alte lucruri fiind egale Este necesar să se pronunțe bicicletele de firme celebre. Acest lucru se aplică nu numai bicicletelor în general, ci și la detalii individuale. Este categoric imposibil să luați o bicicletă pentru a crește. Cu toate că o astfel de recomandare o poate părea oarecum șablon, de fapt, importanța sa este adesea subestimat. Dobândi o bicicletă re-o dată la 1-2 ani, și nu poți face nimic.

În epoca a 10, este prea devreme pentru a utiliza modele sport avansate de biciclete. Oricum pentru a face trucuri și manevre amețitor, copiii nu sunt încă gata, iar cele mai multe funcționale vor fi plătite în zadar.

Fetele sfătui să cumpere produse din aluminiu, care sunt relativ ușor și mobil. Dar chiar și băieții sunt puțin probabil să-i placă de oțel de biciclete. Picături de la echitatie sunt aproape inevitabile, și să livreze acasă de transport greu, nu la toate.

Citește mai mult  Greutatea bicicletelor: Ce se întâmplă și ce depinde?

Continuând să vorbim despre securitate, este oportun să spunem că Patinaj va fi mult mai confortabil în cazul în care lanțul este protejat de un organism special sau o carcasă din pătrunderea obiectelor străine și a mizeriei. Desigur, împreună cu bicicleta, este necesar să se achiziționeze imediat toate echipamentele auxiliare. Suntem în primul rând despre:

 • Aripi pentru roți+
 • Farah+
 • Flyckers+
 • Catami+
 • Eligade și frământări+
 • Mănuși+
 • Căști+
 • Ochelari de ciclism.

Ideal când toate aceste bunuri au lansat aceeași companie ca o bicicletă. Apoi sunt asigurate compatibilitatea și execuția stilului absolut.

Într-un apartament mic, cu siguranță, este mult mai corect să păstrați bicicleta pliabilă. El va fi cea mai bună alegere atunci când locurile par să aibă suficiente case, dar vreau să merg departe, unde trebuie să conduci cu mașina sau cu autobuzul.

Asigurați-vă că ați învățat recenzii, dar, cu excepția a ceea ce se spune, gândiți-vă, dacă bicicleta este purternă.

Gama

Rating Cele mai bune biciclete pentru copii cu vârsta de 10 ani se deschid „Desna Meteor 24”. Această bicicletă arată frumos și elegant. Designul este optimizat pentru patinaj atât în ​​oraș, cât și dincolo de. Această sarcină este rezolvată cu roți de 24 de inci cu anvelope Wanda. Un cadru puternic de oțel fiabil, dar un pic.

Chiar și la prima vedere, se observă că designul modelului este foarte interesant. Dintre avantajele Notă:

 • Luminozitatea Krasok+
 • Scaune confortabile+
 • Prezența jantei duble+
 • Viteze ușoare de comutare.

Cu toate acestea, bicicleta este destul de grea și este dificil să depășiți pantele abrupte.

Un alt model bun se dovedește a fi Stinger Defender 24. Această bicicletă este lăudată pentru:

 • Preț accesibil+
 • Performanță optimă pentru călărie în oraș și suburbiile+
 • Simplitatea configurației+
 • Design Exchange.
Citește mai mult  Biciclete pentru baieti 7 ani: Revizuirea modelelor și sfaturi privind alegerea

Rama de oțel relativ durabilă. Dar totuși pentru călărie un model cu adevărat off-road este greu potrivit. Designul asigură utilizarea categoriei inițiale a comutatorului Shimano. Deoarece acestea sunt dure, atunci deprecierea nu este. Frânele înțelepte V-frânele justifică așteptările.

Dacă vine vorba de o bicicletă montană pentru studenții clasei junior, unul dintre cei mai buni „candidați” devine Stel Pilot 260 20 V020. Modelul are o varietate de gamă de culori care să se potrivească în mod egal băieților și fetelor. Pe roțile de 20 de inci, este convenabil să cuceriți locurile dificile (pante abrupte, maluri de râu, umplut). Comutarea între șase viteze este implementată cu un mâner de filare. Deprecierea divoroasă face ca conducerea confortabilă, chiar și cu un teren ambiguu.

Poziția foarte bună ocupă Redirecționarea unității 1.0. Această bicicletă stil unisex are o culoare neagră sau purpurie. Pe roțile mari există o mare RUT, care vă permite să acceptați singurul regim de mare viteză. Opriți-vă în orice moment, ajutați frânele de tip RIM Promax TX-107L. De asemenea, merită remarcat prezența pașilor și a aripilor cu roți. Masa bicicletei este doar un pic mai mare de 12 kg.

Mai mult vizionând video cu sfaturi de medici cu privire la modul de a alege bicicleta potrivită pentru un copil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: