Runda bicicleta Page Partea

Runda bicicleta Page Partea

Mulți locuitori ai metropolele să înțeleagă că bicicleta este cel mai de succes alternativă la vehicul și de transport public. În primul rând, nu trebuie să stea în blocaje de trafic, în al doilea rând, bugetul de familie este semnificativ salvat.

În trecut din apropiere, atunci când s-au găsit mașini foarte mici pe partea carosabilă, bicicletele au fost cel mai bun mod de a muta. Ei au mers atât pentru adulți cât și pentru copii. În orașele mici, sate și sate cu două roți transporturi sunt indispensabile în ziua de azi.

În lumea modernă, bicicleta este un vehicul la modă și util. Ciclistul, stând pe „calul de fier“ său, este considerat un participant la drum, și, prin urmare, ar trebui să știe regulile de circulație și nu pentru a le sparge.

Dar, din păcate, nu fiecare proprietar al designului cu două roți este conștient de acest fapt, din cauza căruia se expune, șoferii altor transporturi și pietonii de pericol.

Cerințe pentru echipamente tehnice de bicicletă

Din păcate, cei mai mulți cred că șoferii bicicliști nu poate fi parcursă la drum. Lipsa uniformelor de protecție adecvate de la șoferii vehiculelor cu două roți și nerespectarea acestora a regulilor rutiere pe șosea.

De fapt, bicicleta este cel mai real vehicul care poate fi folosit pentru a se deplasa pe drumuri. Un om care, distrugând roata unei biciclete, devine automat un membru al traficului rutier, ceea ce înseamnă că trebuie să respecte regulile de trafic.

Ciclist Este important să ne amintim că „calul de fier” trebuie să respecte cerințele condiției tehnice. Înainte de a pleca, este foarte important să se verifice starea roților, pentru a se asigura pentru a corecta sistemul de frânare și a semnalelor sonore. O atenție specială trebuie acordată montarea volanului și șaua.

Este important să se verifice funcționarea echipamentelor de lumină. Mai ales în cazul în care călătoria este programată în seara. Pe partea din față a bicicletei trebuie să existe o lampă centrală de alb și faruri. Pe partea din spate – lampa roșie și backgrowers.

Șoferul biciclete este categoric interzis să se deplaseze în jos pe stradă, în timp întunecată a zilei cu dispozitive de iluminat defecte sau complet absente. Același lucru este valabil și pentru vina bicicletei de direcție și frâne.

Modelele moderne de biciclete au o capacitate mică a motorului la 0,25 kW Cu sistem automat de închidere atunci când este setat de biciclist de mare viteză. Astfel de modificări ale vehiculelor cu două roți sunt echivalente cu modele clasice de biciclete și au permis să se deplaseze pe drumuri.

Restrictii de varsta

interesați informații Puțini despre limitele de vârstă ale cicliștilor. Conform majorității, fiecare persoană poate gestiona transportul cu două roți – și un copil și un adult. În principiu, deci este. Inițial, copiii stau pe structuri cu trei roți, ușor maturate, transplantate pe biciclete cu două roți. Respectiv, Caracteristicile tehnice ale transportului curricular cu fiecare etapă a copiilor în creștere sunt în creștere și nu este interesant să mergem în locuri special rezervate.

Citește mai mult  Cum de a alege o bicicletă cu patru roți a copiilor?

În acest sens, PDD-ul este prezentat subsecțiunea, în care este clar că ciclistul care nu a împlinit vârsta de 14 ani nu are dreptul să călărească pe carosabil și pe partea laterală a drumului. Copiii în perioada de vârstă de 7-14 ani ar trebui să se miște exclusiv pe zonele pietonale și pe căile de biciclete. Tabrs sub 7 ani, au permis să se deplaseze numai pe zonele pietonale sub supravegherea adulților.

În plus, ciclismul pe carosabil implică nu numai limita de vârstă, ci și cunoașterea regulilor drumului.

Aveți nevoie de permis de conducere?

În ciuda faptului că ciclistul este un participant cu drepturi depline pe drum, drepturile nu sunt emise. În același timp, mulți iubitori de ciclism au permis de conducere pentru conducerea mașinilor, dar nu este nevoie să faceți un document cu dvs. pentru a conduce în jurul orașului cu bicicleta.

De fapt, Prezența drepturilor de conducere vorbește despre trecerea unei școli de conducere specializate, unde sunt studiate regulile de comportament pe șoferii de drumuri, pietonii, bicicliștii (și acesta din urmă au o oportunitate unică de a-și schimba propriul statut pentru fracțiunea de secunde). Vorbind cu cuvinte simple, în timp ce omul este pe bicicletă – este un șofer. De îndată ce se lacrimă de la o bicicletă și îl duce în apropiere – a devenit pieton.

Unde și cum să mergeți?

Mulți șoferi riscă în fiecare zi pentru a intra într-un accident care implică un ciclist, defecțiunea acelui ignoranță a ultimelor reguli ale drumului. Da, și ce să frămâne, șoferii de transport de pasageri nu-și amintesc întotdeauna unde și cum puteți muta bikerul.

Pentru a rezolva acest litigiu, este necesar să se amintească setul de reguli rutiere, în cazul în care este clar și clar că ciclistul este permis să se deplaseze în jurul carosabilului spre dreapta vehiculelor care trec. Este vorba despre marginea drumului sau, în general, despre banda dreaptă într-o mișcare multibose.

În plus, PDD-urile sunt definite în cazul în care ciclistul care a ajuns la o vârstă de 14 ani ar trebui să se miște:

 • Ciclism sau căi de ciclism, precum și dungi destinate bicicletelor+
 • Pe caroserie, ciclistul ar trebui să meargă pe partea dreaptă a drumului+
 • Driverul de biciclete are dreptul să meargă pe drum+
 • pe partea pietonilor.

Este important de observat că elementele prezentate în procedura specificată se aplică în absența anterioară. De exemplu, un ciclist poate trece prin pe marginea drumului, dacă nu există nici o cale de bicicletă și nu există nicio posibilitate de a merge pe drum. Dar, ca orice reguli, reguli de circulație au o listă de excepții:

 • Ciclistul se poate deplasa de-a lungul carosabilului dacă lățimea transportului și o posibilă remorcă este mai mare de 1 m+
 • Cicliștii pot merge pe coloana rutieră.

Există cazuri când biciclistul are loc o defalcare a „calului de fier“ sau el însuși devine un prejudiciu. În astfel de cazuri, șoferul afectat este important să se comporte corect pe drum. În primul rând, ciclistul biciuit din bicicletă se transformă automat într-un pieton. Pietonii când conduc pe drum în afara așezărilor ar trebui să meargă împotriva drumului.

Cu toate acestea, se confruntă cu o bicicletă lângă ei, trebuie să se deplaseze spre alte mașini.

În al doilea rând, pentru a ajunge la obiectivul intenționat, ciclistul este extrem de important pentru a construi un traseu. Pentru a evita situațiile de urgență, este de preferat să alegeți drumuri cu un flux redus de automobile. Desigur, puteți merge pe drumul de-a lungul utilizărilor generale, de exemplu, în drumul de inel de Moscova sau pe autostradă, dacă elementul final este un sat la distanță. Dar chiar deține dreptul fluxului total al mașinilor, probabilitatea de a intra în accident.

Citește mai mult  Biciclete ușoare: Ce sunt și cum să alegeți?

Cu copii și adolescenți care nu ajung la vârsta de 14 ani, problema comportamentului pe carosabil nu se ridică nici măcar. Ei pot călători în trotuare, dungi pietonale și ciclism. Copiii sunt obligați să călătorească în transportul lor numai sub supravegherea părinților. Dar chiar și copiii ar trebui să urmeze drumul în fața lor. Ei nu ar trebui să fie o piedică pentru alte persoane.

Părinții sunt recomandați în avans pentru a învăța copilul la modul de comportament al șoferului vehiculelor cu două roți și, în primul rând, explică faptul că locația calului său de fier ar trebui să fie pe partea dreaptă.

De către autostradă

Cei mai mulți bicicliștii, știind că pot fi mutați de-a lungul carosabilului, am încorporat mișcarea mașinii, fără a acorda atenție semnificației rutiere. Din acest motiv, multe situații de urgență apar, în cazul în care inculpatul a recunoscut cel mai adesea șoferul unui autoturism. Dar Există cazuri când vinurile într-un accident cade pe umerii biciclistului. În acest caz, ciclistul călătorește pe autostradă.

Potrivit MDD aprobat de ciclist, este interzis să se deplaseze în jurul carosei, unde sunt expuse semne „drumuri pentru autoturisme” și autostrăzi. În caz contrar, ciclistul poate obține o amendă administrativă.

Pe bord

Dacă bicicleta îndeplinește cerințele tehnice, iar șoferul însuși a ajuns la 14 ani, este permis să plece pe o carosabil, dar se mișcă exclusiv de partea laterală. Ținând dreptul de la fluxul total de mașini, ciclistul va fi capabil să avanseze în siguranță, în timp ce nu se interferează cu alți utilizatori de drumuri.

Dar asta nu înseamnă asta Proprietarul bicicletei trebuie să fie ținut cât mai aproape de frontieră sau să treacă prin marginea drumului asfaltat. Și, cel mai important, nu fi nervos. Unii șoferi sculptați încep să semnaleze cu cerința de a se deplasa de pe șosea și să le omite. Ciclist într-o situație similară totul ar trebui să dețină și la dreapta. Markupul rutier este proiectat cu un stoc suficient, astfel încât tot transportul este convenabil să avanseze.

Pe o trecere a pietonilor

Așa cum am menționat mai devreme, un ciclist este un participant la drum cu drepturi depline. Dar de îndată ce devine din „calul său de fier” – se transformă automat într-un pieton.

Dacă ciclistul a avut nevoie să fie pe cealaltă parte a drumului, El este obligat să ajungă la o trecere a pietonilor, să-și coboare vehiculul și la mers pe jos, Katya lângă bicicletă, traversează drumul. Traversați drumul așezat în șa, este strict interzis. Peeling de la o bicicletă, o persoană își schimbă automat statutul juridic și primește o prioritate pietonală.

transport, în cazul când biciclistul atunci când călătoresc de-a lungul unei treceri de pietoni se încadrează într-un accident, șoferul unui knock poate apela în condiții de siguranță poliția rutieră să elaboreze protocolul și să identifice gradul de vinovăție al fiecărui participant rutier.

Ce trebuie să faceți este interzis?

Ciclistul înainte de a sta în spatele roții vehiculelor cu două roți, trebuie să se familiarizeze cu regulile de drum și să învețe să le aplice în practică. Dar Chiar și cicliști experimentați, fiind pe un drum cu un flux de autoturisme, permite încălcări de trafic.

Citește mai mult  Biciclete Kama : caracteristici și tipuri

Cele mai multe încălcări comune ale bicicliști sunt mișcarea și de călătorie la trecerea cu bicicleta la trecerea de pietoni. În astfel de situații, biciclistul însuși nu înțelege că a fi de conducere de transport pe două roți, el este un șofer, nu un pieton.

Ambele încălcări ale regulilor de circulație prezentate sunt extrem de periculoase și pot duce la moartea unui șofer de biciclete. Posesorii de automobile, în conformitate cu normele de drum, ar trebui să treacă doar pietoni, ciclistul de echitatie nu are nimic de-a face cu ei.

Unii cicliști își pot permite să controleze transportul cu două roți într-o stare de intoxicație a alcoolului. Oferiți categoric categoric. Desigur, Selectați licența șoferului proprietarului bicicletei nu va funcționa, dar poliția rutieră poate scrie o pedeapsă administrativă.

În plus, ciclistul este interzis să facă inversarea și să se întoarcă la stânga dacă drumul este proiectat pentru 2 benzi și mai mult. Același lucru este valabil și pentru prezența tramvaielor. Cicliștii nu pot fi transportați de pasageri dacă proiectarea transportului de biciclete nu este proiectată pentru un loc suplimentar. Regulile rutiere a interzice cicliștii să se angajeze în transportul de mărfuri, ale căror dimensiuni se comportă din diferite părți cu mai mult de 50 cm.

Cicliști, ca și alți participanți la trafic, li se interzice să vorbească la telefon în timpul conducerii. Nu poate fi angajat în alte lucruri la care conducătorul auto trebuie să eliberați complet direcției.

Printre altele, șoferii de transport pe două roți extrem de rar să acorde o atenție la semnele de circulație, de exemplu, „caramida“ sau „mișcarea bicicletei este interzisă“.

Sancțiuni pentru încălcări ale regulilor

  Aflați cât de mult biciclistului mers este o amendă pentru ofițerul de poliție de trafic, este posibil cu cea mai recentă versiune a publicării normelor de circulație. Aproape la sfârșitul cărții, există o secțiune cu descifrarea unui articol incriminat și cantități de sancțiuni administrative. Pedeapsa minimă este de 800 de ruble. În același timp, pedeapsa monetară este conceput doar pentru infracțiuni ușoare. În cazul în care prejudiciul a proprietății private a fost cauzat sau daune sănătății altor participanți la mișcarea, cuantumul amenzii aplicate crește de mai multe ori.

  Mult mai stricte, ofițerii poliției rutiere sunt pedepsiți de cicliști prinși de conducerea transportului cu bicicleta într-o stare de intoxicație cu alcool. Cuantumul amenzii fluctuează în termen de 1000-1500 ruble. Desigur, o astfel de dimensiune a unei infracțiuni administrative nu pot fi numite mari, dar, potrivit angajaților poliției rutiere, destul de eficient.

  Cu fiecare an, suma de plată pentru infracțiuni administrative crește în funcție de ridicare de 1 MP. Un cuplu de ani în urmă, pedeapsa minimă a fost de aproximativ 200 de ruble, iar pentru infracțiuni grave, biciclistul trebuia să plătească 500 de ruble. Și, în cele mai multe cazuri, conducătorul auto de transport de biciclete a reușit să scape de avertizare a poliției rutiere. Astăzi este atât de ușor de pedeapsă a evita.

  Cum să se deplaseze în mod corespunzător bicicliști în oraș, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: