Caracteristicile restului în partea de nord a Crimeei

Crimeea este o stațiune sudică care este selectată pentru relaxare lângă mare și recuperare. Crimeea este peninsula, prin urmare, are mai multe părți, inclusiv spre nord. Această localitate rar alege turiști, majoritatea confundă cuvântul „nord”. Acest cuvânt cu vacanță de vară nu dorește să fie asociat. Vom risipi stereotipurile asociate cu Crimeea de Nord, și să dovedească că această parte a peninsulei este mare pentru vacanțe de sud.

Caracteristici Localizare

Nord Crimeea spălat de apă din Marea Neagră. Acest teritoriu este situat într-o zonă depresionară, care se află între două depresiuni: Prysivashka și Carcinite. Wpadina are o suprafață netedă, care numai la sud începe să se ridice la 40 de metri. Începutul Crimeea Nord cade pe orașul armean și Perekopsky. În consecință, armean este cel mai orașul de nord a peninsulei și punctul extrem.

Nord Crimeea este o suprafață plană, care este acoperit cu uscat, vegetație inexpresive, câmpuri de cereale și spinoase semi-stabiliques. Excepțiile sunt rezerve, parcuri, insule și rezervă Arabat.

Partea de nord a Crimeea oferă o odihnă liniștită pe plaje pustii, cazare la prețuri accesibile și blândă a mării.

Trasaturi naturale

Pentru a cunoaște mai bine Crimeea de nord, este necesar să se studieze caracteristicile poziției sale geografice. O excursie mică la geografie nu va fi de prisos. Partea de nord a peninsulei se caracterizează prin peisaje plictisitoare, care nu diferă în diversitate. Natura constă în principal din stepe, teren arabil și câmpurile de orez.

Figura aici creste foarte activ, pentru că acest lucru contribuie la amplasarea aproape de nord-Crimeea Canalul. Din este nevoie de apă pentru irigarea câmpurile de orez.

Nord Crimeea este situat într-o zonă de stepă moderat caldă. Prin urmare, în vara este uscat și cald aici, iar iarna nu este rece. Pentru Crimeea de nord, un climat moale este caracterizat, ceea ce contribuie la odihna si tratament. Pe teritoriul părții de nord a Crimeea există o mulțime de rezerve amenajate, care sunt izbitoare cu frumusețea lor:

 • Bakalskaya Cosa+
 • Roți din Insulele+
 • Arabatsky Reserve+
 • Kuyuk-Tuk.
Citește mai mult  Totul despre Mount Boyhead în Crimeea

Una dintre cele mai clare și mai frumoase râuri din Crimeea este Kacha. Aceasta se referă la panta de nord-vest a crestei principale Crimeea. Malul acestui râu este pitoresc, locuri abrupte și chiar merge în canioane. Panta râului kacha pot fi diferite: înfricoșător și înfricoșătoare, calm și frumos.

Pentru a vedea toate frumusețea acestui râu, poti deveni un membru al unei campanii organizate sau pentru a merge în mod independent, într-o excursie. Impresii va fi de neuitat – nu trebuie îndoială.

Principalele orașe stațiune

Pentru a avea o imagine completă a părții de nord a Peninsulei Crimeea, trebuie să vă familiarizați cu cele mai mari așezări. Am ales cele mai multe orașe remarcabile și interesante pe care ar trebui să vizitați.

 • Janka – Cel mai faimos oras din zona de nord, el este scopul lui, pentru că el este cel care se întâlnește mai întâi invitații din Crimeea. Această așezare este cea mai mare din teritoriu și numărul populației din partea de nord a peninsulei.

Djanka este renumit pentru vinurile sale pe care grecii au început să facă circa 2 mii de. cu ani în urmă.

 • Krasnoperekopsk este centrul zonei pe care se numește numele același nume. Acest oraș mic oferă o liniște, odihnă și reabilitare de relaxare cu ape sărate din numeroase lacuri. Krasnoperekopsk are legături bune de transport cu alte orașe din Crimeea, prin urmare, puteți merge cu ușurință dincolo de limitele sale.

Restaurante funcționează în oraș, în care puteți face cunoștință cu bucătăria de Est și tătare.

 • armean, Așa cum am spus, este punctul extrem al peninsulei. Acest oraș nu este printre cele mai populare destinații turistice, dar încă turismul este dezvoltat aici. În armeană, vin pentru o odihnă liniștită pe coasta Mării Negre și îmbunătățirea în apele Sivas, care sunt caracterizate printr-o compoziție unică.

Odihnindu-se în armean, asigurați-vă că vizitați arborele Perekopska, parcul de peisaj și panglica Bakal.

 • Nizhnegorsky – Acesta este un sat de tip urban care atrage turiștii calm, măsurat odihna departe de agitația orașului și o mulțime de vacantori. De asemenea, aceste locuri sunt renumite pentru oportunitățile excelente de vânătoare și pescuit. Pe piețele orașului într-un sortiment mare, fructe și legume sunt prezentate. Natura în oraș și împrejurimile sale sunt uimitoare.

În districtul Nizhnegorsky, există ceva pentru a vedea – ceea ce este în valoare de numai castelul injectat, conacul Shatilova și tineri templul Victor Martir.

 • PGT Se separă Oferă o odihnă liniștită, care caută cupluri de familie cu copii. Această zonă este considerată foarte curată și verde pe toată peninsula. Natura este minunată aici: Razhatnnyh Mows în culori care sunt plăcut parfumate, iar briza de mare aduce aer magic. Odihnindu în acest loc uimitor, asigurați-vă că pentru a gusta brânzeturi și fructe locale, înota în golful Bakali, care se distinge printr-o mare calmă și plaje curate, uita-te la mare luminos în Golful Carcinite.

Spring Crimeea Steppe aproape Razolnaya infloreste cele mai multe culori și se transformă într-un covor diferite pestriță.

Obiective turistice

Nord Crimeea, deși nu într-o mare onoare printre turisti, dar pentru că nu devine teren dur și plictisitor. Da, nu sunt pietre și reprezentanți ai florei rare, castele și monumente uimitoare, dar există și alte atracții în acest domeniu. cel puțin o dată în viața lor, la ea merită văzut – aceste emoții vor rămâne cu tine pentru viață.

 • Sivas este caracteristica principală a nordul Peninsulei. Dacă traduce „Sivas“ cu turcică, atunci vom obține „Dirt“. Acest lucru este exact adevărat. Sivas este un golf major al Mării Azov, care separă peninsula din Ucraina. Se compune din 11 golfuri care diferă foarte diferite de zona. adâncimea Siva nu depășește 3 metri, deși zona este de 2500 de kilometri pătrați. În timpul verii, apa este complet încălzirea și devine o sursă de duhoare.

Apa din Golful este foarte sărat, în componența sa un număr mare de compuși chimici.

 • La Perekopsty Există o construcție foarte veche, sub forma unui RVA cu un arbore. Dimensiunile sale sunt impresionante: lungimea arborelui este 8475 m, lățimea la bază este mai mare de 15 de metri, înălțimea de jos ajunge la 20 de metri, lățimea RVA variază în 40-45 de metri. Această structură este mai mare de 2 mii. ani, și a făcut omul lui. Este necunoscut cineva care detine dreptul de autor: vechii greci sau romani, Sciți sau Kimmerians.

La Istmul Perekop este situat, de asemenea, Cetatea OR-Kapu.

 • Bakalskaya Cosa reprezintă o fâșie îngustă de sushi, care se blochează în apa din Golful Carcinite. Există această atracție naturală în apropierea satului DEG. In vara, zona atrage plaje de odihnă și de apă pură de catifea. În acest domeniu, în 2000, a fost creat parcul.

Bakalskaya Spit după câțiva ani ar putea dispărea, deoarece în timpul furtunilor marea ia tot mai mult din teritoriul său.

 • Deasupra coasta golfului CarciniteArhipelagul este situat, Dimensiuni reduse. Pe teritoriul său există o ramură a rezervației naturale din Crimeea, numită „Insulele Lebiazhi”. Acesta include 6 insule care au ales mai mult de 250 de specii de păsări pentru ei înșiși. Numărul lor include Swan-Shipun.
 • A doua Panglica, din care o parte face parte din Crimeea de Nord, este Arabat Arrow. Deși începe în Orientul Crimeea, a treia parte se referă la partea de nord. Acest punct de reper natural separă Sivash și Marea Azov.

Turiștii și populația locală sunt, de asemenea, iubite aici, deoarece condițiile pentru acest lucru sunt create perfecte.

 • Shatilova Manor pentru mulți este un punct de reper necunoscut. Nu numai turiștii, dar chiar și mulți oameni indigeni din Crimeea nu au auzit despre ea. Shatilov a fost un consilier Stat. Manor este situat în satul înfloritor, care aparține districtului Nizhnegorsky.
Citește mai mult  Caracteristici de odihnă în Rafailovichi

O excursie la Crimeea de Nord veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: