Acvarii Cuburi: caracteristici, dimensiuni și reguli de proiectare

Acvarii Cuburi: caracteristici, dimensiuni și reguli de proiectare

Confort și design frumos în cameră sunt de mare importanță. Decorul Home este capabil să umple energia umană, cu emoții plăcute și aduce plăcerea estetică. Există mai multe elemente decorative care pot transforma spatiul, de a crea atmosfera potrivită și subliniază stilul proprietarului apartamentului. Unul dintre aceste obiecte este un acvariu. Există o varietate amplă de forme și dimensiuni de containere.

Deseori, designerii experimentează și acvariu nu este în numirea directă a utilizării sale. Ei folosesc o astfel de capacitate de a crea forme de proiectare neobișnuite. Astfel, cubul acvariu cu pești nu încă nu pierde popularitate și este folosit pentru a decora spațiul.

Particularități

Smooth circulație a locuitorilor marine mici, capabil să umple de pace și să se relaxeze. Pentru a peștelui vă rugăm proprietarul și oaspeții pentru un timp îndelungat, ar trebui să respecte regulile de masă pentru menținerea unui acvariu și a locuitorilor săi. Acvarii cuburi pot fi numite cele mai multe versiuni populare de astfel de produse. În același timp, există anumite reguli și caracteristici să aibă grijă de ei.

navă Square este un container cu aceeași lungime toate părțile. Este mai puțin popular decât întruchiparea clasic container dreptunghiular, care este mai dificil de a organiza spațiul său.

Dificultatea constă în faptul grijă ca zona de alge în acesta în spatele dreptunghiular.

Având în vedere că spațiul în partea superioară rămâne gol, construi-te lume complet armonioasă a apei în interiorul acestuia este destul de dificil.

Algele din acvariu nu sunt doar un sens estetic. Ele împiedică reproducerea bacteriilor în apă, astfel încât creează un mediu confortabil pentru viața peștilor.

Localizați algele trebuie să fie frumos, bun gust.

Este important să nu supraîncărcați capacitatea lor, este de asemenea important să nu lase o mulțime de spațiu gol. Supercharged alge acvariu, în special forma cubică, se va arata neîngrijit și va crea cu greu același efect dorit, și o cantitate mică de alge va crea efectul unui element slab, incomplet decorativ.

Pentru a organiza frumos acvariu spațiu-cub, cel mai bine este de a alege algele de înălțimi diferite:

 • Plante lungi umple golul din partea de sus a containerului pătrat și face tranziția mai armonioasă din partea de jos în partea de sus a+
 • plante mici vor crea efectul dorit pentru a menține puritatea apei și a completa aspectul general.

  Toate elementele decorative, care sunt folosite pentru containere dreptunghiulare clasice, potrivite pentru acvarii cub. Acesta ar trebui să vină la înregistrarea în mod serios și să găsească cea mai potrivită locație pentru cei sau alte detalii de judecată.

  Ce sunt acvarii cuburi?

  Toată lumea știe cum să se uite versiuni clasice ale unor astfel de produse. Aceste structuri reprezintă cele patru laturi de sticlă interconectate, și există în partea de jos și capacul.

  Tendințe moderne în fabricație și de design acvarii du-te cu vremurile.

  • Până în prezent, capacitatea disponibilă în comerț, chiar și fără cusături, că mijloacele nu linii vizibile conectate prin laturi de sticlă. Se pare că acest cub de acvariu este foarte solid. Potrivit experților, containerele similare sunt mai durabile și mai sigure. Design-urile fără cusături sunt mai ușor de curățat, ele sunt vizuale mai frumoase, deoarece imaginea situată în interiorul lumii de apă nu este distorsionată de cusături.

  • O altă noutate la modă, drăguță – Nanocub. Un astfel de nume Acest tip de produs primit datorită dimensiunii miniaturale. În exterior, designul seamănă cu un cub fără sudură fără sudură. Dimensiunile unor astfel de tancuri sunt de obicei destul de compacte. Nanocub este utilizat pe scară largă în designul creativ, deoarece astfel de cuburi sunt capabile să decoreze orice cameră, adăugând un fel de farmec în ea.

  Alegerea produselor ar trebui făcută ținând cont de dimensiunea camerei, volumul containerelor, preferințele individuale ale proprietarului.

  Dimensiuni și volume

  Acvarii cu Cuba sunt diferite în dimensiune și volume. O varietate de forme și dimensiuni vă permite să selectați cele mai potrivite variante ale unor astfel de produse în fiecare cameră specifică și sub un anumit interior.

  • Nanocube, Având forme compacte, deschideți ochiurile dimensionale ale acvariilor. În plus, există și modele obișnuite de acvariile pătrate de dimensiuni mici, care conțin aproximativ 5 l, 10 L, 15 și 20 litri.

  • Dimensiuni medii de acvariu – cele mai universale, au 30 l, 50 L, 60 l.

  • Modele mari de Cuba Se pare incredibil de eficient, au volume de aproximativ 100 de litri, 200 de litri și chiar de 1000 de litri. Mai des sunt folosite pentru decor în restaurante sau instituții similare, unde un acvariu mic sau mediu ar fi pierdut în toată varietatea altor elemente decorative.

   Dimensiunea containerului trebuie să corespundă dimensiunii camerei. Acvariul similar ar trebui să decoreze camera. Elementul decorului poate fi ales incorect în formă și volumul poate face disonanță în imaginea de ansamblu.

   Sfaturi pentru design

   Indiferent de cât de extern, a arătat acvariul, sarcina principală este o funcție estetică. Decor trebuie să acorde suficientă atenție și timp.

   Secretul principal al designului de succes este locația corectă a elementelor mari ale decorului.

   Acestea ar trebui să fie plasate în partea îndepărtată fie de colțurile navei. Dacă acestea sunt pietre, atunci ele pot fi etichetate cu mușchi sau adăugați plante miniaturale. Algele de desen trebuie plasate în partea lungă sau unghiulară a acvariului.

   Nu este nimic teribil dacă o parte din alge vor înota în apă mai groasă, pentru că adesea pare armonioasă și frumoasă.

   Restul designului ar trebui făcut exclusiv conform propriilor sale preferințe, deoarece acesta este modul în care se creează cel mai neobișnuit și exclusiv design design.

   În următorul videoclip vă veți familiariza cu opțiunile de proiectare pentru Nanoacacium-Cube.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: