Alegeți un răzuitor pentru acvariu

Alegeți un răzuitor pentru acvariu

În ciuda faptului că iubitorii de case de casă creează condiții aproape perfecte pentru peștele lor, curățați partea interioară a ochelarilor încă nevoie. Acest lucru va necesita un răzuitor special. Desigur, puteți face ceva similar cu mâinile tale, Dar este mai bine să achiziționați o opțiune gata făcută. Ce ar trebui să fie răzuitor de acvariu pentru ochelari, spune-mi chiar acum.

Scop

În ciuda faptului că iubitorii de pește casnici încearcă să creeze condițiile cele mai confortabile și corecte pentru animalele de companie, acvariul încă mai are nevoie de curățare. Este important să ne amintim că acvariul este habitatul unei varietăți de microorganisme care uneori se pot stabili pe pereții capacității. Ca rezultat, rezervorul își pierde aspectul estetic, dar cel mai neplăcut lucru pe care îl poate afecta negativ viața și bunăstarea peștilor. De aceea Este în valoare de curățare din sticlă.

Cele mai preferate racletele de casă care pot fi făcute dintr-un burete obișnuit pentru feluri de mâncare sau chiar card de plastic inutil. Astfel de produse vor curăța cu siguranță geamul, dar pot pleca după ei înșiși, sub forma unei micro-pompă. in afara de asta, Cu utilizarea pe termen lung a unei particule de burete poate rămâne în apă, care va sparge puritatea și microclimatul în acvariu.

Prin urmare, este mai bine să oferiți o preferință unui dispozitiv special, care poate fi ușor și ieftin să achiziționați în orice magazin specializat.

În prezent, există mai multe soiuri de astfel de răzuitori. Opțiunea cea mai populară și mai accesibilă este o răzuitoare cu o lamă. De asemenea, în modele magnetice de cerere sau combinate. Pentru a face mai ușor de ales, trebuie să vă familiarizați cu beneficiile fiecărui tip. Sa nu uiti asta Produsul trebuie să fie de înaltă calitate și durabil. Un răzuitor bun trebuie să facă față cu ușurință unui raid de la prima dată, nu lăsați divorțele și nu deteriorați suprafața sticlei.

Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stiti despre condimentul de culoare roșie

Soiuri

Cu o razor

După cum sa menționat mai sus, opțiunea cea mai populară și cerută este așa-numita răzuitoare de ras. Acest produs seamănă cu o mașină de ras sigur cu un mâner lung. Principalul avantaj al unui astfel de model este acela Se confruntă cu ușurință chiar și cu pătuțuri puternice de pe sticlă.

Datorită faptului că lama se mișcă cu ușurință în timpul curățării, vă permite să puneți în ordine chiar și colțurile cele mai îndepărtate și greu accesibile ale acvariului.

Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv simplu, dar foarte practic, puteți curăța cu ușurință casa peștelui tău. Este de remarcat faptul că produsul este făcut astfel încât lama să nu zgârie paharul.

Obișnuit, Vârful unui astfel de accesoriu este fabricat din oțel inoxidabil, datorită cărora va dura mult timp. Acum puteți găsi un model cu mânere lungi și scurtate. Și există opțiuni cu duze de mâner înlocuibile, care este, de asemenea, foarte convenabil.

Când cumpărați un produs similar, acordați atenție lamei în sine. Este recomandabil să alegeți o opțiune îngustă, deoarece atunci îl puteți înlocui cu cea mai obișnuită lama care este utilizată în razorii sigure. Dacă alegeți un model cu un non-standard la o margine ascuțită, atunci dificultățile pot apărea cu înlocuirea acestuia.

În cazul în care acvariul din casa ta este făcut din plexiglas, atunci curățați-l cu un astfel de accesoriu ar trebui să fie cu mare grijă. Un astfel de material este foarte ușor de zgâriat, cu o curățare inexacțioasă pe care o puteți deteriora.

Magnetic

Cu siguranță ați acordat atenție faptului că în magazinele specializate o selecție mare de răzuitoare magnetice, care sunt concepute pentru a curăța acvariile. Acest lucru nu este în zadar, deoarece astfel de dispozitive au avantaje importante.

Citește mai mult  Bag-transportă pentru cîini mici

Să începem cu faptul că accesoriu similar este foarte convenabil și practic pentru utilizare. El este lumină și, cel mai important, se descurcă în mod eficient cu munca sa, curățarea calitativ a sticlei de poluare, fără a se lăsa zgârieturi și divorțuri.

Screperul magnetic este format din două părți, de fapt, acestea sunt doi magneți. Unul trebuie plasat pe interiorul acvariu, iar celălalt – cu exterior. Astfel, puteți curăța cu ușurință de sticlă, fără a scădea nivelul mâinile în apă. in afara de asta, Spre deosebire de un răzuitor pe un mâner lung, nu te va speria de pește, ca de curățare va trece pentru ei aproape imperceptibil.

Alegerea unui accesoriu asemănător, este demn de reținut faptul că grosimea sticlei acvariu acasă, cu atât mai puternică ar trebui să existe un câmp magnetic al unei astfel de screper, în caz contrar acesta va pur si simplu nu face față cu sarcina. În plus, să acorde o atenție faptului că magnetul care este destinat pentru curățarea sticlei din interior a fost plutitoare. În caz de cădere în acvariu, acesta va apărea.

Este demn de remarcat faptul că această racletă este perfect pentru poluarea ușoară. În cazul în care sticla a fost deja prea mare, atunci accesoriul magnetic nu va putea face cu ea.

Alte optiuni

Este destul de frumos, cu sarcina sa principală opțiunea așa-numitul combinat este de a face față. O astfel de răzuire constă dintr-un mâner retractabil pe care sunt amplasate un burete și lamă. Această opțiune se luptă perfect cu poluarea luminoasa si floare alba. Dar un strat gros de murdărie de ochelari nu va fi capabil de a elimina.

Citește mai mult  Dog delicatese: specii, cei mai buni producători și alegeri

in afara de asta, Pentru o curățare ușoară și regulată, puteți alege opțiunea cea mai comună – aceasta este o racleta cu un mâner lung, la capătul căruia se află materialul de curățare special. De regulă, aceasta este o chestiune care seamănă cu un morman foarte greu. Astfel se descurcă o racleta cu un defect, nu zgârie suprafața sticlei. Lungimea mânerului poate fi cel mai diferit, alegerea depinde de marimea acvariului acasă.

Pentru cei care nu sperie un preț ridicat și care nu doresc să petreacă o cantitate mare de timp pentru a curăța ochelarii, Modelele electrice speciale sunt vândute. Acest instrument copează atât poluarea luminoasă, cât și complexă, curățând efectiv suprafața sticlei și nu o deterioră.

Ca o regulă, complet pentru astfel de modele sunt mai multe duze detașabile, datorită cărora va fi posibil pentru a curăța acvariu chiar și în locurile greu accesibile locuri. Dispozitivul funcționează din baterii, care este foarte convenabil.

Despre răzuitorul magnetic pentru acvariu, vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 2
  1. Andreea

    Ce criterii trebuie să iau în considerare atunci când aleg un răzuitor pentru acvariu? Ce branduri sau modele recomandați pentru curățarea eficientă a algelor și a reziduurilor din acvariu? Cât de des trebuie folosit răzuitorul și cum se întreține în mod corect? Sunt deschis la sugestii și sfaturi din partea celor care au experiență în acest domeniu. Mulțumesc anticipat!

    Răspunde
  2. Irina

    Ce criterii ar trebui să iau în considerare atunci când aleg un răzuitor pentru acvariul meu? Există anumite caracteristici sau materiale pe care ar trebui să le caut? Voi fi capabil să utilizez răzuitorul în mod eficient și în condiții de siguranță pentru habitantii acvariului meu? Apreciez orice sfat sau sugestie în acest sens.

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: