Biciclete pliante: specii, revizuire a producătorilor și a clienților

Biciclete pliante: specii, revizuire a producătorilor și a clienților

În zilele noastre, gama de biciclete permite consumatorilor să aleagă modelul perfect pentru fiecare gust și buget. Recent, specimenele moderne de pliere sunt din ce în ce mai populare. Alegeți astfel de opțiuni de biciclete ar trebui suspendate, având în vedere toate caracteristicile lor. În acest articol vom cunoaște o privire mai atentă cu modele similare și vom afla ce fel sunt împărțite în.

Particularități

Oamenii care trăiesc într-o casă privată nu au probleme cu plasarea unei biciclete pe teritoriul lor. Nu puteți spune același lucru despre utilizatorii care trăiesc în apartamentele urbane. În astfel de condiții, este extrem de rar suficient spațiu pentru conținutul unui astfel de „cal de fier”. Aruncarea unui vehicul pe stradă va fi de acord cu o persoană rară, astfel încât problema stocării unei biciclete într-o clădire înalte poate să se ridice în special acută. Acesta va rezolva modelul său modern de pliere, locul pentru care să aloce mult mai ușor.

Bicicletele pliante se caracterizează prin dimensiunile lor compacte. În stare pliată, ele devin miniaturale și pentru a le puteți găsi cu ușurință un loc pentru a stoca. Adesea, desenele similare sunt plasate într-un dulap convențional sau au pus în afara ușii în apartament. Dacă o persoană este obișnuită să lucreze la un astfel de transport, acesta va fi postat în mod compact în apropierea locului de muncă.

Design-ul cu mecanismul de pliere este puțin probabil să se potrivească în lift, autobuz, tren și chiar în avion.

Cadru în astfel de modele de biciclete este pliabil. Datorită unei astfel de construcție a, bicicleta poate plia și se descompun rapid și ușor atunci când este necesar. În același timp, în starea desfășurată a cadrului, în nici un caz nu ar trebui să creeze o reacție, să publice sunete rătăcitoare sau scârțâitoare – modele de înaltă calitate din astfel de probleme nu „suferă”. În cazul în care proiectul nu se distinge prin fiabilitate ridicată, acesta riscă „să lucreze“ dreptul de-a lungul mișcării, ceea ce poate duce la consecințe foarte trist pentru utilizator.

biciclete pliabile moderne în cele mai multe cazuri, are loc o singură Rostovka. Aceste produse sunt reglementate în conformitate cu persoana din cauza înălțimii volanului și șaua. Pentru distanțe îndepărtate și grave, desigur, acest lucru nu este cel mai de succes opțiune, iar poziția verticală de-a lungul plimbare poate crea anumite dificultăți pentru o persoană. Potrivit experților, Pe acest tip de transport vă puteți conduce în condiții de siguranță de la 8 la 10 km, nu se simte oboseala si disconfort. În condiții urbane, acest lucru este indicatori buni.

În proiectarea biciclete pliabile, roți de dimensiuni mici sunt de obicei prezente. Datorită acestei componente în mișcarea modelului se dovedesc a fi confortabil. Diametrul roții poate fi de la 16 la 20 inch. Datorită acestei alegeri, un design adecvat va fi capabil de a alege pentru utilizatorii cu diferite de creștere și greutate.

biciclete pliante diferă, de asemenea, în această Ei au pliere șa și volanul. Datorită acestui fapt, design-ul se poate dovedi a fi chiar mai compact și undemanding în spațiul liber pentru depozitare acasă. Toate transformările sunt realizate datorită eccentrices speciale – chei aici nu vor fi necesare. Dacă volanul și șa încă nu adăugați în sus, acesta poate fi complet incomod pentru a muta cu un produs similar.

În ceea ce privește transmisia, poate exista un loc aici sau curea, sau manșon planetar. Multisid pe o bicicletă de acest tip nu este foarte necesară, deoarece roțile unui diametru mic nu va permite posibilitățile de mișcare, la o viteză de peste 60 kilometri pe oră. Se pare intervalul optim 20 – 30 kV. M. Pentru aceste viteze planetare perfecte singlspid sau manșon prevăzut cu roți dințate 3. În acest caz, pentru „placa“ de proiectare este un minim de piese în mișcare, care sunt puternic poluate, iar partea serviciului de aici nu este necesară.

Dacă este vorba despre o bicicletă pliantă cu transmisie prin curea, atunci el va face acest lucru „descoperire“, ca astfel de transferuri sunt liniștite în funcțiune, nu necesită lubrifiere pentru curea și se poate lăuda cu o resursă impresionantă.

După cum se poate observa, în special în bicicletele pliabile de masă. Toate acestea important să se ia în considerare ridicarea unui model optim. Rush să cumpere, nu ar trebui să fie. În primul rând trebuie să se familiarizeze cu toate avantajele și dezavantajele acestei tehnici.

Avantaje și dezavantaje

Folding modele de biciclete au multe avantaje față de cazuri clasice de non-separabile. Citiți mai multe.

 • bicicletele au o bază scurtă, care face posibil să fie manevrabile în condiții de teritorii mici, pe segmente scurte, cu o raza de rotație modestă, pe străzile orașului.
 • În cele mai multe cazuri, acestea nu au un număr mare de diferite atașamente. In timpul calatoriilor cu privire la aceste modele, partea din spate este, de obicei, a avut loc drept, sarcina pe mâini se dovedește a fi minim.
 • Unul dintre cele mai importante avantaje ale bicicletele pliabile – compactitatea lor. Acesta este parametrul curent atunci când vine vorba de stocarea și mutarea design.
 • În condiții de plimbări pe termen lung, călătorii de afaceri, astfel de opțiuni pot oferi utilizatorilor cu utilizatori confort suficient.
 • Vizualizată punctul de vedere al bicicletei poate fi transportat fără probleme inutile în metrou, autobuz, tren, portbagaj auto și alte tipuri de transport.
 • biciclete pliante – o solutie win-win pentru călătorii și la locul de muncă. Producătorii moderni produc astfel de opțiuni care sunt în formă pliată sunt dimensiuni similare cu rucsac obișnuit.
 • Ca o bicicletă poate fi „cel mai bun prieten” pentru un utilizator novice.
 • Calitatea biciclete pliabile sunt caracterizate prin luminozitate, astfel încât nu există probleme serioase în transportul cu ei.
 • Bicicletă pliabilă – o soluție excelentă pentru o persoană de creștere mică, deoarece roțile pentru aceste dispozitive sunt disponibile cu o mică rază.
 • Pentru anumite modele, pungi speciale sunt fabricate, în cazul în care vă puteți împacheta bicicleta în sine, în stare pliată.
 • Puteți găsi o varietate de biciclete pliabile, în proiectarea de Koi, manipularea direcției pliere și sunt prevăzute pedale.
Citește mai mult  Scutere de scutere urbane

În funcție de toate avantajele enumerate, mulți oameni preferă să cumpere o bicicletă obișnuită și de pliere.

Dar trebuie să luați în considerare nu numai profesioniștii, ci și dezavantajele unor astfel de modele.

 • Caracteristicile de rezistență ale cadrului unor astfel de dispozitive pot da copiile clasice nediscriminatorii. Acest lucru se explică prin faptul că nu există nici o unitate și suficientă rigiditate a structurii în ansamblu.
 • bicicletele nu sunt de obicei echipate cu discuri de frână. Alte echipamente moderne „montate” aici lipsesc, de asemenea. La vânzarea unor astfel de produse, accentul se pune în primul rând asupra posibilităților de pliere și pliere, iar toate elementele suplimentare ale proprietarului vor putea stabili independent dacă dorește.
 • Caracteristicile mișcării în bicicletele pliabile lasă să caute cele mai bune. Calea de frânare de aici se dovedește a fi mai lungă, obstacolele sunt depășite cu mare dificultate (trebuie să o facă foarte încet, treptat). În caz contrar, puteți deteriora grav designul încuietoarea cadrului.
 • De obicei, modelele ieftine au un dezavantaj comun – impresionanta masa a cadrului și montat completări.

Vizualizări

bicicletele sunt diferite. Există modele de vânzare, atât cu roți mici și mari, diferite transmisii și frâne. Puteți găsi opțiuni interesante de pe discuri turnate. Luați în considerare mai mult decât orice modele de astfel de transport poate varia.

ware Super

Modelele neobișnuite care au un aspect non-standard. Astfel de structuri pot fi ușor de făcut foarte mici. Astfel de biciclete alcătuiesc absolut toate detaliile: și pedale și volan, și șa, și cadru. De multe ori, biciclete superstooth sunt un fel de scuter cu pedale.

Cele mai multe viteze de astfel de dispozitive nu pot fi dezvoltate, iar aterizarea aici nu diferă în confort tangibil. Cu toate acestea, motocicleta de acest tip se potrivește perfect în infrastructura de transport public urban. Cu un astfel de design compact, puteți merge fără probleme la metrou, și apoi se transferă la magistrala.

Minerit

Biciclete de munte poate fi pliere. Prin ele însele, aceste soiuri de echipamente sunt caracterizate printr-un profil larg de aplicare. Mecanismul preconizate de pliere în proiectarea poate transforma dispozitivul într-un adevărat „cal de povară“, care se poate efectua cu ușurință o varietate de sarcini.

Clasic

Un exemplu viu al bicicletelor pliabile clasice – Sovietic „Barza“. Acesta oferă un mecanism de pliere este necesar pentru a se adapta dispozitivul într-un apartament mic, în cazul în care fiecare centimetru de greutate aur. În sovietic „Hrușciov“ pentru astfel de echipamente nu a fost întotdeauna un loc.

Biciclete pus pe balcon sau în spațiu pentru canapea.

Diferențele de materiale

biciclete pliabile sunt diferite și în funcție de materialul din care este realizat cadrul. Este important să se acorde atenție acestui parametru prin selectarea celui mai bun model.

caracteristici de rezistență frumoase biciclete mândresc cu cadru din oțel. Dar astfel de structuri au o greutate impresionantă, sub rezerva formarea de coroziune distructive.

biciclete populare cu rama de aluminiu. Astfel de produse au o masă mai modestă. Dar maxim ușor să ia în considerare dispozitivele în care există Carboral Rama. , cele mai recente modele nu se poate lăuda de aceeași concentrație ca oțelul lor „omologii“ True.

Torkemose

Un alt parametru pentru care bicicletele pliabile pot varia – frâne. Cele mai multe produse conțin frâne standard, pe jantă manuale cu pârghii pe volan. Când apăsați tampoane sunt efectuate presiune pe jantă, motiv pentru care se oprește de mișcare. Există, de asemenea, biciclete cu frâne pe disc.

Citește mai mult  scutere de frână Manual: argumente pro, contra de alegere

Există, de asemenea, astfel de soiuri de biciclete pliabile, în care frânele manuale nu sunt disponibile deloc. Pentru a opri un astfel de dispozitiv, trebuie să utilizați pedalele – acestea vor trebui să fie strânse din nou. Pe fondul speciilor descrise mai sus, astfel de modele poate părea ușor depășite, dar acestea continuă să folosească cererea de invidiat în rândul utilizatorilor care nu intenționează să depășească distanțe prea lungi pe ele.

Amortizoarele

Deci, ca bicicletele plimbare mai ușor, acestea sunt eliberate cu amortizoare (șoc furci de absorbție). În modele diferite, aceste elemente pot fi situate în diferite locuri, de exemplu:

 • Sub detaliile de direcție+
 • Din 2 laturi (sub scaunul și volanul)+
 • nu poate fi absent.

Mai confortabil sunt modele în care sunt prevăzute arcuri de aeronave.

Transmisie

Alegerea unei modificări biciclete pliante, ar trebui să acorde o atenție la ceea ce este prezent în ea de transmisie. Dacă intenționați să călătoriți cu dispozitivul exclusiv prin drumuri urbane, fără închidere bruscă și ascensoare, atunci o viteză va fi mai mult decât suficientă.

Dacă doriți să călătoriți cu bicicletă pe zone cu teren diferit, atunci va fi nevoie de un model multiplu de viteză.

Producătorii

Piața modernă face posibilă alegerea modelului de biciclete perfect pentru fiecare consumator. Există multe branduri bine-cunoscute care produc biciclete de înaltă calitate și fiabile care îndeplinesc toate standardele necesare.

Luați în considerare o listă a celor mai populare producatori oferind pliante Biciclete bune.

 • B’twin. Marcă renumită lansează bicicletele de înaltă calitate. Construcțiile sunt caracterizate prin ușurința transformării (pliate și respinse în aproximativ 15 secunde). Producătorul oferă o garanție pe tot parcursul vieții pe cadru, volan, priză rigidă și realizarea direcției anumitor modele. Consumatorii apreciază bicicletele Botwin. Mulți oameni nu au găsit nici un dezavantaj pentru ei înșiși în astfel de dispozitive.

 • Langtu. Bicicletele ușoare, universale pliabile oferă acest brand popular. Sortimentul conține opțiuni cu aluminiu, oțel, cadru cromolibden. Puteți lua o opțiune mini pentru un copil. Producătorul produce separat modele pentru bărbați și femei, fete și băieți. Costul celor mai pliate biciclete este disponibil pentru majoritatea consumatorilor, datorită cărora dispozitive de la Langtu se bucură de cererea de invidiat.

 • Land Rover. Bicicletele diferă de o calitate impecabilă de la acest producător bine-cunoscut. Unul dintre cele mai populare este modelul de pliere G-4, calculat pe întreaga până la 160 kg. Acesta este un design fiabil și durabil, care se pot folosi persoanele cu creșterea 150-195 cm. În sortimentul de brand există diferite modele de biciclete – atât femei, cât și bărbați, și pentru copii. Rama este adesea realizat din fibra de carbon ultraușoare.

 • Stridio. Acest brand produce scumpe, dar fiabile și de înaltă calitate biciclete, a căror carte de vizită este un cadru triunghiular. Una dintre cele mai cunoscute modele este recunoscut de Strida SX, care are un aspect foarte trivial. Acest model scump poate obține cu ușurință dimensiuni, cum ar fi un mic cărucior și înguste, care pot fi efectuate cu nici un efort suplimentar.

În proiectarea bicicletei este un volan, care poate fi, de asemenea, transformate.

 • Inteligent. Famous și compania creștere rapidă, care produce biciclete fiabile și fără probleme într-un sortiment foarte mare. Una dintre cele mai bune modele ale companiei – inteligent Truck 300, calculat pentru sport ecvestru. Pe această bicicletă pliabilă puteți călători în siguranță pe drumurile de țară, piese și moderate off-road. Cu condiția comutator cu 24 de viteze. Modelul se caracterizează printr-un design atractiv, un curs ușor, abilitatea de a dezvolta o viteză bună, precum și o șa confortabilă.

 • Redirecţiona. Faimosul producător rus, care produce nu numai biciclete, ci și accesorii pentru ei. Oferă biciclete urbane pliabile într-un sortiment bogat și la cele mai multe prețuri. Mai ales popular și în cerere este modelul TIMBA TIMBA, care este conceput special pentru copiii de la 6 la 9 ani. Există doar o singură viteză, nu există oportunități largi, dar pentru prima experiență este soluția perfectă.

Criteriile de alegere

Sortimentul de biciclete noi de pliere este atât de mare încât poate fi pierdut în el. De multe ori, este dificil să se consume pentru a opri la o anumită opțiune care ar fi răspuns la toate cerințele și dorințele sale. Pentru a vă facilita sarcina în căutarea de biciclete perfectă, trebuie să decidă în prealabil cu ce fel de scop pe care-l cumpere. Alegerea opțiunea corespunzătoare, aceasta este în valoare respins dintr-un număr de principalele criterii.

 • Locul de funcționare. În cazul în care este planificat să o plimbare cu bicicleta doar în condițiile orașului, plimbare pe distanțe mici, apoi un model de masă mică este destul de potrivit. roți mici pot să apară în proiectarea. În cazul în care bicicleta este cumpărat pentru excursii la țară, în cazul în care drumul murdărie inegală este mai bine pentru a găsi opțiuni cu un diametru mai mare roată.
 • Stadiul mecanismului de pliere. A a stării de funcționare mecanismului de pliere este recomandat să verificați înainte de cumpărare a dispozitivului. Ar trebui să se verifice că modelul se pliază și se pliază rapid, fără pauze inutile. În timpul verificării serviciului, nu ar trebui să existe sunete cremoase și alte sunete enervante. Mecanismul trebuie să fie cât mai confortabil posibil, absolut bun. Este recomandabil să se acorde preferință acestor modele, care în starea pliată pot fi rulate în spatele dvs. și nu pentru a vă transfera în mâinile – ele sunt mai confortabile.
 • Dimensiuni în conformitate cu locația de stocare selectată. În ciuda faptului că bicicletele pliabile au dimensiuni compacte și se potrivesc cu ușurință în majoritatea apartamentelor, vor lua în continuare o anumită zonă, ceea ce va fi deosebit de vizibil dacă cvadratura spațiului de locuit este foarte mică. Este necesar ca în magazin să se estimeze dimensiunea dispozitivului în starea pliată și să înțelegeți dacă bicicleta se va potrivi în locul alocat pentru acesta.
 • Greutatea și creșterea corespunzătoare. Acestea sunt criterii foarte importante pe care nu le puteți uita. Ar trebui estimat dacă modelul selectat al bicicletei este creșterea și greutatea persoanei care se va bucura de ele. Deci, pentru o persoană înaltă este necesar să cumpărați un model cu un cadru mai lung.
 • Comfort Evaluarea în timpul unității. Înainte de a cumpăra o bicicletă, este mai bine să mergeți puțin sub controlul consultantului. Deci, va fi posibil să înțelegeți exact dacă dispozitivul este potrivit pentru dvs. Este important să vă asigurați că scaunul utilizatorului va fi confortabil și confortabil. Este necesar să se asigure că forma cadrului este potrivită. Pentru reprezentanții sexului frumos, se recomandă cumpărarea bicicletelor pliabile, în care există o parte a cadrului scăzut, iar pentru bărbați – duri și drepte.
 • Producător. Acesta este unul dintre cele mai importante criterii. Se recomandă cumpărarea numai biciclete de înaltă calitate cu mecanisme de pliere. Produse de timbre celebre vor fi mai fiabile și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că designul poate în mod neașteptat „să fie format“ dreapta în timpul conducerii. Desigur, o bicicletă puternic de la un brand bine-cunoscut poate face scump, dar el va dura mai mult, nu va cauza probleme în funcționare și garanția producătorului va fi distribuit.
 • Punctul comercial. Dacă doriți să cumpărați o bicicletă pliere durabil și puternic, este recomandat pentru a merge la un magazin specializat (puteți în priza de marcă, în cazul în care acest lucru este în oraș).

În piață, aceasta tehnica este mai bine să nu ia, deoarece este puțin probabil să fie original și cu adevărat de încredere.

  Alegerea unui model de biciclete pliabile, ar trebui să caute ajutor la vânzător-consultant, care va ajuta la a face o alegere în favoarea opțiunii optime. Toate întrebările pe care sunt interesați în ea este de dorit să se stabilească pentru a face o achiziție, astfel încât, în viitor, în timpul funcționării bicicletei nu apar probleme suplimentare.

  Citește mai mult  Viteza medie a biciclistului, în funcție de diferiți factori

  Examinați recenzii

  Proprietarii de biciclete moderne, dotate cu un mecanism de pliere lăsați diferite comentarii cu privire la vehiculele lor. Ei observă atât pozitive, cât și părți negative.

  Consumatorii alocă astfel de avantaje pentru ele însele în pliere biciclete:

  • Design atractiv de cele mai multe modele de marcă+
  • Rapid și ușor de pliere și procesul de pliere+
  • Dimensiuni compacte (proprietari în special în această calitate, apreciate de apartamente și studiouri de mici dimensiuni)+
  • aterizare confortabilă+
  • Încântæ consumatori pentru frâne de mână, în mai multe modele de pliere+
  • Capacitatea de a regla creșterea în mai multe exemplare+
  • Greutate mică+
  • Ușurința de control+
  • Capacitatea de a regla volanul.

     Desigur, un scaun confortabil pare departe de toate. Totul depinde de senzațiile unei anumite persoane. Cineva aterizează, dimpotrivă, nu părea cel mai confortabil. De aceea, înainte de cumpărarea experților recomandă plimbarea pe modelul selectat, pentru a înțelege dacă este potrivit pentru dvs.

     Luați în considerare ce defecțiuni observate în bicicletele pliante proprietarii lor:

     • Cu multe modele nu există instrucțiuni de pliere și descompunere în kit (această procedură nu este dificilă, dar unii cumpărători ar dori să se familiarizeze mai întâi cu manualul)+
     • Modelele cu cadru din oțel par a fi prea grele+
     • Unele modele din formularul pliat încă păreau utilizatorilor nu cei mai compacți (o astfel de recenzie a fost însoțită de o bicicletă Xiaomi Qicycle)+
     • Departe de întotdeauna cadrul bicicletelor pliante inspiră încrederea proprietarilor lor+
     • SOBS Consumatori Un echipament slab de biciclete cele mai pliante (în kit există practic nimic, toate proprietarii suplimentelor sunt de obicei cumpărați de ei înșiși)+
     • Unele modele de biciclete (STELS pilot) nu sunt fixe, ceea ce poate duce la nu cele mai bune consecințe.

     Cu multe probleme descrise mai sus, nu vă puteți întâlni, dacă alegeți cu atenție modelul perfect de biciclete, cu atenție și examinați-l înainte de cumpărare.

     Cu privire la modul de a alege o bicicletă pliere, consultați următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: