Idei de aplicare a unei biciclete vechi în designul grădinii

Idei de aplicare a unei biciclete vechi în designul grădinii

Omul creativ reușește să dea un fel unic de lucruri convenționale. De exemplu, aflându-se în țară, el poate transforma chiar și o bicicletă veche care stă fără. În mâini priceput, el poate deveni un decor de design peisagistic. În materialul acestui articol ne vom uita la ideile de aplicare a unei biciclete vechi în proiectarea grădină.

Particularități

Biciclete, care nu poate fi stabilită, pot fi folosite în diferite moduri. De exemplu, ea poate deveni atât o parte a compoziției peisajului și să se concentreze independent în grădină. Cu toate acestea, înainte de a decide cu privire la numirea, trebuie să acorde o atenție la mai multe nuanțe, de exemplu:

 • Tipul de construcție+
 • greutatea admisă+
 • aspect+
 • Material Rama.

Aceste criterii nu sunt accidentale: sarcina material de pe noul suport va depinde de material și de tipul de construcție. Ele afectează aspectul produsului finit în diferite condiții meteorologice. Într-un caz, va fi posibil pentru a pune o bicicletă separat de perete, în cealaltă – să-l pună să-l, a căzut. Al treilea va primi o parte a gardului de biciclete.

Potrivit pentru decorarea peisajului biciclete pentru adulți și copii. Modelele Vintage vă permit să creați în compoziția peisajului cu proiectarea transportului. biciclete mici sunt compactitatea convenabil și prezența 3 roți. Bun și opțiuni pentru tipul cu două roți cu roți auxiliare.

Cum pot folosi?

Cineva va părea că motocicleta nu poate suporta nici o sarcină, în plus față de decocsare grădină sau un perete surd de o casă de țară (cabana). Cu toate acestea, dacă se dorește, se poate transforma în:

 • Kashpo+
 • Klumba+
 • regiment de perete+
 • Kalitka+
 • speculative.
Citește mai mult  biciclete Mustang: modele, recomandări pentru alegerea

Opțional, puteți utiliza pentru a decora peisajul grădină și elemente separate ale unei biciclete vechi. De exemplu, acesta poate fi un volan sau roți. Dintre acestea, puteți crea paturi creative de flori, roțile pot fi folosite ca suport, de exemplu, o bancă de grădină. Astfel încât să nu călătorească în zona locală, roțile sunt fixate pe baza de beton.

Uneori compozițiile peisajului creează. Dacă roțile sunt foarte multe, ele sunt folosite pentru a gard de paturi de flori și paturi de flori. Și, de asemenea, cu ajutorul lor, creați o poartă, completând designul metalic al gardurilor dintr-o pereche de biciclete. În același timp, poarta este pictată într-o singură culoare.

Cum să îmbunătățim designul?

În funcție de design și de destinație decorează biciclete vechi în moduri diferite. De exemplu, acele produse care fac parte din designul unui perete surd pot fi vopsite. Analogii care vor fi elemente funcționale ale peisajului sunt completate de cutiile de culori. Pune produse în locuri diferite (lângă intrare, la foișor, atașând la copac, a căzut, lângă căsuța poștală).

Pictură

De obicei biciclete vechi Colaps. Aceasta crește caracteristicile lor decorative. Înainte de a continua cu colorație, Cei vopsea. Pentru a face acest lucru, folosiți o perie de metal și șmirghel grosier. După aceea, suprafața este degresată și acoperit cu grund.

Culoare vechi biciclete vopsea în cutii de conserve. Acest lucru vă permite să salvați materiale și pentru a evita fluxurile de material colorat. După ce vopseaua se usucă, Culoare fixează cu lac în 1-2 straturi. Acoperirea poate fi diversă (monofonică, cu două culori, parțială).

Folosind coșuri și culori

Dacă faceți o bicicletă veche cu un coș sau chiar o găleată, se poate dovedi focalizarea inițială în peisaj. Coșurile sunt instalate de obicei înainte de roată și în spatele scaunului. Forma lor poate fi atât aceiași și diferiți. Uneori, meșteșugari instalați coșuri sau vase pe rama, uneori – pe volan.

Citește mai mult  Cum de a alege o bicicletă pentru creșterea copilului?

Adesea decizia designerului nu se limitează numai la coșuri. De multe ori o bicicletă cu cosuri florale pus pe un loc proeminent în grădină, ghivece cu plante inflorite din jur. Mai ales meșteri silitor pot crea siluete de oameni din flori. Atunci când se uită la un astfel de design-o, un sentiment este creat ca un om floare este așezat pe o bicicletă.

Cineva creează compoziții amenajate cu flori, creând în loc de siluete de oameni figurine de animale. Uneori, în design puteți vedea urechile de grâu, cizme vechi, precum și ciorchini de fructe de pădure. decor „de sezon“ din materiale artificiale arata foarte potrivite și frumoase.

Alte decor

Design-ul compoziției de biciclete pot fi diferite. Uneori folosește cele mai multe adăugiri neașteptate. De exemplu, acesta poate fi figuri de grădină (gnomi, personaje fabuloase, păsări) sau chiar păpuși. Biciclete-strat de flori poate fi decorat cu paie, precum și pietre de diferite dimensiuni. În unele cazuri, este decorat cu mușchi, care conferă peisajului un tip special.

Zborul de fantezie este nelimitat: decorati bicicleta veche poate fi vase de lut, jugs. O soluție practică va fi utilizarea de vase de flori din plastic de mici. Amestecarea containerelor de diferite dimensiuni și forme, puteți crea o versiune unică a cluburilor de biciclete. Gama de plante depinde de locația patului de flori. Puteți decora o floare de flori de biciclete de anuale (Petunia, Verbena, Lobelia, Begonia, uită-Me-Nu, Fucey, Pelargonium).

Glisați potul poate fi cu corpuri speciale și roți de ciclism. Acest lucru vă permite să utilizați o bicicletă inutilă ca funcționalitate. Kashpo poate fi diferit, laconic și dantelă, miniatură și dimensiuni medii, precum și mari. În funcție de design, decorul poate deveni Autocolante pe roți.

Citește mai mult  VOLAN pentru un scuter: soiuri și sfaturi cu privire la alegerea

Pot fi decorate biciclete. De exemplu, o opțiune de mici tricicleta poate fi decora cu țesut în locul de direcție și peste roțile.

Pentru ca compoziția să fie finalizat complet, puteți elimina volanul, în loc să construiască un stand și să stabilească un coș mare de răchită pe ea.

Idei pentru design peisagistic

Va oferim 10 exemple originale de utilizare a unei biciclete vechi pe zona de țară (tramvai):

 • grădină de flori, decorate cu kashpo într-un singur stil și un om mic din ghivece de flori mici+

 • Efectuarea unui zid surd al unei case cu o fixare bicicleta pe elemente de fixare de încredere, pictura, cu anuale unrigible+

 • Decorarea bolta unui desen antic, suspendat de un lanț de încredere+

 • Opțiunea de proiectare concis de biciclete, folosind găleți și cizme vechi+

 • Recepție decorative sub forma unui pat de flori cu utilizarea de cutii din lemn si plante cataratoare+

 • Versiunea originală a proiectului de paturi de flori în țară sub formă de bicicliști de echitatie reciproc+

 • Aplicarea unei biciclete vechi ca un element cheie al wicket care duce la grădină+

 • tricicleta pentru copii vopsite în alb și decorat cu o oală mare florale+

 • frumoasă grădină de flori, create cu plante de diferite soiuri și nuanțe, precum și jucării+

 • gradina de flori de la biciclete cu un design flori siluete, fixare de încredere pe baza cadrului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: