Aquarium Creyons: Ce sunt și cum să le continui?

Aquarium Creyons: Ce sunt și cum să le continui?

Crayfish de acvariu – animale de companie interesante, neobișnuite și foarte active care pot diversifica în mod semnificativ viața unei iubiri a faunei sălbatice. Acești directori de detașarea artropodelor sunt bine adaptate la condițiile de viață din rezervor artificial. Certificatul cu sarcina de reproducere poate fi chiar un acvarist începător. Găsirea animale de companie potrivite nu va fi greu – există mai mult de 100 de specii, care sunt capabile de a exista în captivitate. Adevărat, durata de viață a duratei de viață este mică – aproximativ 2-5 ani.

Pentru a organiza în mod corespunzător conținutul racilor marmură și reprezentanții altor specii din acvariu, Este necesar să studiem obiceiurile și nevoile viitoarelor animale de companie în avans. Decât să le hrănească acasă cum să asigure condițiile de reproducere? Ce tipuri sunt potrivite pentru păstrarea în captivitate, ele pot partaja habitate cu pești? Numai prin primirea răspunsurilor la aceste întrebări, puteți achiziționa și să se stabilească în acvariu de noi chiriași.

Descriere

Acvariul Raci – reprezentanți Bright desprinderii artropode, capabile de a trăi într-un mediu creat artificial. Acestea sunt de obicei specii pitice în creștere de până la 10-20 cm lungime, care diferă în caracter pașnic, calm. Rac, care trăiesc în acvariu, de asemenea, referire ca decorativ pentru culoarea lor strălucitoare predominantă și alimente nepotrivite.

O astfel de varietate de artropode în mediul natural se găsesc în cantitate de mai mult de 100 de specii. Caracteristicile lor:

 • locuiesc în rezervoare de apă dulce+
 • Prefera locurile fluizi bine saturate cu oxigen+
 • demonstrează un înalt nivel de activitate fizică+
 • Experimentam nevoia de mol+
 • au o varietate de culori corporale – de la un verde-verde la rozul luminos+
 • Respirați în principal de hrană, obtinerea de oxigen din apă+
 • Sensibil la poluarea apei+
 • Vom experimenta necesitatea unui habitat rece (până la + 16-22 de grade)+
 • Produse alimentare predominant de produse vegetale (până la 90% din dietă)+
 • Păstrați o viață de noapte.

Acestea sunt doar caracteristici comune care nu iau în considerare caracteristicile speciilor individuale. Înainte de a alege un animal de companie pentru rezolvarea în acvariu, este necesar să învățați detaliile acestuia, să clarificați nevoile conținutului.

Prezentare generală a speciilor populare

Există multe tipuri de cancer de acvariu. Merită să luați în considerare cele mai interesante tipuri mai detaliate.

alb

Specii extrem de rare de crustacee, european. El preferă să rămână în rezervoarele de apă dulce și în alimentele de legume. Sub acvariu, cancerul poate trece la alimente proteine, o molie, carne cruda. Puii pot fi roșu aprins, galben, portocaliu culoarea caroseriei.

australian

cradies albastre neobișnuite cu chitină verzui preferă să populeze cântă rezervoare fine calde cu apă proaspătă. Reprezentanții acestei specii sunt destul de mari, ele cresc până la 20 cm lungime. Printre alte trăsături caracteristice ale aspectului poate fi observat dungi luminoase de culoare roșie pe ghearele. cancerele australian sunt omnivori, pot absorbi hrana vegetale și animale.

cubanez

Un alt cancer de albastru, care, atunci când schimbarea habitatului poate schimba umbra coajă de albastru pal la maro saturate. Adulții sunt realizate de 15 cm lungime, cu nutriție suficientă nu agresivă în raport cu pești. Speranța de viață a cancerului cubanez – aproximativ 3 ani.

Râu

Acest punct de vedere sălbatic de cancer într-un mediu natural ajunge la lungimea bandajului în 25 cm, ceea ce face nu este cel mai confortabil pentru animale de companie acasă. Artician prefera exclusiv proteine ​​alimentare, vînează în mod activ, nu este potrivit pentru conținut cu pești și animale mici.

Cancerele acestei specii sunt arse în pământ, și, prin urmare, au nevoie de ea în cantități suficiente.

mexican

cancer de acvariu, în capacul chitină al căror suculent portocaliu prevalează de culoare. Atunci când în creștere în captivitate, femelele atinge dimensiuni mai mari decât masculii. În care Reprezentanții speciilor aparțin vegetarieni care nu folosesc proteine ​​animale. Ele sunt modest în conținut. Raci mexican bine a lua împreună cu alți reprezentanți ai faunei de acvariu.

Citește mai mult  Caracteristicile pisicilor pentru pisici si pisici Sanabelle

Albastru Florida

Aceste tipuri de cancer s-au născut decorative din cauza selecție osteneală. In natura, colegii lor râu are o culoare maro. Corpul acestui segment are o culoare albastru bogat, paloarea coada pal. Indivizii sunt destul de mici dimensiuni – nu mai mult de 10 cm lungime.

În ciuda caracteristici decorative deosebite, cancerul Floridian albastru este un animal de pradă, prezintă agresivitate împotriva moluste, creveți, pește, care sunt într-un singur rezervor.

Louisian

Dwarf Cancer, în habitatul natural care se găsește în lacurile din America de Nord. Pe partea spinării a carcasei acestei crustaceu există o pată neagră caracteristică. Dimensiunile compacte permit să conțină un segregat cu pești, fără a risca viața lor. În conținutul de cancer Louisian, nepretențios, este conținut cu resturile de alge, descompunere organisme de pește.

Red California (Florida)

Luminos umbra roșie a carcasei este deosebește această crustaceu în mod benefic de reprezentanți ai altor specii. Artistic servește ca un decor real acvariu, în plus față de decoratii, are o activitate ridicată, inclusiv în timpul zilei. În păstrarea în captivitate, este necesar să se asigure un control asupra accesului la ieșirea din container.

Fisurile sunt destul de ușor pentru a lăsa un acvariu deschis. Lungimea corpului unui animal adult este de aproximativ 14 cm.

Marmură

cancerul numele Marmura primit datorită culorii negru și maro neobișnuit. Aceste artropode compacte ating lungimile corpului de până la 13 cm, fără pretențios în conținut, adecvate pentru așezarea articulară cu pește de dimensiuni medii. Pictura frumoasă a cochiliei este formată la animalele adulte, tinerii au o nuanță mai puțin strălucitoare de chitină. Raca de marmură are nevoie de o prezență obligatorie în dieta alimentelor proteice, ajută la asigurarea dezvoltării depline a indivizilor în timpul perioadei de creștere.

O trăsătură distinctivă a acestei specii este faptul că toate persoanele sale sunt exclusiv femei. Pentru reproducere, nu au nevoie de un partener. cancer de marmură în Australia și limba aborigenii sunt numite Jabby.

Caracteristici ale conținutului

Acvariul racii pot fi pastrate in acvariu fara prea mari probleme. Grija ei la domiciliu este hrănire regulată și asigurarea unui habitat în condiții de siguranță. De o importanță deosebită aici este tipul și calitatea solului. Pentru cei prinși în indivizii râurilor vor trebui să echipeze un rezervor cu un fund de nisip și plante acvatice. Animale de companie crescute în condiții artificiale pot fi păstrate fără vegetație abundentă.

Volumul minim de acvariu pentru conținutul racilor decorativ – 70 l. În cazul în care indivizii sunt oarecum, este mai bine să acorde prioritate rezervor pe 100-120 litri. Următoarele puncte sunt importante pentru cancer.

 • Formarea unui strat de sol pe fundul. Grosimea acestuia trebuie să fie de cel puțin 60 mm, structura este moale și în vrac. În acest caz, racul va fi confortabil să sape găuri, adăpost. Soluția optimă este considerată miez de pâine caramida, pietricele de râu, de umplutură de origine artificială. Utilizarea admisibilă a luturilor deșeurilor.
 • Cazare pe fundul Korag, Plante cu rădăcini ridicate. În locurile locației lor, meșteșugurile. În absența desișuri, artropode din acvariu se simt inconfortabil, îngrijorare. Chiar și în prezența adăposturilor artificiale decorative, anularea va încerca să-și înghiți corpul adânc în pământ.
 • Utilizarea plantelor. Fisurile sunt în mod activ prin tăiere și să mănânce. De aceea este necesar să alegeți pentru acvariu cu ele plante cu cel mai dezvoltat și mai puternic sistem de rădăcini, dimensiunea mare a frunzelor. Opțiunea adecvată va fi cryptokorins, apnoglets.
 • Filtrarea ridicată a apei. Cancerul sunt sensibile la puritatea condițiilor de conținut, în special într-un ecosistem închis, în care îngrijirea insuficientă poate duce la apariția de focare de infecții bacteriene. Filtrele biologice nu fac față sarcinilor de curățare – este necesar să se cumpere și să instaleze echipamente suplimentare și destul de puternic. La depășirea nivelului admisibil de microbi, este necesar să se apă schimbare. În condiții normale, această procedură nu este necesară nu mai mult de o dată pe lună.
 • De control asupra parametrilor hidrochimici ai mediului. Valorile temperaturii optime sunt indicatori de 20-26 grade Celsius. Aciditatea apei trebuie să varieze în pH 5-8. Rigiditatea nu are o valoare radicală, dar parametrii prea mici afecta negativ fluxul perioadei molting.

Cancerul de acvariu nu sunt prea sensibile la modul de iluminare. Ele sunt suficient de iluminare din spate minime datorită stilului de viață predominant noapte.

perioada de linki

Cultivarea cancerelor de acvariu este indisolubil legat de acest proces natural. Toată viața mea, artropode continuă să crească, în mod periodic a scăpa de chitinos vechi. Este atunci când molting că ea dobândește o nouă coajă, în mod fiabil, protejandu-l de atacurile de inamici. Dar comportamentul animalelor de companie în această perioadă de timp este foarte diferit de obicei.

Citește mai mult  Sortimentul de hranei de feed delicatese din sat

cancere Fuzionarea sunt mai bine să conțină separat de alte animale sau pești, Deoarece acestea devin sedentari și în special vulnerabile la influențele externe. Pentru așteptarea artropodelor, ales de azil azil este ales și aproape încetează să se miște, activitatea de spectacol. După ce a scăzut capacul vechi, racul crește treptat noile rezerve, calciu Ignite prin consumul fostul shell chitină – acesta este un proces natural, nu are nevoie să interfereze cu ea. Noul shell este în creștere timp de 7-10 zile.

Pe parcursul primului an de viață, cancerul este legat destul de des. În medie, acest proces se repetă la fiecare 2 luni. animalele adulte cresc mult mai lent. Moltingul lor are loc la fiecare 6 luni. Scapă de vechea acoperire a arthristonei în câteva minute.

Hrănire

In mediul natural, cancerul este aproape omnivor, dar, în ciuda naturii lor agresive, sunt predominant vegetarieni. În captivitatea acestora poate fi aproape orice mâncare naturală care nu conține aditivi chimici și artificiali. Pentru a crea un regim alimentar echilibrat, produsele alimentare finite pentru crustacee din magazin pentru animale de companie este adecvat. In perioada molting, feed-uri clansistonium cel mai abundent, au nevoie de aditivi suplimentari sub formă de hrană floral tabletate și calciu.

Utile pentru a da cancer de alge naturale, plante, legume proaspete – castraveți, dovlecei, tocate în bucăți mici. O cremă de creveți gheață utilizate ca aditivi proteici. Dar cantitatea lor ar trebui să fie strict reglementată, deoarece atunci când abundența alimentelor de animale, crustaceele încep să arate agresiune. De asemenea, în conținut cu pești mici, artropode mai mari sunt adesea alimentate de ei, arătând instinctele naturale. Hrănirea de cancer se face o dată în timpul zilei.

În cazul în care produsele alimentare nu este complet consumat, resturile sale sunt cu siguranta eliminate. De decomplapsed conduce la alimente la o deteriorare a condițiilor de conținut pentru animale de companie.

Compatibilitate cu peștele

Compatibilitatea racilor acvariu cu pesti poate fi numit foarte condiționată. În vecinătate cu alți locuitori din acvariu, pot să apară următoarele lucruri.

 • Craks pot suferi de stres si lipsa de hrana. Mai ales de multe ori se întâmplă în viața de una lângă alta, cu ciclide – un vecin mare agresiv va priva artropode de pace și produse alimentare. În viitor, cazurile de cancer va fi numai moarte, dacă nu le diseminează în timp util într-un acvariu separat.
 • Artropode poate suporta concurența atunci când caută adăpost. gusturi similare în alegerea de refugiu temporar sunt Soma. Acestea sunt cele mai multe ori și intră în lupta împotriva cancerelor de azil în condiții de siguranță și au vedere câștigătorii din cauza dimensiuni mai mari.
 • Cancerele pot mânca alți locuitori din acvariu. Ca aliment, anulează ia în considerare majoritatea peștilor mici – sub amenințarea guppy, neoane și aceste specii.
 • Cancerele pot strica aripioarele, de rupere estetica a aspectului vecinilor. Nu se recomandă plasarea tipuri de cancer, împreună cu proprietarii de lungi „bijuterii“ decorativ. Tails și aripioarele pot suferi de ghearele lor.
Citește mai mult  Cum de a preda un câine pentru a da o laba?

Evaluarea tuturor în mod obiectiv argumentele pro și contra ale cartierului, se poate concluziona că cazurile de cancer nu sunt create pentru un cartier sigur și prosper cu pești. Dacă este posibil, acestea ar trebui să fie păstrate într-un acvariu separat, în caz contrar instinctul prădător va forța artropode pentru a ataca vecinii mai mici. În același timp, cancerul se poate de bine suferi de atacul de pește, în special în timpul perioadei de molting, atunci când învelișul ei este încă suficient de moale. În plus, acestea sunt periculoase și pentru plante – pentru a le DAST cu clayshes, artropode sunt rupte în alimente proaspete, dar destul de rapid de a distruge toate plantări verzi din acvariu.

Printre speciile gata pentru vecinătate cu alți locuitori ai „casa“ artificial, puteți nota următoarele tipuri de cancer:

 • Albastru cubanez, el va auzi mai iubitor de pace+
 • Roșu sau Albastru Florida (dacă este utilizat plante de plastic)+
 • Zebrae+
 • australian Krasnokleshnevoye.

Cu conținutul comun de pește și cancer este foarte important să se creeze un mediu optim pentru toate speciile. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un acvariu spațios, cu o capacitate de cel puțin 100 de litri. Selectează locuitorii săi la aproximativ într-o singură categorie de greutate și dimensiuni.

In interior este necesar să se asigure o cantitate suficientă de adăposturi izolate – coajă de nucă de cocos, tuburi și fragmente de vase din lut, grămezi de pietre naturale uite. În loc de plante naturale din acvariu cu cancere, sunt utilizate analogi artificiali.

Pentru conținutul de cancer, este necesar să se utilizeze apă bine filtrată și purificată. Pentru a elimina posibilele bombardarea acvariului articulat, este necesar să o acoperiți cu sticlă, lăsând clearance-ul minim pentru schimbul de aer. Pentru subsudranța cu peștele este mai bine să alegeți raciul tânăr.

Ele sunt satisfăcute cu un individ, transportând într-un rezervor opac.

Creștere

Chiar și un acvarist neexperimentat poate rasa cu succes cancerul celor mai exotice specii. Pentru a efectua cu succes manipulările necesare, veți avea nevoie doar de un subfold în rezervorul de indivizi singulari, 2 femele pe bărbat (se poate mânca după împerechere). Reproducerea poate fi efectuată de la vârsta de 3 luni. În această perioadă se anulează atingerea maturității sexuale. Indicatorul de sex masculin de pregătire pentru reproducere servește apariția de dungi luminoase de culoare roșie pe suprafața gheara.

Capacitatea de a reproduce forme de cancer este deosebit de mare în perioada de după încheierea molting. În acest moment, femelele se disting la femei – substanțe active, care permit atragerea de reprezentanți ai sexului opus. În timpul ritualului căsătoriei, indivizii de diferite sexe în contact cu antene, acest proces durează aproximativ 120 de minute. Apoi, femela trebuie să fie respins într-un rezervor separat.

Depunerea ouălor se face prin rafturi timp de 20-25 de zile după împerechere. Pentru perioada de realizare femela, este necesar să se creeze condiții speciale, să asigure adăpost, protecție împotriva pericolelor. După nașterea de copii la năpârliri sunt pe puicuțele ale mamei, ei sunt neajutorați, au nevoie de conținut separat. După racul obține de-al doilea capac lor chitinizat, ei stau pe mama.

În videoclipul următor veți găsi informații utile despre cancerul de acvariu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: