Cloace pe cadru: caracteristici, soiuri și sfaturi la alegere

Cloace pe cadru: caracteristici, soiuri și sfaturi la alegere

Mulți oameni preferă să călătorească biciclete. Adesea, accesoriile suplimentare sunt selectate pentru astfel de mijloace de mișcare, inclusiv pungi de stocare speciale. Astăzi vom vorbi despre ceea ce există cadru pentru Pelerine și cum să le aleagă în mod corect.

Particularități

Saci de pe cadrul de biciclete sunt utilizate pentru stocarea convenabilă a diferitelor elemente. Ele sunt un produs necesar pentru cei care se deplasează pe distanțe lungi. Un astfel de accesoriu este atașat la conducta superioară a structurii, în timp ce curelele elastice sunt bine fixate.

Vizualizări

În prezent, în magazine specializate, puteți găsi o varietate de tipuri de pelerine pentru cadru. Cele mai frecvente sunt următoarele opțiuni:

  • Roshweel S+
  • Topeak Tribag+
  • Longus Triangle+
  • Deuter Telefon Bag i+
  • Lotus SH-22+
  • Mizumi Koolbag 12h+
  • Mizumi MobiPack Twin 17+
  • Lotus Th6-11w.

Roshweel S

Această opțiune este considerată a fi bugetul. Este produs cu mai multe compartimente de depozitare relativ mici. De asemenea, în acest sac există un buzunar telefon separat (dar diagonala ecranului nu ar trebui să fie mai mare de 4,5 inci). Produsul este realizat exclusiv din materiale rezistente la umiditate durabile. În acest caz, toate firele sunt bine ascunse și apariția acestui ciclu. Are benzi reflectorizante speciale, care vă permite să plimbare în condiții de siguranță cu iluminare slabă. De asemenea, Roshweel S este echipat cu adaptoare pentru căști.

Topeak Tribag

Acest cadru compact pentru rama este fabricat din nailon și poliester. În ciuda greutate mică, produsul se distinge prin putere și fiabilitate deosebită. Acesta are un număr mare de buzunare mici pentru lucruri, inclusiv pentru stocarea unui smartphone, tabletă sau baterie. Compartimentul principal are o filă specială de protecție, un caz suplimentar de protecție este, de asemenea, în set.

Longus Triangle

Un astfel de ciclism aparține la produsele premium. Acesta are un design universal și o capacitate excelentă (până la 1,2 litri). Produsul are o căptușeală specială și tehnologia de fixare trilateral. Lungimea pungii este de aproximativ 240 milimetri.

Deuter Telefon Bag i

Acest model este utilizat pentru a stoca în mod fiabil un telefon mobil biciclist. Acesta este caracterizat de cele mai multe dimensiuni compacte. Geantă din neopren durabil cu un model mic brodate. Ea este atașat Cu un element de fixare specială Velcro.

Lotus SH-22

Acest model subcadru are de asemenea dimensiuni compacte. Cel mai adesea este folosit pentru a stoca obiecte mici. Această probă este produs din materiale impermeabile, inclusiv poliester. Produsul este atașat la o scai specială. Dimensiunile sale sunt 16x4x8 cm.

Mizumi Koolbag 12h

Această geantă ferească are o formă dreptunghiulară. Acesta este fabricat din poliamidă și folie transparentă din PVC. Acesta poate fi, de asemenea, purtat pe umăr. Modelul este echipat cu o supapă velcro largă, compartiment frontal pentru depozitare smartphone.

Mizumi Mobipack Twin 17

Această porc de pe cadru este fabricată din poliamidă cu proprietăți rezistente la umiditate ridicată. Are un compartiment dublu impermeabil pentru stocarea unei camere de rezervă. Modelul este de asemenea echipat cu un buzunar suplimentar de telefon transparent. Mizumi MobiPack Twin 17 are o grilă solidă de nailon. Eșantionul este produs cu fulgere de înaltă calitate la ramurile principale.

Există benzi speciale reflectorizante pe suprafața sa, asigurând o mișcare sigură a unei persoane cu bicicletă.

Lotus Th6-11W

Acest sac de biciclete are un volum de 2,8 litri. Se face numai din materiale impermeabile. Produsul este fixat cu Velcro. Dimensiunile modelului sunt de 44x6x14 centimetri. Astfel de cicluri pot fi, de asemenea, împărțite în 2 grupuri principale.

  • Pe Rama. Astfel de modele de pungi sunt atașate direct pe cadrul bicicletei. Fix mijlocul produsului, laturile sale laterale cu buzunare mici, în același timp,. Adesea, astfel de modele sunt realizate cu un compartiment suplimentar în mijlocul pentru un smartphone.
  • Modele triunghiulare. Astfel de pungi sunt fixate sub cadrul bicicletei. Aceste modele sunt considerate cele mai practice și convenabil. Puteți pune obiecte mici, și produse lungi pliere, deoarece volumul lor este distribuit uniform pe întreaga lungime.

Recomandări pentru alegerea

Înainte de a cumpăra o bicicleta potrivită, trebuie să acorde o atenție la unele lucruri. Deci, este necesar să se ia în considerare materialele din care este fabricat produsul. Este mai bine pentru a ridica probe de cele mai multe țesături durabile și de încredere cu proprietăți bune de rezistente la umezeala. De asemenea, acestea trebuie să fie bine curățate de curățare și spălare. Asigurați-vă că să acorde o atenție la container și ajustabilitatea spațiului de astfel de pungi. Produse mari în care este imposibil de fixat volumul intern pot complica foarte mult mișcarea unei persoane cu bicicleta.

Amintiți-vă că astfel de pungi trebuie să fie cu elemente de fixare care ar putea fi ușor ajustate. Acest lucru este necesar pentru a stabili un produs sub un model specific al bicicletei. De asemenea, nu uitați că accesul la spațiul interior al Cloakovum trebuie să fie cât mai simplu posibil. Pentru acest produs face un număr mare de buzunare mici, supape, șape și elemente de fixare.

Acordați atenție tipului de ciclism (triunghiular sau atașat la cadru). În acest caz, alegerea depinde de preferințele personale ale unei persoane, dar probele triunghiulare sunt cele mai confortabile și convenabile. Asigurați-vă că vă uitați la calitatea fulgerului. Adesea astfel de elemente se rupe. Luați în considerare ambele cadre de design pe bicicletă. Dacă este mic, este mai bine pentru a ridica cele mai multe modele compacte de saci, astfel încât să nu interfereze cu persoana în timpul deplasării. Dacă aveți o bicicletă de munte standard de, atunci puteți achiziționa un eșantion de aproape orice dimensiune.

Prezentare generală Pelerine pe un cadru cu un buzunar pentru un smartphone, a se vedea video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: