Caracteristici de vacanță în Crimeea, în septembrie

semne septembrie la începutul anului școlar. Aceasta înseamnă că familiile cu copii în avans, în grabă pentru a termina sezonul de vacanță și să se întoarcă în orașul lor, pentru a trimite copilul favorit în școală. Resorts sunt goale, este mult mai liniștită, domnește calm și Crimeea nu este o excepție. Cum se pot uita aici sezonul de catifea? Să încercăm să ne dăm seama.

De ce septembrie

Dintre toate lunile turiștilor aleg să plece în vacanță în Crimeea a fost în luna septembrie. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece sezonul de catifea – o mare de timp pentru o mare distracție și recreere. Se termină aproximativ în a doua jumătate a lunii octombrie. Vacanții apreciază luna septembrie pentru a deveni mult mai puțini turiști în stațiune și nu mai există căldură obositoare, Ca și în lunile de vară, iar temperatura mării vă permite să faceți proceduri de apă cu confort. Există schimbări și cu natura și nu sunt atât de rele. Peisajul surprinde bogăția încântătoare a culorilor roșii portocalii și saturate. În plus, este timpul pentru maturarea fructelor utile și foarte gustoase – pepeni de miere, topind în gura piersicilor și multe alte oferte de vitamine.

Aerul de mare în septembrie oferă efecte excepțional de benefice asupra sănătății. La urma urmei, este în toamna în timp ce corpul se pregătește pentru trecerea la iarna rece. in afara de asta, Potrivit asigurărilor medicilor, vizitarea peninsulei în septembrie vă ajută perfect pentru a scăpa de tulburările nervoase. Sanatoriile din Crimeea oferă o gamă largă de programe de sănătate, care va consolida sistemul nervos va ajuta în tratamentul inimii și a vaselor, va fi util pentru organele respiratorii.

Descrieți vremea în această lună poate fi de mai multe fraze lipire auditive. Soarele cald este încă viu strălucească, ploile sunt foarte rar și nu cu mult timp, iar apa în mare este confortabil pentru înot. Cel mai adesea încântæ peninsula turistii cu vreme excelenta, cu o temperatură medie a aerului în jurul valorii de +24 de grade. Soarele este în mod activ, deci este posibil să cumpărați un bronz uimitor și, de asemenea, să fie evitat lumina directă a soarelui, care poate provoca arsuri. Seara, este deja mult mai rece, temperatura scade la +16 grade.

Pe plajele devine mai liber, dar puțini turiști continuă să se incante cu tratamente de apă – temperatura mării este la aproximativ 24 de grade. Mulți consideră luna septembrie cea mai avantajoasă lună pentru o ședere excelentă în Crimeea.

Politica de prețuri

Trebuie remarcat faptul că excursie la Peninsula în luna septembrie va costa mai ieftin decât turiști în lunile de vară. Costul de camere în hoteluri și hoteluri este redus și devine mai profitabilă. O astfel de vacanta este perfect potrivit pentru fanii de tăcere și de liniște, cupluri, pensionarii și persoanele în vârstă. Aceasta este o ocazie minunata de a lua o pauză departe de agitația urbană și descurajantă.

Citește mai mult  Lista de plaje populare de Tivat

Feedback-ul turistic indică faptul că restul în Crimeea nu are practic fără deficiențe în septembrie. Ea devine mai accesibilă nu numai cazare. Același lucru este valabil și pentru nutriția, precum și programele de excursie. Iubitorii de concerte și divertismentul mai activ nu vor fi de asemenea plictisiți. A fost la sfârșitul primei luni de toamnă din Crimeea „Ball Crysanthemum”. Se desfășoară în Grădina Botanică Nikitsky și colectează un număr semnificativ de vizitatori.

Resorts

Sezonul stațiunii din septembrie continuă în întreaga peninsulă. El are propriile sale caracteristici în diferite orașe și regiuni. Luați în considerare în detaliu.

Yalta

Nather Yalta a fost mult timp considerat capitala stațiunii peninsulei. Vremea aici nu este prea volatilă și în septembrie gata să vă rog turiștii. Din diferite părți, orașul este închis de munți, îl protejează de vânt. Marea este încă caldă și răcită nu prea rapidă. Temperatura aerului păstrează la aproximativ +25 grade. În septembrie există o scădere semnificativă a turiștilor. Și acest lucru înseamnă că prețurile pentru alimente și locuințe sunt reduse. Vacanții pot petrece confortabil timp, fără a împinge în cozile și transportul aglomerat.

Alushta

Alushta este situată pe malul sudic al peninsulei. Această zonă este obișnuită să fie aridă, septembrie nu este o excepție. Ea nu atinge norii de furtună lungite peste trecătorile munților, astfel încât vremea este caldă și plăcut lipsa de ploaie. Oamenii, ca și în altă parte, ea devine mai puțin și temperatura mării are o ședere destul de plăcută pe plajă goală. În același timp, în mod activ de lucru parcuri de apă, facilități de divertisment și cafenele. Programul excursiei este excursii intensive și oferă în întreaga peninsulă.

Citește mai mult  Orașul Alushta din Crimeea

Teodosie

Turiști spun că acest oraș este creat doar pentru vacanță septembrie. Termometru zi ajunge aici 27 de grade. Seara, un pic mai rece, poate dura un pic de ploaie. În vederea baie completă este mai bine să vină în prima jumătate a lunii septembrie, atunci marea începe să se răcească și apa poate părea nu atât de confortabil.

Eupatoria

Acest oras este situat în partea de vest a peninsulei. În septembrie, o vacanță confortabilă pe plajă este oferit aici, temperatura în mare are loc la + 21-22 de grade. Uneori poate ploua, dar de obicei se termină repede.

Sevastopol

Vremea la Sevastopol pe prima lună de toamnă place, de asemenea, turiști. Nu mai evacuare de căldură, dar încă destul de cald. În mare, este destul de confortabil să înoate, turiștii timp vorbind pe mal, reîmprospătează briză ușoară. Cozile dispar, și există o oportunitate excelentă de a inspecta calm orașul și atracțiile sale, participa la excursii interesante. Relaxați-vă în așezările mari de interes este departe de toți turiștii care vin la Crimeea, în septembrie. Turiști sunt gata să ia în sate mici situate între Alushta și Sevastopol. Aici este vreme excelenta, iar marea este încă bun. De asemenea, suntem bucuroși să turiști și pe coasta de vest, în sate situate între Sevastopol și Tarkhankut.

Caracteristicile nutriției

Este în prima lună de toamnă pe rafturile magazinelor încep să apară legume și fructe foarte gustoase, care vine sezonul de maturare. Ele sunt utile atât pentru copii și adulți, și poate oferi plăceri gastronomice reale. Du-te la Peninsula și să nu acorde o atenție la acest punct – prezenta crima! Nu poți merge la Crimeea, în septembrie și nu încercați gutuie. Locuitorii din peninsula au fost mult timp obișnuiți cu aceste fructe incredibil de gustoase, dar pentru mulți turiști care sunt într-o noutate. În plus, Quince a fost depozitat suficient și să tolereze transport destul de bine, astfel încât cei care doresc pot alege ea acasă, și deja acolo pentru a pregăti un blocaj delicios, care va aminti de o vacanta minunata.

Forest Rizil poate fi utilizat atât în ​​formă pură și de turbă, adăugând zahăr. El crește fluent în pădure, astfel încât să puteți chiar înscrie-te în timpul unui mers lent.

Este demn de a spune despre abundența de fructe mai familiare. De la mere și pere acordate doar contoarele, toți se adună aici, pe peninsula. În plus, puteți găsi diferite soiuri de struguri delicioase.

Citește mai mult  Caracteristici ale vacanței în vila din Crimeea

Tratament

Chiar și climatul peninsulei în sine este medicale. Sanatorii axat pe îmbunătățirea sănătății turiști, în condițiile de viață, nu sunt inferioare celor mai scumpe hoteluri. În plus, există un echipament modern, un număr foarte mare de piscine, peșteri de sare, noroi și multe altele. O parte a sanatoriului are propria direcție. De exemplu, în „Aivazovsky“ pot trata sistemul circulator, iar sanatoriul Burdenko este specializat în reabilitare după leziuni, tratarea dermatitei și infertilitate. organele respiratorii și nervoase duce la norma în „Muntele“ Sanatorii și „Ai-Danil“.

Turism

În septembrie, foarte confortabil inspecta obiectivele turistice din Crimeea. Aceasta este o mare de timp pentru drumetii excursii, vizite la plaje sălbatice, plimbări în plantații de ienupăr. Cunoscatorii de istorie pot merge la orașele peșteri antice, inspecta ruinele cetati si temple mitice, conduce prin drumuri romane, pentru a vizita locuri de parcare primitive și a vedea mai multe locuri mai interesante.

Pescuitul pe peninsula în septembrie – un subiect separat. Puteți merge pe corpurile de apă în zona de Mugula și Bakhchisaraya, precum și în largul mării. Lucky și culegătorii de ciuperci avid – pădurile din Crimeea sunt bogate în recolta.

Iubitorii de divertisment nu va fi plictisitor. În septembrie, multe festivaluri du-te la Crimeea. Recreere recomandă cum ar fi jazz-ul internațional și Crimeea Muzică Fest. Nu trebuie să uităm despre dolphinarias, parcuri de apă și alte modalități de a diversifica odihna. Puteți merge la o discotecă sau vizitați club de noapte, care sunt în cantități mari.

Cu privire la modul de relaxare în Crimeea în septembrie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: