Aur British Chinchilla: Descrierea de pisici, caracteristici și reguli de îngrijire

Aur British Chinchilla: Descrierea de pisici, caracteristici și reguli de îngrijire

chinchilla de aur britanice – creaturi cu adevărat uimitoare, care sunt perfect lipite cu proprietarul și alte animale în casă. Cu toate acestea, puțini știu că de Aur Chinchilla nu este o rasa separata de pisici, dar numai culoarea britanic. Aur culoare Chinchilla este destul de rar, și, prin urmare, reprezentanți ai feline, cu o astfel de haină de blană de pluș sunt foarte mari. În acest articol, ne mai multe detalii cu descrierea de Aur britanic Sinsila, vom afla caracteristicile naturii lor și toate nuanțele de întreținere și de îngrijire la domiciliu.

Istoria originii

Se crede că aurul și argintul gemetele ale chinshill britanice au fost aduse de către crescători artificial prin încrucișarea persi cu britanicii.

Astăzi există mai multe versiuni plauzibile ale originii britanic cu această culoare. Unele surse afirmă că culoarea de aur a fost primit pentru prima dată de limba engleză oamenii de știință de reproducție, în altele se subliniază faptul că crescătorii americani și felinologists au participat la îndepărtarea culorii.

Printre numeroasele povești de origine, puteți face doar o singură concluzie că, datorită pe termen lung și silitor de profesioniști, a fost obținută o astfel de culoare lână de lux, care poate fi admirată în ziua de azi. În același timp, chinchilla britanici au o sănătate puternică și de imunitate, și, de asemenea, să aibă un caracter foarte moale.

Descriere

Aur britanic Sinsila, de regulă, sunt proprietarii de forme moi și rotunjite. Lana de la reprezentanți ai acestei rase este foarte împușcată și groasă, sub acoperire, de asemenea, Sting. Lana este atât de moale care seamănă cu un PESS.

Citește mai mult  Totul despre pisici rasa american bobtail

Chinchilla britanică se pot lăuda mușchii dezvoltați, picioarele din față și din spate, uneori arată mai scurte decât acestea sunt de fapt.

Datorită acestei pisici și pisicile par a fi puțin scăzute și ghemuite, dar chiar le adaugă eleganță specială.

Coada de chinchillas de aur mare, groasă și pufoasă, lână pe ea mai mult decât pe întregul corp.

Cap și urechi mici. Urechile sunt puțin tăiate, sunt la o distanță suficientă una de cealaltă. Ochi mari.

Lână de chinchilla de aur a pictat doar parțial. Standoza are, de obicei, o cremă, caise sau de lapte, iar lâna însăși este roșie gri, adică fiecare vârf este ușor învăluită într-o culoare întunecată, ceea ce creează o astfel de umbră uimitoare de a juca aur pe stratul de blană.

O trăsătură distinctivă a chinchilla de aur este o linie în jurul ochilor și nasului de culoare maro inchis, aproape negru.

Adulții de pisici pot câștiga în greutate de până la 8 kg, pisici cantaresc pana la 4-5 kg. De asemenea, este demn de remarcat faptul că animalele sterilizate si castrate in greutate poate ajunge la 10 kg.

Caracteristicile caracteristicilor

chinchilla de Aur a moștenit toate caracteristicile caracterul aristocrației britanice.

Se poate spune că chinchilla britanice sunt foarte manierele și în același timp animalele calme. Ei preferă să se relaxeze o mulțime, mânca și juca pe programul. ori Perfect atunci când sunt lăsate singure.

Este destul de dificil de a obține, împreună cu reprezentanți ai altor rase feline, dar mult mai bine se inteleg cu caini si alte animale din casa.

Fără nici o problemă, vă puteți învăța britanic la tava. Ei nu renunta la produse alimentare de la proprietarii, considerându-l nepotrivit pentru comportamentul lor, nu vor fi toate în dimineața.

Citește mai mult  Cele mai mici pisici din lume

Jocul la orice vârstă, dar preferă să se joace cu proprietarul. Ei înșiși sunt inactive. chinchilla de aur sunt foarte afectuos, dar nu tolerează păsărica constant de la copii. Dacă acestea sunt prost, ele pot ascunde și pentru scurt timp să fie ofensat.

chinchilla britanic rar miau, dar se crede că acestea sunt încă vorbesc, deoarece ele pot publica sunete foarte originale, mai ales atunci când acestea sunt mângâindu.

Ce sunt acolo?

Chinchillele de aur sunt cu părul scurt și cu părul lung. În cazul în care se pare că este mai dificil să aibă grijă de lână lung decât scurt, atunci este, desigur, iluzie. Pentru orice nevoie de îngrijire a animalelor, și de sezon nu molting pur și simplu la nici unul animale A se evita cu lână lungă sau scurtă. Tot ce trebuie să pieptene în mod constant.

Conform standardelor de rasa, chinchilla de aur cu ochi verzi sunt cele mai frecvente, dar opțiuni cu o nuanță albastră și gălbuie ochi nu sunt excluse. Culoarea albastră este, în principiu inerent în chinchilla de argint.

Culoarea de aur de la Chinchilla nu ar trebui să fie un desen pronunțat pe lână, de regulă, este o tranziție moale și delicată de la o umbră la alta.

Condiții de detenție

Îngrijire pentru Chinchilla britanică la domiciliu ușor. Principalul lucru, nimic de uitat.

  • Combingul animalului urmează de mai multe ori pe săptămână, în sezonul de molid puteți piepita lâna mai des. Pentru a face acest lucru, utilizați o perie de pisică moale.
  • Încălcarea dinților au recomandat, de asemenea, pisici și pisici o dată pe lună. Preferabil mai des. Dar, deoarece procedura nu este cea mai plăcută, nu toate animalele o poartă cu mare plăcere, chiar dacă le învață din copilărie. Cea mai bună prevenire a formării pietrei dentare este încă alimente uscate, dintre care particulele sunt dinții curățați ușor.
  • Ghearele de lovire urmează la fiecare 2-3 săptămâni sau în timp ce acestea sunt în creștere. Pentru această procedură, ar trebui să utilizați un Cunter special.
  • chinchilla Bathe britanic ar trebui să fie de mai multe ori pe an, folosind un sampon special.

Pentru a proteja animalul de cele mai multe boli comune feline, este important să o facă o dată pe an, vaccinări de bază înainte de a le este dat de obicei medicament împotriva paraziților.

Pentru a avea grijă de pisici ochii ar trebui să fie folosind doar un tampon curat de bumbac înmuiat în apă sau soluție de musetel fiarta. Utilizați picaturi speciale pentru a curăța ochiul nu este în valoare de. Dar urechile ar trebui să fie curățate cu o loțiune specială, dar este, de asemenea, recomandat să tampoane de bumbac utilizare, nu bastoane.

Citește mai mult  Poate o pisică hrănesc cu carne cruda si care există restricții?

Pentru a WC-ul chinchilla britanic ușor. Prin urmare, chiar și atunci când schimbă animalele de umplere pot fi adaptate cu ușurință la noua tavă.

În cazul în care animalul este de a merge în sezonul cald, va fi cu siguranță pentru el să cumpere un guler pentru purici și căpușe. Dacă apatia, tuse sau nasul curgător au apărut într-un animal, precum și orice alte simptome ale bolii, este foarte important să se transforme imediat la medicul veterinar fără a recurge la auto-tratament.

Pe particularitățile îngrijirii și întreținerii Chinchilla britanică de aur, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: