băieții de reproducție Alpaca: Descriere și îngrijire subtilități

băieții de reproducție Alpaca: Descriere și îngrijire subtilități

Alpaca porc de guineea rasa – aceasta este una dintre cele mai populare animale de companie, printre rozătoare. Care sunt caracteristicile unui animal pufos? Cum să aibă grijă de el și ce condiții de conținut trebuie să fie respectate? Citește mai mult Citiți mai multe în articolul nostru.

caracteristici generale

Înainte de a cumpăra un alpaca ca un animal de companie, este important să se familiarizeze cu toate caracteristicile animalului.

Titlul de porc al lui Alpaca a primit din cauza unei lână îndelungată, care, în moale și netezime, seamănă cu lâna unui Manflip Alpaca-Lam. În funcție de natura lor biologică, aceste rozătoare nu sunt naturale. Alpaca este un hibrid special derivat de oamenii de știință americani.

În dimensiunile lor, cobaiul poate ajunge la o lungime de cel mult 20 de centimetri, iar aproximativ 1 kilogram poate cântări. Cu toate acestea, acești indicatori sunt mai adecvați bărbaților, iar femelele speciilor sunt de obicei mai mici și mai ușoare.

O atenție separată merită chiar lâna de cobai alpac.

De la sine, este destul de pufos și gros, ajungând la 12 centimetri. Iar lâna a acoperit întregul corp, inclusiv capul (aici alpaca crește o verificare reală).

În ceea ce privește culorile animalului, poate fi foarte diversă (mai des multicolor și nu o singură fotografie). Deci, destul de des există variante ale combinației de alb și negru, roșu și t. D.

Speranța de viață a Alpaca variază în 5-8 ani. Cel mai adesea, se află la granița inferioară a acestui interval, dar dacă animalul este sănătos și datorită plecării lor, este posibil să se extindă vieți timp de mai mulți ani.

Cum să ai grijă?

Ar trebui să fie imediat remarcat faptul că porcii de la Alpaca Guineea necesită îngrijire destul de atent și specific. De aceea ar trebui să se gândească cu atenție și să analizeze înainte de a începe un astfel de rozătoare pufos la domiciliu.

Citește mai mult  Totul despre feed Leonardo

Evident, o atenție specială necesită caracteristica principală a animalului – lână. Acesta trebuie dedus în mod regulat și în nici un caz nu poate fi confundat și formarea diferitelor chaturi.

În plus, alpaca în sine trebuie să fie în mod regulat scăldat în apă caldă. Ea trebuie să fie făcut cu mare atenție.

Un alt factor important este regimul de temperatură. Pentru ca porcul să se simtă bine și ar putea transporta în condiții de siguranță în mijloacele sale de existenta, este necesar să se mențină regimul de temperatură constantă. Deci, coloana termometrul nu ar trebui să scadă mai mică de 20 de grade Celsius de căldură și de peste 24 de grade se ridica. În plus, este necesar să se evite curenții și temperatură ascuțite valuri. În cazul nerespectării condițiilor necesare, apariția consecințelor negative în formă de hipotermie sau impactul termic al unui porc.

Este important să ne amintim că rozătoare pufoase nu cum ar fi zgomotul și lacunele, ei preferă să trăiască în condiții de calm și liniștit.

Deci, dacă locuiți la primul etaj și ferestrele au vedere la autostradă sau casa ta este umplut cu copii, atunci ar trebui să nu înceapă un animal asemănător. În plus, este necesar să producem în mod constant o alpaca din celulă, astfel încât să poată face o plimbare și să ruleze pe zone mari. Faptul este că stilul de viață fix al rozătoarelor poate provoca obezitatea sa. Alpaca sunt acele animale care sunt foarte predispuse la o astfel de boală.

Porcul de guinee al lui Alpaca este un animal care conduce în cea mai mare parte un stil de viață cu putere redusă, o atenție deosebită ar trebui să se acorde o atenție deosebită nutriției. Ca hrană, puteți utiliza complexe speciale care pot fi achiziționate în aproape fiecare magazin zoologic. Ele sunt de obicei saturate cu toate vitaminele și mineralele utile necesare pentru funcționarea integrală a organismului rozătoarelor. În plus, în dieta unui animal pufos, pot fi introduse fructe (în special – mere și banane).

Citește mai mult  Cum de a apela o pisica sau o pisică?

Puteți să vă exercitați hrăniți de mai multe ori pe zi. Și în acel moment, atunci când a pus o nouă porție de mâncare, aveți nevoie pentru a curăța vasul din reziduurile vechi.

De asemenea, urmați cu atenție cantitatea de apă din băutul.

Nerespectarea regulilor și regimul de putere poate duce la diferite tipuri de boli. La primele manifestări ale bolii, contactați medicul veterinar.

Cell pentru Alpaca

În general vorbind, alpaca trebuie să fie păstrate într-o cușcă. Cu toate acestea, această celulă trebuie să fie mare și spațioasă. Dimensiunea optimă a celulei este considerată a fi dimensiuni de 50 cm cu 70 de centimetri. Datorită o astfel de zonă, animalul va fi capabil să se deplaseze liber în locuința lor și să se simtă spațiu.

Nu este recomandat să păstrați mai multe animale într-o singură celulă, deoarece lupte agresive pot să apară între ele.

Celulele de fund trebuie să fie prins cu iarbă uscată, care ar trebui să fie schimbate în mod regulat.

În perioada caldă a anului – în primăvara și vara – puteți utiliza iarbă proaspătă, cu toate acestea, este pre-necesară pentru a fi defăimat (acest lucru se poate face cu apă clocotită), astfel încât animalul nu a luat boala sau nu are infectate cu paraziți.

În plus, cușcă în sine nu ar trebui să fie gol. Acesta trebuie să fie umplut cu o varietate de elemente suplimentare și obiecte pentru divertisment, jucării. De exemplu, puteți pune o roata de rulare sau o casa.

Alegeți o colivie făcută din material durabil (cel mai bine este să acorde preferință metal sau lemn). Astfel, animalul nu va fi capabil de a sparge casa lui, și va dura o perioadă destul de lungă.

Citește mai mult  Cea mai mare Maine Coon din lume

Reproducere

Capacitatea de a reproduce Alpak apare din a doua lună de viață. Cu toate acestea, în scopul de a obține un urmași viabil și sănătos, ar trebui să nu treacă rozătoare atât de devreme. O opțiune mai optimă va fi o trecere de cel puțin 4 luni.

În timpul sarcinii, femelele pot fi foarte agresive și mușcate, astfel încât în ​​acest moment se pot grăbi la o persoană, în legătură cu care ar trebui să fie foarte atent (în special copiii).

Perioada de sarcină în animalele de companie pufoase durează aproximativ 2 luni, iar imediat acestea pot da naștere la 2 sau 3 copii (o astfel de cantitate este caracteristică primei sarcini, în momentul în care numărul de copii poate crește la 8).

Recenzii

Potrivit recenziilor proprietarilor Alpac, aceste animale sunt un fel de animale de companie excelente ale unui animal de companie. Ele sunt foarte prietenoase și rapid merg la contact cu o persoană. În plus, ele sunt destul de inteligente. Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de faptul că porcii pot zgomote noaptea. Așa cum am menționat mai sus, au nevoie de îngrijire atentă, așa că înainte de a face un animal, apreciați sobru puterea dvs., deoarece dacă regulile nu sunt comparate, animalul poate fi foarte bolnav sau poate.

Despre cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru cobai, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: