Alimente pentru pisoi și pisici cu digestie sensibilă

Alimente pentru pisoi și pisici cu digestie sensibilă

În prezent, există o mare varietate de alimente terminate diferite pentru pisici. Dar, în același timp, animalele cu probleme cu digestia, trebuie să alegeți cu atenție opțiunea corespunzătoare. Astăzi vom vorbi despre cele mai populare varietăți de furaje care pot fi folosite în acest caz.

Particularități

Cel mai adesea, problemele de digestie la pisici sunt asociate cu intoleranța individuală a unei anumite componente conținute în pupa de felină. Ca astfel de componente, este adesea pronunțată porumb de gluten sau grâu. În plus, furajele pot conține o cantitate considerabilă de aditivi chimici care sunt dependenți și probleme cu sistemul digestiv.

În astfel de cazuri, feed-uri specializate sunt cumpărate pentru pisoi si pisici adulte. Ele sunt create luând în considerare problemele de digestie și alergiile alimentare la animale.

În astfel de feed-uri includ componente naturale. În acest caz, nu sunt complet lipsite de elemente de cereale.

Aproape componente naturale, fără aditivi chimici sunt utilizați ca o proteină.

Vizualizări

În prezent, producătorii oferă un număr mare de soiuri de produse alimentare specializate pentru pisici. Cel mai frecvent tip este alimentele uscate.

Această varietate dietetică conține numai componente hipoalergene. De asemenea, compoziția lor include vitamine, acizi grași și minerale necesare pentru a menține starea de sănătate a animalului.

Hrana uscată este granulele mici. Ele sunt produse prin acțiunea de înaltă presiune și temperaturi ridicate. O astfel de alimente este foarte posibil să se facă în baza dietei de pisica.

Comparativ cu alte tipuri de alimente uscate pot fi în bol de animale pentru o lungă perioadă de timp. În același timp, calitatea și valoarea nutritivă nu se va schimba. Prin urmare, un astfel de produs alimentar este convenabil pentru acei proprietari care pentru o lungă perioadă de timp lăsat animalele lor de companie la domiciliu. Este acest tip de produse alimentare care contribuie la curățarea plăcii din dinții animalului.

Pentru fabricarea furajelor uscate specializate producătorii pot utiliza diferite tipuri de pește, carne, legume și cereale. Dar apa într-o astfel de nutriție este aproape complet absentă.

Un alt tip de soi este hrană lichidă. Adesea este amestecat cu uscat. A face acest tip de materii prime congelate, care merge pe prelucrare atentă.

Masina de tocat carne industriale zdrobit produsul congelat și apoi prelucrat sub acțiunea temperaturilor ridicate, care să evite pătrunderea organismelor patogene în furaj viitor.

Pe linia de prelucrare a materiilor prime sunt transformate într-o masă omogenă. Vitamine si minerale aditivi, uleiuri vegetale adaugă la acesta. Apoi amestecul este împărțit în bucăți mici.

Sosul alimentar este fabricat separat. La final se amesteca cu piese felii preparate. După aceea, alimentele sunt trimise la sterilizare.

Astăzi producem hrană lichidă cu o consistență diferită (gros cu piese dense, mai mult lichid). De asemenea, în magazine puteți găsi un amestec pe bază de gelatină pentru pisici.

Cei mai buni producatori

Până în prezent, există o mare varietate de alimentări cu pisici cu probleme digestive. Printre cele mai populare consumatori pot fi distinse prin următorii producători:

 • Brit+
 • Dealuri+
 • Royal Canin+
 • Merge+
 • Grandorf+
 • Josera+
 • Gine Elite+
 • Leonardo+
 • Bozita+
 • Pro plan delicat+
 • EUKANUBA+
 • Arden Grange+
 • Perfect Fit sensibil+

Brit

Aceasta companie cehă este angajată în producția de furaje umede și uscate. Se face mese, fără utilizarea de soia și aditivi chimici. Producătorul aplică pește și carne proaspătă, care sunt pre-testate pentru îndepărtarea osului.

Produsele acestei companii este împărțit în două serii – Brit Premium și Îngrijire Brit. Primul grup se referă la clasa premium, iar al doilea este de a super premium.

„Brit Premium“ include mai puțin carne. De asemenea, în compoziția sa există porumb. Această nutriție are 8 tipuri de uscat și amestecuri lichide. Acestea sunt date în funcție de vârsta unui animal și de la caracteristicile individuale. În setul de acest producător, puteți vedea hrană pentru pisici conserve.

„Brit Care“ conține vitamina mai util si aditivi minerali. Acestea contribuie la protecția împotriva tartrului, acționează ca un mijloc de profilaxie din urolitiaza de animale.

Dealuri

Acest producător creează alimente folosind orez, carne de pasăre și ouă ca bază. Aceste ingrediente sunt ușor absorbite de animale și nu provoacă reacții alergice.

Dar produsele acestei companii conține gluten. În același timp, de multe ori pisicile si pisoii sunt intoleranta la o astfel de substanță o, astfel încât o astfel de alimente ar trebui să fie alese, având în vedere particularitățile individuale ale animalului.

Royal Canin

Acest franceză de presă de brand la hrana animalelor aproape peste tot în lume.

La fabricarea de nutriție, dezvoltatorii folosesc o formulă specială, potrivit căreia o combinație specială de proteine ​​care nu cauzează reacții alergice și tulburări ale sistemului digestiv într-o pisică.

In dieta se transformă, de asemenea, orez si proteine ​​vegetale naturale.

Merge

În plus față de hrana obișnuită, acest brand canadian produce, de asemenea, tipuri speciale de alimente pentru pisici si pisoi cu digestie sensibilă. Acesta a fost numit „SenSetivity & Shine“. Acest feed este cel mai adesea face cu pește sau cu rață. Elementele de cereale sunt complet absente.

Grandorf

Acest brand belgian garanteaza consumatorilor o absenta completa a componentelor chimice din produsele lor. Se creează atât nutriție ordinară și un regim alimentar special pentru pisici si pisoi cu un sistem digestiv sensibil.

Fish este utilizat ca ingredient principal (hering, cod). este, de asemenea, adaugă Turcia și Batt carne.

Produsele de acest brand sunt saturate cu acizi grași și proteine ​​vegetale.

Josera

Acest brand german produce furaje specializate, care se bazează pe carnea de pasăre. Acestea conțin și fibre care ajută la îmbunătățirea proceselor de digestie. Dar produsele Josera nu poate fi administrat animalelor de companie care au intoleranta la gluten, deoarece există porumb din dieta.

Gine Elite

Accentul acestei companii este produs in Marea Britanie. Se face o dietă pe bază de carne de curcan și de miel. De asemenea, el include orz.

Fulgi de ovăz în compoziția de furaje contribuie la înfășurător de stomac, ceea ce face posibil pentru a normaliza funcționarea sistemului digestiv al animalului și este mai bine să învețe alimente.

In dieta sunt prebiotice speciale care îmbunătățesc microflorei intestinale.

Leonardo

Această companie germană produce hrană de clasă superioară. Gama de produse au tipuri separate de rații specializate de cereale care nu conțin elemente de cereale.

Leonardo produce produse cu somon și cu carne de pasăre.

De asemenea, conține cartofi, care este ușor absorbit de sistemul digestiv al pisicii sau pisicii.

Bozita

Acest producător suedez face ca o dieta de ingrediente naturale, fără a adăuga elemente chimice. Baza unui astfel de hrană este somonul.

Această nutriție conține, de asemenea, o substanță specială care este fabricată prin tratarea ovăzului. Compoziția este atât beta glucan. Această substanță ajută la întărirea sistemului imunitar al animalului de companie.

Pro plan delicat

Brandul american are în sortimentul său feed special „delicat”, destinat animalelor de companie cu problemele sistemului digestiv. Carnea Turciei este luată ca bază.

În dietă includ adăugarea specială de Optirenal, care contribuie la funcționarea normală a rinichilor animalului.

EUKANUBA

Această companie americană și-a dezvoltat formula pentru dieta dietetică pentru animale – „Formula intestinală”, în care hrana conține două tipuri de carne (Turcia și pui). Compoziția este și porumb, el înlocuiește grâu.

Alimentele sunt saturate cu prebiotice care susțin sistemul digestiv. Conținutul mare de fibre îmbunătățește microflora intestinală.

Arden Grange

Acest producător britanic pentru fabricarea furajelor utilizează o bază excepțional de pește alb, care nu provoacă reacții alergice. În compoziția puteți găsi și cartofi.

Este alimentat împreună cu diferite prebiotice naturale.

Ele contribuie la un bun metabolism în organismul de companie.

Perfect Fit sensibil

Acest brand produce alimente specializate atât soiuri uscate, cât și lichide. Compoziția alimentelor uscate poate include porumb, făină de porumb, făină de animale, carne de curcan, componente de vitamine și minerale. O astfel de dietă conține componente alergene, astfel încât acestea pot fi administrate numai animalelor de companie care nu au intoleranță individuală față de aceste produse.

Alimente lichide produse din carnea de carne și office, ulei vegetal, culturi de cereale, vitamine și elemente minerale. De asemenea, acest tip ar trebui să fie inclus în dieta animalului cu atenție, deoarece unele ingrediente pot afecta grav digestia sa.

Cum de a alege?

Când alegeți hrana pentru pisici cu digestie sensibilă, trebuie luate în considerare unele lucruri. Deci, acordați atenție conținutului de gluten în dietă. La urma urmei, se găsește în multe furaje veterinare, iar în unele animale de companie această componentă poate provoca o reacție alergică puternică.

De asemenea, nu uitați să luați în considerare conținutul de carne din produs. Dacă este mai mică de 5%, atunci în furajele pot exista mai multe ingrediente de cereale și diverse aditivi.

  Când alegeți, examinați cu atenție compoziția. În rații bune, cu excepția componentelor naturale, trebuie să existe suplimente minerale și de vitamine. Ele contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv al animalelor.

  Amintiți-vă că pentru o pisică cu digestie sensibilă va fi utilă pentru masă cu legume, ovăz, porumb. Ei înconjoară pereții stomacului, permit bucăți de alimente mai ușor de digerat în corpul lor. Cartofi sau proteine ​​de ou pot fi o componentă utilă.

  Privire de ansamblu de hrană pentru pisici A se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: