Plaje și caracteristici relaxante pe insula Sf. Nicolae

Plaje și caracteristici relaxante pe insula Sf. Nicolae

Budva este una dintre cele mai populare stațiuni din Muntenegru. De aici puteți merge aproape orice vizitare a obiectivelor turistice. Prețurile din Budva sunt relativ ridicate, dar este mai mult decât compensată de o selecție largă de tot felul de cafenele, restaurante și magazine de suveniruri. Insula Saint Nicolae este bine vizibilă de oriunde în Budva. Acesta este situat la doar 1 km de plaja slavică. Această insulă este numită și Hawaii Muntenegru, deoarece există un restaurant cu același nume pe plajă. Vizitați acest loc fabulos este în valoare de cel puțin de dragul marelui curat și a golfului confortabil.

Descriere

Insula Sf. Nicolae – cea mai mare insulă din partea de sud a Mării Adriatice. Valoarea sa ajunge la aproape 2 km, iar zona este de 47 de hectare. Trebuie remarcat faptul că cu insula Budva este raportat Tunya Shallow. Insula Saint Nicolae – o facilitate turistică destul de faimoasă în vecinătatea lui Budva. Există trei plaje cu nisip mari, al cărui lungime totală este de 840 m, precum și multe plaje mici din jurul insulei, care pot fi salvate exclusiv pe barcă.

Dacă vă uitați de la înălțime, există o bandă vizibilă de apă puțin adâncă între insulă și plaja slavă, adâncimea căreia în timpul fluxului scăzut atinge cel mult 0,5 metri. Cu această caracteristică naturală, o credință este conectată, spunând despre cum Saint Sawa pe drumul de la Budva pe Athos din cauza furtunii trecute nu a putut urca nava și apoi a aruncat câteva pietre în apă, formând astfel o movilă cu care A reușit să se confrunte.

Pe teritoriul nedezvoltat al insulei Live Deer. Localnicii au poreclit insula școlii. Acest cuvânt vine de la Školjka (coajă), și a fost atribuit obiectului datorită formei sale.

Ce trebuie să știți turistul?

Insula de pe continent arata foarte neobișnuit: când introduceți Budva, se pare că există un crocodil imens pe apa. În mod firesc, cel mai bine este să-l viziteze în vârful sezonului turistic. La un moment în care toate plajele din Budva sunt înfundate cu turiști, puteți găsi un loc liniștit pe insula Sf. Nicolae.

  Citește mai mult  Cum de a alege bețe de schi pentru creștere?

  Cheltuiți pe insula Sf. Nicolae, poate doar pe Marea Adriatică.

   Luați în considerare modul în care puteți ajunge la insula.

   • Pe barca. Prețul unei astfel de mers pe jos de – 3 euro. Bărci și șalupe merge la insula la fiecare 15 minute.

   • plimbare pe mare. Aceasta este o călătorie scurtă excursie cu barca sau cu barca. Cost – 5 Euro.

   • Chirie de barca. Un astfel de serviciu costă 20 de euro pentru o oră de închiriere a vehiculului. În acest caz, va fi posibil să se dezvolte în mod independent, o cale spre Golful Budva.

   Turistul, care a decis să viziteze acest loc minunat, ar trebui să fie purtat în minte că, deși vizitarea insulei nu are nevoie în mod oficial de plată, îl puteți vizita, închiriată doar un vehicul de apă. Prețul acestui serviciu nu va fi mai mic de 3 euro.

   in afara de asta, Este interzisă aducerea meselor sau a băuturilor pe insulă, Prin urmare, fiind acolo, va trebui să cheltuiți pe cafenea. Rezultă din toate astea Toate insulele gratuite gratuite ale Sfântului Nicholas sunt doar o momeală pentru turiști, iar o vizită va costa încă bani, dar acest lucru nu este un motiv să renunți la recreere în acest loc frumos.

   Costul paturilor și umbrelelor de soare variază de la 5 la 15 euro. Unii turiști nu se află pe paturile soarelui, ci pe lenjeria lor improvizată. Cu toate acestea, în acest caz, Umbrella și Suncrem ar trebui să fie luate în considerare. De asemenea, trebuie remarcat faptul că Pe plaje, de pretutindeni se află o pietriș mare, Prin urmare, să fii pe un prosop, așa cum se poate face pe plaje de nisip, va fi destul de incomod.

   Într-o gardă pitorească de pin, restaurantul Havei este popular cu turiștii, unde puteți mânca pește proaspăt și gustați un vin răcoros. Desigur, plăcerea nu este ieftină. De obicei, turiștii intenționează să se relaxeze pe plajă toată ziua.

   Puteți face mai multe imagini de tipuri frumoase de monumente de plajă și arhitectură.

   În apă există pietre mari, netede și ușor alunecoase, așa că țineți cont de faptul că intrarea în apă nu va fi cea mai confortabilă. În plus, există apă incredibil de curată, atât de multe tocuri marine navighează aici. Mai ales că sunt periculoase în furtună când sunt fuzionate cu pietre. Din aceasta rezultă că insula Sfântului Nicolae – este departe de cel mai bun loc pentru a vă relaxa cu copiii mici. Nu sunt ținute evenimente de divertisment ale copiilor aici. Dar pentru o călătorie romantică sau prietenoasă insula potrivită, deoarece este imposibilă.

   Citește mai mult  Arabat săgeată în Crimeea: Caracteristici în cazul în care să rămână și ce să vezi?

   Atracții naturale de pe insula Sf. Nicolae sunt foarte abundente. Aici puteți face o plimbare de-a lungul pădurii deluroase, bucurați-vă de vederea pitorească a pietrelor de coastă, precum și întâlnirea animalelor sălbatice și a păsărilor: proteine, iepuri și chiar păunuri. Fasturile exotice au fost livrate în secolul al XIX-lea pentru a distra aristocrații. Apoi a fost construit castelul din stilul Toskan, păstrat în această zi. De asemenea, pe insulă există un turn antic și un mic far.

   Fact interesant: plaja alcoolică locală a fost marcată de steagul albastru pentru nivelul ridicat de puritate a apei și a liniei de coastă.

   Este imposibil să nu observați perspectivele gastronomice ale turiștilor care au decis să viziteze insula Sf. Nicolae. În restaurantele locale se pregătesc mâncăruri incredibil de gustoase de pește. Peștele aici este întotdeauna proaspăt – este livrat zilnic de pescarii din Budva. De asemenea, aici vă puteți bucura de mâncăruri simple și delicioase, tradiționale pentru bucătăria Chnnogorsk. Acestea sunt mâncăruri de carne de calorii, care este puțin probabil să se potrivească celor care sunt deosebit de reverenți față de figura lor.

   O altă caracteristică a bucătăriei de la Chernogorsk – utilizarea pe scară largă a brânzei. Toate tipurile de brânzeturi de la Chernogorsk, precum și brânza locală, sunt prezente pe toate mesele.

   Conversație separată – legume. Ele sunt puse aici pe masă în orice moment al zilei – atât ca feluri de mâncare independente, cât și ca o gustare. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, chiar și mâncărurile de legume includ carnea, astfel încât vegetarienii aici nu vor juca să se rătăcească. De asemenea, pe insulă există multe baruri și magazine mici care vând înghețată.

   Ar trebui să rețineți din nou că prețurile de pe insulă diferă semnificativ de pe continent.

   După cum știți, insula este deșertul, însă există unele artefacte de cultură antică, de exemplu, Biserica Sf. Nicolae, datorită cărora insula și și-a luat numele. Primele menționate despre acesta sunt din secolul al XVI-lea. Pe teritoriul din apropierea bisericii există multe morminte vechi, în care, după cum spune legenda, participanții la campania încrucișată, care sunt loviți de Chuma, au fost îngropați în timp ce armata lor a stat în Budva.

   Citește mai mult  Vacanță de primăvară în Crimeea

   Cine nu ar trebui să meargă la insulă?

   Există categorii de turiști care nu vor plăcea absolut timpul petrecut pe insula Sf. Nicolae. Desigur, toți oamenii sunt diferiți și, posibil, în ciuda avertismentului, încă mai decideți să vizitați acest loc minunat. Dar având o ofertă limitată de fonduri și timp liber la dispoziție, fiecare dintre noi este mult mai atent să vă planificați vacanța, bazându-vă pe propriile preferințe să nu dezamăgesc. Deci, în categoria persoanelor în insula Sf. Nicolae, cel mai probabil, nu trebuie să gust, următoarele turiști vin.

   • Amatori de divertisment activă plajă. Doar pentru că în acest loc nu sunt pur și simplu! Nici banane, nici cheesecakes, nici catamarane nici slide-uri gonflabile, nici alte elemente de infrastructură pe plajă familiară.

   • Copil mic. Acest lucru a fost deja menționat mai sus – aici vor fi incomod să înoate, deoarece coborârea în mare este incomod și alunecos.

   • Persoanele cu un buget foarte limitat. Dacă doriți să-și petreacă pe plaja toata ziua, dar trebuie să fie destul de a cheltui bani pe cafenea. Și prețurile de aici sunt departe de standardul.

   • Iubitorii de odihnă intelectuală. Principalele obiective turistice ale insulei sunt de mare, soare și apă. Dacă doriți să vizitați cât mai multe muzee și alte locuri culturale în timpul sărbătorilor, apoi selectați o altă rută de călătorie, deoarece insula Sf. Nicolae nu vă va afecta cu o abundență de monumente arhitecturale.

   În vacanță în Muntenegru, a se vedea mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: