Cum de a alege un blocaj de cablu de bicicletă?

Cum de a alege un blocaj de cablu de bicicletă?

Până în prezent, bicicleta este considerată unul dintre cele mai populare tipuri de transport, indiferent de statutul unei persoane. Acest vehicul cu două roți este convenabil, confortabil și, este foarte important, nu are nevoie de combustibil pentru el.

Dar, în ciuda tuturor celor de mai sus, există o problemă cu care proprietarii acestui vehicul se confruntă adesea – aceasta este deturnare. Din păcate, bicicletele sunt cel mai adesea scopul lui Vorishek. Cu toate acestea, există o metodă eficientă care vă va ajuta să vă protejați calul de fier – această blocare a cablului. Vom înțelege ce tipuri de astfel de dispozitive există și cum să îl alegeți corect.

Protecție fiabilă

Blocarea cablului este una dintre cele mai fiabile, mai populare și utilizate mecanisme utilizate pentru a proteja bicicleta de la Hijack.

Există o gamă largă de produse similare care diferă una de cealaltă prin criterii diferite.

 • Material din care se face. Cel mai adesea, producătorii de încuietori de cablu sunt din cauciuc polimer utilizat, care se remarca prin rezistenta si grosime. Acest material este destul de flexibil și convenabil pentru utilizare. Este datorită acestor caracteristici, hijacker va fi dificil, de exemplu, se taie de blocare, cu un cuțit.
 • grosimea de cablu. Este de mare importanță, pentru că este mai gros, cu atât mai fiabile. Dacă alegeți o copie subtilă, să fie pregătită pentru faptul că acesta va transporta nu-i protejează în totalitate.
 • Lungime cablu, care, în cele mai multe cazuri este mic. Pe piața modernă de dispozitive pentru a proteja motocicleta, încuietori scurte și lungi de cablu sunt reprezentate. Scurtă folosit pentru fixarea direct la roata sau orice suport. În cazul acestui tip de castel, motocicleta este de preferat să nu lase nesupravegheat pentru o lungă perioadă de timp. Dar cablul lung este deja mai stabil și de protecție de încredere. Lungimea sa poate ajunge la doi metri, ceea ce face posibilă stabilirea unui mecanism nu numai pe roată, ci și pe cadru, ceea ce va asigura o protecție mai fiabilă.
 • Tipul dispozitivului care închide cablul. Pot fi instalate Suwald, cod sau blocare cilindru. Suwald se deschide cu o cheie plată specială și este considerată mai degrabă rezistentă la hack. Folosind blocarea codului, trebuie să veniți și să vă amintiți combinația a patru cifre.

Amintiți-vă, indiferent de blocare a cablului utilizat, și care gradul de securitate pe care a promis producătorului, ar trebui să nu lase o bicicletă fără supraveghere pentru o lungă perioadă de timp.

  hoți cu experiență au învățat la dispozitivele deschise de închidere de orice complexitate într-un timp foarte scurt.

  Avantaje și dezavantaje

  Blocarea prin cablu ca orice altă adaptare pentru a proteja împotriva furtului, are argumente pro și contra.

  Deci, beneficiile dispozitivului includ:

  • Ușor și confort în utilizare+
  • flexibilitate+
  • Securitate inalta+
  • Folosind o blocare prin cablu, este posibilă protejarea elementelor individuale de biciclete.

   Vorbind despre deficiențe, aș dori să menționez o serie de factori.

   • Nu poate fi folosit ca mecanism principal de protecție.
   • Dacă locuiți sau călătoriți în zone cu un nivel ridicat de pericol, utilizați această blocare nu este recomandată. Mecanismul de cablu poate fi ușor de hacked – este deschis în câteva secunde cu o bolț.
   • Nu garantează o protecție maximă.
   • În mod vizual, blocarea cablului este destul de puternică și groasă, dar foarte des producătorii nu cred că peste partea interioară, care este prezentată ca un cablu obișnuit. Acesta din urmă este foarte subțire și este ușor să mănânci un instrument special.

    După cum puteți vedea, ciclurile ciclului de cablu au multe calități pozitive și negative. Cumpăra sau nu acest mecanism este deja cazul alegerii utilizatorului, dar trebuie să ia în considerare avantajele și dezavantajele.

    Mecanism anti-furt cu alarmă

    Până în prezent, alarma nu este utilizată numai în mașini sau apartamente, dar, de asemenea, instalat pe o bicicletă.

    Dispozitivul de cablu anti-furt, care a descris în detaliu mai sus, pot fi echipate cu un liliac special, a cărui funcționare va da proprietarului să înțeleagă că cineva a conceput „villainism“.

    Un astfel de model a este în cerere din partea consumatorului, deoarece prezența de alarmă oferă multe avantaje:

    • sunetul ei puternic și neplăcut ureche va speria orice hoț+
    • Dispozitivul de blocare se realizează mai bine și de încredere+
    • garanţii de securitate.

    Configureaza alarma este ușor, este necesar numai:

    • Seteaza parola+
    • Ajustați acuratețea răspunsului+
    • Configurare semnal audio.

    Cadourile de piață ca alarme scumpe, care au o gamă mai largă de oportunități și opțiuni de buget. Acesta din urmă reacționează doar la sunet și mișcare, dar a regla sensibilitatea – nu există nici o posibilitate. Precum și o opțiune de ieftine, în cele mai multe cazuri, este imposibil de a controla de la distanță.

    Alte afaceri – scumpe și de înaltă calitate de alarmă. Acest dispozitiv este caracteristic:

    • Design anti-vandal+
    • setări exacte+
    • telecomandă+
    • Răspuns atunci când încearcă să hack un sistem de blocare sau de intervenție mecanică.

    Amintiți-vă, chiar dacă un sistem de blocare prin cablu cu alarme este instalat pe „calul de fier“ dumneavoastră, partea principală a responsabilității pentru siguranța minciunilor de proprietate cu tine.

    Criteriile de alegere

    Pentru selectarea unui cablu de blocare biciclete pentru a proteja împotriva furtului, este necesar să se abordare foarte responsabil și serios, înțelegând că aceasta depinde de ea dacă hoțul poate scufunda de transport dvs. Urmează câteva criterii importante.

    • Costul dispozitivului. Experții și profesioniști susțin că prețul de blocare ar trebui să fie de cel puțin 5-10% din costul de biciclete însuși.
    • Producător. Luați în considerare care au angajat în fabricarea de castel. Cel mai bine este de a alege un bine-cunoscut, de înaltă calitate și de încredere companie ale căror activități sunt direct legate de producția de încuietori nu numai, dar, de asemenea, cele mai multe biciclete.
    • Funcționalitate Mecanism.
    • Vizual specificații.
    • Disponibilitate Caracteristici suplimentare, De exemplu, alarma.
    • Tipul de dispozitiv de închidere. Experții susțin că este mai bine să dea întâietate mecanismului cu un sistem de blocare cod.

     Este recomandabil să fie ghidat de către, În ce cartier al orașului în care locuiți, și, dacă este posibil, familiarizați-vă cu statisticile de furt în decontare dumneavoastră.

     Puteți da seama mecanismul și caracteristicile sale în detaliu uitându-vă la cutia din fabrică. Ar trebui să se indice faptul că trebuie să fie specificate toate informațiile detaliate despre dispozitiv – gradul de securitate garantează.

     Cum de a alege un sistem de blocare pentru o bicicletă, uite următoare.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: