Cum să înveți un copil să conducă un befov?

Cum să înveți un copil să conducă un befov?

Beggovil este popular în multe țări și recent devine din ce în ce mai mult în Rusia. Begovil este un tip de transport fără pedale, destinate copiilor. El are alte nume: Schigov, Ranbikik, Welocheg, Velokat. Vehiculele aparent seamănă cu o bicicletă, dar nu oferă pedale. Copilul stă pe vobbleg și, împingându-și picioarele de la sol, se rostogolește. Beggov pot fi achiziționate de la vârsta de 1,5-2 ani, călare pe ea afectează în mod pozitiv starea fizică.

Copilul învață să mențină echilibrul, dezvoltă abilități de coordonare a mișcărilor. Alegerea cerșit, este necesar să se procedeze la vârsta copilului este ceea ce el are înălțimea. După cumpărături, învățarea unui copil nu ar trebui să fie greu de plecat, principalul lucru este să vă amintiți regulile.

Avantaje și dezavantaje

Rushing pe beggelle, copilul de la o vârstă fragedă va ști cum să păstreze echilibrul. Acest tip de transport va contribui la dezvoltarea ulterioară a unei biciclete mai complex cu două roți. În plus, Segal îl ajută pe copil să devină independentă, pentru că el însuși ia decizii în ceea ce privește modul în care și în cazul în care să orienteze. Cu călătorie rapidă, copiii dezvolta instinctul de auto-conservare. Copilul înțelege instinctiv, atunci când este necesar să se încetinească, sprijinindu-se pe picioarele la sol, deși nu se poate spune că copiii nu se încadrează deloc cu înfrângere. Se întâmplă, dar numai atunci când copilul nu cunoaște sentimentele măsurii și încearcă să facă orice trucuri.

La deplasarea pe ciclu, mușchii spatelui, presa, mâinile, și trenul respirație, sunt în curs de dezvoltare. Medicii susțin că Copiii sunt utile pentru a muta, deoarece creierul se dezvoltă mult mai intensă. Printre varietatea de modele, cel mai bine este de a alege ca transport care este reglementată de volan și înălțimea de relaxare. Pe beggel puteți merge tot timpul anului. În ceea ce privește minusurile – cele mai mici, dar sunt.

Citește mai mult  Colorarea giroscurilor Spațiu: Caracteristici și varietăți de modele

Uneori, copiii dezvoltă o viteză puternică la conducere, care se poate transforma în consecințe nefavorabile. În acest caz Este necesar să se achiziționeze o cască și o altă protecție. Copiii au tendința de a frânge picioarele, astfel încât pantofii trebuie să fie schimbate periodic din cauza uzurii.

Dacă transportul are roți solide și roți poliuretanice, atunci există o sarcină semnificativă în timpul călătoriei rapide pe corpuri sau pe alte suprafețe neuniforme de pe coloană vertebrală. În acest caz, urmărește copiii care nu au ajuns încă la 3 ani, alegeți un model cu anvelope pe roți și camere.

Cum să înveți un copil să se plimbe?

Etapa 1

Prima etapă include o astfel de sarcină cum să vă familiarizați copilul cu un deputat. Între picioarele copilului trebuie să puneți vehiculul, lăsați-l să ia în spatele volanului și ceva timp este așa, că nu stă în jos pe scaun. Nu este necesar să ieșiți imediat cu transportul pe stradă – procesul introductiv poate fi făcut acasă. Familiarizarea cu transportul este necesară pentru a înțelege dacă copilul este confortabil sau nu.

În cel de-al doilea caz, ar trebui să i se acorde timp să se simtă confortabil și să vă obișnuiți. Este important să arătați copilului cum să utilizați volanul. Dacă bebelușul merge spre dreapta, mișcarea de care aveți nevoie la dreapta și, dacă este lăsată, apoi spre stânga. Este important să îl arătați în practică.

Dacă un copil merge cu un timp intestinal și nu vrea să stea pe scaun – nu este nevoie să insiste. Pentru copil, aceasta este o nouă experiență, iar ceva timp necesar să fie stăpânit și înțeles cum să acționăm corect.

Etapa 2

Deci, copilul a început să meargă, care deține o cerșit în spatele roții – este deja minunat! Să mergeți și să direcționeze bicicleta, fixând abilitatea. Dacă copilul are mai mult de 1,5 ani, atunci cu siguranță va dori să se așeze. Dacă acest lucru nu sa întâmplat – puteți încerca să arate că scaunul este destinat să se așeze pe el, și a pus ușor un copil pe el. După el stă, este important ca el să simtă mișcarea pe care el creează picioare.

Citește mai mult  Caracteristici și cele mai bune modele de biciclete pentru copii Royal

Copilul trebuie să învețe cum să se orienteze (în acest sens, desigur, părinții ar trebui să ajute, arătând totul în detaliu) și frână. Copilul trebuie să înțeleagă principiul transportului.

Etapa 3

După prima și a doua etapă a trecut, copilul se simte mișcare, mișcă volanul, se așează pe scaun, puteți trece la pasul 3. Copilul trebuie să învețe să accelereze mai repede și ridicați picioarele (pentru procesul de învățare este necesar să se poarte un copil cu o cască, protecție). Copilul se poate spune ca aceasta: „Împinși de un picior, și un pic creșterea reciproc. Apoi, opusul „. În acel moment, este important să fie aproape să dețină copilul.

Pentru procesul de învățare este adecvat buna, drum asfaltat. Când predați că copiii adesea toamna – este inevitabilă, deci nu uitați de protecție. În cazul în care copilul poate merge cu picioarele ridicate – acesta este un plus imens, putem presupune că el a fost capabil să stăpânească transportul.

Important să ne amintim că predarea copilului său pe Welkheg, trebuie să-l dețină, nu de transport. În caz contrar, copilul nu va înțelege cum să păstreze un echilibru, pentru a nu cădea, pentru că părinții săi o țin.

Cum să alegeți aterizarea?

Înălțimea scaunului este ușor de ajustat. Este important ca picioarele bebelușului să fie îndoite și ferm stau pe pământ și nu au atârnat în spațiu. Puteți face următoarele – măsurați orice picior din partea interioară de jos și la Paha însăși și scade aproximativ centimetri 5. La înălțimea rezultată și necesitatea de a instala scaunului. Copilul ar trebui să ajungă cu ușurință să se așeze și să se scufunde de la VOB.

Citește mai mult  Biciclete Pietriș: producătorii populare și sfaturi pentru alegerea

Pe baza acestei reguli și trebuie să alegeți dimensiunea transportului atunci când cumpărați. Unii părinți iau voobeg „pe Grow afară“, dar aceasta este o abordare greșită. În picioare pe Pământ, copilul nu ar trebui să aibă dificultăți atunci când se întorc într-o poziție sedentar – el nu ar trebui să ajungă la scaunul. De asemenea Important Wheel Lățime Beggel – Este de transport în valoare de alegere cu roți de cauciuc late.

Pentru a maestru ceva nou ce ai nevoie cu bucurie și plăcere! Nu uita asta. Copilul ar trebui să vadă că ești fericit cu noua sa experienta cu el. Aveți grijă, lauda miezul pentru dorința sa de a stăpâni de transport. Noi întotdeauna învățat treptat, da copilul atât de mult timp cât este nevoie.

Cum de a preda un copil la o plimbare cu beggel, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: