Pelerine pentru trunchi: soiuri, pro și contra, recomandări pentru alegerea

Pelerine pentru trunchi: soiuri, pro și contra, recomandări pentru alegerea

Fiecare fan al ciclismului este bine cunoscut faptul că în campaniile fără un trunchi de biciclete nu se poate face. Desigur, unele plimbare cu un rucsac, dar în călătorii lungi, geanta începe să freca umeri, și dureri în spate apar.

Avantaje

De ce ai nevoie de ciclism? Răspunsul este foarte simplu. Imaginați-vă că nu veți mai avea o mulțime de pungi pe care trebuie să stea pe volan, ei nu te vor bate pe picioare și interfera cu mișcarea.

Avantajele acestor produse sunt incontestabile:

  • Dimensiuni compacte mici+
  • Capacitatea de a regla volumul de impuls+
  • fixare fiabilă pe trunchi.

Utilizarea de ciclism reduce în mod semnificativ sarcina pe partea din spate, precum și pe șaua bicicletei. O astfel de sac o va deveni o solutie ergonomica pentru depozitarea produselor alimentare și necesare pentru călătorie.

De regulă, rucsaci bune au sisteme de închidere bune, și este extrem de important pentru orice mișcare pe bicicletă. Nu este un secret faptul că calitatea drumurilor lasă de multe ori mult pentru a dori o mulțime de nereguli mai bine, motociclistul se confruntă în mod constant și se transformă abrupte. În cazul în care, în același timp, în spatele spate va exista un sac de prost fix, este posibil ca în destinația veți ajunge cu mâinile goale.

Destinat pentru fixarea la bicicleta de cicluri nu va provoca propria lor proprietar de disconfort și nu va face griji cu privire la faptul că pe drum el poate pierde marfa lui în orice moment.

Ce greutate poate fi transportat cu bicicleta?

Răspunsul la această întrebare depinde în mare măsură de greutatea biciclistului sine în echipament complet. Desigur, într-o poziție mai favorabilă există locuințe și mici oameni subțiri. Cu o distribuție știință de carte a sarcinii, ele pot transporta cu ușurință până la 50 kg de boostere lor, și în prezența a tot felul de remorci, acest indicator va fi chiar mai mare. În cazul în care utilizatorul biciclete este mai absorbit, iar masa corpului său este, de exemplu, 110-120 kg, atunci ar trebui să nu încărcați bicicleta cu o încărcătură mai mare de 25 kg.

Masa maximă admisibilă de cicluri încărcate de asemenea, depinde de tipul de cadru. Dacă sunteți un proprietar fericit al unei biciclete moderne, atunci vă puteți permite să transporte obiecte grele. Iar atunci când conduceți pe o bicicletă cu un cadru pliabil, sarcina în exces este foarte rapid afectat, de exemplu, atunci când se deplasează într-o mașină rurală.

Apropo, printre bicicliștii există o regulă carouri, potrivit căreia Greutatea rucsac pentru biciclete pliabile nu trebuie să dureze mai mult de 50% dintre produsele care pot fi fixate cu bicicleta cu un cadru solid. Acest lucru este important, deoarece cadrul de pliere nu poate fi numit durabil, iar atunci când se deplasează bunuri masive, există mari șanse de întâlnire cu oboseala de metal a crescut și, ca urmare, fisuri.

În orice caz, în cazul în care bicicleta este mult prea încărcat, muta doar pe drumurile cu un strat neted.

Trompă

Pentru a utiliza o bicicletă, este nevoie de un portbagaj special, care protejează roata din spate de la apăsarea aleatorie curelele și elementele de fixare din geantă de mână în ace.

Orice biciclete prevede utilizarea față și spate, trunchi – este aceste locuri care sunt considerate cele mai convenabile și încărcate în biciclete. Trebuie remarcat faptul că mulți bicicliști, în special aparținând generației tinere, nu folosesc trunchiul frontal în principiu.

Unele cereale rațional în acest sens este – trunchiul frontal face manevrabilitatea și deplasarea biciclistului pe teren accidentat, neagă posibilitatea de sărituri de la frontiere și de călătorie prin mari rădăcini de copaci pe drumuri forestiere, Killy pe trunchi frontal reduce control, pe de motocicleta, iar acest lucru duce adesea la biciclistului înclinare.

Acesta este motivul pentru care trunchiul din spate este cel mai des folosit. Pungi plasate pe ele sunt bune deoarece permit proprietarului bicicletei să se miște calm și pe un drum plat.

Dacă intenționați o călătorie lungă și descărcați atât trunchiul, atunci Ar trebui distribuit în mod corespunzător: Pe fiecare parte a bicicletei trebuie să transportați sarcina de aproximativ o greutate, în caz contrar vehiculul va începe „să se ridice” la fiecare oprire, ceea ce face condusul incontrolabil și adesea duce la vătămări grave.

Vizualizări

Există mai multe soiuri de pungi de ciclism pe piață: unic-vocabular și în secțiune.

Eliminarea rucsacurilor reprezintă o pungă de o singură bucată suplimentată cu curele speciale pentru o mișcare convenabilă pe umeri. Modelul similar este optim la elementele dimensionale în mișcare. Din neajunsurile modelului pe care îl puteți nota disconfort care apare la ciclist de fiecare dată dacă aveți nevoie să eliminați orice lucru – În acest caz, este necesar să dezasamblați complet rucsacul.

Secțiunea „Vottanii” sunt mai populari – au mai multe ramuri care pot fi îndepărtate și utilizate ca subiect separat. De regulă, un astfel de dispozitiv are câteva pungi („stand”) și o singură secțiune. În cazul în care rucsac nu este complet încărcat, biciclistul se poate întotdeauna disimula din birourile – se va face o swinging mai puțin dimensională.

Foarte des, turiștii folosesc nu numai spațiul interior al pungilor, ci și suprafața lor exterioară. De exemplu, există o spumă (covorul, pe care turiștii le place) – produsul este transformat într-o rolă și așezată în compartimentul superior al „Valohanov”.

Cum de a alege?

Foarte important, Astfel încât lățimea „valotanov” nu depășește distanța dintre capetele direcției. În caz contrar, puteți să vă agățați de arbust și de altă vegetație în timp ce conduceți în jurul căilor de pădure înguste. Este de dorit ca „pantalonii” să fie făcuți din materia densă, deoarece în timpul drumețiilor pe saci adesea ramuri și când bicicletele se încadrează, țesătura poate pur și simplu să se rupă.

Un alt avantaj fără îndoială al pungilor de pe un BIBGA este de a alege o copertă pentru rucsacul viitor și tot felul de accesorii. Este de dorit ca rucsacul pentru bicicletă să fie impermeabil. Nu este necesar să sperăm că în timpul călătoriei dvs. tot timpul va sta bine vreme bună – există întotdeauna o șansă de a ajunge în vreme rea. Protejat slab de materialul de expunere la ploaie nu vă va salva lucrurile și produsele.

Desigur, nu contează când ați adunat pentru o plimbare mică și intenționați să vă întoarceți acasă după câteva ore. Dar dacă plecați într-o călătorie cu mai multe zile, va fi extrem de dezamăgită fără alimente și lucruri schimbătoare. Există multe modele de „pantaloni”, care pot varia în clasa răniților. Acest parametru se măsoară în milimetri a coloanei de apă și indică înălțimea presiunii stâlpului cu o secțiune transversală de 1 mm poate rezista materia fără scurgere. Compromisul optim între rezistență și rezistență este materialul Cordura 1000.

Desigur, pentru a dobândi astfel de sac are sens numai dacă sunteți implicat în mai multe zile de ciclism. În excursii mici, bobelul, de regulă, este umplut cu nu mai mult de jumătate. Half Hample Inssusless Cloak începe la un cuplu și are o rezistență semnificativă la mișcare.

Momentul principal pentru alegerea „valotului” este dimensiunea rucsacului în sine. Modelul cel mai frecvent utilizat de 50 litri este considerat, iar cel mai mic rucsac este un produs de 6 litri, este utilizat în campaniile de o zi. Pentru călătorii de grup lungi, este mai bine să utilizați opțiunile pentru fiecare 100-120 litri.

Rețineți că acest caz nu ar trebui să fie solide, este important ca el a avut sloturi speciale pentru a accesa bagajul transportat.

Dacă sunteți o bicicletă permanentă, iar mișcările dvs. nu se limitează la o pereche de trei sute de metri în curte, este recomandabil să cumpărați acest lucru. Plătiți pentru aceasta o singură dată, cu toate accesoriile însoțitoare, veți folosi o astfel de pungă pentru o lungă perioadă de timp și puteți aprecia pe deplin toate calitățile sale pozitive.

Roswheel Trunk Cloak Studiu arată în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: