Bordeaux Dog: Descrierea rasei, caracterului și subtilităților de conținut

Câinele Bordeaux este adesea ales de atât de regulile de expoziții internaționale, cât și de persoanele obișnuite care visează la domiciliu animale de companie. Rasa este destul de dificilă și Pentru a stabili relații cu un câine de luptă anterior se obține doar într-o persoană calmă, cu un caracter puternic. În plus, câinele nu-i place singurătatea și, prin urmare, nu este potrivit pentru Workaholics, tot timpul caselor lipsă. Cumpărarea câinelui, este important să aflăm mai întâi despre natura viitorului animal de companie, condițiile de îngrijire pentru aceasta și regulile de hrănire.

Bordeaux Dog: Descrierea rasei, caracterului și subtilităților de conținut

Rasă de origine

Bordeaux câine, el este Mastiff francez, are o origine foarte vagă. În kinologi există trei versiuni, și niciunul dintre ei nu este încă oficial. Conform primei teorii, mastiffilor separate de Bulldogs. Al doilea link-uri câinii Bordeaux cu Mastiff Tibetan. În cele din urmă, cea de-a treia, cea mai faimoasă și cea mai populară teorie, aderă la poziția pe care au avut loc porumbei Bordeaux din vechii lumii vechii obișnuiți în rândul francezilor.

Una dintre cele mai vechi rase de vânătoare din Franța a fost bine descrisă în cartea lansată de Gastron de Fua în secolul al XIV-lea. Strămoșii Mastifful francezi au fost folosite pentru a scăpa de vieri și a altor animale mari, protecția animalelor, transportul cărnii și participarea la „Doggy Gropi“. Fiice din acea vreme au fost împărțite în trei soiuri, foarte diferite în aparență. Diferite nu a putut fi pictura sau dimensiunile capului numai, dar chiar și o mușcătură. Însuși numele de „Bordeaux Dog“ a fost mai aproape decât în ​​1863, și înainte ca rasa a fost întotdeauna numit „Mastiff-ul francez“.

Clubul prima reproducere Bordeaux Dogs a fost format în 1924. Înființarea a fost creat pentru a restabili numărul de câini, a redus semnificativ după primul război mondial. Următoarea scădere semnificativă a numărului avut loc după al doilea război mondial, Din moment ce pentru a hrăni câinii destul de mari, în timp de război a fost o sarcină imposibilă. Mulți câini au fost dormit de către proprietarii de ei înșiși. Început de restaurare rasă se desfășoară în mod activ în 1950. În anii 1990, la nivel mondial rasa a câștigat faima și a început să importate în mod activ în alte țări.

Descriere

Caracteristica acordurilor bordeaux conține, în principal informații despre apariția câinilor. câini moderne, deși și păstrat unele caracteristici ale strămoșilor lor prea agresiv, dar uita-te un pic diferit. Puii de mastiffs francezi au caracteristici moi care devin din ce în ce mai pronunțate de-a lungul timpului. Arată ca un câine masiv și muscular, ci mai degrabă ghemuit. Greutatea masculilor poate ajunge la aproape 90 de kilograme, iar creșterea este de 68 de centimetri. În ceea ce privește reprezentanții femeilor, au aproape aceleași dimensiuni: creșterea atinge 66 de centimetri la greabăn.

Conform standardelor, greutatea bărbatului nu poate fi mai mică de 50 de kilograme, iar greutatea femelelor – cel puțin 40 de kilograme. Mastiffs francezi de la 10 la 12 ani, până la 14 ani, care nu pot fi numiți o lungă durată de viață.

Exteriorul este făcut pentru alocarea a trei clase de mastiffs francezi. Primul standard – arată, implică animale cu indicatori exteriori ideali. Un astfel de câine participă la expoziții și, de asemenea, utilizat pentru reproducere. Clasa a doua a fost numită standard legată. Câinii din această clasă au abateri non-grave de la ideal și, prin urmare, se aplică și pentru reproducere. În cele din urmă, există o clasă standard de companie. Astfel de câini nu sunt utilizați pentru dezvoltarea tribală și participă extrem de rar la expoziții, deoarece nu există niciun punct în acest sens. Bordeaux Dog este doar un membru de companie domestic, dedicat și inteligent.

Experții identifică 7 indicatori individuali exteriori pentru care este determinată clasa animalului. Mușchii obrajilor și obrazului trebuie dezvoltate, iar ochii, situați sub fruntea convexă, plasați pe scară largă. Urechile sunt destul de strânse aproape de bot, ajungând în mod ideal capetele liniei ochiului. Încărcarea PSYA este largă și puternică, iar pieptul de centimetri este de 20-30 în cerc mai mare decât înălțimea. În cele din urmă, dezvoltarea importantă a intuiției și a expansiunii faciale este importantă.

Conform standardelor de bază ale rocilor, variază de greutate de la 45 de kilograme, în cazul femelelor mici de până la 90 de kilograme din cele mai puternice masculi. Înălțimea în greabărește ajunge la 58 la 68 de centimetri. Culoarea poate fi extrem de roșu, iar aspectul general respectă cea mai mare parte a descrierii clasice a reprezentanților rasei.

Caracter

Natura câinelui este surprinzătoare, destul de calmă și măsurată. Câinele Bordeaux a fost inteligent și dedicat cu sinceritate proprietarilor săi. Este destul de intensificat separarea și găsirea pentru o lungă perioadă de timp, mult din cauza acestei pierderi și întotdeauna gata să-și apere proprietarii. dar Principalul proprietar al Mastiff este încă singur – câinele său se alege din gospodării, cel mai adesea dau preferință unei persoane cu un caracter calm. Cu familia „lider“ câine ține pe egalilor, și ceilalți locuitori ai apartamentului se referă la partea următoare, prietenos și chiar și cu tandrețe. Mastiff place comunicarea cu copiii și el este întotdeauna gata să-și petreacă timpul în jocuri, dar nu prea activ.

Citește mai mult  fapte interesante, amuzante și puțin cunoscute despre câini

Câinele poate fi configurat agresiv în raport cu străinii, dar nu va ataca fără nici un motiv. Câinele poate tare capul, dar ia în considerare o astfel de „gest“ urmează ca un avertisment. Este important de menționat faptul că Câinilor ia în considerare amenințarea directă a persoanelor care sunt inxicated, De aceea, mirosul de alcool etilic poate servi ca un semnal de la atac. mastiffilor francezi sunt destul de calm locui cu alte animale de companie și, cu o pregătire corespunzătoare, chiar și cu câini de același sex. Cu toate acestea, prietenia animalului nu se aplică în cazul animalelor de companie altor persoane.

Instruirea se efectuează în ceea ce privește caracteristicile de caracter. După ce a primit echipa, câinele va sufla în primul rând, dar după ce se va face. În acest moment, gândire să-i spună altceva va fi complet lipsit de sens. Doves sunt hardy, dar puțin leneș și destul de încăpățânat. După ce a găsit un loc slab al proprietarului său, un câine fără revelații va începe să o folosească. Educația animalelor din această rasă va avea succes dacă nu aplicați metode grosiere și țipări, dar utilizați motivația corectă.

Aspect

Conform standardului, câinele Bordeaux este un câine mare. Capul lui are un mare, pieptul este larg, iar corpul este destul de nativ. Botul arată învăluit datorită unui număr mare de pliuri situate pe ambele părți. Scurtă plimbare cu nasul puțin, iar maxilarul inferior merge înainte. Urechile blânde sunt încoronate cu margini ridicate. Culoarea ochiului oval, larg arcuită variază de la negru la un maro frumos. Expresia feței pare nemulțumită, care, apropo, nu vorbește deloc despre adevăratele emoții ale PSA. Coada are o formă de seceră, iar membrele în sine sunt puternice și stabile. Culoarea din roșiația franceză a masticului, dar umbra variază de la lumină, aproape galbenă, la maro închis. Mască pictată negru sau culoarea cărămidă. Stratul câinelui este gros, pictat în monofonică, dar adesea pe piept există specii de o nuanță albă.

Recomandări pentru alegerea

Câinii Bordeaux sunt dobândiți la o mică vârstă atunci când arată o tolstops încântătoare cu lână strălucitoare. Familiarizarea cu ei în grădiniță, este important să vedem cum se mișcă copiii. Câinele sănătos nu are probleme, urcând labele care nu sunt brazate și nu călătoresc. Este necesar să verificați prezența unui pașaport veterinar, precum și a vaccinărilor împinse. În plus, este important ca 10 zile să treacă de la ultima expoziție.

Puppy-ul ar trebui să aibă vârsta de 3 luni – mai devreme, specialiștii nu-l recomandă de la mamă. Alegerea între femeie și bărbat, este necesar să se gândească dacă există suficiente calități de conducere proprii pentru instruire. Proprietarul trebuie să domine în mod clar într-o relație cu un catelus de băieți independenți, dar o fată, deși mai ascultătoare, adesea arată un truc.

În cazul în care este planificat să participe cu un mastiff în expoziții, alegerea nu se poate baza numai pe apariția animalului și propriile lor emoții. Este necesar să studiem standardul de rock, să verificați documentele părinților, să evaluați mai multe gunoi și să faceți mai bine o achiziție împreună cu un specialist. Peprovizionarea trebuie să aibă o reputație dovedită și un număr suficient de „absolvenți” de succes. Invenționând porecla pentru câine, este mai bine să dea preferință unor nume de sondare cu mândrie care personifică toate calitățile pozitive ale acestei rase. Prețul unui catel poate varia de la 500 la 1200 de dolari. Factorii determinanți este podeaua (femelele sunt întotdeauna mai scumpe decât bărbații), pedigree, respectarea indicatorilor standard și alți indicatori.

Ce și cum să hrănești?

Câinele adulților percepe perfect atât nutriția naturală, cât și la furajele finite. În primul caz, rația este alcătuită din carne cu conținut scăzut de grăsimi, uneori grase, organe de carne, crupă și legume, proaspete și fierte. De la carnea de vită, puiul și curcanul, în plus, nu ar trebui să fie excluse din dieta tendonului și a cartilajului. De câteva ori pe săptămână o săptămână este în valoare de hrănire cu pește de mare, dar în mod necesar gătit și decojit. Adăugarea de lapte de grăsime scăzută sau brânză de cabană, precum și ouă crude.

Lista legumelor pentru mastiff este destul de extinsă. Acesta include produse cum ar fi varza, sfecla, varza si dovleacul. Cartofii de câine sunt mai bine să nu dea, deoarece acest rootpode este slab absorbit de corp. Partea trebuie să satisfacă nevoile PSA în alimente, dar să nu fie excesive pentru a nu provoca dezvoltarea bolilor. Acesta va fi convenabil de a găti pentru terci pentru animale de companie și se adaugă carne cu legume fine crude tocate în ele.

Hrănirea alimentelor uscate este posibilă numai atunci când cumpărați un produs de înaltă calitate vânzarea într-un magazin specializat. Produsele trebuie proiectate special pentru rasele mari și pot fi saturate cu toate vitaminele și mineralele necesare. Cantitatea de alimentare oferită pe zi este determinată în funcție de dimensiunea animalului, Activitatea sa, vârsta, sănătatea și funcționarea tractului gastrointestinal. Când câinele Bordeaux are o greutate excesivă, este necesar să se reducă volumul de porțiuni și să crească numărul de efort fizic.

Citește mai mult  Totul despre hamsteri alb Dzhungarian

Surprinzător, Bordeaux Doves mănâncă destul de puțin – este destul de suficient pentru porțiuni cântărind 200 de grame. Crossing, în acest caz se dovedește a fi extrem de periculos, deoarece greutatea in plus este nociv pentru organele interne. Decide cu tipul de hrană pentru animale, trebuie respectate și mai departe, în nici un caz de alimente amestecare uscată cu produse naturale.

Este important ca câinele în accesul a fost întotdeauna apă potabilă curată, mai bine decât 6-8 ore. Puii sunt recomandate suplimentar pentru a da complexele de vitamine, uleiuri vegetale și alți aditivi folosiți, de exemplu, făină de oase.

câinii adulți, ca regulă, să fie hrăniți de două ori pe zi, iar copiii vor avea nevoie de la 3 la 4 pe zi tătici. Gândindu dieta, formula ar trebui să fie respectate: 30 de grame de proteine ​​pe kilogram de greutate a animalelor. În același timp, aproximativ 30% din feluri de mâncare trebuie să conțină manșete, fructe și legume. Lista produselor interzise pentru aceasta rasa include dulciuri, făină, pește râu, ciuperci, oase tubulare și feluri de mâncare, cu o abundență de sare și condimente. În general, acesta este în valoare de o dieta destul de monoton si chiar plictisitoare, principalele caracteristici sunt ușurința și utilitate.

Cum să ai grijă?

Bordeaux câine se obișnuiește să se păstreze într-o casă sau un apartament. În cazul în care proprietarii sunt de planificare pentru a soluționa câine pe stradă, atunci Kura trebuie să fie încălzite pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, este încă mai bine să participe la stradă pentru mersul pe jos, de formare și jogs. Podeaua în locul unde cainele va dormi la domiciliu, ar trebui să fie cald cald, deoarece frigul are un impact negativ asupra articulațiilor, mai degrabă slabe ale câinelui. PSA in voliera nu este permisă.

În fiecare săptămână pentru animale de companie recomandat pieptănare. În acest scop, o perie rigida speciala sau Mănușă din silicon sau cauciuc este aplicat. Mastiff este moderat, deoarece capacul lână este destul de scurt. Datorită pieptănatul, se dovedește a elimina firele de păr incarnate și celulele moarte ale pielii deja.

Dupa ce a mancat un mastiff mai bine pentru a curăța pliurile de pe fata. Punerea în aplicare ușoară cu o cârpă umedă convențională sau șervețel. Este periodic de important de a inspecta starea ochilor și vârstă, precum și pentru a le face curat cu ajutorul unui disc de bumbac, udate într-un amestec de ceai pentru fabricarea berii și a încălzit apă potabilă. Nu trebuie să uităm despre dinți – bastoane speciale de mestecat care sunt perfecte pentru igiena, Vândute în magazine specializate. In plus, dintii pot fi curățate cu ajutorul unor perii speciale si paste. Ghearele sunt tăiate o dată pe lună sau o dată la două săptămâni, folosind ghilotină cogteresis, iar muchia ascuțită este tratată cu un ferăstrău. După o plimbare, expertii recomanda sa se spele labele și chiar de linie, cu ulei vegetal.

Urechile acceptat pentru a curăța până la 3 ori pe săptămână, cu un tampon de bumbac, impregnat cu loțiune, ci pentru a le verifica zilnic același. Dacă proprietarul detectează roșeață, procese inflamatorii sau o cantitate în exces de sulf, trebuie să consultați imediat un medic. Recomandat din când în când pentru a evalua starea plăcuțelor de animale, predispuse la crăpare. De multe ori nu există nici un sens să se scalde, deoarece curățarea chimică este suficientă. O pereche de proceduri complete de apă – aceasta este norma aprobată de experți. Frecvența scălderii este, de asemenea, determinată în funcție de nivelul de contaminare a câinelui. Utilizați un șampon special veterinar și apă caldă, ca o piele fierbinte capabilă.

Apropo, nu uitați că câinele Bordeaux mișcă foarte rău temperaturi ridicate, deci pentru o plimbare în timpul de vară ar trebui să mergeți cu o sticlă de apă. mastiffilor francezi nu deosebit de bun venit distracție prea activă, astfel încât activitatea motorie trebuie să fie media. În principiu, este suficient pentru a preveni obezitatea pentru o plimbare rapidă de două ori pe zi. Pentru a elimina animalul de companie trebuie să fie într-un bot. În timpul distragerii străzii, este important să se evite sărituri de la o înălțime, deoarece animalul este ușor rănit de articulații și ligamente.

Proceduri Surchase pentru Bordeaux doghood, de asemenea, includ vaccinarea regulate, care vă permite pentru a preveni boli grave. Este important să procesați lână de la căpușe și purici, după consultarea unui specialist în alegerea unui fond.

Separat, ar trebui să vorbiți despre sănătatea unui animal de companie. câinii Bordeaux sunt predispuse la anumite boli. Particularitatea conduce craniu la apariția unor probleme respiratorii, de exemplu, modificări ale. Câinele este important nu a fost supraîncălzit și să nu petreacă în mod activ timpul în sezonul fierbinte. În plus, există o alergie, display-uri de șold sau cot articulațiilor, iar la varsta adulta si aparitia tumorilor, pana la cancer. Femelele apar adesea dificultăți în timpul nașterii. Cu toate acestea, cele mai multe probleme sunt încă o consecință a îngrijire necorespunzătoare sau absența vaccinării în timp util.

Cum de a educa și de tren?

Creșterea și formarea de pui de câini Bordeaux începe cu a doua sau a treia lună de viață. Primul lucru pe care este procesul de socializare. Cainele trebuie sa se obisnuiasca cu lesa, botul si gulerul. Este important să se aducă în stradă pline și pline de viață, pentru a interacționa cu oameni și animale. În plus, polițiștii sunt importante pentru încrederea insufle în lume. Proprietarul este recomandat din timp în timp pentru a lua un animal de companie pe mana, pompa, accident vascular cerebral și de a crea emoții pozitive.

Citește mai mult  Moody: Caracteristicile de câini rasa, Caracteristici de îngrijire pentru ei

Echipele de formare directă apare treptat. Primele lecții ar trebui să fie simplu și pe termen scurt, atunci durata și complexitatea lor ar trebui să fie în creștere. Formarea ar trebui să fie alternativ, cu jocuri active, și trebuie să fie răsplătiți cu bunătăți în timp ce sarcina de succes. Lucrul cu un catelus, este important să fie calm, răbdare și gata să aștepte, În timp ce animalul se gândește că proprietarul vrea de la el. În mod ideal, programul de formare ar trebui să fie gândit cu un specialist care poate ajuta, de asemenea, acumularea pe termen lung și relații reciproc avantajoase între om și animale.

Caracteristicile negative ale Mastiff francez includ obsessice excesivă, așa că ar trebui să fie încercat să Eradicarea. În plus, o soluție bună va intarca un animal pentru a sari pe o persoană, pune labele pe piept, ca, avand in greutate atins în zeci de kilograme, se va crea inconveniente semnificative. Asigurați-vă un câine do ceva considerat a fi un eșec. Mult mai eficient va încerca să-l intereseze sau să motiveze. În timpul antrenamentului, o persoană nu trebuie să ridice o voce, să folosească rudeness sau un ton ascuțit. Animal, senzație de negativ, începe să se simtă rău, motivația lui catastrofală cade. Dacă animalul este indulge, atunci este necesar să faceți un ton calm și după ce este potrivit să repetați comanda.

Una dintre componentele importante ale antrenamentului este învățătura de a umbla calm pe o lesa, nu stăpânul proprietarului. În nici un caz, nu ar trebui să încurajeze agresiunea, deoarece cu un câine neangajat care a ieșit din sine, este practic imposibil să se facă față.

Creștere

Cheia copiilor de reproducere a câinelui Bordeaux este prezența unei femei bune tribale. Trebuie să fie neapărat sănătos, mare și de reproducere. Acești indicatori sunt importanți ca prezența strămoșilor remarcabili și originea corespunzătoare. Crescătorul trebuie să „pe dinti“ pentru a învăța standardul și să fie capabil să-l aplice. În plus față de aspectul și sănătatea câinelui, caracterul său este important. Nu paria, de exemplu, pe un caine foarte atractiv, dar prost sau lașitate.

În general, principala condiție pentru creșterea cu succes a reprezentanților acestei rase este un studiu preliminar al unui număr mare de informații, capacitatea de a căuta date, pentru a verifica surse de încredere și se referă în mod critic pentru ei. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că creșterea animalelor mari și, uneori, agresive ar trebui să fie angajat într-o persoană care nu are doar un număr suficient de cunoștințe, dar, de asemenea, experiență. Relativ recent, în regiunea Moscova, a existat o tragedie, atunci când Bordeos Câinii au atacat și ucis amanta ei la moarte. În ciuda faptului că femeia era un profesionist care vizitează adesea expoziții internaționale și de a primi premii, un caz teribil a fost încă loc.

Recenzii

În ceea ce privește câinii Bordeaux, proprietarii lor au exprimat cel mai adesea comentarii negative pentru a descoperi destul de dificile. O recenzie sugerează că cooperarea cu un ameliorator fiabil a făcut posibilă alegerea unui devotat și un câine inteligent, care iubește să comunice cu proprietarii și să se joace, dar în același timp se manifestă perfect la diferite expoziții. Un mastic de trei ani este chiar prietenos cu o pisică și doarme cu ea. Prietenia cu alte animale de companie, apropo, este destul de des menționată. O altă amantă spune că fata, abia a ajuns la vârsta de un an, nu numai că o iubește, ci și este întotdeauna gata să protejeze împotriva necazurilor. Printre calitățile pozitive ale raselor se disting prin calm, minte și devotament.

Îngrijirea mastiffului francez este destul de simplă. El nu mănâncă atât de mult, așa cum s-ar putea părea, calm umblă și nu se grăbește la păsări sau biciclete, nu deranjează fără motiv și este perfect acomodat în contextul unui apartament mic dintr-o zonă mică. Principalul minus, în opinia proprietarilor, sunt saliva, abundent lăsate de un animal de companie domestice. Unii, cu toate acestea, se plâng de costul ridicat al puilor ei înșiși, costul ridicat al furajelor pentru ei și molt. Plimile zilnice nu sunt prezentate pentru proprietarii de dificultăți speciale, deoarece nu sunt necesare mastiffs inutil de efort fizic. Unii proprietari chiar să le numesc câinii lasty capabile de dormit timp de 24 de ore pe zi.

Acei proprietari care trăiesc în case private, au evacuat uneori un câine într-o cabină într-o perioadă de vară și dau ca activitate să se plimbe pe site, ceea ce este suficient pentru animal. În timpul iernii, câinele este încă în a lua în casă, și ei vor aduce în dimineața și seara. În cazul în care animalele de companie arată caracterul și nu ascultați, este mai bine să contactați un film.

Cum de a instrui câinele Bordeaux în mod corespunzător, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: