Câini de rasă Husky

Câini de rasă Husky

Popularitatea de caini de rasa Husky este indiscutabilă – Catelusi dragalasi cu ochi albastri sunt gata de a avea chiar oameni departe de Cynology. Dar cum să înțeleagă cât de mult pentru animale de companie este în concordanță cu standardul de roca, ce culoare sunt husky cu ochi albaștri și maro?

O varietate de opțiuni pentru culorile isvoy vă permite să alegeți un animal cu fenotipul dorit pentru fiecare proprietar. Alb-negru și gri, Aguti și cafeniu, lup și alte culori de câine – cum să dau seama diferențele? Dacă umbra capacului de lână se va schimba odată cu vârsta? După examinarea în detaliu toate subtilitățile acestui subiect, este posibil să se naviga cu ușurință în particularitățile câinilor de câinii din rasa Husky și să înțeleagă modul în care animalul va arata ca creșterea și dezvoltarea.

Agresivitate

Nu agresiv

(Evaluare 1 din 5)

Linka

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Costul conținutului

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Zgomot

Mic de statura

(Evaluare 2 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Husky” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Caracteristici ale lânii Hassi

Câinele rasei Husky Siberian are o haină magnifică, substrat pufos și ochi expresivi. Genetica acestor animale este strâns legată de rasele aborigene din nord, care își conduc originea de la lup. Sănătate moștenită, adaptabilitate ridicată la diferite condiții climatice, abilitatea de a efectua o muncă severă și grea.

O caracteristică distinctă a rasei este unicitatea absolută a desenului lânii. Puii nou-născuți își dobândesc deja propriul ornament de lână unic. Este imposibil să găsiți doi câini cu date externe identice. În total, există mai mult de două duzini de variații de culori, dar standardul oficial include numai următoarele:

 • Curățenie albă – combinată de obicei cu ton de coajă maro+
 • Gri cu alb+
 • Alb-maro+
 • Alb-negru.

Cu un ton albastru al unui curcubeu coajă, puteți găsi pui și câini adulți de diferite culori. Dar, în combinație cu o nuanță albă de lână, se poate observa extrem de rare. Iar animalele apar heterochromia – o caracteristică genetică la care un ochi este pictat diferit decât celălalt. Pentru Husky, se caracterizează un strat corticular gros, protejând partea exterioară a Ouveau. El a generat vizual pigmentul părului. Cele mai rare combinații de culori – alb pur, marmură, negru, sable.

Caracterul capacului de lână are Husky, de asemenea, propriile sale caracteristici. Are o lungime medie, subpar pufos și dens, capabil să mențină temperatura corpului optimă, chiar și cu o scădere a temperaturilor atmosferice de pana la -60 grade Celsius. Prezența unui înveliș de grăsime protejează lâna de umectare, ajută să se usuce repede după udare. Culoarea bobinei de câini din rasa Husky se formează datorită conexiunii dintre cele două componente principale – feomelanyne (galben) și aumelainine (negru). amestecarea și diluarea lor oferă o varietate de culori și nuanțe.

Într-un caine adult de culoare, o mască caracteristică pe o față, care este un semn important rasa.

Soiuri și descrieri de culori

Fiecare culoare hassiness este inerentă caracteristica. Există tipuri rare de nuanțe și nume care sunt bine cunoscute pentru fiecare film sau un lovelist. Unele tonuri de lână sunt marcate cu mai multe nume de nume – roșcată lumina este adesea menționată într-un pedigree piersic, cuprul este considerat o versiune de ciocolată (culoare maro saturate) culoare.

Citește mai mult  Totul despre alb jucărie Terreers

Este în valoare de vedere ce culori si culori pot fi găsite la căței și câini husky pentru adulți, de fapt,.

 • alb. Clean Alba ca Zapada Shada Catch pentru Dog Rasa Husky este considerat atipic. El se întâlnește destul de rar. Aceasta se caracterizează prin absența completă a altor motoare de culoare, îngălbenire. Cel mai adesea, de culoare se găsește în muncitori – conducere linii de rasa, în Siberia. Dar, în patria sa, el nu este prea mult apreciată de crescătorii – câinele este grav vizibil în zăpadă, ceea ce complică lucrul cu ea pentru drivere.

Pigmentarea pielii care nu sunt acoperite cu lână, husky alb contrastant, să zicem nuanțe de bej, maro, negru profund.

 • Gri cu alb. Această culoare este adesea confundată cu argintul, dar crescătorii cu experiență explică cu ușurință diferența. Lenjerie de umbră la câini gri cu culoare albă mai strălucitoare. Pe spate, coada, în zona urechilor puteți vedea benzi pronunțate. Când petele se suprapun o parte semnificativă a spinului, culoarea este tratată.

 • Alb de argint. Gri Husky cu o subpoziție care are o umbră de argint, arata mai ales decorative. Spre deosebire de colegul alb de zăpadă, ei deja urmăresc o mască pronunțată pe față, există o săgeată pe brazdă frontală. Pentru reprezentanții culorii alb argintului, prezența unui contrast, accident vascular cerebral închis.

În plus, cea mai frecventă nuanță de ochi în acest caz este albastră, incredibil de luminoasă și spectaculoasă, care subliniază aspectul neobișnuit al animalului.

 • Alb-negru. Frumos, popular cu iubitorii Neagră și alb Hue de lână husky este caracterizată printr-un fundal de bază întunecată și o laba de lăcomie de contrast, piept, burtă, botul. Partea interioară a urechilor este de asemenea clarificată, pe față există o mască, pigmentare pe corpul negru. Nu este permisă aproape oricine, dar ochii sunt întotdeauna albastru sau maro, se găsește heterochromia.

 • Agouti. Aceasta este o culoare rară, combinată cu un ochi colorat la fel de original – verde de măsline. Culoarea Aguti este caracteristică animalelor obținute prin reproducerea cursei și liniilor de lucru ale hassiness. Tonul principal al lânii este creat dintr-un amestec de roșu și întunecat, în culoarea acelorași fire de păr, se înlocuiesc din nou reciproc, nuanțe negre, roșii și roșii. Masca pe față este bine pronunțată, coada are un sfârșit întunecat, pot fi benzi pronunțate pe corp.
Citește mai mult  Totul despre Schnauzers miniatural negru

 • Wolf Gray. Aceasta este cea mai apropiată de culoarea naturală, naturală a strămoșilor Husky, opțiunea de colorare, ceea ce implică o mare asemănare a animalului cu un lup sălbatic. Capacul de bază al nuanței de cenușă. Bloodstock poate avea smântână, fawn, ton de argint. Înclinarea roșiatică poate fi observată pe coadă, partea occipitală a capului, la marginea urechilor, înapoi.

Botul este vopsit într-un ton alb curat sau mult mai strălucitor decât restul lânii, care distinge câinele de lup.

 • Isabellas. Pentru prăbușirea Huski Isabellovoy, un fundal principal de lumină, cu zone de însămânțare de o nuanță palidă sau roșie, asemănătoare cu strugurii soiului corespunzător. Aspectul aspectului câinelui este nobil și spectaculos. Există o mască pronunțată pe față, dungi pe guler și withers, color Doccoon pe frunte.

 • Pegii (Piebold). Culoarea neobișnuită și spectaculoasă a Piblod sau Pinto în Husky nu este prea comună, deci este foarte apreciată. Pe un fundal de bază alb, pete de una sau mai multe culori sunt împrăștiate, de cele mai multe ori rosu, ciocolata. incluziuni luminoase au o formă rotundă caracteristică, sunt situate asimetric în raport cu celălalt. Pigmentării zone deschise ale corpului – în tonul de la fața locului.

 • Sobolina. O umbră sobular rafinat, în combinație cu o haină de blană groasă Husky arata incredibil de eficient, mai ales în contrast cu ochii blond. Culoarea principală a lânii poate fi ciocolata, cupru, roșu, miere de albine, cu bej deschis sau umbra de cafea cu lapte sub mână. Pictura de păr este inegală, rădăcina este bej, mai aproape de sfârșitul gri, pe suprafața botului există note de culoare inchisa. Nas Brown și pigmentării.

 • Chapachiul. Culoare Clasic chaperal de Husky este destul de comună, în special în rândul reprezentanților sucursalei Siberian sau a unui câine de reproducție câini. Chaprak, se referă la o zonă întunecată pictat de spate, care seamănă cu o șa. Fundal de lână principală – alb.

Este permisă nu pur negru sau gri, iar umbra roșiatică a părului isva pe spate.

 • Ciocolata (cupru). Câinii cu o nuanță de ciocolată de lapte sau cafea irlandeză sunt adesea menționate ca cupru. Animalele au un păr ascuțit de culoare adâncă și strălucitoare, cu un nas și o altă pigmentare a tonului sau o culoare mai strălucitoare.

Printre lucrătorii lui Huski, o astfel de culoare nu este foarte frecventă, dar este foarte apreciată printre instanțele expoziției.

 • Roșu și roșu. Roșcată strălucitoare și roșcate de lumină ușor mai dezactivată – acestea sunt culorile dând un câine cu chihlimbar, maro sau albastru. Charm special. Pe fundalul zăpezii, glitter-urile de lână și depășirea, este bine vizibilă. O mască pronunțată este completată de o bandă pe față, la nas, urechile sunt stranii strălucitoare, există un guler alb pronunțat, saluând-o.
Citește mai mult  Roată pentru hamster: soiuri, alegere și de predare

 • Galben pal. Este o culoare destul de nobilă. Fawn tonul de lână roșu roșu, umbra cremă de bază, destul de blând și ușor. În comparație cu nuanțele roșii, este mai strălucitoare, nu atât de izbitoare. Pigmentare maro sau umbra corporală. Masca este prost pronunțată, învârtindu-se în frunte albă.

 • Negru. Nu există o culoare neagră neagră a husky. Rasa genetic poate avea nu mai mult de 75% dintr-o astfel de umbra. Câinii se referă adesea la african.

Este demn de atenție faptului că nuanțe contrastante sunt permise cu culoarea neagră specificată numai pe fața botului, vârful cozii, șosetele laba.

 • Stropi. Hoturile exterioare ale culorii splensului arată ca tigăi lui Piblov, dar au caracteristicile lor luminoase. Guler alb albă dă un fel de câine special. Rossom poate fi cu un fundal alb, stropi de maro, gri sau roșu. Pigmentarea are o tentă contrastante, vizibile. Ochii câinelui cel mai adesea albastru.

 • Marmură. Pestaralele rare de pestară sau de lână din marmură în Husky este, de obicei, reprezentată ca un fundal alb de bază, pe suprafața căruia se împrăștiază stropi gri negre, întunecate și ușoare. Petele au forma rotunda dreapta, situate pe suprafețele de solduri, coada, pe partea din spate și cap.

Husks cu acest exterioare tip de culoare arata ca Dalmațienii, au pigmentare întuneric – nas, buze, cu caracter obligatoriu din jurul ochilor.

 • Tricolor (negru și tangibil). Una dintre variantele rare ale culorii Husky – tricolor cu fundalul negru principal, labele albe, sânii și botul. Marcajul roșu sunt situați în apropierea ochilor, pe membre și corpuri. Animal are subpar-ciocolata roșie, care permite de a face fundalul principal mai interesant și luminos.

Tricolor, în ciuda rarității, se referă la categoria culorilor tradiționale și se găsește în toate liniile genetice de rasă.

Cum se schimbă culoarea cu vârsta?

Toate culorile hassiness existente trec în etapa de schimbare – overestope. Cand catelul sa născut numai, este destul de dificil să se determine colorarea finală. Există caracteristici care timp de peste dispar complet. De exemplu, „ochelari“ farmecul de pui sunt complet fuzionate la 1-2 ani. Are acolo au o valoare de culoare înscrisă într-un card de catelus si cum sa se prevada colorarea finală a animalului de companie? De fapt, ea definește doar prezent și nuanțe mai pronunțate.

caine adult dupa overestope va dobândi culoarea finală. Și prima schimbare gravă a coams este în așteptare pentru un câine, la vârsta de 6-10 luni, a doua – mai aproape de anul. Cu varsta, culoarea este luminată, ea devine mai puțin strălucitoare.

Despre culorile câinii din rasa Husky, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: