tracker GPS pentru biciclete: Caracteristici și secretele de alegere

tracker GPS pentru biciclete: Caracteristici și secretele de alegere

tracker GPS pentru o bicicletă – un dispozitiv util, care vă permite să controlați pe deplin locația vehiculului pe două roți. Un astfel de dispozitiv anti-furt arata ca o alarmă auto și vă permite să urmăriți calea de mișcare în cazul dispariției transportului. Senzorul ultra-compact nu ocupă mult spațiu și este adesea mascat sub lanternă sau alt dispozitiv electronic, fără a provoca interes pentru intruși. Instalați trackerul GPS poate fi aproape orice model de bicicletă fără a face un mare efort fizic.

Cum de a alege cel mai bun biciclete GPS-Lighthouse? Ce opțiuni utile ar trebui să acorde atenție proprietarului bicicletei? Merită să luați în considerare tipurile existente de trackere GPS și sfaturi privind utilizarea lor pentru a obține o imagine completă a capacităților acestui dispozitiv electronic.

Tipuri și funcții principale

Toate trackerele electronice GPS pentru biciclete lucrează pe un singur principiu: cu periodic cip comunică cu satelitul și trimite coordonatele locației proprietarului. Selectați patru tipuri de faruri.

  • Acțiune permanentă. Ele nu sunt deconectate, și să monitorizeze în mod constant datele și se leagă la bază în funcție de frecvența stabilită de schimb de informații. Consumul de baterie în astfel de dispozitive este cea mai mare.
  • include. Acestea sunt activate cu ajutorul unui buton special sau cheie inductiv. Puteți activa așa cum se dorește, dar există riscul de a recunoaște protecția intruși.
  • Intelectual. Puteți activa modul de protecție prin intermediul aplicației de pe smartphone-ul sau SMS. Cele mai multe părți exacte ale controlului pot fi întotdeauna monitorizat on-line.
  • GPS-Farul Acesta poate include, în plus, un senzor de mișcare cu bicicleta, dar această caracteristică se găsește în principal în categoria de modele de preț ridicat.

Ei trimit alerta proprietarului că tehnica a intrat în mișcare sau a crescut riscul dezmembrării sale.

Opțiuni suplimentare

În plus față de setul de bază de funcții, cele mai multe tipuri de ciclism Trackers GPS au opțiuni suplimentare. Printre cele mai populare pot fi observate Disponibilitatea receptorului GPS încorporat – va consuma mai puțină energie decât pe un smartphone, în timp ce acuratețea datelor nu va scădea. Informațiile cu un cip Bluetooth sunt difuzate la orice dispozitiv conjugat, permițându-i să-l transforme într-un navigator complet de drumuri pentru călătorii și călătorii.

Nu mai puțin util este o altă opțiune care vă permite să utilizați și farul ca și tracker Sport. Înregistrează toate datele în timpul mișcării de-a lungul traseului, apoi pot fi îndepărtate utilizând aplicații speciale, vizualizați distanța parcursă, chiar măsurați unii parametri și analizați-le. De obicei, informații despre încărcături, viteze, timp de trecere a timpului se încadrează în lista de date.

Metode de management

Cea mai evidentă și cea mai modernă de a obține semnale de la un tracker GPS – Producător de aplicații mobile. Aici puteți configura frecvența alertelor și a altor opțiuni, activați operația în moduri suplimentare. Dar această metodă de management este folosită destul de rar – mult mai des există opțiuni similare cu sistemele clasice anti-furt.

Obținerea alertelor GSM necesită un slot sub o cartelă SIM și accelerează semnificativ cheltuielile bateriei. De fapt, transmițătorul funcționează pur și simplu prin stația de bază operator, mesajul trece prin conexiunea GPRS și va trebui să fie plătită separat. Nu este modul cel mai convenabil, dar este cel care se întâlnește cel mai des. O altă opțiune de control al tracker – folosind SMS. Mesajele scurte sunt trimise la dispozitivele proprietarului. În ciuda tehnologiei arhaice, este destul de popular.

Metoda de instalare

Deoarece bicicleta oferă mult mai puține oportunități pentru instalarea ascunsă, producătorii de lumină GPS fac eforturi pentru a obține o mascare maximă a produselor lor. Mai jos sunt cele mai multe opțiuni de instalare populare.

  • În cadrul, mai precis– În coloana de direcție. Trackerul cilindric este setat la ancora, dar această metodă de ascundere a dispozitivului este cea mai evidentă și nu sunt adecvate pentru fiecare bicicletă. Dar pentru a-l extrage pentru a reîncărca, nu va fi prea convenabil. Printre avantajele acestei opțiuni – ușurința activării ascunse de către cheie, semnal de înaltă calitate.
  • În pinul de semințe. Instalarea se face prin analogie cu o opțiune cadru, dar dezasamblarea constantă a șei de încărcare va necesita anumite eforturi. Un cadru îngroșat al cadrului aici poate îneca un semnal. A avantajelor – instalare foarte ascunsă.
  • În lampa din spate. Cea mai ușoară în instalare și întreținere, dimensiunile nu se schimbă, semnalul este excelent. Dar hijackers sunt conștienți de astfel de trucuri – trackerul poate recunoaște și dezactiva rapid.

Și în caz de cădere sau un accident, se poate prăbuși și.

Principalii factori de alegere

Prețul luminilor anti-furt de pe piață începe de la 2000 de ruble pentru modelele chinezești. Acestea sunt cumpărate cel mai adesea pe licitațiile de internet străine, au cea mai simplă gestionare a SMS-urilor și a funcționalității limitate. Merită să studiezi recenzii – multe astfel de trackere nu funcționează în rețelele rusești.

Un segment de piață mai scump oferă opțiuni de la 5000 de ruble. Iată modelele care lucrează prin aplicații sau compus GSM, deținerea încărcături mai mult de 7 zile. Printre avantajele unor astfel de echipamente – Abilitatea de a ajusta inteligența artificială pentru a urmări amenințările specifice. În multe cazuri, împreună cu trackerul, producătorul oferă o cartelă SIM și accesul la contul de pe serviciul de control la distanță.

La selectarea unui model în orice categorie De asemenea, merită să clarifice gama de temperaturi recomandate pentru funcționare, în caz contrar în timpul călătoriei cu bicicleta de iarnă, vă puteți confrunta cu problema defalcării farului. În plus, de viață a bateriei este de mare importanță – cele mai bune modele de a ajunge 30 de zile.

Sfaturi pentru utilizare

Dacă vorbim despre dispozitive cu cartele SIM, acestea vor avea nevoie activare suplimentară – Acesta este descris de către producător în documentele tehnice. Numai în valoare de având în vedere că transmiterea comenzii de activare a instrumentului trebuie să fie exact la acel număr pe care este planificat pentru a primi alerte.

La instalarea tracker, este necesar să se respecte anumite măsuri de precauție. Alegerea de cazare ascunse,Nu spune despre el prieteni și cunoștințe. La instalarea în afara cazului, este mai bine să aleagă spațiu cu cel mai mic risc de a obține o lovitură sau rupere. Personalizarea dispozitivului cu un senzor de mișcare este mai bine pe nivelul mediu de sensibilitate – atunci tehnica inteligentă nu va putea răspunde la fiecare impuls impact, dar, dacă este necesar, asigurați-vă că oferiți o alarmă.

Cu utilizarea extremă a transportului cu bicicleta, este necesar să se aibă grijă ca cyclerser este protejat de umezeală și murdărie. Nu merită depășită intervalul de temperatură recomandat, altfel dispozitivul poate eșua pur și simplu.

În următorul videoclip veți găsi o revizuire detaliată a trackerului GSM / GPRS / GPS pentru o bicicletă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: