Ce bicicleta este mai bine: înainte sau Stels?

Ce bicicleta este mai bine: înainte sau Stels?

Înainte sau Stels – ce fel de biciclete este mai bine pentru a alege? Această întrebare este adesea întrebat începător motocicliști care doresc să achiziționeze un „cal de fier“, într-un interval de preț rezonabil, și, în același timp, nu de 1-2 sezoane, dar cu o perspectivă pentru un viitor mai îndepărtat. Bugetul rus branduri în acest caz, justifică în sine complet, găsirea de biciclete ieftin este destul de ușor. Dar ce să aleagă, dacă vom compara produsele cele mai renumite branduri de ciclism interne? Cine ar trebui să prefere, și care pot fi aduse argumente în favoarea fiecăreia dintre mărcile?

Criteriile de alegere

Principalul criteriu la care va trebui să fie străbătut în compararea Forward biciclete și STELS – nu faima de branduri, dar calitatea produselor lor. Aici, la fel ca în orice segment de buget, descoperirile lor și eșecuri mari sunt definite. Compararea caracteristicilor tehnice și evaluarea obiectivă a nivelului de confort ajută la aspectul sobru gama de modele de fiecare dintre mărcile. Deci, care merită cea mai mare încredere a consumatorilor?

Un pic despre înainte

Creatorul Forward biciclete – întreprinderea rusă „Stefi-Velo“, cu sediul în Perm (Bicicletele mai devreme fabrica a produs „Kama“, „Parma“, „Ural“). În noul său statut, a existat din 1999, livrările de astăzi sunt stabilite nu numai în regiunile Federației Ruse, dar și în țările din străinătate, gama de modele include biciclete de diferite vârste și niveluri de echitatie de calareti. Compania are propria serie de biciclete profesionale, iar pe baza sa modernizează în mod regulat modelele seriale ale nivelului bugetar.

in afara de asta, Înainte – una dintre puținele branduri cu o gamă largă de produse în clasa de munte. Printre modelele sale, puteți găsi opțiuni pentru downthill, cruce, biciclete tricky BMX. Care nu sunt lipsiți de atenția și iubitorii de plimbări cu biciclete urbane. Pentru ei, compania produce o gamă largă de autostrăzi, drumuri, biciclete hibride pentru o creștere diferită și vârstă.

În pachetul de tehnologie, marca include aripi, oglinzi, apeluri, infras ergonomic și șede.

Caracteristicile bicicletelor de biciclete

Brandul de biciclete din Stels a reușit să devină popular în valul de pasiune în masă a rușilor într-un stil de viață sănătos. Primele versiuni „montane” ale bicicletelor au fost cu bucurie a publicului adolescent cu bucurie, dar sub o privire mai atentă la off-road. Producătorul – compania „Vellomotors” luând în considerare greșelile și astăzi are o gamă de modele în apropiere de 100 de versiuni diferite de echipamente, de la modelele miniaturale ale copiilor la adulți „Niners”.

Există în stoc și modele pliante, astfel încât dacket-uri preferate.

O caracteristică distinctivă a Stels a devenit Cantitatea minimă de produse defecte. Compania încearcă cu adevărat să-și facă bicicletele mai bine, dar cadrul segmentului bugetar complică numai cazul. În ciuda nivelului destul de mediu al calității, produsele companiei păstrează cu încredere printre cele mai bine vândute mărci și la prețuri pe care le va bypass concurenți.

Citește mai mult  Privire de ansamblu de biciclete woom

Printre avantajele de biciclete pot fi observate:

  • Cadre de dezvoltare proprie de oțel+
  • Kites de calitate+
  • Prezența modelelor rigide și a hardtowers+
  • Selecție mare de biciclete adulte cu roți de la 26 „.

Dezavantajele includ, cu excepția faptului că Rostovka – se concentrează asupra persoanelor de la 170 cm și mai sus.

Care brand este mai bun decât bicicletele pentru copii?

Începerea unei comparații este întotdeauna mai bună cu produsele de linie pentru copii. Aici, liderul poate fi îndrăzneț de a apela, mult mai atent a elaborat designul bicicletelor sale. Modelele sale nu sunt doar frumoase și luminoase, ele au, de asemenea, un set complet de opțiuni suplimentare necesare. Pe biciclete există roți suplimentare de antrenament, protecția lanțului, apel, trunchi, infras confortabil.

Stels întâlnește concurentul la eliberarea unei game destul de largi de modele pentru copiii de vârstă școlară mai mică, care stăpânește doar plimbarea pe 2 roți. Aici accentul se pune pe cadru, versiuni destul de luminoase din versiunea montană, cu furculiță de depreciere anterioară și comutare la viteză.

Biciclete pentru adolescenți

Pentru a compara linia adolescentă de produse înainte și stels, nu va fi necesar să petreceți mult timp. Ambele firme au o abordare destul de responsabilă a dezvoltării acestui segment și a produce rigide pentru patinajul urban, modelele pliante, grefii și două căi pentru copii peste 10 ani. Interesant, sub indiciu pentru a găsi o diferență semnificativă între bicicletele unui segment de preț nu va funcționa. Și planta permiană, iar suburbiile companiei creează cu succes modele de biciclete de dimensiuni medii, diferă de la liniile adulte numai cu o gamă dimensională.

Citește mai mult  biciclete de mare viteză: tipuri de modele, de revizuire de brand și sfaturi de selecție

Modele pliante

Dacă trebuie să alegeți o bicicletă ieftină pliabilă, Stels va câștiga cu siguranță lupta în față pentru atenția cumpărătorilor. Compania are un avantaj semnificativ asupra concurentului, inclusiv în detrimentul proprietății companiei „VEOLIORI” Brandul „DESNA”, unde tehnologia creării cadrelor de transformare a fost elaborată din epoca sovietică. Linia de astfel de biciclete în Stels este foarte largă, există o gamă dimensională de roți în variații de la 14 la 26“, accentul se face pe o audiență de sex feminin și persoanele în vârstă de.

Rutier și biciclete urbane

Compararea Stels și înainte în această clasă este, de asemenea, dificil de a apela fără echivoc. În favoarea Uzinei Perm – o varietate de selecție de modele, există:

  • Crewers+
  • Autostradă+
  • Mers pe jos+
  • Turist+
  • opţiuni de hibride.

Stels se concentreaza pe segmentul de munte al pieței de biciclete și foarte pierde pozițiile înainte în clasa oraș. Dar tehnologia sa cu un sortiment mic are un avantaj semnificativ – vehicule sunt echipate cu jante duble față de concurenți singur. Acest lucru permite bicicleta mai ușor de a transfera sarcini semnificative, face mai rezistent la influența factorilor externi negativi.

Biciclete de munte

În clasa minieră, înainte are un avantaj explicit și oferă posibilitatea chiar de a începători Încercați să călătoriți cu bicicleta în configurația de bază bună și cu Ramami „cum ar fi profesioniștii”. Corpurile de brand sunt destul de încrezător în afara drumului, ei nu se tem de murdărie și datorită unei lățimi mai mari de jante și anvelopele oferă o mai bună permeabilitate.

Stelurile din clasa montană se concentrează pe frânele și designul discului în spiritul principalilor producători mondiali. Brandurile bicicletelor nu arată prea trite, au o geometrie de cadru interesantă. Dar în condițiile de coborâre sau de pe drumul de drum în oraș, astfel de produse este puțin probabil să se certe cu brichetă, manevrabilă și moale în timpul modelelor de accident vascular cerebral înainte.

Citește mai mult  biciclete cool: design și specificații

Examinați recenzii

Alegerea între biciclete de clase și fluxuri în față, călăreții experimentați preferă să ia în considerare Excelent segmente de model de profil de profil. De exemplu, „înainte” are biciclete de munte cu o suspensie pentru cadre de coborâre și carbon – destul de bine pentru clasa sa. „Stealth” face un pariu pe segmentul cu ultrasunete și pe cumpărătorul de masă. Nu este distras de deliciile, dar încearcă chiar și în modelele disponibile pentru a instala cadre ușoare și pentru a oferi maximul posibil.

Comparând serverele și înainte, sunt sărbătoriți mulți nou-veniți în ciclism și patinaj de oraș Cadru de vopsea de calitate scăzută. Dar dacă mergeți cu atenție și alegeți modelele care nu sunt din seria cea mai bugetară, producția de plante PERM arată mai bine aici. În ceea ce privește compararea geometriei cadrului, ambii producători oferă propria lor dezvoltare de inginerie, destul de interesantă și relevantă. Setul de caroserie instalat este, de asemenea, aproape identic, sunt produse SunTour, Shimano și alte mărci în străinătate.

Ce este mai bine: Stels sau forward?

În ciuda similitudinii globale a claselor, calității și chiar a unui pachet de biciclete, modelele înainte și serdele sunt încă dificil de luat în considerare în mod obiectiv ca fiind concurente. Planta de la Perm este specializată în principal la direcțiile înguste de producție, deoarece dezvoltă în mod activ o linie sportivă. Ca rezultat, el poate găsi o gamă destul de interesantă de biciclete de munte cu cadre de carbon și aluminiu, secții Shimano, pași și aripi în configurația de bază.

Stelurile se concentrează pe accesibilitate, ușurința cadrului, numărul vitezelor comutate. Dar alte lucruri fiind egale, pierde puternic concurentul ca echipament tehnic al bicicletelor. Dacă luăm în considerare numai aceste timbre, majoritatea experților ar prefera să aleagă, iar iubitorii vor prefera cele mai faimoase zel.

Următorul videoclip prezintă o revizuire comparativă a două biciclete de forwars și biciclete.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: