Cum se ajunge de la Tivat la Budva?

Cum se ajunge de la Tivat la Budva?

În ultimul deceniu, Muntenegru a câștigat popularitate imensă printre iubitorii de plaja de vacanță interne. Majoritatea celor care doresc să se relaxeze pe coasta Mării Adriatice ajung la orașul Tivat, dar nu este principala stațiune a țării – principalul flux turistic este trimis la Budva. Dacă vă simțiți despre turiștii care pot salva, abandonând serviciile unei companii de turism, merită să încercați să zburați și să rezervați un hotel pe cont propriu, dar atunci ar trebui să vă dați seama în prealabil cum ajungeți la Budva de la Tivat.

Distanţă

Muntenegru – țara este mică, orice distanțe mari aici, în principiu, nu este, de aceea Budva de la Tivat este situat în apropiere – la doar aproximativ 25 de kilometri. Cu toate acestea, nu le veți trece pe jos, dar cu valize – mai ales că trebuie să veniți cu ceva mai potrivit.

Pentru un călător, este important să calculați corect nu numai distanța, ci și timpul care poate fi cheltuit pe depășirea acestuia. Autobuzul care face opriri intermediare pe traseu, de la Tivat la Budva vor merge bune 40 de minute, și taxi, desigur, plimbare cu briza timp de 20-25 de minute, dar prima opțiune cu siguranță va costa turistul mai ieftin.

Oricare ar fi tipul de transport pe care l-ați decis să obțineți, peste tot există subtilități.

Autobuze

De când ați rămas fără transfer, organizat de o agenție de turism, cea mai ieftină modalitate de a obține de la Tivat la Budva va fi un autobuz de pasageri. Programul acestui transport poate fi supus unor modificări periodice, Dar, în general, autobuze între două orașe merg aproximativ 5.20 dimineața și până la 20 de ani.40 – Cel puțin în 2018 a fost exact așa. in afara de asta, Sâmbătă, există, de obicei, un zbor anterior plecând în 4.50 dimineața.

Gama de autobuze pe acest traseu este de aproximativ o jumătate de oră, dar în week-end, datorită creșterii cererii, se adaugă un cuplu mai multe zboruri, care este motivul pentru care scade interval.

Un bilet este de obicei achiziționate de la conducătorul auto sau conductorul, tariful dintre cele două puncte menționate este de aproximativ aproximativ 2-3 euro pe persoană.

Spre deosebire de realitățile noastre, încărcarea de valize în compartimentul pentru bagaje necesită o plată separată pentru încă 1 euro.

Aeroportul Tivat este situat la doar un kilometru și jumătate de centrul orașului, la stația de autobuz de la el aproape un kilometru, și ea, după cum ați înțeles, de asemenea, nu este destul de în centru. În oraș va trebui să ajungi la ea oricum, dar dacă sunteți de la aeroport pe care doriți să obțineți imediat în Budva, vă rugăm să rețineți că stația este mult mai aproape. Traseul de la Tivat din Budva trece literal la 100 de metri de terminalul de pasageri, trebuie să treceți prin câteva sute de metri – și veți vedea caracteristica „ciuperca”.

Citește mai mult  Tipuri și selecție de parafină pentru schiuri

Pentru a merge la Budva, de la aeroport nu trebuie nici măcar să meargă pe drum, dar să rețineți că Autobuzul în sine nu se oprește, chiar dacă vede pasagerii – trebuie să „voteze”.

Vizitatorii experimentați la Muntenegru au remarcat că autobuzele sunt, în general, gata să se oprească și fără o oprire desemnată, deci dacă vedeți transportul dvs. – încercați să încetiniți.

Vă rugăm să rețineți că majoritatea autobuzelor sunt potrivite pentru dvs., dar încă nu toți. De când în Tivat, există un mare aeroport internațional din Muntenegru, de la el în întreaga țară există o pistă importantă, pe care se află Budva, dar acest lucru nu înseamnă că toate autobuzele merg la ea și nu pe. În consecință, Budva însăși nu-și amintește în numele zborului, dacă nu este elementul final, dar serviciul de autobuz te-ar putea arunca la locul.

În același timp, singurele opțiuni pentru elementul final, pe care cu siguranță nu le potriviți – acest tip, Jerez Novi și Igalo.

Ar trebui, de asemenea, remarcat Butoanele comerciale, similare cu autobuzul, dar în picioare pentru un nivel mai bun al confortului. Plus un astfel de transfer – viteza crescută datorită mai puține opriri, o mulțime de spațiu în cabină, locuri confortabile. Minusurile unei astfel de decizii, însă, există și multe – până când stația lor de la aeroport va avea o jumătate de oră pe jos, intervalul de mișcare nu depășește 2-3 ore, iar costul este mai mare – până la 4 euro pentru calatorie.

Taxi

Aceasta este o altă opțiune foarte populară, permițându-vă să ajungeți la destinație în cel mai scurt timp posibil, deoarece nu vor exista opriri intermediare pe traseu. Practica arată că pentru companiile mari, de ordinul a masinii va costa mult mai scumpe decât cu autobuzul care trece, în afară de Această opțiune este bună dacă un hotel rezervat sa dovedit a fi departe de rutele de transport în comun.

Servicii de taximetrie de aici sunt destul de multe, iar unele dintre ele sunt atât de concentrat asupra turiștilor străini care le accepta comenzi chiar și în mesageri populare, astfel încât să puteți comanda un transfer de la aeroport în avans, fără a fi nevoie să mai iasă din casă. De exemplu, puteți să acorde o atenție la următoarele firme:

  • Terrae Taxi Este considerat unul dintre cele mai ieftine opțiuni, deoarece chiar și în vârf de sezon va fi aruncat în Budva pentru aproximativ 15 de euro, și în afara sezonului de călătorie va costa mai mult un cuplu de euro mai ieftin+
Citește mai mult  sectoarele privat în Crimeea: în cazul în care puteți sta?

  • Intui de călătorie cunoscut sub numele de operatorul clasei de mijloc de confort – acestea vor fi solicitate pentru transferul de bune 20 de euro, dar ei înșiși sunt mai bine, și chiar și acces Wi-Fi gratuit în mașini+

  • Kiwitaxi Este mai scump decât majoritatea concurenților, există prețul pentru o excursie la Budva poate costa până la 25 de euro, dar dar flota este cel mai bun, iar șoferii ajung aproape instantaneu, în timp ce pe timpul mediu de așteptare doar a provocat un taxi este de 10 minute.

Apropo, multe hoteluri bune Budva în etapa de rezervare a ofertelor în cameră pentru a permite transferul de la aeroport la prețul. Este dificil de spus cât de profitabil este (totul depinde de condițiile de un anumit hotel), dar ceea ce este convenabil – este cu siguranta: persoana cu o placă de nume este deja în așteptare pentru aeroport pentru a ajunge la aeroport, care va lua și să ia oaspeții cu direct la adresa, și nimic nu va trebui sa suplimentare de plata.

Mai mult decât atât, multe hoteluri apricor includ prețul de serviciu al camerei, astfel încât vă puteți înșela, refuzând.

Ce experiență de călători să acorde o atenție la faptul că este deja în picioare în afara aeroportului taxiuri disponibile sunt extrem de neprofitabile. Aceste drivere sunt ignoranta a sosit, iar pentru călătoria în Budva în timpul sezonului de vârf, și puteți plăti cu ușurință 60 de euro. In schimb, comanda un taxi prin intermediul site-ul oficial (au fiecare operator de transport local) – atunci și prețul este modest și fix, și puteți alege diferite opțiuni, cum ar fi capacitatea de compartimentul pentru pasageri (pentru companii mari), disponibilitatea aerului condiționat și alte caracteristici.

mașină închiriată

Dacă sunteți un călător absolut independent, poate fi util de a închiria o mașină. Datorită ei, veți putea vedea orice, chiar și locurile cele mai îndepărtate de interes în orice moment convenabil pentru tine. Ca și în cazul unui taxi, un astfel de serviciu o poate fi comandat și în prealabil prin utilizarea unui site web al unei companii, dar puteți rezolva problema în loc, deoarece serviciul în cauză este prevăzută cu chiar la aeroport Tivat în sine.

Citește mai mult  Totul despre patinele Curly pentru Copii

Pe unele site-uri puteți vedea destul de prețuri acceptabile pentru autoturisme compacte, care încep literalmente de la 9 euro pe zi, dar este întotdeauna în valoare de lectură mai mult la condițiile. Deci, unii proprietari solicita plata suplimentara pentru livrarea de autoturisme la aeroport, acesta poate fi în mod specific de a plăti și faptul că, la sfârșitul vă va lăsa transportul nu este în cazul în care a fost luată. Într-un cuvânt, este mai bine pentru a naviga gama de prețuri de 25-30 de euro – aceasta va permite, de asemenea, să ia în considerare cele mai multe modele confortabile și convenabile de mașini.

Chiar și luând în considerare taxa de combustibil, această opțiune poate fi destul de bun pentru familia sau compania de tineret care vrea să vadă totul – cu privire la plata de excursii vă va economisi aproximativ aceeași bani.

Documentele sunt întocmite relativ simplu și rapid – local, să înțeleagă că este important ca turistul să rezolve urgent toate întrebările cu mișcare și jumătate nu pierde de vacanță în fire birocratice. Reprezentanții firmelor de închirieri de mașini au de obicei un pachet de documente pregătite astfel încât nici părțile nu au întrebări suplimentare și hârtia ar putea fi semnat aproape imediat.

Un punct important este faptul că, chiar în spatele unui simplu inchiriat masina pe care îl plătiți, pentru că dacă luați – este în valoare de ea, folosind intensiv. Din acest motiv, nu are nici un sens să ia mașini, astfel încât o săptămână de vacanță de la doar o plimbare de la Tivat la Budva și înapoi. Un serviciu de autobuz minunat a fost stabilit între aceste două orașe, iar Tivat în sine este situat în colț, deoarece face de multe ori sens pentru a închiria o mașină deja în Budva în sine, pentru a intra în care mijloacele de transport public.

Budva însăși la centrul țării este mult mai aproape, deoarece este mai înțelept să începem excursii la vizitarea obiectivelor turistice în diferite părți ale Muntenegrului.

Despre drumul de la Tivat în Budva, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: