Ce să aducă din Crimeea?

Odihnește-te în alt oraș și țară este întotdeauna neobișnuit de util și interesant. Restul în Crimeea va da momente de neuitat. Acesta este un loc în care vă puteți bucura de frumusețea munților și o mare albastră, inhalând aerul curat și simțiți o pacificare specială. Suvenirurile din Crimeea vor permite mai mult să extindă amintirile acestui minunat minunat. Tot felul de magneți, condimente, vinuri delicioase și dulciuri din Crimeea vor deveni cu siguranță un cadouri plăcute de la această margine însorită. Dar această alegere nu este limitată.

Obiecte de haine și decorațiuni

Bogat în depozitele Peninsula Crimeea de murdărie și de sare terapeutică, precum și tot felul de pietre semiprețioase. Produsele din aceste pietre pot fi găsite întotdeauna în magazine mari și mici, în magazine de suveniruri. Aici, toată lumea va găsi pentru o decorare de cuarț, jasper sau agate. Margele strălucitoare, brățări și cercei din pietre semiprețioase vor fi un cadou bun.

Magazinele de suveniruri au o selecție mare Produse din Onyx, care arata foarte scump si rafinat. Produsele Onyx pot fi salopete reale. Pentru a spori efectul pozitiv al pietrei asupra proprietarului său, trebuie să luați în considerare horoscopul său.

Pentru a nu achiziționa un fals, trebuie să vedeți dacă razele însorite se transformă prin piatră.

Simbolul constant de agrement pe mare sunt Produse din Rakushki. Meșteșugarii locali o fac din ele meșteșuguri excelente, lovind varietatea de forme și culori.

În Crimeea, un climat foarte favorabil pentru conținutul și cultivarea ovinelor și caprinelor, astfel încât restul este oferit o selecție largă de produse din lână. Aici puteți găsi întotdeauna o placă caldă și moale din lână.

Bucurați-vă de o mare cerere Papuci sau țesute din lână de oaie. Un astfel de cadou va face adulți și va aduce bucurie copiilor. Acum, picioarele lor vor fi întotdeauna încălzite și nu vor defecta chiar și în cel mai sever îngheț.

De asemenea, în Crimeea puteți achiziționa Tot felul de tricouri și veste cu diverse inscripții. În corturile de pe digurile și în magazinele de suveniruri, o mare selecție de costume de baie, tunică, pareo, ochelari de soare, pălării, capac. Există întotdeauna o șansă de a găsi ceva original.

Selecția de produse cosmetice

Un cadou excelent din Crimeea va fi un ciclu ecologic, care pot fi cumpărate în farmacii sau ecomagazes. Dorind pot cumpăra uleiuri esențiale. Mai ales popular este uleiul de trandafir din Crimeea, este folosit ca un supliment la creme sau unguente, va fi folosit ca un parfum.

Produse cosmetice naturale din Crimeea sunt mult mai populare în afara regiunii. Turiști pot achiziționa produse de producătorii locali sau de a da preferință unor astfel de producători, cum ar fi verificate „Crimeea Rose“, „Crimeea Colectia“, „Saki noroi“, „Casa Naturii“ și T. D.

Citește mai mult  Cum de a alege trecerea schiului?

Aici puteți găsi întotdeauna balsamuri naturale și unguente, care va ajuta la a scăpa de durere în spate și articulațiilor, spasme musculare eliminare. De asemenea, în cantități mari de unguent de la varice, analgezice și medicamente de tonifiere. În compoziția, numai ingrediente naturale. Toate unguții și balsams sunt făcute pe baza noroiului terapeutic, a grăsimilor naturale, a uleiurilor esențiale și a ierburilor.

În Crimeea există mari depozite de argilă albastră, care sunt situate în Koktebel, Sudak și Karadag. Aplicați lut nu numai în cosmetologie. Acesta poate fi aplicat pe față, utilizați pentru împachetări anticelulitice. Tratează articulațiile articulațiilor albastre, folosesc comprese pe baza acestuia cu întindere. Utilizare Băutură de argilă purificată Pentru a scăpa de toxine, zgură și curățare corpul.

Multe orașe vinde murdăria vindecătoare care este utilizată pentru a trata bolile cutanate. Utilizați-l pentru Wraps anti-celulită. Folosit ca agent de intinerire.

Marea vindecare murdărie sau lut dobândită ca un cadou va ajuta întineri organismul, pentru a îmbunătăți starea pielii. Alegerea unuia sau un alt produs, merită luat în considerare acțiunea medicamentului și Aflați prezența contraindicații. Instrucțiuni detaliate atașate la borcanul cu noroi sau lut va deveni o completare importantă a prezentării.

Vanzatorii oferă diverse murdărie care au efecte terapeutice și cosmetice pe piele. Vindecarea murdărie Crimeea sau produse pe aceasta, va deveni o prezentare excelenta. Vacationers poate cumpăra un borcan de 200 de grame cu argilă sau pentru a opri alegerea lor pe o mască cu noroiul lacului Saka.

Mai ales utilizarea populare Pink Sol. Pe malul de Vest din Crimeea există mai multe lacuri medicale și limanuri care conțin sare și murdărie. sare roz este utilizat pentru a reduce greutatea, este utilizat la edem. Este util în special pentru tratamentul răcelilor. Pe baza este clatirea preparat, make inhalare.

Ca un mic cadou puteți alege Șampon, exfolieri sau smântână, precum și săpun naturale. se fierbe săpun Crimeea, fără adăugarea de ingrediente nocive. Ea nu utilizează substanțe chimice și coloranți. Ca parte a unui săpun natural, bucăți mici de fructe, petale de trandafir, cafea gros, vindecare murdărie și uleiuri esențiale pot fi prezente.

Una dintre cele mai populare linii din cosmetice din Crimeea este o floare. Cumparatorii au o mare selecție de produse distilate naturale, cu un trandafir, lavanda, menta sau garoafă.

suveniruri neobișnuite

Din Crimeea, puteți aduce suveniruri destul de neobișnuite. Turiști pot achiziționa produse de masterat locale. produse realizate manual din lemn, piatră sau metal.

În fiecare oraș există mai multe locuri interesante de care aveți nevoie pentru a vizita.

 • de la Sudak Este demn de a aduce un cadou un fluier original, decorat cu pricepere. O gamă largă de astfel de produse pot fi găsite în apropiere de Cetatea genoveză.
 • Turiști în Simferopol va fi capabil de a alege ca un cadou de produsele realizate de meșterii locali. Pe piață sau pe tăvi mici pe terasament vinde tot felul de decoratiuni, cutii sculptate, insigne, tablouri și alte produse realizate manual.
 • de la Alushta Puteți aduce produse originale și ieftine tăiate de la ienupăr. Resort este renumit pentru plantațiile de ienupăr. Aceste elemente vor fi pliate de mai mulți ani, vă amintesc de o vacanță plăcută la o aroma de neuitat.
 • În Yalta Merită o vizită la „Polyana de Fairy Tales“, în cazul în care puteți cumpăra în calitatea darului de masterat locale, copac sau piatră.
 • de la Alupka Spune-i aduce imagini cu imaginea Ai-Petri. Ei se bucură de cerere specială aici. De asemenea, aici puteți cumpăra gravuri ilustrând Palatul Voronțov.
 • Din satul regal din Livadia Podul oua pictate, tablouri neobișnuit de frumoase, cărți poștale și albume foto.
 • Cei care odihnesc în Bakhchisaraye, În amintirea acestui loc, puteți cumpăra meserii din lemn care vând literalmente la fiecare pas.
Citește mai mult  Mănăstirea Ostrog în Muntenegru: Descriere și călătorie

Prietenii de grădinărit pot fi admiși ca un cadou „viu” suvenir sub formă de plante. In spatele lor ar trebui să meargă În Grădina Botanică Nikitsky. Iată o selecție mare de răsaduri și semințe de cedri, chiprese, palmieri.

Din Crimeea nu va fi confiscată Pungi și tampoane care sunt umplute cu ierburi parfumate. Pungi cu ierburi ajută rapid adormi, nervi calmează sau îmbunătățesc performanța, înconjoară o aromă plăcută.

O mare prezentare va fi o lampă de sare. Poate fi o copie mică și nu foarte scumpă a unui suvenir, completată de bijuterii sculptate, care va costa mai mult o comandă.

Ce hrană poate fi adusă ca dar?

Orașele stațiunii sunt renumite pentru dulciurile lor. Fără îndoială, ca un cadou este de a lua Rakhat-Lucum, care vinde aici peste tot. Cumpărătorii oferă o selecție largă de această dulceață cu nuci, semințe, petale de trandafir, centuri, chipsuri de nucă de cocos. Ca parte a dulciurilor din Crimeea nu există zahăr, astfel încât acestea se vor potrivi cu copii mici și persoanele cu diferite boli.

Turiști oferă tot felul de dulciuri în formă Halva, Nugi sau Shcherbet. De asemenea, puteți vedea peste tot aici borcane cu miere și nuci. O astfel de prezent va fi nu numai delicioase, dar, de asemenea, foarte util. În plus, ca un cadou gustos ar trebui să conducă Churchhel.

O prezentare bună va fi borcan de gem parfumat sudate din trandafiri sau nuci, piersici, cireșe alb sau mure. Cumparatorii sunt oferite într-un număr mare de fructe uscate. Uscate Dogwood, Alych, smochin sau căpșuni aici pot fi găsite pe orice piață. Vacationers oferă, de asemenea, seturi de vinete uscate, ardei și dovleci.

Din Crimeea miere, care este asamblat în apieges locale. Cel mai delicios este mierea din dispersia, asamblate în timpul înfloririi de fagure.

În piețele din Crimeea pot cumpăra întotdeauna Condimente și mirodenii. Aici și amestecul parfumat pentru Plov, există tot felul de condimente pentru pește, carne, pentru salate. de mare popularitate se bucură de Ajica uscate, condimente pentru primele feluri de mâncare și Lagman.

Hostess ar trebui să fie aduse din Crimeea Yalta Luk, care are un gust caracteristic fără muștar. Acesta este de obicei adăugat la salate. Ceapa oferă feluri de mâncare un gust deosebit, pe lângă asta, el are proprietăți terapeutice. Pretul acestui produs este mai mare decât pe arcul de obicei, dar este în valoare de ea. Turiștii sunt adesea transportă întregi de tricotat Yalta Luke.

Citește mai mult  Descrierea și istoria cetății genoveze din Feodosia

opţiuni de Drink

ceai din plante din Crimeea de munte este perfect adecvat ca un cadou plăcut și util. taxele pe bază de plante Aici ei vând aproape peste tot. O gamă largă a acestui suvenir gastronomice pot fi găsite în magazine de ceai „Tea Crimeea“.

Iubitorii de băuturi alcoolice ar trebui să acorde atenție Produse de Winery. Vin în Crimeea oferte de astfel de producători, cum ar fi „Koktebel“, „Massandra“, „Golden Beam“ și altele. Produsele de vin sunt foarte populare. La expoziții internaționale, vinurile din Crimeea primesc premii de prestigiu.

Odihnindu-se mai bine să nu achiziționați vin de la furnizori aleatorii. Pentru aceasta bautura este mai bine pentru a merge la magazine de marcă.

 • Iubitorii de vinuri fixate pot fi aduse ca port cadou. Vinurile Massandrovskaya sunt evaluate în mod special.
 • Vinurile de desert nu sunt în zadar considerate cele mai bune. De exemplu, „Muscat de piatră roșie albă” se numește regele vinurilor de nucșoară. Acest vin a primit de două ori Cupa Grand Prix pe concurența vinicolă.
 • Lângă Sudakha în Valea Solar sunt făcute vintage și vinuri de desert. Mândria vinificatorilor a devenit marca „colonelul negru” și „Medicul negru”.
 • În secolul al XIX-lea, producția de șampanie pe tehnologia franceză a început în noua lumină. Pentru a evalua gustul și aroma acestei băuturi, este mai bine să se oprească alegerea ta pe ea.

Pe lângă acești producători majori, faceți vin bun și multe ferme mici de vinuri. Chiar și vinificatorii de casă oferă uneori vin demn de gust, deși sunt adesea de vânzare și băuturi mijlocii.

Reguli de alegere

Cei care se odihnească în Crimeea în primăvară ar trebui să acorde o atenție la diverse suveniruri în magazine mici. Turiștii pot cumpăra fotografii sau fotografii ale peisajelor locale ca un suvenir sau atracții.

În timpul verii, în cel mai vârf al sezonului, magazinele și magazinele sunt pur și simplu înviat prin suveniruri și meșteșuguri. Cumpărători, oferă o gamă largă de scoici, uleiuri esențiale, eco-cosmetice, ceaiuri de plante.

În toamnă, puteți aduce o carte bună despre istoria peninsulei. De exemplu, un cadou de bun va fi cartea „Legends of Crimeea“, în design colorat.

Gradinarul bun cadou va fi Material pentru aterizare din Grădina Botanică Nikitsky.

În timpul iernii, ca un cadou, de obicei, alege vin. Mai mult decât atât, o serie de sărbătorile de Anul Nou și Crăciun așteaptă înainte.

Alegerea unui suvenir pentru memorie, trebuie să acorde o atenție la termenele pentru fabricarea mărfurilor, calitatea. Este mai bine să nu achiziționeze bunuri în locuri neprevăzute pentru acest lucru, dar pentru a da prioritate supermarket-uri și magazine.

Despre aducerea din Crimeea, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: