plante cu flori Crimeea

Crimeea este cunoscut pentru climatul său cald uimitoare, datorită căreia, în mijlocul primăverii, acestea încep să înflorească în cantități mari nu numai copaci. Fit o varietate de vopsele nu numai paturi de flori în parcuri urbane, dar, de asemenea, glads forestiere, grădini botanice.

Ce copaci floare?

Conducerea în luna aprilie pe teritoriul peninsulei, vă puteți întâlni de multe ori numeroase copaci care infloresc cu flori albe. Aceasta este migdale primul care a observat aici despre producerea de energie termică. Puțin mai târziu, alți copaci încep să i se alăture, de exemplu,, Prune și Quince. Mai tarziu măr timpurie, allycha și pere. Conectați pe marginile pădurilor rudelor sălbatice ale copacilor specificate, astfel încât munții sunt de culoare albă.

Acesta este momentul în care Rowan și păducel înflorește, evacuați un parfum incredibil care atrage albinele. În sectorul privat, unde sunt plantate grădini mici, este dificil să nu audă buzzul de insecte. Unele dintre plantele infloresc abundent, acoperind copacul este aproape complet alb sau roz. Dar sunt cele care înfloresc foarte modest, de exemplu, fisticul.

Judino Tree începe să înflorească în aprilie. Este dificil să nu observați, printre altele, deoarece pe suprafața ramurilor apar de la rinichii de flori de liliac. Timpul vine atunci când Sakura infloreste, pentru a admira care se află în Yalta sau Evpatoria, și nu este necesar să se meargă în Japonia. Și, din aprilie-mai, în unele rezerve din Crimeea, puteți observa o floare unică a unei plante din Cartea Roșie – Crimeea pin.

Aprilie – E timpul să dizolvăm magnolia. Bigurile ei mari devin principala decorare a celor mai multe salopete din sectorul privat. Este foarte important pentru alergii să știe când Ambrosia flori, deoarece polenul ei devine prima cauza probleme respiratorii. Perioada de înflorire este de obicei pentru toamna.

Ceea ce apare în grădini?

Deoarece Peninsula Crimeea este bogat în grădini, numeroși turiști sunt în grabă să se bucure de splendoarea lor la începutul primăverii. Mijlocul lunii aprilie, timp uimitor pentru cei care doresc să vadă lalele într-o abundență mare pe paturi de flori. In fiecare an, crescătorii veni cu și să aducă noi soiuri, care sunt mulțumiți cu nuanțe incredibile și forme.

Citește mai mult  Caracteristicile de schi Tisa

slide-uri alpine sunt decorate heather, imediat în apropiere Settle Frost și Barwin.Miere și Lilac Începe să înflorească până la sfârșitul lunii aprilie de-a lungul Alley. Pe lângă ei bang Kisser și Quone.

Narcissus au adesea lalele in apropiere de lalele, panselute si Muscari sunt plantate pe paturi de flori.

Cityscape

orașe din Crimeea sunt foarte frumoase, nu numai pentru că monumentele arhitecturale istorice sunt păstrate pe teritoriul lor. Administrația a încercat să călărească cât mai mult posibil, astfel încât în ​​luna aprilie pe piețele devine luminos din lalele și alte culori. Sub sissing soare biserica galben, poate fi găsit Barwin, Ce place tentă de albastru blând. Margaritka se potrivesc perfect în acest ansamblu de culoare roz și alb.

Locul cel mai uimitor în Crimeea în această perioadă – Bahcisarai. Acesta este un oraș grădină, ceea ce justifică cu adevărat numele. Aici ei caută să decoreze nu numai străzi urbane, ci și pe teritoriul din fața caselor din sectorul privat.

În cantități mari, aici, la florile sunt primeri, ele sunt nuanțe diferite:

 • Violet+
 • alb+
 • roșu+
 • Roz.

Până la 08 martie, aici, ca și în sudul țării, înflorește Mimosa. arbuști Spacidious și o nuanță de galben strălucitor devenit decorarea principală a zonei în acest moment.

Ce înflorește în pădure?

Infloreste activ dupa primarul cald al lavanda. Există întreg pe teritoriul Crimeei Domenii de lavandă. Vă puteți bucura de viziunea lor incredibilă din iunie până în iulie. Și la sfârșitul lunii mai, gladiile și marginile sunt aprinse de la un număr mare de macuri înflorite. Ghici când ciclamenul va apărea în păduri, nu atât de simplu. Lucrul este că această floare apare cu prima căldură, cu atât mai devreme vine, cu atât mai repede puteți vedea flori mici în pădure. Uneori chiar și zăpada vine pe gladiile, iar Cyclamen sunt deja mulțumiți de frumusețea lor. În martie, puteți alege deja un buchet mic, dar uneori înainte.

Citește mai mult  Nikolaevka în Crimeea: Caracteristici ale stațiunii, atracții, de călătorie și cazare

Împreună cu ciclamenii încep să înflorească și Bujor de pădure, Adevărat, el nu are o „aspect excepțional”, el a abandonat complet parfumul. De asemenea, vă puteți întâlni Snowdrops, Langessi devin din ce în ce mai rar.

În râuri mici, unde se găsește suficientă soare, se poate vedea podbal.Puloles, ceapa de gâscă și crocusii Puteți întâlni, de asemenea, la începutul primăverii, în Crimeea, dar scăzut în munți. Dacă urca mai sus, apoi vin peste Geranium și Veronica, imediat flori Poupe.

Destul de ciudat, dar în pădurile din peninsula, puteți întâlni orhidee care apar, de asemenea, la sfârșitul lunii aprilie. Există și alte flori care se găsesc nu numai în zonele tropicale, de exemplu:

 • Muncă+
 • Limodorum+
 • orchidee+
 • Dustholder+
 • pantof.

Unele dintre ele sunt protejate și enumerate în Cartea Roșie. Dacă rătăcesc un pic în pădure, puteți vedea modul în care a înflorit din Crimeea Bujorului, care este, de asemenea, numit roșcata. Pentru el, cel mai sezon ca și pentru alți reprezentanți ai Peon sălbatice. Într-adevăr, punctul de vedere magnifică se deschide în apropierea satului Amber.

În stepele domnește o altă lume a plantelor. Aici vin să admire Ambalare, nu-mă-uita. Când toate aceste și alte plante cresc împreună, se pare un covor uimitor, cu o mulțime de vopsele. Mai aproape de terenul mlaștin al primăvară, deja înflorit irisi și cocoși. Primul este de obicei violet, dar există burgundy, al doilea galben strălucitor.

Există multe tipuri de violete sălbatice pe teritoriul Crimeei. Unele specii au o nuanță albastră plăcută, alte albastru saturate, sunt albe.

Plante otrăvitoare

Orice floare poate fi admirată, dar totul ar trebui să fie rupt. Printre cei care au nevoie să meargă în jurul partidului, observăm următoarele culturi.

 • Negru Belen. Planta nu crește decât un metru în înălțime. Pe tufișuri înflorisc culorile albe. Mirosul nu vrea să inhaleze. Crește pe grupuri lângă depozitele de deșeuri. Blossom începe în luna mai, rodirea la sfârșitul verii.
 • Duman. Planta se caracterizează prin uimitoare flori albe mată, dar o astfel de frumusețe este înșelătoare. Se produce nu numai în domeniile, dar, de asemenea, de-a lungul drumurilor și chiar în apropierea caselor. Nu este întotdeauna o singură plantă, ci o linguriță întreagă. Perioada de înflorire activă cade pe mijlocul sezonului de vară, fructele apar sub formă de aricii mici umplute cu semințe de in toamna.
 • Belladonna sau zimți mortale: Plante din genul de ierboase, are flori luminoase de culoare roz. Fructele gust de cireșe, dar ele sunt otrăvitoare. Floarea este listat în Cartea Roșie. Cu utilizarea corespunzătoare pot beneficia, deoarece are o proprietate de vindecare, dar doza este necesară pentru a conta dreapta. De multe ori crește în pădurea de pe poieni mici, chiar pe malul râului. Mai puțin de multe ori se întâlnește ca o singură plantă, mai des în grupul.
 • ochii Voroniye. floare scăzut, din lateral seamănă cu boabele de afine, dar nu este ea. Îi place să crească în pădure, în cazul în care o umiditate mare.
 • Aconite. Planta este caracterizat de culori albastru strălucitor, este foarte periculos.
 • Kolkhikum. Planta creste mici, florile de o nuanta de roz blând. Locul preferat – zone deschise, inclusiv margini, Glade.
 • Fracsella. Floare care poate ajunge la înălțimea aproape de metru. Flori miros frumos, din partea foarte asemănătoare cu parfum de citrice. Se întâlnește în pădure, pe câmpuri și chiar ravene.
 • Borshevik. Trăiește pe pantele munților, piscine solare, puteți vedea desișuri mari în pădure. Acesta se distinge printr-un parfum rău în culori, atunci când contactați frunzele arsuri ale pielii.
Citește mai mult  Yusupovsky Palace în Crimeea: Descriere și Istorie

Despre ce flori să înflorească în Crimeea în primăvară, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: