Caracteristici de recreere în Okanevka în Crimeea

Printre stațiunile bine-cunoscute ale Crimeei, cum ar fi Yalta, Feodosia, Alushta, Sudak, Evpatoria, există un loc, care, de asemenea, să permită restul. Acest sat din zona Mării Negre a Republicii Crimeea, centrul de așezare rurală Okunovsky – Okunovka. În stațiune, acest mic oraș nu poate fi numit și ceea ce este faimos, să încercăm să găsim acest articol.

Un pic de istorie

Cu toate acestea, în cele mai vechi timpuri în secolul al 4-lea înainte de. Ns.. În locul satului modern, au existat coruri îndepărtate de Chersonesul. Centrele au fost înlocuite, conducători și în secolul al doilea î. Ns.. Populația scitică-sarmatică a apărut pe teritoriul Okunek moderne. Pentru prima dată, satul Okunevka este menționat în descrierea documentară a Crimeea în 1784 sub numele plăcii.

După aderarea din Crimeea în Rusia în 1783, conducătorii ruși fiecare pe propriul drum a fost implicat în transformări teritoriale ale peninsulei. În timpul acestor transformări, satul Tarpanca a fost tratat în provincia Novorossiysk, apoi provincia Tavrichesky, apoi la districtul Evpatoria. Potrivit declarației de mossets și sate din 19 aprilie 1806, satul Tarpanchi este scris că există 10 yarzi în ea, populația este alcătuită din tătarilor din Crimeea.

Războiul Crimeei 1853-1856. a făcut modificările la dezvoltarea satului. În cursul ostilităților, placa a fost complet distrus, iar tătarii au părăsit locul Dobândite, după ce sa mutat în Turcia. Timp de mai mulți ani în acest domeniu, nimeni nu a trăit, dar după dislocarea forțată a țăranilor de stat din provinciile centrale din Rusia și Ucraina în sat reluat. În Lista de locuri ocupate provincia Taurid, în conformitate cu 1864, există o înregistrare care Tarpanchi – sat din Rusia, în care sunt 6 curți, 45 de locuitori de la Marea Neagră.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre patinele curat

În cartea memorabilă a provinciei Taurid pentru 1900, un nume schimbat al satului a fost înregistrat – Biyuk-Biyuk cu patru curți, cu o populație din Rusia în valoare de 36 de persoane. Odată cu sosirea puterii sovietice în Crimeea, au existat schimbări în granițele administrative din nou, parohie au fost desființate, comorile schimbat, numele localităților schimbat.

Din 1922 până în 1948, documentele lui Tarpanci Biyuk au semnat modul în care Beshi, au fost împărțiți în două așezări – tarife și biyuk, au fost din nou unite, iar numai în 1948 prin decretul președinției Consiliului Suprem al RSFSR din mai 18, numele permanent a fost înrădăcinat Okunevka.

Condiție modernă

Okunevka a primit numele său în onoarea pescuitului de pescuit, care au fost renumiți pentru strămoșii vechi. Până în prezent, un loc mai degradat cu 10 străzi, două alei, cu o suprafață de 25 de hectare, cu o populație de 584 de persoane nu pot concura cu celebra stațiuni.

În plus față de școala secundară, biblioteca, oficiul poștal, magazin mic, instituția medicală, nu există altceva în sat – Nu există nici un comerț cu răcire, de coacere, kebab, nu există concursuri tradiționale pe plajele sudice ale concursurilor pe giro.

Și totuși, fluxul turiștilor nu se usucă, mai ales în timpul verii. Pentru a înțelege motivul popularității acestui colț, trebuie să vizitați plajele Okuneki.

plajă

Pe plajele din Okunevka vin să se relaxeze pe cei obosiți de agitația orașului care vrea să fie singuri care iubește spațiul, înotul calm, care este interesat de Scuba, care iubește plimbările liniștite pe litoral, aer proaspăt plin de aromă de ierburi de stepă, care dorește să vadă multe plante și animale rare.

Locurile de înot sunt celebre Apă limpede de apă, Deoarece Okunevka este situată în zona Cape Tarkhankut, care este considerată cea mai curată și pitorească din Peninsula Crimeea.

Citește mai mult  Balaclava în Crimeea: Caracteristici și atracții

În Okanev, un climat relativ moale: Friptura de vară și aridă, iarnă umedă, nu înghețată. Sezonul de plajă se deschide de la mijlocul lunii mai și continuă până la sfârșitul lunii octombrie.

Produsul de rock au împărtășit întregul țărm la plaje individuale. Există nisip, există o pietricală.

coborâre convenabil pentru apă le face atractive pentru turiști cu copii mici.

Soare, apa curata mare, aer proaspăt Contotate Great Rest de pe mal.

Divertisment

Odihnindu în liniște și pace a sufletului și a trupului, veți dori cu siguranță să se distreze. oameni pentru petrecerea timpului liber vă va ajuta de către rezidenți locali, pentru care serviciul turistic este principalele câștiguri. Sunteți bucuroși să plimbare pe vapor, de ajutor pentru a face o scufundare cu aqualling pe partea de jos, copiii plimbare pe o banana. Iubitorii de scufundări în apă transparent poate observa viața peștilor și moluște, crabi marine, midii.

Nu, nu departe de sat este club de echitație Savostin Horse Beach Club, Din dorința de voință o piedica.

Cazare: hoteluri și sectorul privat

Toate casele de Okanevka sunt prietenos dezvăluie porțile pentru vizitatori. Nu există hoteluri mari în sat, dar nu există probleme cu cazare. Cei care iubesc liniște și pace se va potrivi cu mici hoteluri private, confortabile, aproape de mare de acasă.

Și dacă preferați cazare confortabilă, vă așteaptă Copaci de recreere.

Pe coasta Mării Negre este centrul de recreere „Casa aproape de mare“. Teritoriul turbazei este păzit. peluze, paturi de flori, copaci bine îngrijit, iar între ele sunt case confortabile și remorci confortabile, există o aprovizionare non-stop de apă caldă, bucătari în oferta sala de mese preparate din produse rurale proaspete și veți așteptați o bucurie extraordinară de aer de mare, vânt de sare, miros de pin și miros de ienupăr.

Recenzii favorabile pleacă de odihnă Mini-hotel „Okunevka Tour”. Hotelul dispune de o curte împrejmuită confortabil, cu un loc de joacă pentru copii pentru jocuri, un loc pentru a face un kebab. Pentru activități în aer liber adulți au un teren de tenis și biliard. Mini-Hotel permite animale de companie permise. În pensiune „Okunevka Tour“, există o sală de mese unde delicios de casă va servi.

Citește mai mult  Alegeți patine de mers pe jos

Nutriție

locuitorii din mediul urban, de odihnă în Okunek, se bucură de cele mai proaspete produse rustice: ouă, lapte, brânză de vaci, legume – toate se vinde. În sala de mese cu mini-hoteluri lucra bucătari de primă clasă, ei pregătesc prânzuri delicioase, vizita apetitul este de a lua alimente.

În sectorul privat, dacă nu doriți să faceți alimente, hostess oferi serviciile. Oaspeții sunt convenabile pentru a alege o opțiune de trei ori pentru ei înșiși.

Mai recent, Okunev deschis Cafe Bar Villa Galla. Opinii de turisti despre el sunt foarte bune: interior confortabil, vedere la mare, în feluri de mâncare din meniu rusesc și bucătării europene, muzica înăbușit – toate acestea contribuie la o distracție plăcută.

Și dacă sunteți un iubitor de a încerca mâncăruri naționale tătară – vă așteaptă restaurantul acasă Est Bucătărie.

Savuroasă gătite de rețete shuffer vechi, Lagman, dulciuri împreună cu delicios ceai de plante din Crimeea nu va lăsa indiferenți.

Obiective turistice de Okuneki

Okunevka este un loc unde turiștii sunt implicate în antichitate, pentru că a fost pe teritoriul satului modern, care a fost localizat în orașul antic Tarpanci, acum săpăturile sunt efectuate, și care doresc să afle mai multe despre istoria bogată a Crimeea, poate vizita acest loc.

Cum să ajungem acolo?

Pentru a ajunge la Okuneki nu este dificil. Rute de autobuz funcționează:

  • Okunevka – Olenevka+
  • Okunevka – Evpatoria+
  • Okunevka – Simferopol.

Va invitam sa Okuneku se bucure de restul în sat în coasta Mării Negre.

Vezi pe satul O pasăre ochi vedere, puteți în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: