Belbek River în Crimeea: descriere și localizare

Râurile au avut întotdeauna nu numai o importanță economică pentru oameni, dar, de asemenea, au fost o destinație turistică atractivă. Decorarea districtul Bakhchisarai în Crimeea, puteți apela râul Belbek. Acesta este considerat un reper al teritoriului și atrage întotdeauna atenția oamenilor.

Un pic de istorie

Belbek are loc în sud-vestul Crimeea în zonele de Bakhchisarai și Sevastopol. În formarea sa implicat raul Managotra si Bink-Uzenbash. Această sursă de apă lung, a cărei lungime este de 63 de kilometri. Versiunile de originea numelui sunt următoarele.

 1. Traduse în limba turcă înseamnă Belbek „spate puternic“. In primavara, atunci când rezervorul este umplut cu apă se topesc, fluxul rapid al râului este capabil de a scoate copaci cu rădăcini și să le transporte în josul râului, care deține pe ei „spate“.
 2. Belbek – este numele original al văii râului în apropierea unui iaz. Traducere din limba turcă bey – un „maestru“, iar Belle – este „o trecere îngustă de munte“. După un timp, același nume dat la râu și.

  În timpul șederii lor kabardini pe cursul superior al raului, ea a avut un nume dublu. Începutul lui – Kabarda și Light – Belbek.

  Din 1969, acest Canyon a recunoscut monumentul naturii.

  Până în prezent, râul este o atracție strălucitoare, care a creat natura.

  Caracteristică și descrierea rezervorului

  Râul Belbek – cea mai mare împlinire în regiunea Crimeea. Se caracterizează prin prezența a patru afluenți:

  • Cokkozki – Cel mai puternic râu din Crimeea, sursa acesteia este situat pe Big Canyon+
  • Suulkna, Ceea ce este în compoziția sa o cascadă mică+
  • Fastry, Cracker curge prin vale – se află pe acest teritoriu că se află sfinxele locale+
  • Cochch-chocraka – sursa „gri-albastru”.
   Citește mai mult  Helling în Crimeea: Ce este și cum să alegeți cele mai bune?

   Fluxul inferior al lui Belbek depășește drifturile mari de argilă. Gura râului este situată în satul Lyubimovka, situat în apropiere de Sevastopol Bay. În această parte, acesta curge în Marea Neagră. Acoperișul rezervorului are un fel de râpă cu o lățime de aproximativ 300 de centimetri.

   Partea superioară a râului este situat pe versantul muntelui Crimeea variază în partea de nord-vest. Canalul a acestui complot este format din Ozenbash și Managotra. Acestea sunt râuri de munte cu fluxuri furtunoase și un caracter puternic flux. În ciuda o lățime mică, rezervoare cu o direcție rapidă transporta apa pe pantele stâncoase.

   In apropierea satului Golubinka, patul rezervor devine mai, atinge lat de aproximativ 0,5 metri.

   La trecerea pe plan intern creasta de munte, Belbek este deja, în această secțiune a râului devine parte dintr-un frumos canion Belbek. Locul cel mai îngust al văii râului are o lățime de 300 de metri și o adâncime de 160 de metri. Două grotes sunt situate pe partea dreaptă a Văii Belbek. Pesterile sunt cunoscute pentru loturile bântuite de parcare, care vânate, pește, fructe de padure colectate și plante.

   Un alt punct de reper al teritoriului poate fi numit Cetatea Xurensk, care este reprezentată sub formă de rămășițe de pereți și turn, așa cum a fost distrusă de invadatori.

   În partea superioară a rezervorului există un complex hidraulic format din trei rezervoare. Lumea animală a celui mai completă râu Crimeea este reprezentată în principal de un păstrăv de stream. Acest pește caracterizează un aspect atractiv, prezența unor scale mici strălucitoare, fiecare dintre ele are o schiță albă. Creatura de pradă trăiește în cursul superior al lui Belbek, este destul de greu să-l vadă.

   Citește mai mult  Totul despre costumele de schi Warm-up

   Turiștii sunt adesea vizitate de Muntele Burun-Kai sau fier. Al doilea nume al reperului primit în detrimentul similarității sale cu întreaga cunoaștere a subiectului vieții. Daca urci pe o creștere abruptă, atunci puteți aprecia pe deplin frumusetea Belbek River Valley.

   Nu ajungeți la vârf, există o sursă de apă pură și proaspătă, care se poate bucura de toate dorintele. Este imposibil să nu mai vorbim de zgomotul testat. Se compune din Berry Tice, Millennia în creștere. Această plantă rară în înălțime ajunge la 2000 de centimetri.

   Cum să obțineți?

   Pe drumul spre Belbuca, pot fi găsite astfel de așezări, care sunt situate pe țărm, sunt cei care ajută la orientați turiștii:

   • Pentru cei care și-au început drumul de la soțul superior, merită trecerea prin Kuibyshevo, în sat sunt instruiți cu autobuzul sau transportul personal+
   • Când ați luat-o pe curentul, trebuie să începeți cu cei dragi, autobuzul, îndreptându-se de la Sevastopol, va fi livrat la acest articol+
   • Dacă există dorința de a vedea multe atracții, începutul drumului ar trebui să fie un rezervor sau un sat de grădinărit mic.

   Folosind râul

   Valea râului Belbek este un loc mai degrabă pitoresc, deoarece este caracterizat de o plinătate, oamenii au stabilit mult această regiune această regiune. Nu numai că-a făcut om, dar, de asemenea, sunt concentrate aici monumente ale naturii. Apa din rezervor este caracterizată de turbiditate, deci nu este potrivit pentru înot. Cu toate acestea, pentru relaxare în aerul proaspăt și reuniunea cu natura Belbek Valley este simplu perfectă. Acest loc a reușit deja să evalueze turiștii și pescarii de drumeții.

   Capturile de pește în râu sunt bune, totuși, pentru că trebuie să alegeți locul potrivit. Potrivit recenziilor pescarilor, se știe că rezervorul superior este bogat în păstrăv, dar merită să ne amintim că acest reprezentant de faună rar este sub gardă. În zona fluxului simplu, pescarii pot prinde Goluba, Usach, Sazan, Carasia, Carp și Perch. Catele de pe fiveary Asigurați-vă că faceți pește mic, care în râu o mulțime. Lângă gură, puteți vedea pelengas și trofeu.

   Citește mai mult  Schi alpin Völkl

   Potrivit oameni care sunt de multe ori pescari Aici, sicky Klev în aceste locuri este excelent. Problema producției de pește creează numeroase ramuri și trunchiuri de glande fluviale. De multe ori pescuitul este pompat nu o găleată de pește, ci rafturi de pescuit rupte. rezervor afluent determină utilizarea sa economică.

   Râul este de mare importanță în activitățile locuitorilor, este utilizat pentru irigații și de alimentare cu apă.

   De asemenea, la rezervor Belbek a creat în mod artificial. Apa proaspătă din rezervor este foarte important pentru persoanele care locuiesc în. În ciuda faptului că cea mai mare cel mai adânc Crimeea râu inferior la majoritatea corpurilor de apă de valoare mondială, are o mulțime de avantaje. Datorită fiabilității „se învârte“ Belbek pe timp de multe secole râu pentru bunuri nave care sprijină mijloacele de existență ale populației din acest teritoriu. Este, de asemenea, o sursă indispensabilă de rece râu în sezonul cald.

   De la omologii din Crimeea situate, incapacitatea sa de a distinge de uscare și turbulență fluxuri și insecuritate. Belbek coasta a atras întotdeauna turiștii care doresc să evadeze din oraș și se bucură de frumusețea naturii.

   Pentru mai multe informații despre cel mai mare fluviu din Crimeea, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: