Toate patine bipoon despre

Toate patine bipoon despre

Există mai multe varietăți de patine. Pentru cele mai mici sportivi produc speciale modele cu două facular. Datorită astfel de inventar de sport, un copil poate învăța cu ușurință să stea ferm pe gheață, nu se tem de a cădea.

Particularități

În prezent, există o mulțime de modele de înaltă calitate de patine pentru utilizatorii de diferite grupe de vârstă. Pentru cei mai tineri, cei care învață doar sporturi de gheata sunt modele speciale echipate cu două lame, în loc de una. Aceste copii sunt foarte populare, deoarece copilul cu ei este mult mai ușor de patinaj studiu.

Relevanța modelelor din două facular se datorează prezenței de avantaje semnificative.

 • Patinaj modele, în proiectarea de care sunt pereche de lame, demonstrează un nivel mai ridicat de stabilitate.
 • Cele considerate atribute sportive sunt caracterizate prin performanțe destul de bune. Ele sunt confortabile în funcțiune. Folosind soiuri similare de patine, tineri patinatorii nu au nici senzații neplăcute.
 • patine cu două picioare sunt o opțiune de câștig-câștig pentru primele ieșiri de pe gheață.
 • Funcționarea echipamentelor sportive în cauză este absolut sigur. Faptul este că pe patine cu o pereche de lame, un incepator atlet nu va fi capabil sa dezvolte viteza prea serios.
 • Două facilități sunt fixate pe pantofi casual convenționale, care poartă copilul.
 • În aer liber de sport, o mulțime de înaltă calitate, patine cu două trandafiri sunt vândute, care poate fi ajustată în funcție de mărimea lor. O astfel de oportunitate este asigurată datorită prezenței unei componente mobile de călcâie.
 • Mulți dintre producătorii moderni produc patine excelente cu două lame, distinse printr-un design foarte frumos și elegant. Puteți alege întotdeauna un cuplu de primă clasă de astfel de inventar de gheață, care va incanta ochiul.

Pe patinele cu două trandafiri foarte confortabil pentru a merge.

Designul lor prevede prezența unei perechi de lame situate în paralel una cu cealaltă. Fixarea acestor produse se realizează prin intermediul unor curele și alte elemente de fixare speciale.

Cumpărarea unor astfel de patine pentru copil, trebuie să luați în considerare nu numai avantajele lor, ci și dezavantajele.

 • La astfel de modele este imposibil de a dezvolta o viteză mare. În circumstanțe diferite, această caracteristică poate fi ca un plus și minus.
 • Pe lamele din astfel de modele nu sunt furnizate de dinți, din cauza a ceea ce tânărul utilizator poate fi dificil de respins de pe suprafața gheții.

Soiuri

Patinele de înaltă calitate și confortabile cu două trandafiri pentru copii sunt reprezentate într-un sortiment bogat. Astfel de bunuri sportive sunt împărțite în diferite specii pe o serie de semne principale. Să vă familiarizați cu ei.

Citește mai mult  Revizuirea celor mai bune plaje din satul Partenit în Crimeea

După tipul de construcție

În primul rând, toate patinele cu două frânghii sunt împărțite în diferite tipuri în conformitate cu designul. Cele mai populare sunt opțiuni practice de alunecare pentru astfel de atribute sportive. Caracteristica lor caracteristică este prezența unei cizme calde și moi, potrivită pentru patinajul atât a rolelor deschise, cât și cele închise.

Bocancii pentru copii cu două trandafiri pot fi de obicei ajustați cu dimensiunile 3-4. Similar echipament sportiv astăzi produce multe branduri cunoscute bine. Puteți alege o pereche potrivită ideal pentru un copil cu orice dimensiune picior.

Există, de asemenea, modele de patine detașabile care sunt proiectate să consolideze pe absolut orice pantofi care nu au un toc în dispozitiv. Aceste exemplare sunt chiar potrivite pentru cizme. Adevărat, trebuie amintit că exemplare din categoria specificată vă permit să se aplice doar etapa de schi. Diferite exerciții cu patine fixe sunt imposibile pentru punerea în aplicare.

Prin material

Modelele moderne de patine cu două trandafiri pentru copii sunt realizate din diverse materiale. Acesta este un parametru important al oricărui inventar sportiv, deoarece se reflectă asupra calității produselor în sine.

Astăzi, în magazinele de bunuri sportive, puteți găsi o mulțime de înaltă calitate, patine cu doi trandafiri, ale căror pantofi sunt realizate din piele sintetică sau (Artificiale sau naturale). soiuri de piele sunt produse calde, mai degrabă moale. copii calitative sunt „respiră“, capabil să absoarbă umezeala. În astfel de patine, copilul va fi foarte confortabil la plimbare.

Cu senzații neplăcute și disconfort nu trebuie să vină peste.

Patine realizate din materiale sintetice sunt foarte populare. În magazinele vă puteți întâlni chiar și soiuri de plastic. Acestea sunt uneori mai ieftine decât din piele. Specificate tipuri de patine cu două Rose foarte fiabil și fixați bine piciorul copiilor. De înaltă calitate și din material plastic rezistent, nu este atât de ușor de deteriorare sau de pauză, ceea ce înseamnă că patine din plastic cu două lame vor fi în măsură să mențină punctul de vedere atractiv primordială pentru un timp foarte lung.

Textile tipuri de plastic de patine cu două trandafiri pentru utilizatorii tineri sunt disponibile. Aceste soiuri sunt prezentate sub forma unor dispozitive, în cazul în care burduful textilă este echipată cu o bază cadru din plastic. Fixarea puternică și stabilă este completată de un alt avantaj semnificativ – o ventilație naturală frumoasă.

Paturile copiilor din piele de origine artificială sunt în mare cerere. Acest material nu este absolut frică de zăpada umedă. Cizmele efectuate calitativ vor arata de îndată ce au fost achiziționate de foarte mult timp. Minus astfel de produse sunt că acestea nu sunt „respirabile”. Din multe ori pe rafturile de depozitare există patine de copii, care sunt fabricate din materiale cum ar fi poliuretan, nailon sau termoplastic.

Citește mai mult  Revizuirea Crimeea Mănăstiri

Cele mai bune modele

Vom fi familiarizați cu parametrii de bază și caracteristicile celor mai bune modele de patine în două sensuri pentru patinatorii mici.

 • CK Magic White. Modelul de skate de înaltă calitate prezentat în trei culori atractive. Aceste produse sunt produse începând cu 2008 și sunt foarte populare. Patinele sunt caracterizate prin niveluri ridicate de stabilitate, acestea nu trebuie să fie exacte.

 • Atemi AKSK-17.07 zăpadă Baby Girl. model excelent de patine cu două coarda pentru fete. Acesta are un design foarte luminos și atractiv, erodate în nuanțe roz și violet. Velvetech este folosit ca material interior aici, șireturile extinse. Pentru producerea de tălpi utilizate polimer spongios de înaltă calitate.

 • Atemi AKSK-17.05 Ice Boy Pat. De înaltă calitate dublu-facilități concepute pentru băieți. atributele sportive sunt caracterizate printr-un design foarte luminos, a demonstrat culori suculente.

În aceste patine, șireturi sunt de asemenea folosite ca elemente de fixare, iar materialul interior este velveteen.

 • Novus zăpadă Baby Girl AKSK-17.09. Atractiv zăpadă modelul alb de patine cu două-Rose pentru copii. Produs din piele practic și rezistent la îngheț de origine artificială. Rolul stratului interior aici este jucat de Velveteen practic, există un branț EVA de înaltă calitate. lame duble sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

 • CK Black Magic. Modelul ieftin de patine practice și elegante de gheață. Spectacol în negru clasic, nu are nimic de prisos în finisaj. Lama este realizat din aliaj de turnătorie. În producția de încălțăminte, piele artificiala este implicat. dantelare Classic. În dispozitivul acestor patine există o căptușeală din blana artificiala, există o etichetă de pâslă.

Acestea sunt doar câteva de înaltă calitate, dublu-facilități pentru echitatie gheață. Este posibil să se găsească suficiente alte opțiuni fiabile și practice, în care figura mici va fi cald și convenabil.

Nuanțele pentru copii

Citiți principalele caracteristici și nuanțe ale alegerii potrivite două facilități pentru utilizatorii mici.

 • În primul rând, trebuie să selectați patinele de dimensiune perfect adecvată. Există multe modele de top la vânzare, având astfel de parametri dimensionali: 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 32, 34, 35. Puteți găsi chiar și atributele cu două fețe care sunt prezentate în dimensiunea 36-39, 40 sau 41. Acest lucru sugerează că puteți găsi o copie optimă a ambelor copii cu vârsta de 3 ani și pentru utilizatorii mai în vârstă.
 • Alegerea modelelor patinelor pentru copil, nu trebuie să cumpărați copii pentru câteva dimensiuni mai mult. Spațiul suplimentar gratuit în produsele cu boot poate duce la o masă de senzații neplăcute. Prea puține patine nu ar trebui să nu. Ei trebuie să stea perfect pe picior. Puteți achiziționa o opțiune de alunecare, care în timp se va face mai mult.
 • Copilul trebuie să încerce pe pantofi sport de dimensiunea sa. Este necesar să se asigure confortul și ergonomia sa. Patorii mici nu ar trebui să interfereze.
 • Este important să inspectați vizual patinele cu două sensuri. Toate cusăturile ar trebui să fie perfect netede și îngrijite. Lamele ar trebui să fie bine atașate la cizme.
 • Se recomandă să se pronunțe plăților copiilor din materiale de înaltă calitate și practice. Cel mai bine dacă sunt respirabile, rezistente la uzură și suficient de moale.
 • Ar trebui să fie închise la lamele care sunt atașate la cizme. Calitatea lor poate fi ușor determinată de caracteristica Matte Brilliance.
 • De preferat să privim în interiorul cizmei. În zona gleznă aveți nevoie pentru a îngrozi plăcuțele moi speciale. Aceste componente vor proteja picioarele copiilor de la posibile daune și disconfort.
 • Între găurile de susținere și firmware-ul limbii de încălțăminte trebuie să rămână spațiu destul de larg. Acesta este unul dintre principalele semne de produse de înaltă calitate.
 • Patinele de copii merită să pună pe o suprafață plană una lângă alta. Ei nu ar trebui să atingă sau să cadă.
 • Se recomandă alegerea produselor sportive în care lamele sunt atașate la șuruburi și nu pe nituri.
 • Este recomandabil să cumpărați doar patinele copiilor de marcă cu două lame. Producătorii renumiți produc modele mai bune și atractive care pot servi pentru o lungă perioadă de timp și fără probleme inutile.

Astfel de poziții pot fi găsite pe rafturile multor magazine specializate în vânzarea de bunuri sportive.

Sfaturi pentru îngrijire

Atributele copiilor pentru patinajul de figură necesită îngrijire cuvenită.

 • După călătoriile lamele de patine pentru cei mai mici utilizatori, trebuie să ștergeți uscat. Cizmele trebuie să fie uscate în temperatura camerei, dar pe cât posibil de la dispozitivele de încălzire.
 • Dacă pantofii sunt din piele, atunci vor trebui să le lubrifiați cu cremă de încălțăminte specială sub culoarea patinelor.
 • Transportul Aceste accesorii sportive este recomandat într-un caz special. Pentru lame este necesar să purtați lustruri speciale.
 • Înainte de a elimina un astfel de inventar pentru stocarea de vară, este recomandabil să mergeți pentru crema de încălțăminte. Lamele trebuie, de asemenea, să fie tratate, dar deja utilizează uleiul de mașină. Apoi aceste componente vor trebui să înfășoare orice hârtie.
 • Depozitați echipament sportiv vizualizat de preferință într-un loc întunecat și răcoros, departe de penetrarea luminii directe.
Citește mai mult  Caracteristicile restului în satul Marine din Crimeea

Dacă respectați toate regulile enumerate pentru îngrijirea produselor sportive cu două trandafiri, acestea vor putea dura destul de mult timp, fără a pierde un apel extern.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: