Alegeți o poreclă pentru Spitz

Alegeți o poreclă pentru Spitz

Alegerea unui nume pentru câinele dvs., trebuie să luați în considerare caracteristicile rasei și caracterului său. SPITED PICKNAMELE PUPPY pot fi cele mai diferite. Poate fi nume amuzant și drăguț și pot fi opțiuni neobișnuite și foarte rare. Cum să-i sunați noul prieten? Avem opțiuni interesante pentru băieți și fete.

Caracteristici și reguli de alegere

Toată lumea este bine cunoscută pentru faptul că numele afectează soarta și natura animalului. Prin urmare, alegerea unei porecle pentru un animal de companie preferat ar trebui să fie tratată. Există anumite reguli la care merită ascultare dacă intenționați să alegeți numele perfect pentru noul dvs. prieten.

În primul rând, trebuie să luați în considerare caracteristicile rasei. Proprietarii de sctete drăguțe constată faptul că animalele de companie se disting printr-un personaj prietenos și prietenos. Privind la aceste creaturi drăguțe, se pare că Spitz a fost întotdeauna în locația excelentă a spiritului. Întotdeauna își întâlnesc proprietarii cu mare bucurie, aparțin foarte ușor celor mai mici membri ai familiei și mereu Jeep, dacă nu există nimeni acasă.

Este demn de remarcat faptul că câinii acestei rase sunt foarte sensibili. Întotdeauna observă când starea de spirit sau tonul proprietarului se schimbă. Spitz încearcă să ajusteze întotdeauna temperamentul proprietarului lor de a trăi cu el în pace și armonie.

in afara de asta, Reprezentanții acestei rase sunt foarte activi și jucăușă. Această trăsătură a caracterului lor, în special ca copiii, pentru că cu vârfuri mereu distractiv de a juca. Este important să rețineți că aceștia sunt câini foarte devotați. În plus, sunt foarte curate, pline de resurse și posedă un instinct real de supraveghere.

Alegerea unei porecle pentru noul dvs. animal de companie, acordați atenție opțiunilor care sunt ușor de pronunțat. Dacă numele este sonor și memorabil, atunci tu, iar animalul de companie va fi mai ușor să-l mai amintești. Acordați atenție faptului că au existat mai multe sunete de apel în nume, atunci va fi mai ușor de reținut.

Nu alegeți astfel de porecle că sunetul se poate asemăna cu echipele familiare.

În plus, se recomandă alegerea unui nume care constă maxim de trei silabe. Numele complexe, lungi și duble nu vor fi ușor de reținut. Ca rezultat, vei alege în continuare un pseudonim similar, dar mai ușor. Asigurați-vă că pentru a ține seama de caracterul și temperamentul animalului tau.

Citește mai mult  Cine coexistă Astronotus într-un acvariu?

Pentru băieți

băieți Spitty, de regulă, se disting printr-un ușor caracter bătăuș. Le place să fie în centrul atenției, întotdeauna face tot posibilul pentru a atrage atenția universală.

Pentru cabluri, nume luminoase și sonore sunt potrivite, care cel mai bine sublinia caracterul lor puternic.

Puteți alege cu ușurință un nume frumos pentru un băiat Spitz, ținând cont de culoare și caracteristicile sale externe. Pentru cablul de culoare închisă, este perfect potrivit pentru numere, cum ar fi de colț, glings, fumătorii, Chernysh sau Browni. În cazul în care lână este un animal de companie luminos, atunci este posibil să se aleagă o astfel de pseudonim, cum ar fi alb, piersici, caise, Creta, Nord sau Snowball. În cazul în care animalul tau are ochi strălucire ca pietre prețioase reale, atunci puteți apela diamant, rubin sau topaz. Sunete foarte neobișnuite.

Interesant și original acele porecle pe care proprietarii aleg, ținând cont de preferințele personale gastronomice. Apropo, puteți apela un animal de companie nu numai în onoarea felului dvs. preferat sau băutură, dar și în onoarea produsului care îi place cel mai mult câinelui. Deci, iată câteva opțiuni interesante pentru numele „comestibile”: marshmallow, ghimbir, stilou, iris, gol, gem sau forfecare.

Este foarte posibil să se numească un băiat Spitz, ținând cont de temperamentul și comportamentul. De exemplu, pentru cățeluși activi, astfel de opțiuni cum ar fi victoria, vântul, legătura sau Pământul. Și puteți alege un nume frumos în onoarea actorului dvs. preferat, artistului sau atletului, de exemplu: Chaplin, Elvis, Ronnie, Johnny sau Jean. Astfel de nume sunt excelente pentru câinii de rase mici.

Citește mai mult  Cum să spălați pisica dacă îi este frică de apă și zgâriat?

Minunat potrivit pentru numele german-spitz, care au o importanță deosebită. De exemplu, acest lucru este un îndrăzneț care poate fi tradus ca un „prinț”. Numele perfect pentru un singur animal de companie, care cere în mod constant o atenție sporită.

Pentru acest apărător, astfel poreclele germane sunt perfect potrivite, ca Varin, care este tradus ca „Defender“, Kuno – „Brave“ sau Lutz – „Famous Warrior“.

Dacă doriți să alegeți un nume neobișnuit și Sonor pentru animalele de companie, atunci Atenție la nume japoneze, care sunt foarte bune pentru cîini mici. În cazul în care catelul sa născut în toamna, atunci el poate fi numit aki, care este tradus ca „născut în toamna“. Kadan și Caiko – opțiuni ideale pentru spitza-boy, care, în sunet de traducere cum ar fi „prieten“ și „iubit“. Pentru un copil luminos, numele lui Nicko este potrivit, ceea ce înseamnă că „Sunny“.

Pentru fete

fetele sunt mai calme și Spitz disting printr-un caracter capricios. Desigur, și printre ei sunt activi bătăuș. Deci, asigurați-vă că pentru a observa comportamentul animalului tau de a în cele din urmă decide cu privire la alegerea clic. Pentru fata, puteți alege un nume blând și afectuos, și vă puteți opri alegerea dvs. pe un pseudonim amuzant si vesel, care o va sublinia individualitatea.

Puteți alege una dintre opțiunile pentru numele populare pentru fete-spa, de exemplu: Lana, Berta, Ginny, martie, Monica, Tina sau Lada.

Spitz fata poate fi numit unele originale și „comestibile“ nume. De exemplu, pentru câini destul și pufoase ale acestei rase, astfel de opțiuni cum ar fi brânză, coc, iris sau caramel va fi perfect adecvat.

Pentru fetele din aceasta rasa, este de asemenea destul de posibil pentru a ridica un nume neobișnuit și original german. De regulă, porecle germane sunt foarte sunet și ușor de memorat. Brigit – o opțiune mare pentru o fată Spitz, ea poate fi tradus ca „maiestuos“. În cazul în care dumneavoastră preferat are un neobișnuit, cum se spune, „ciocolata“ de culoare, atunci se poate numi Bruna, că înseamnă doar germană „maro“. Și pentru câine de culoare, numele Grett este ideal, tradus ca „perle“.

Citește mai mult  Bedlington Terrier: descrierea și conținutul rasei

Maril este un nume frumos care este ideal pentru favoritul universal al familiei tale. Mută ​​numele ca „iubit”. Pentru o fată activă care este întotdeauna gata să-și protejeze proprietarii, o astfel de poreclă este perfect potrivită, ca Selma, înseamnă „apărător al lui Dumnezeu”. De asemenea, perfect adecvat un astfel de nume, cum ar fi luminos, care este tradus ca „puternic”.

in afara de asta, Există un număr mare de numbrite cu un înțeles special care este considerat internațional. De regulă, ele sunt ușor pronunțate, amintește rapid și au sunat frumos. De exemplu, pentru o fată activă, puteți alege numele casei, care este tradus ca „vigilent”. Și pentru câinii blânzi și drăguți, puteți alege o asemenea porecla ca Cocoro, care sună ca „spiritual”. Sau Rebeca, care este tradusă ca „fermecătoare”. Dacă fata ta nu este indiferentă cu apa, atunci poți să-i dai un nume ca Marna, ceea ce înseamnă „maritim”.

Numele japoneze pentru câini au sunet foarte frumos și neobișnuit. Fiecare nume are o importanță deosebită, ceea ce va fi reflectată în cele din urmă asupra naturii animalului de companie. Akin – un nume neobișnuit și foarte frumos pentru o fată care este tradusă ca „floare de primăvară”.

Pentru o fată mândră și frumoasă se va potrivi cu Nick, Ce poate fi tradus în limba rusă ca „zeiță”. Takara și Saciko – nume perfecte pentru un câine de rasă mică. Ele sunt traduse ca „prețioase” și „fericite”.

Dacă nu vă place nici unul dintre numele specificate, puteți vizualiza următoarele videoclipuri. Poate că opțiunile propuse acolo vor veni în inima voastră.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: