alimente umede pentru pisici sterilizate: caracteristici, branduri, selecție și modul de putere

alimente umede pentru pisici sterilizate: caracteristici, branduri, selecție și modul de putere

Pisicile, fiind printre cele mai comune și preferate animale de companie, trăiesc în multe familii. Dupa pubertate atinge pis, se pune problema sterilizării sale ca metoda foarte uman de reglare a fertilității puilor nedorite. Și, din moment ce în corpul unui animal sterilizat există o serie de modificări hormonale, este necesar să se ia în considerare la elaborarea unui regim alimentar pentru un animal de companie.

Caracteristici, Pro și Contra

După sterilizare, corpul pisicii este reconstruit din cauza reducerii concentrației de hormoni sexuali, iar acest lucru se reflectă în metabolismul – castrați castiga foarte repede in greutate. Ei devin leneși, se mișcă mai puțin și mai mâncate. Un stil de viață sedentar îi face să fie predispuși la cristaluria, care este adesea transformată în urolitiază. Pentru a preveni aceasta boala, animalele de companie necesită o nutriție adecvată.

Multe companii produc alimente umede în special pentru pisici sterilizate, ajutând la echilibrarea metabolismului și păstrați-o sub control.

Diferă de furajele finite obișnuite. Mâncarea moale specială nu conține săruri în sine, ceea ce face posibilă evitarea problemelor menționate cu sistemul animal urinar. Un astfel de produs are un conținut scăzut de calorii datorită conținutului scăzut de grăsimi, dar volumul de primire a substanțelor benefice rămâne la nivelul necesar. Alimentarea acestui tip se consumă mult mai economic pentru motivul că este nevoie de un animal sterilizat din cauza activității reduse.

Trebuie spus despre diferențele care pot fi interpretate într-o anumită măsură, ca anumite defecte, deși este mai degrabă caracteristici.

Compoziția diferitelor feed-uri obișnuite, cum ar fi Kitekat sau Whiskas nu este doar la distanță de perfectă, dar chiar și departe de produsul dorit. Ele conțin o proporție mare de diferite înlocuitori, coloranți și substanțe cancerigene. Ele nu sunt inutile doar pentru sănătatea pisica, dar in cantitati mari, acestea pot, în general, de a provoca daune semnificative pentru sănătatea ei. Producătorii folosesc diferite substanțe care sunt adăugate în mod exclusiv pentru îngroșarea gol. Acest lucru vă permite să reduceți costul produselor.

Nu există astfel de momente într-o hrană specială, sau ele sunt semnificativ mai puțin, pentru că starea de sănătate a unei pisici sterilizate trebuie urmate destul de atent.

Citește mai mult  Acvariu de apă dulce și locuitorii lui

În feedul obișnuit există o sare pe care pisicile sterilizate nu le pot fi.

Singurul lucru care este, probabil, un dezavantaj serios al unei astfel de furaj umed este faptul că costul va fi puțin mai mare decât cea a obicei. La urma urmei, are nevoie de un echilibru semnificativ mai mare, datorită caracteristicilor specifice ale unui animal sterilizat.

Top Producători

alimente umede, în unele cazuri, sunt oarecum de preferat să se usuce – acestea nu trebuie să fie supărat, și ei sunt mai bine absorbite, fără a provoca un deficit de lichid în organism animal. Principalul criteriu al selecției ar trebui să fie o cantitate mare de componente naturale, o compoziție echilibrată și o valoare minerală ridicată.

Oferim ratingul celor mai bune furaje umede, care astăzi se găsesc pe piața internă, potrivit consumatorilor.

Natura Almo

În primul loc Almo Nature pentru categoria corespunzătoare de pisici. Este vândut cu un gust de ton reperat. Acest furaj lichid este fabricat din orez, ton care trăiesc în oceane și bulion pe bază de carne. Pește nu este cel mai nutritive naturale, dar tonul este pur și simplu absorbit rapid. Acest feed este considerat unul dintre cele mai bune piață super premium și este perfect pentru pisici după sterilizare. Este bine echilibrat în astfel de criterii, cum ar fi carbohidrați, proteine, grăsimi. Avantajele acestui furaj sunt:

 • Prezența unui ton bogat în microelemente+
 • Aliniate și compoziția naturală+
 • Alimente foarte mult ca pisicile la gust.

Dezavantajele pot fi numite:

 • Lipsa de pachet de informații în limba rusă+
 • Costul ridicat dacă utilizați 2-3 pachete pe zi.

Royal Canin

Un alt feed cu atenție trebuie acordată – Royal Canin numit „Lână perfectă și piele (1-7 ani)“. Această opțiune este făcută din carne, precum și proteine, organe, culturi cerealiere și componente minerale. Compoziția este absolut echilibrat, vă permite să reglați procesul de alimentare, corect monitorizează selectarea hormonilor și a echilibrului energetic. Prezența diferitelor proteine ​​și minerale permite o sensibilitate a pielii mai mică și încetinește evaporarea apei capacului.

Avantajele acestui furaj sunt componente naturale și absența chimiei.

Ca parte a componentelor care împiedică pierderea de lână. Utilizarea acestui hrană îmbunătățește tonusul mușchilor animalului.

Citește mai mult  Care este diferența dintre Welsh Corgi-Cardigan de la Welsh Cherg-Pembroke?

Dezavantajul este faptul că Este necesar să se doza strict, astfel încât pisica mananca complet, deoarece aceasta se usuca foarte repede alimentare umed.

Animonda

alimente următor cu curcan și brânză de la producător Animonda. Produs sub formă de conserve și a făcut din brânză, supă și carne de curcan. Brânză permite acest produs un anumit nivel de gras și nutriționale. Componentele sunt perfect combinate între ele pentru gust și compoziției minerale. Utilizatorii remarcat faptul că pisicile feluri de mâncare de bună voie mănînce din Animonda.

Avantajele acestei opțiuni pot fi numite:

 • Prezența tuturor substanțelor utile necesare+
 • Mai mult de jumătate din întreaga alimente – carne+
 • Ambalajele sub forma unui bol din care este convenabil să mănânce.

Dezavantajul acestei alimentări poate fi numit nu un nivel foarte mare de proteine.

O alta hrana pentru animale, care este produs sub marca Royal Canin, – „bucăți în sos pentru pisici castrate în vârstă de 1-7 ani“. Este aproape similară cu o altă opțiune pentru categoria de animale, dar aici nu conține substanțe pentru a îmbunătăți acoperirea piele lână.

Gata este carne, proteine ​​și sub-produse diverse. Toate acestea contribuie la o creștere normală, care este deosebit de important în contextul sterilizării și următoarea diferență hormonale în spatele ei. O astfel de alimente ne permite să normaliza funcționarea mecanismului urinar, sistemul digestiv și face posibilă menținerea unui echilibru normal de energie.

Avantajele acestui hrană sunt astfel de nuanțe:

 • Pisici adecvate de diferite vârste+
 • Compoziție minerală bună+
 • Prezența componentelor naturale.

De la defecte, utilizatorii numesc foarte puține bucăți, care nu sunt întotdeauna consumate de animale.

Purina Pro Plan

  Următorul specialist care distinge utilizatorii – Purina Pro plan cu pește ocean. Este reprezentată sub formă de mici bucăți de carne uscată în sos de pește. Acest aliment umed este conceput pentru animale, care au trecut procedura de sterilizare. Acesta oferă stabilizarea stării normale a sistemelor digestive și urogenitale, elimină riscul de obezitate. Prezența antioxidanților ajută la susținerea imunității. Proprietarii de pisici au remarcat că animalele de companie iubesc acest hrană din cauza combinației de sos picant și pește.

  Citește mai mult  Caracteristici și revizuirea furajelor sirius

  Avantajele acestui furaje umede de la Purina pot fi numite:

  • Compoziție naturală+
  • Prezența unei cantități considerabile de antioxidanți+
  • Abilitatea de a menține sănătatea sistemului genitourinar și a tractului gastrointestinal.

  Singurul său dezavantaj este acela Pește aici este doar 5%, iar restul este carne. Adică, produsele nu conțin atât de multe pești așa cum aș dori.

  Pe măsură ce vă puteți asigura, pe piață este prezentată o cantitate considerabilă de hrană specială umedă, ceea ce face posibilă găsirea celei mai bune soluții pentru animalul dvs. care a supraviețuit sterilizării.

  Cum de a alege?

  Dacă atingeți întrebarea, cum de a alege alimente umede pentru pisici sterilizate, care este, de mai multe criterii destul de clare pentru care ar trebui să fie făcut.

  Proporțiile de carbohidrați și proteine ​​în compoziția hranei pentru animale ar trebui să fie astfel încât primele să fie cât mai de câteva ori posibil, iar indicatorul principal de conținut a variat în intervalul de la 30 la 50%.

  Astfel de substanțe ca Azogenul și fosforul trebuie să fie conținute în hrană nu mai mult de 7%. Prea mult din întreținerea lor poate fi motivul pentru aparitia pietrelor la rinichi.

  Alimentar trebuie să aibă un semn de sterilizată și Lumină, Ce înseamnă că este potrivit pentru categoria de pisici.

  Ei bine, în cazul în care există diferite substanțe utile. Producătorul trebuie să fie cunoscută în piață.

  Ghidat de aceste criterii, ușor de a alege, într-adevăr alimente potrivite pentru animale de companie.

  Cum se hrănesc?

  Procedura de alimentare a unei pisici sterilizate va diferi de obicei datorită modificărilor în organism. Urmați cu atenție nevoia de alimente, determinarea imediat noi rate de hrănire. Arunca o pisica nu ar trebui. De asemenea, este necesar să se aleagă un regim alimentar cu conținut caloric scăzut și hranei pentru animale cu porțiuni mici.

  Dacă vorbim despre hrănire program, atunci Acesta va fi în mod optim alimentarea acestuia de două ori pe zi, strict la un anumit moment, Ce se va permite să dezvolte un anumit obicei de o pisică, iar apoi animalul va merge.

  De ce avem nevoie de alimente ude? Răspunsul va găsi în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: