Studiul schiurilor scurte și alegerea lor

Studiul schiurilor scurte și alegerea lor

Ski scurți sugerează că călăria fără bastoane. Pentru călărie, ca pe schi lung, avem nevoie de abilități și de formare fizică elementară.

Acest proiectil Eliberează diferite companii: Salomon (modele de snowblade), Kneissl (modele Bigfoot). Schița scurtă este Skibord, Snowondlands, pot fi sloșii cu o mică rază.

Particularități

Schi scurt a apărut relativ recent, de fapt, la rândul său, noul mileniu, Salomon va fi eliberat pentru freestyle. Astăzi, alte firme au fost conectate la lansarea schiurilor scurte, inventarul a început să aplice pentru diferite tehnologii de schi.

Micul schi sunt bune pentru călătorii pe pante scurte. Ei accelerează instantaneu pe coborâre, puteți sări de la o rampă de lansare, faceți răcire răcoroasă. Gratuit și ușor glisant astăzi atrage multe. Ski Shell Utilizați:

 • Pentru relaxare în parcuri în care nu există piese specializate+
 • Pentru freeride în călătorii turistice pentru a conduce prin pante cu prietenii sau familia+
 • Pentru a instrui schiorii novice+
 • Pentru a reasigura abilitățile sportivilor profesioniști.

  Little schi sunt plăcute celor care s-au plictisit să călătorească pe o ușă de schi care rulează, dar vreau să călătoresc prin expansiile unor pante mici sălbatice. Inventarul are o serie de avantaje:

  • Acesta este conceput pentru orice categorie de greutate+
  • Schiatul compact ușor de transportat+
  • Ele sunt potrivite pentru toți – adulți și copii, începători și profesioniști+
  • Standuri Sport Shell ieftin.

  În timpul abilităților și a zănisii, bastoanele nu sunt folosite, astfel încât toată sarcina cade pe picioarele lui. Pentru a adăuga viteza sau pentru a începe să se deplaseze cu o suprafață plană, trebuie să aveți perfect tehnica de stoarcere.

  În ciuda dimensiunilor compacte, caracteristicile tehnice ale schiurilor scurte sunt destul de mari. Ei au o schiță și parametri bine gândiți.

  Lungime

  Primul schi mic de la compania Salomon au fost de 99 cm lungime. Această dimensiune este consacrată de Federația de Skibording în 1999 și este încă considerată standard. În realitate, abilitățile în lungime pot fi împărțite în mai multe categorii:

  1. cu Rostovka 75-110 cm+
  2. cu Rostovka 110-130 cm+
  3. Dimensiunea copiilor – 61-75 cm.

  Lăţime

  Lățimea și forma schiurilor afectează componenta de susținere. Schiuri scurte și largi, în conformitate cu legile fizicii, sunt mai puțin căderi în zăpadă, ei se transformă într-o mișcare bună în zăpadă adâncă, așa-numita mușcătură. Nivelul îngust și greu are produse cu caracteristici de mare viteză.

  Forma de schi

  Schița scurtă în formă conține mai multe soiuri:

  • Skibords sunt mai largi decât produsele clasice, dotate cu un design de tip twin pronunțat și o formă simetrică+
  • Snowubleys sunt asimetrice, se extind la caul, designul lor de tip gemene este dezvoltat slab.

  Este în valoare de clarificarea faptului că vârful twin din limba engleză este tradus ca „două capete” și pot avea aceleași dimensiuni sau înguste, precum și coturi pe ambele părți, ceea ce vă permite să vă deplasați pe zăpadă nu numai înainte, ci și înapoi.

  Bendură laterală

  Schi cu o parte a tăiat mai ușor de gestionat. Datorită acestui formular, noii veniți pot stăpâni rapid tehnica de sculptură. Dar pentru curbe mari, circuitul de schi este periculos, reduc stabilitatea și sunt potrivite numai pentru profesioniști.

  Fixarea și încălțămintea

  Schi scurt rezistă chiar și unui călăreț cu o mulțime de greutate, ele sunt concepute pentru orice fel de cizme de schi. Configurarea ajută la instalarea de elemente de fixare pe încălțăminte de dimensiuni diferite. Sunt utilizate toate tipurile de corpuri de corp, dar cel mai adesea există opțiuni grele care nu se desfășoară. Ei nu blochează piciorul în timpul căderii, care este plin de răniri. Uneori, o montare automată pentru schi este instalată pe îndemână.

  Modele de revizuire

  Ne propunem să acorde o atenție doar la unele opțiuni pentru modele populare pentru adulți și copii pentru diferite echipamente de schi scurt.

  • Redster S9i. Model de compania australiană a făcut pentru arce scurte slagistic, cu tăieturi laterale ale o rază mică. schi la nivel înalt, conceput pentru plimbare profesionist, bine se agață de panta tare, perfect se comportă pe o suprafață de gheață.

  Nu este recomandat pentru utilizare pentru incepatori.

  • Twoowt Yung. Modelul pentru copii pentru călăreți mici, cu pisicile tratate termic pentru a da rezistență și durabilitate ei. Rostovka este de 85 cm. Suprafața de alunecare este simplu în întreținere, proiectat pentru viteza buna. Produsul este potrivit pentru copii de învățare rapidă și să lucreze în abilitățile deja disponibile.

  • Cloud 14 Selectați. Modelul femeii cu margine întărită, umplutura din lemn, este la fel de potrivit atât pentru începători și de masterat cu experiență. perfect controlată la viteză.

  Cum să călărească?

  Patinaj tehnica pe orice fel de schiuri scurte, poate fi masterizare în câteva zile. Noul venit este mai întâi oferit de Snowublands de standard Rostov. Alinarea, în clasele ulterioare, el analizează deja tehnica se transformă într-o abilitate, plimbare pe Kanta.

  Probleme cu cremaliera, de obicei, nu apar deloc. La coborârea la viteza torsului, acesta accepta intuitiv poziția corectă. Equilibrium are loc fără dificultate. Apuca elevii repede că alunecă bine accentul, accentul de frânare și totul este efectuat corect.

  În ciuda ușurința de studiu, nou-venit ultra-viteza este periculoasă, deoarece picioarele cu dificultate începe să schiuri de control. În studiile inițiale de formare ar trebui să fie atent.

  Secretele de alegere pentru incepatori

  Puteți începe să se angajeze în Freeride la orice vârstă activă. Dacă un model este selectat pentru un copil, în vârstă de mai puțin de 10 de ani, este necesar să se ia în considerare o îngustă Snowubleide 50-60 cm lungime. Adulții, de asemenea, poate începe cu modele îngustate cu elemente de fixare non-unfastening. Lungimea lor ar trebui să fie 90-100 cm.

  Dacă te duci la plimbare pe „sălbatic“, pante necurate, produsul ar trebui să fie selectate cu dimensiuni de 100-130 cm și cu mounts automate.

  Senzația de schi amintește de ceva patinaj. Din cauza greutății luminii, alpiniștii iau abilitățile cu ei înșiși în munți, iar aspectul Huntsman la ei. schiuri scurte sunt în stare bună, care este potrivit pentru persoanele de orice vârstă, profesii, începători și sportivi.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: