Tot ce trebuie să știți despre campingul din Crimeea

Peninsula Crimeea este asociată în mod tradițional cu odihnă pe plajă în instituțiile organizate. Dar acest stereotip poate fi rupt, dacă utilizați camping. Este necesar doar să cunoaștem toate nuanțele și subtilitățile acestei sfere pentru a elimina erorile.

Particularități

O excursie la Camping in Crimeea este destul de atractiv. Principalul lucru este de a afla toate subtilitățile in avans pentru a ocoli repararea pieselor și blocajele în trafic asociate. Studiul atent al arată situația în care autocampings din Crimeea nu au atins încă nivelul care este caracteristic țărilor europene. Peninsula adâncituri pline, deci nu cred că este suficient pentru a conduce de mers cu mașina, și în jos atât de calm.

călători nepăsători, încălcarea regulilor, se pot confrunta cu amenzi grave și chiar restricționarea libertății. Colțul mai atractiv al zonei, cu atât mai mare probabilitatea ca el se referă la rezerve.

Înainte de a instala o tabără de corturi sau aderarea la parcare deja utilizată, trebuie să verificați o anumită zonă. Dacă el a fost ales de Skolendra, Karakurt sau alte animale, turisti risca greu. Instalarea de corturi pe plajele sălbatice, de asemenea, în cauză.

Peninsula Crimeea are vreme vânt. Nu salvați pe instalarea stormists suplimentare. Dacă nu reușiți să fixați cortul pentru toate regulile, ar trebui să apăsați întârzierea de bază cu pietre.

Expertii recomanda tuturor care sosesc pe masina pentru a opri cât mai mult posibil din banda de surf. Cazurile au avut loc în mod repetat, atunci când prea aproape de corturi ei a lucrat în mare.

Alimentarea cu apă în Crimeea – o altă problemă de rău. În munți pentru a găsi primăvară greu, iar unele uneori cade pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, este logic să se încarce mașina în prealabil cu un stoc suplimentar de apă. Este mai bine și mai fiabile decât în ​​căutarea pentru el într-un moment critic sau cere rezidenților locali. „Dicks“ și vizitatorii de camping organizate pot cumpăra produse în aproape toate satele și sate, deoarece comerțul este bine dezvoltată.

Diversificați de pescuit dieta de ajutor, nuci și lorzi. Mănâncă numai plante bine familiare. Cu cea mai mică îndoială, este mai bine să refuzați. Trebuie amintit de faptul că reproducerea incendiilor din Crimeea este strict reglementată. Ei sunt interzise să se umfle în rezerve și în pădurile relict.

Prin urmare, este necesar să stocați arzătorul de gaz. Un astfel de vatră de câmp va face alimente, fierbeți apa pentru doi sau trei turiști. În ceea ce privește articolele de teren, ele sunt, de obicei, distinse pe plaje sălbatice. Trebuie să aflați că acești călători care au vizitat deja acolo.

Toate gunoiul vă recomandă cu fermitate ridicarea și aruncarea în locuri special rezervate.

Încălcarea acestei reguli se poate confrunta cu conflicte. Da, și pe propria întoarcere pe aceeași țară, merită să ne gândim. Parcarea confortabilă „sălbatică” atrage majoritatea turiștilor. Acest lucru înseamnă că timpul liber retras este posibilă numai pe zonele îndepărtate. Petrecerea timpului și benzină pe căutarea lor, turiștii nu vor cu siguranta regreta decizia lor.

Riding în Crimeea pe ședere sălbatic poate fi dependentă de sezon. In vara, turistii baie nu numai în mare, dar, de asemenea, în rezervoare proaspete. Cu toate acestea, golfuri și golfuri în lunile de vară sunt aproape goale. Cea mai mare parte a călătorilor caută să se relaxeze pe zonele echipate. În lunile de toamnă vine timpul de colectare ciuperci și fructe de pădure. Cele mai bune parcele de ciuperci sunt împrejurimile orașului Demerji, Bakhchisaraya. Dar trebuie să se țină seama de faptul că nu peste tot colectarea de ciuperci și fructe de pădure este permisă. De asemenea, în Crimeea și vegetație otrăvitoare.

În timpul iernii, tabara de camping din Crimeea pot fi utilizate ca bază pentru drumeții la stațiunile de schi. Și, în primăvară, oamenii sunt de multe ori de pescuit la Arrow Arabat, la o tăcere sau în Balaklava Bay.

Pro și contra odihnă

Ideea de a sta în sălbaticii Crimeea cu un cort este destul de atractiv pentru mulți oameni. În prezența unei mașini, puteți ajunge la aproape orice punct al peninsulei. Aruncarea la zonele de schi. Camping cheltuieli, în medie, mai puțin, chiar și în hoteluri low-cost sau sectorul privat. Durata de viață într-un anumit loc este determinată numai de către turiști înșiși, iar în cazul în care nu le place ceva, puteți obține întotdeauna împreună pe drum și pentru a muta în altă parte.

Dar este important să se înțeleagă că un cort de recreere are o contra grave. Toate planificarea călătoriilor și organizarea (spre deosebire de opțiuni cu călătorii) cade pe umerii turiștilor înșiși. câini Strawrid, șerpi, păianjeni periculoase și unele insecte trebuie să se ferească. Turiștii care stau în locuri ar trebui să fiarbă toată apa înainte de utilizare.

Nu peste tot ușor de găsit locuri sigure în cazul în care alunecările de teren și de pârtiile de faliment nu vor fi prăbușit, în cazul în care valurile de furtună nu te.

Oprirea în locuri gratuite vă permite să vă bucurați de regimul gratuit al zilei. Turiștii care aleg cazarea în campinguri pot alege un divertisment adecvat pentru ei înșiși. Deoarece aceste locuri nu sunt supraîncărcate de alți călători, aerul va fi mai curat decât la stațiunile de masă. Acest lucru vă permite să obțineți beneficii suplimentare pentru sănătate.

Ce trebuie să luați?

Pentru a vă relaxa pe țărmul sălbatic, care este de obicei prost echipat, va trebui să faceți un cort cu dvs. În afară de ea, veți avea nevoie de:

 • Cald Outerwear+
 • saci de dormit+
 • pantofi pentru drumeții de folosință îndelungată+
 • Pălării de protecție împotriva ploii, vânt și soare+
 • produsele de protecție solară+
 • Lumini electrice+
 • Repellente+
 • Kit standard de ajutor turistic.

Nu puteți ignora, de asemenea, selecția de produse pentru cazare în zona de camping. Gama poate varia ușor, dar toată lumea sau aproape toți călătorii vor avea nevoie de:

 • ceai+
 • zahăr+
 • Sugari (mai bună uscare acasă)+
 • Conserve diferite tipuri+
 • cafea+
 • Cookie-uri sau cookie-uri de turtă dulce+
 • Capacitate cu apă curată+
 • Cereale (fulgi de ovăz și hrișcă ca fiind cele mai simple în pregătirea și opțiunile delicioase).

Pe drum și în stațiunile se pot întâmpla diferite probleme. Prin urmare, este necesar să existe un pașaport și o politică de asigurări de sănătate. Acestea vor ajuta la asistența de urgență într-o situație critică.

Pentru a nu suferi într-o noapte rece, este recomandabil să aveți saci de dormit cu tine. Și, desigur, pentru a simplifica căutarea căilor ajuta navigatorii.

În acuzațiile trebuie să vă amintiți că rucsacul va trebui să suporte. Faceți-o în zilele fierbinți, în special în creștere în munte, este destul de dificilă. Pentru începătorii turiștilor, pentru că nu are sens să dobândească pungi foarte mari de suflare. Este suficientă pungi cu o capacitate de 50 până la 70 de litri.

Citește mai mult  Ce munți sunt în Muntenegru?

Selectarea cortului, nu are nici un sens pentru a da preferință instanțelor gigantice. Ele sunt incomode în transport și limitează semnificativ alegerea locurilor în care vă puteți ridica. În ceea ce privește hainele înlocuibile, un set este destul de suficient. O uzură – cealaltă în saci sau în spălare. Excepțiile reprezintă impermeabile și impermeabile speciale, vă vor permite să faceți plăcerea de agrement confortabilă. Salvarea unei mase și volum pe haine, este recomandabil să utilizați rezerva eliberată pentru accesoriile igienice.

Este foarte important să pregătiți pungi de gunoi. Fără ei, colecția tuturor molozului și a serului este foarte complicată. Este util să pregătiți o găleată de metal și o lopată, astfel încât să puteți stinge rapid incendiile atunci când părăsiți (plecare).

O recomandare importantă la plasarea într-un camping sau într-un colț sălbatic al naturii este menținerea tăcerii. Preocuparea excesivă este dăunătoare chiar cele mai nesfârșite și neimprimate specii de plante, animale.

Unde să se oprească mai bine?

Orașele de crestătură extrem de rar permit intrarea gratuită sau check-in-ul. Taxa este legată de necesitatea de a organiza o infrastructură completă:

 • Cabine de duș și toaletă+
 • Corturi gata+
 • Acces la apă potabilă+
 • Tăiere sau bucătării+
 • Mangale și lemn de foc pentru ei+
 • O varietate de divertisment.

Camping Park „Kapsel” Trebuie să ne uităm în jurul Cape Megan, mișcându-se în direcția valei solare, care este în districtul Sudak. Organizatorii parcului au oferit echiparea cabinelor și băilor de duș, alimentarea cu apă potabilă. Călătorii pot profita de accesul la internet. Lucrări de cafenele și camera de biliard.

O alternativă bună la el este Parcul Camping Kush-Kay, situat în apropierea muntelui cu același nume. Turiștii sunt disponibili:

 • Bucătărie bine echipată+
 • dușuri și chiuvete+
 • Rulouri de ploaie+
 • Închiriați un cort.

Pe drumul spre Farul Tarkhankutsky, lângă satul Olenevka, se află o tabără de camping „Atlesh”. Puteți rămâne acolo numai pentru taxă. Dar administrația poate oferi o nutriție de trei ori, accesul la baie și pe o plajă separată. Există un program special de divertisment.

Este demn de noticeing la „Bastion“ tabără de camping, care este situat la 1400 de metri de la Foros. Puteți trăi acolo cel puțin 10 zile la rând, ei nu pop-up, cel puțin timp. Taxa este de aproximativ 4.000 de ruble. În schimb oferă corturi cu două locuri, trei mese. Diferite drumeții și excursii sunt organizate, echipamentul este furnizat.

Full odihnă „sălbatic“ implică toate aceeași îndepărtarea de la campinguri organizate. În Crimeea, o mulțime de colțuri liniștite, în cazul în care nu există oameni și în cazul în care vă puteți construi cu ușurință o tabără în miniatură. Intermediarul opțiune – parcare cu plată în camping, fără prezența în ea.

Selectarea secțiunilor pentru petrecerea timpului liber sălbatice, este imposibil să ocolesc „Crimeea Shanghai“. Un astfel de nume a primit teritoriul nord-vest a traseului Alupka (aproximativ 1 km de drum).

Reperul este stânca de Shan-Kai. Acest vârf este înconjurat de desișuri de pin, podgorii. Caracteristici locație atractivă sunt lac de munte și un număr de chei subterane. Malul lacului a fost echipat cu incendii și locuri pentru a instala un cort. În apropiere există un stabile.

Între Sevastopol și Yalta există un sat de rezervă, de la care este vizibil peisajul tractului de smochine. Oficial, se numește Ayazma, dar fiecare nume este asociat cu tufișuri extinse în casă. Puteți opri turiștii în tractul din pădure și pe Lacul Găiului și pe litoral. Dar la incendiile uscate în această zonă este interzisă.

Va trebui să stocăm cu mâncăruri gata făcute sau conservate.

camping sălbatice sunt adesea sparte în satul satul Zelenogorier, situat între Sudak și Alushta. Terrainul este acoperit cu păduri dense, acoperitoare de munte. Datorită dificile pante, urcușuri și greu accesibile Treop, Zelenogorier este renumit pentru singurătate rară. Perimetrul satului este că foarte des folosit pentru tabere de cort. De preferință, acestea sunt rupte în apropierea cascade Panagia.

Cei care doresc să se alăture restului printre nudiști și într-un alt cadru informal, ar trebui să se oprească pe coasta de est a Crimeei. Este cel mai bun pentru acest complot de la Sudak la Feodosia și în Koktebel. Așa-numitul golf vulpe eliminat din Capul Megan aproximativ 60 km.

Condiții de odihnă aici nu sunt prea atractive, nu au acces la Internet. Pentru că iubitorii de petrecere a timpului liber retras încearcă adesea să vină exact aici.

În raionul Sevastopol, un sat modest de Ternovca se va potrivi pentru cunoscătorii de camping sălbatic. Se deschide pentru abordarea dintr-o dată, când a evitat brusc de fag dens și păduri de pin. Vegetația vine la malul lacului Ternovsky. restul fac este mai plăcut de a ajuta chioșc cu bănci.

opţiuni de populare

Camping Sunset este situat în satul Olenevka. Riding din Evpatoria va avea 100 de km de-a lungul unei melodii complet monoton. Administrația de camping cu atenție și monitoare pe care oaspeții selectați mai întâi locuri pentru a opri, și numai apoi sa întors și a întocmit. Prin ea însăși, alegerea unui punct adecvat într-un teritoriu imens, nu este ușor. turiștilor experimentați încerca să se apropie de unitatea economică, astfel încât să puteți conecta la rețeaua electrică.

Apa în acest loc poate părea rece excesivă, în special cei care sunt folosite pentru a înota în Marea Azov. Cornerotov va trebui să se ferească. Cele mai multe ședințe în Apus de soare vizita sala de mese „Ecuator“. Dar calitatea produselor alimentare acolo și valoarea ei nu merge nici o comparație cu sugestiile din tabel de pe coasta de sud. Cui trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că vecinii de pe teren de campare se va în mod constant schimbare.

Noaptea, aerul este răcit brusc, prin urmare, trebuie să se potrivească în saci de dormit. Când vine dimineața, tot terenul este acoperit cu rouă gros, de aceea este important să se usuce înainte de a părăsi cortul.

Bună camping „Sosnovy Bor“ este situat la aproximativ 2 km de centrul satului Sandy. Riding va fi pe un drum pitoresc.

Citește mai mult  Totul despre Mount Crocodile în Crimeea

Corturi vizite sunt rupte în mod direct sub pini. Prin urmare, vă puteți bucura de arome de conifere, și o marină ușoară adiere, în același timp,. Malul este de aproximativ 300 de metri de tabără. Dar nu este în valoare de numărare pe apă curată și transparentă. Ea este la fel de Mutt, ca și întreaga linie de nord a Sevastopol.

Foarte aproape de tabără pentru copii „Mandarin“. Seara există o discotecă, dar tăcerea vine strict la ora 22. „Sosnovy Bor“ a recomandat pe cei care sunt obișnuiți să reducă la tăcere și gata pentru a supraviețui absența temporară a energiei electrice. Nimeni în jurul valorii de muzica in jurul muzicii, programele de televiziune enervante nu vor, de asemenea, anvelope. Pentru produsele vor trebui să meargă la centrul satului. Majoritatea oaspeților de camping se bucură pur și simplu de la mare și pepeni de maturare.

În ceea ce privește camping „Lost World“, proprietățile sale atractive sunt conectate, indiferent cât de paradoxal suna, cu o dragă foarte proastă. A permis să economisească inviolabilitate. Dar nu a împiedicat proprietarii să pregătească toalete confortabile și cabine de duș, să efectueze electricitate și să stabilească alimentarea delicioase.

Coasta de mare aici este acoperită cu pietricele de o fracțiune mare. Din cauza ei, intrarea în apă este dificilă. Pe banda de pe plajă există o mulțime de cheles, pentru că oamenii nu îi sperie cu prezența lor. „Lumea pierdută” recomandă celor care au nevoie și în senzația de unitate cu natura. transformă maxime romantice din nopți petrecut singur pe țărm. Plata pentru facilități suplimentare trebuie încă să plătească și nu atât de puțin.

Este necesar să se apropie acolo numai după prepararea amănunțită. Este mai bine să ia o mașină cu clearance-ul de mare. Pentru pământul de la mare aruncă de multe ori o mulțime de gunoi luate de la nave (atât de marfă și de croazieră). Abundența ieșirilor de sol de pe malul mării face foarte plin de noroi. Apa potabilă aici nu este.

Un bun înlocuitor poate fi un Autocamping capsenel. Acesta este situat în intervalul de Mosaov Alchak și Megan. Baza de lucrări din timpurile sovietice, dar în ultimii ani a devenit mai confortabil aici și mai convenabil. O varietate de recreere a devenit mai mult și a apărut opțiuni de cazare suplimentare. În cazul în care nu este mulțumit cu cortul sau casa pe roți, atunci poți vorbi într-o casă de lemn confortabil. „Kapsel“ extins de aproape 2 km de-a lungul mării, întregul teritoriu este bine protejat în 24/7.

Avantajul acestui camping este de puritate a aerului de excepție. Cel mai adesea recomandat să vină acolo cu copii. Administrația a avut grijă de a crea condiții optime pentru viața de familie. Pe teritoriul „Kapsel” va fi capabil să se potrivească simultan 350 de corturi sau mașini. Iubitorii de viață mai confortabilă se stabilește în case din lemn pe 3-4 locuri fie în camere pentru 2-3 puncte, cum ar fi „Suită Junior”.

Casele sunt echipate cu mobilier minim necesar – paturi, mese și dulapuri. Oaspeții se bucură de energie electrică, în timp ce comoditatea este situată pe stradă. Camerele sunt mult mai bine echipate, există bufe, frigidere, televizoare, dușuri și camere de toaletă. Judecând după descrieri, Kapsel este un oraș miniatural cu infrastructură avansată.

Acesta are o plajă instruit bine se întinde mai mult de 200 m. Banda de plajă este echipată cu o gamă largă de plimbări cu apă. Apa în mare este foarte curat, iar cunoscătorii scufundări va fi admirat de ea. Sala de mese stradă funcționează în jurul ceasului. Internetul este gratuit.

Iubitorii de sporturi sportive joacă tenis, biliard, volei și alte jocuri. Proprietarii de „Kapsel” au avut grijă de organizarea de tururi pietonale și de autobuz. În cea mai mare parte turiștii participă la fortăreață de la Piketout, Grădina Botanică, Satul Noi Lumină.

Taxa pentru habitat în acest camping (exclusiv servicii suplimentare) este de 300 – 2600 ruble. Această sumă include:

 • Camere de curățare și teritoriu+
 • conexiune internet+
 • Accesul la duș și camere sanitare.

Pentru o masă de trei ori într-o taxa de sala de mese de camping 450 ruble pe zi. În ultimii ani, există relativ puțini oameni în „Kapsel“.

Pentru petrecerea timpului liber puteți alege, de asemenea, campingul „Vizite Joker”. El a început să acționeze pe litoral din 2016. Locul este situat în satul stațiunii Malorechensky și este renumit pentru abundența verdeață. Setarea neobișnuite și confort sunt create datorită Allys umbrite, poieni pădure și paturi de flori. Odată ce a existat un centru de odihnă. Noii proprietari a ajuns într-o formă abandonată, iar apoi a reușit să îmbunătățească în mod semnificativ starea. reconstrucție gravă a permis să organizeze 2,5 hectare de secțiuni confortabile pentru corturi și rulote individuale. Întregul teritoriu este acoperit cu Internet nelimitat.

Turistii pot conta pe conectarea la puncte de vânzare, de alimentare cu apă, dușuri de vară și chiuvete. containere de gunoi preparate. Lucrări sala de mese. Puteți utiliza, de asemenea:

 • masă pentru jucătorii de tenis+
 • Mangalanes+
 • Street Arbor Piața Mare.

Cu o casa a stat auto vor fi oferite pentru 450-950 de ruble. Site-uri cort de inchiriat pentru 350-500 de ruble. Costul exacte depinde de un anumit loc.

În imediata vecinătate a Yalta, există un alt camping excelent – „Tales Polyana“. De acolo o uimitoare vedere la munții din jur. Aer în acest loc se caracterizează printr-un efect de wellness impresionant. În același timp, apropierea de Muntele Stavri-Kaya, sălbăticia relativă a zonei nu a împiedicat complexul cu corpurile de bază ale civilizației. Autocampingul este strâns adiacent rezervei Yalta.

Chiar în parcare vă puteți bucura de juniper și de pin. Pentru călătorii au călătorit busteni din lemn și Corpul șef (capital). Instalarea corturilor aici este interzisă, dar camperii și autoomomul pot fi puse în zona rezervată. Turiștii Disponibil restaurant, piscină, loc de joacă pentru copii.

În timpul zilei, locul de pe „Poliații Polyana” va costa 1350 de ruble. Dezavantajul campingului este o distanță lungă până la mare.

Dacă turiștii se plac mai mult Otradnaya, ei trebuie să se uite la Ripario Hotel Group. Oprirea automată este de 580 de ruble, dacă doar oamenii fără autoturisme se opresc, taxa va fi de 280 de ruble. Oaspeții până la 5 ani va fi gratuit + cu toate acestea, pentru că zona de camping este teritoriul hotelului, există prea mulți oameni, care este incomod pentru cei care doresc.

Iubitorii de o vacanta de buget la Marea Azov poate fi închisă pentru descărcarea automată Sunshko. In apropiere este legendarul Lacul Sivas. Oaspeții pot oferi case cvadruple, cu facilități convenționale și un cuplu de vile cu două etaje. Alimentarea cu apă nu cauzează probleme. Autocamping are o sală de mese.

Citește mai mult  Totul despre echipament de biciclete

Având în vedere că adâncimea mării este relativ mic, se încălzește foarte devreme. Plaja bandă acoperită cu un amestec de coajă și nisip. Chiar la intrarea în mare există un nisip. Taxa de plasare de 1 vizitatori este de cel puțin 400 de ruble. Puteți folosi parcarea fără costuri suplimentare.

Complexul „related“ este situată în satul cu același nume. El este strâns adiacent la plajă. Proprietarii au avut grijă de pregătirea de cantine și cafenele. Funcționează într-un grătar de camping și de biliard cameră. Accesul la Internet este de asemenea disponibil:

 • magazin de mărfuri esențiale+
 • tarabe produse alimentare+
 • Toaletă și dușuri.

Un astfel de obiect ca „Cote d’Azur“ este evidențiat de o plajă largă de nisip și de coborâre blând cu apă. Caracteristica sa de caracteristica sa este o mare caldă mică, partea de jos, care este acoperit cu nisip. Echipate aici si umbra copertine, cabină de duș și cabine de toaletă. zone separate pentru fumat și fântâni cu apă potabilă, precum și cabine pentru schimbarea.

În timpul zilei, salvatorii de serviciu pe plajă. protecția organizată a teritoriului. Locuiți aici pentru 150 de ruble pe zi (cu un cost suplimentar de 100 de ruble pentru accesul la electricitate și 50 de ruble per mașină de parcare). Copiii de până la 11 ani va fi inclusiv, fără costuri suplimentare. Utilizați sala de mese și spălătorie este destul de profitabilă.

Dezavantajul acestei propuneri este proximitatea nopții. Din acest motiv, vara aici este prea zgomotoasă.

Este, de asemenea, utilă astfel încât să vă uitați la campionul din centrul de recreere „Coronelli”. Da, acesta este eliminat cu 300 m de banda de plajă, dar este complet compensată de alte beneficii.

Oaspeții sunt disponibili utilități obișnuite și alimentarea cu apă caldă + platforme pregătite pentru jocurile pentru copii și pentru a juca volei.

A rămas cu o mașină în Koronelly, puteți pentru 100 de ruble. Dacă turiștii sparg corturile, atunci pentru 1 oaspeții se vor încărca în 200 de ruble. Dar alegerea de cazare în camere va trebui să facă nu mai puțin de 350 de ruble de la un client. Oaspeții au remarcat că distanța până la mare poate crea unele inconveniente. În plus, uneori un țânțar.

Treptat, timpul liber din Crimeea se îmbunătățește și se dezvoltă. Un exemplu izbitoare al acestui lucru este camping ultra-modern „Olenevka satul”. Acesta este un complex complet de 2 trimestre cu bungalouri. În orice bungalou există o pereche de numere, ambele cu verandă separată. Cartierul „Sea” se învecinează îndeaproape.

Dar, în partea „Crimeea” din „Village de reni”, bungalourile obișnuite sunt completate 250 de locuri pentru corturi sau camionete. În apropiere sunt plaje de nisip mari care ies pe o mare extrem de transparentă. Această circumstanță, împreună cu abundența lumii subacvatice, atrage scafandri și surferi. Administrația de camping a avut grijă de prezența cafenelelor și a magazinelor, despre zona pentru jocurile și atracțiile pentru copii, pe închirierea de echipamente și echipamente diferite.

Unde să se oprească mai bine?

Ridicând locuri pentru a opri pe malul mării, trebuie să studiezi cu atenție fiecare punct. Multe campinguri se disting prin deficiențe grave. Deci, tabăra de teren din Foros este foarte mică. Găsiți un loc potrivit chiar și pentru un cort modest, este foarte greu. În plus, contra mașinii călătoresc cu mare dificultate. Și încă o minus – drumul spre plajă este o lungă noapte.

Este nedorit să se oprească în campingul Simeiz lângă parcul acvatic. Există o plajă complet absentă în înțelegerea obișnuită. Distanța până la țărmul normal este de 700 m. În plus, prețul ridicat este însoțit de absența sursei de alimentare, nu în această tabără și apă caldă. Exacerbează situația și acumularea de mașini parcate în locuri interzise.

Absolut exact lista celor mai bune campinguri include Ripario Hotel Group. Există un manager dedicat care este monitorizat în mod clar. Puteți fi de acord cu privire la o întâlnire de sosire. Teritoriul poate fi numit nu o camping, ci o platformă pentru plasarea casele și caravanele auto. În caz contrar, calitatea aranjamentului este destul de acceptabilă.

Turiștii dau oaspeți personalizate hărți pentru care pot accesa infrastructura complexului hotelier. Include:

 • scaune electrice care iau oamenii din jurul teritoriului+
 • bazin+
 • Sport Locuri de joaca+
 • benzi plajă cu șezlonguri și copertine+
 • Sala cu simulatoare+
 • servicii animate+
 • sala de jocuri pentru copii.

Terasament servește ca un loc pentru discoteci. Există, de asemenea, un bar și un restaurant. Evenimentele trec conform planului, conform căruia copiii sunt cu cea mai mare parte de distracție, și seara – adulți.

O altă opțiune potrivită – Camping „Chimist“, situat în Koktebel. oaspeții lui vor soluționa la vilă din secolul al XIX-lea, înconjurat de o pădure șic ienupăr.

Numărul de camere este relativ mic, placa incepe de la 600 de ruble pe zi. Dacă vă opriți în cort, locul va avea 50 de ruble, plus 150 în plus plăti pentru sine oaspeții și 70 pe masina. Pentru conectarea la rețeaua de alimentare să ia 100 de ruble. Dar, în același timp, dacă aveți nevoie doar pentru a încărca gadget-uri, taxa nu va avea nevoie. Camping este gata să rămână accesorii care călătoresc pentru desktop și jocuri în mișcare.

Impresiile turistilor

În plus față de descrierile generale, este necesar să se familiarizeze cu estimările de camping în Crimeea, conform turiștilor înșiși.

O vizită în satul de coastă lasă multe senzații contradictorii. Acolo puteți elimina camera confortabil pentru 1500 de ruble pe zi, dar în jurul valorii de peisajul este mai degrabă amintește de peisaj film de groază. Capul Tarkhankut arată minunat. Angajații din toate camping, cu rare excepții, acționează cu profesionalism și să se comporte binevoitor.

Camping „Joker“ este recunoscut ca un loc foarte confortabil și confortabil. Există condiții foarte bune pentru pescuit. In apropiere este pe piață cu prețuri accesibile. Camping „Rybachye” se bucură foarte popular. Deja la intrarea sa-l vizibil cât de mulți oameni vor să se odihnească.

Evaluările pozitive oferă, de asemenea, un tabără neegalată pe săgeata arabă. În același timp, a remarcat că linia de coastă nu este prea confortabilă pentru copiii mici. Pe coasta de vest a peninsulei, se recomandă să se oprească în camping:

 • Apus de soare+
 • Belyaus+
 • „Coasta de Azur”+
 • „Glamping”.

Camping Privire de ansamblu în satul Marin arată în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: